Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 2. června 2008 ve 22:23® Maiki
-
Zdar chlapi…prosím Vás potřeboval bych poradit nějáký soukromý revír kde se dobře dají zachytat sumíci. Můžete poslat soukromu zpávu.Děkujiii
- Pondělí 2. června 2008 ve 21:06® tomchamik
-
Choseba> Kup si DVD chytáme sumce s Davidem Havlíčkem,vyčerpávající odpovědi na vše co chceš vědět.
- Pondělí 2. června 2008 ve 20:20® Choseba
-
ahojte Sumcaři.:) tak mam dotaz umite někdo nahodit prut s multiplikatorem? jde to nějak? abych nemusel zavažet? a jak napichujete třeba Lina 25cm? mam problem s tim že mi je třeba oliznou ale jsou toi ryby pěkne. ja teda se sumcama začinam ale pravě shanim tipy a triky a nějake navazce na sumce.jo a ještě sem zapoměl ta ryba je napichnuta jednohakem za hřbet a a popd něj se mvolne umistil trojhaček.
- Pondělí 2. června 2008 v 19:20® wallys
-
marven> to je potom lichotka pro můj chrup,že vydržel a překousl O wnera...........:o)
- Pondělí 2. června 2008 v 19:08® cormoran
-
Piranha> No samozřejmě, že můžeš i v ČR, když Tě nikdo neuvidí, tak můžeš všechno
- Pondělí 2. června 2008 v 18:58® marven
-
wallys> to byl owner na červi nemužu zato že jsi měl takový hlad
- Pondělí 2. června 2008 v 18:55® marven
-
Piranha> no jasně že ano ale né v ČR
- Pondělí 2. června 2008 v 18:54® wallys
-
marven> jo tak ten háček byl super…akorát bych ho nedal ani za sklo,páč by větrem praskl :o))))))
- Pondělí 2. června 2008 v 18:51® Piranha
-
Zdar lidi mam dotaz, nechce se mi to hledat sem linej ale muzu se pouzit uhor jako nastrazni ryba na slizouna?Dik.
- Pondělí 2. června 2008 v 18:43® marven
-
wallys> to tady chceš rozebírat ten překouslej háček ?
- Pondělí 2. června 2008 v 18:28® wallys
-
marven> čau kamaráde,a mě nic jo ......sem tam vůbec nebyl co
- Pondělí 2. června 2008 v 17:00® marven
-
HaD> jojo nejmenovanej soukromák
- Pondělí 2. června 2008 v 16:57® marven
-
chvilku tu člověk není a ono ejhle kdo se tu oběvil čau Petře škoda že jste nebyli v pátek možá že by to dopadlo jinak ale má to umě skovaný a ty tam máš taky neviřízený učty stím před 14dňama ještě jim ukážem
- Pondělí 2. června 2008 v 16:25® Malovec
-
HaD> jj soukromák , ale z pátka na sobotu tam měl Marven mnohem větší rybu bohužel se nepodařila vytáhnout tak jsme v sobotu musely přijet s Pavlem aby se Martinoj povedla aspoň menší
viď Marvene
- Pondělí 2. června 2008 v 15:00® gadasnik
-
HaD> zdar Dejve,naložit ji naložím i sám,ale ve dvojku je to pohodlnější.No a s tím potápěním,je to otázka budoucnosti,jak říkám,ještě nevím,co to se mnou udělá venku,a penízky teď potřebuju vrážet do prioritnějších záležitostí,takže snad časem.
- Pondělí 2. června 2008 v 11:38® HaD
-
marven> a kde to bylo? soukromák?
- Pondělí 2. června 2008 v 9:40® wallys
-
marven> Ty bejku to je hezký,jen škoda toho z pátku a že jsem musel v sobotu odjet :o((
- Neděle 1. června 2008 ve 22:10® marven
-
HaD> boje nastraha cejn cca 30cm
- Neděle 1. června 2008 ve 22:04® HaD
-
marven> a způsob lovu?
)
- Neděle 1. června 2008 ve 21:26® marven
-
tak letos prvni větší zdrhnul škoda
- Neděle 1. června 2008 ve 21:26® Leonardo
-
a ještě Jevišovce 2A??? moc děkuji za odpovědi
- Neděle 1. června 2008 ve 21:25® Leonardo
-
Chtěl jsem se zeptat jaká je úspěšnost s lovem na vábničku na Dyji 15?? předem moc díky za odpovědi
- Neděle 1. června 2008 ve 21:11® HaD
-
Zubac65> pokud vím, tak tam nějací jsou, ale zkušenost nemám. Zeptej se hospodáře pana Miky. Ten by to měl vědět a poradit Ti.
- Neděle 1. června 2008 ve 21:09® HaD
-
gadasnik> tak to je supr. A dá se naložit v jednom člověku?
Potápění mě taky zajímá, ale zatím je to vzdálená budoucnost. Budeš se potápět i za sumci?
- Neděle 1. června 2008 v 15:01® Zubac65
-
mate někdo zkušenosti z lovu sumcu na Luhačovické přehradě,množství sumcu atd.děkuji
- Neděle 1. června 2008 ve 14:35® Leonardo
-
Mám tady pár informací o Pádu. Když jsme jeli z Itálie tak jsem se koukal z mostu na Pád, tak je mírně zakalený, ale teče hodně vody.
- Sobota 31. května 2008 ve 23:24® gadasnik
-
Nikoš> je pravda,že f tom bazénu se mi to líbilo.Uvidíme,co to udělá se mnou venku.Ale pokud bych se rozhodl,že bych do toho eventuelně šel,stopro se ozvu,ale je to jak se slizounkama,jeden sumík z tebe „sumcaře“ neudělá,takže zatím to nechávám osudu.No a jako tradičně,mladej aby nezůstal pozadu,takže jestli z toho něco bude,tak se z toho zas vosypu.
- Sobota 31. května 2008 ve 23:18® Nikoš
-
Ahoj chlapi, je to trochu mimo mísu, ale nemáte někdo návod k foťáku Olympus C-7070? Písněte mi prosím kdyžtak do osobky. Předem dík.
- Sobota 31. května 2008 ve 23:15® Nikoš
-
gadasnik> se nediv s tajfunkou..... Počkej až se nadechneš z pořádný automatiky…
Kdybys potřeboval doporučit z vaší krajiny dobrýho instruktora nebo poradit s vercajkem, tak dej vědět, ať nekoupíš nějakej sráč, na trhu je bohužel většina keplů, ale jen jedno procento dobrýho a bezpečnýho vybavení…
- Sobota 31. května 2008 ve 22:54® gadasnik
-
regulus>
tak tak,škoda každé rány,která padne vedle.Sice se furt řadím mezi „puboše“,ale za našich mladých let jsme byli jaxi taxi trapet jiní.Ale nová doba,.....................,hden to rochnout než se vztekat.A to čumění pod vodou,to už mě dlouho bere,ale teprv nedávno byl čásek,tak jsme vypadli na bazén.