Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 2. června 2008 ve 22:23® Maiki

Zdar chlapi…prosím Vás potřeboval bych poradit nějáký soukromý revír kde se dobře dají zachytat sumíci. Můžete poslat soukromu zpávu.Děkujiii

Pondělí 2. června 2008 ve 21:06® tomchamik
tomchamik

Choseba> Kup si DVD chytáme sumce s Davidem Havlíčkem,vyčer­pávající odpovědi na vše co chceš vědět.

Pondělí 2. června 2008 ve 20:20® Choseba

ahojte Sumcaři.:) tak mam dotaz umite někdo nahodit prut s multiplikatorem? jde to nějak? abych nemusel zavažet? a jak napichujete třeba Lina 25cm? mam problem s tim že mi je třeba oliznou ale jsou toi ryby pěkne. ja teda se sumcama začinam ale pravě shanim tipy a triky a nějake navazce na sumce.jo a ještě sem zapoměl ta ryba je napichnuta jednohakem za hřbet a a popd něj se mvolne umistil trojhaček.

Pondělí 2. června 2008 v 19:20® wallys
wallys

marven> to je potom lichotka pro můj chrup,že vydržel a překousl O wnera......­.....:o)

Pondělí 2. června 2008 v 19:08® cormoran
cormoran

Piranha> No samozřejmě, že můžeš i v ČR, když Tě nikdo neuvidí, tak můžeš všechno:-D

Pondělí 2. června 2008 v 18:58® marven

wallys> to byl owner na červi nemužu zato že jsi měl takový hlad

Pondělí 2. června 2008 v 18:55® marven

Piranha> no jasně že ano ale né v ČR

Pondělí 2. června 2008 v 18:54® wallys
wallys

marven> jo tak ten háček byl super…akorát bych ho nedal ani za sklo,páč by větrem praskl :o))))))

Pondělí 2. června 2008 v 18:51® Piranha
Piranha

Zdar lidi mam dotaz, nechce se mi to hledat sem linej ale muzu se pouzit uhor jako nastrazni ryba na slizouna?Dik.pivo

Pondělí 2. června 2008 v 18:43® marven

wallys> to tady chceš rozebírat ten překouslej háček ?

Pondělí 2. června 2008 v 18:28® wallys
wallys

marven> čau kamaráde,a mě nic jo ......sem tam vůbec nebyl co

Pondělí 2. června 2008 v 17:00® marven

HaD> jojo nejmenovanej soukromák

Pondělí 2. června 2008 v 16:57® marven

chvilku tu člověk není a ono ejhle kdo se tu oběvil čau Petře škoda že jste nebyli v pátek možá že by to dopadlo jinak ale má to umě skovaný a ty tam máš taky neviřízený učty stím před 14dňama ještě jim ukážem

Pondělí 2. června 2008 v 16:25® Malovec
Malovec

HaD> jj soukromák , ale z pátka na sobotu tam měl Marven mnohem větší rybu bohužel se nepodařila vytáhnout tak jsme v sobotu musely přijet s Pavlem aby se Martinoj povedla aspoň menší :-D viď Marvenepivo

Pondělí 2. června 2008 v 15:00® gadasnik

HaD> zdar Dejve,naložit ji naložím i sám,ale ve dvojku je to pohodlnější.No a s tím potápěním,je to otázka budoucnosti,jak říkám,ještě nevím,co to se mnou udělá venku,a penízky teď potřebuju vrážet do prioritnějších záležitostí,takže snad časem.:-> :-> :-> :->

Pondělí 2. června 2008 v 11:38® HaD
HaD

marven> a kde to bylo? soukromák?

Pondělí 2. června 2008 v 9:40® wallys
wallys

marven> Ty bejku to je hezký,jen škoda toho z pátku a že jsem musel v sobotu odjet :o((

Neděle 1. června 2008 ve 22:10® marven

HaD> boje nastraha cejn cca 30cm

Neděle 1. června 2008 ve 22:04® HaD
HaD

marven> a způsob lovu? :-)) )

Neděle 1. června 2008 ve 21:26® marven

tak letos prvni větší zdrhnul škoda

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img18478.jpg
Neděle 1. června 2008 ve 21:26® Leonardo
Leonardo

a ještě Jevišovce 2A??? moc děkuji za odpovědi

Neděle 1. června 2008 ve 21:25® Leonardo
Leonardo

Chtěl jsem se zeptat jaká je úspěšnost s lovem na vábničku na Dyji 15?? předem moc díky za odpovědi :-)

Neděle 1. června 2008 ve 21:11® HaD
HaD

Zubac65> pokud vím, tak tam nějací jsou, ale zkušenost nemám. Zeptej se hospodáře pana Miky. Ten by to měl vědět a poradit Ti.

Neděle 1. června 2008 ve 21:09® HaD
HaD

gadasnik> tak to je supr. A dá se naložit v jednom člověku?

Potápění mě taky zajímá, ale zatím je to vzdálená budoucnost. Budeš se potápět i za sumci?

Neděle 1. června 2008 v 15:01® Zubac65

mate někdo zkušenosti z lovu sumcu na Luhačovické přehradě,množství sumcu atd.děkuji

Neděle 1. června 2008 ve 14:35® Leonardo
Leonardo

Mám tady pár informací o Pádu. Když jsme jeli z Itálie tak jsem se koukal z mostu na Pád, tak je mírně zakalený, ale teče hodně vody.

Sobota 31. května 2008 ve 23:24® gadasnik

Nikoš> je pravda,že f tom bazénu se mi to líbilo.Uvidíme,co to udělá se mnou venku.Ale pokud bych se rozhodl,že bych do toho eventuelně šel,stopro se ozvu,ale je to jak se slizounkama,jeden sumík z tebe „sumcaře“ neudělá,takže zatím to nechávám osudu.No a jako tradičně,mladej aby nezůstal pozadu,takže jestli z toho něco bude,tak se z toho zas vosypu.:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img18445.jpg
Sobota 31. května 2008 ve 23:18® Nikoš
Nikoš

Ahoj chlapi, je to trochu mimo mísu, ale nemáte někdo návod k foťáku Olympus C-7070? Písněte mi prosím kdyžtak do osobky. Předem dík.

Sobota 31. května 2008 ve 23:15® Nikoš
Nikoš

gadasnik> se nediv s tajfunkou..... Počkej až se nadechneš z pořádný automatiky… :-) Kdybys potřeboval doporučit z vaší krajiny dobrýho instruktora nebo poradit s vercajkem, tak dej vědět, ať nekoupíš nějakej sráč, na trhu je bohužel většina keplů, ale jen jedno procento dobrýho a bezpečnýho vybavení… :-1

Sobota 31. května 2008 ve 22:54® gadasnik

regulus> :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D tak tak,škoda každé rány,která padne vedle.Sice se furt řadím mezi „puboše“,ale za našich mladých let jsme byli jaxi taxi trapet jiní.Ale nová doba,........­.............,hden to rochnout než se vztekat.A to čumění pod vodou,to už mě dlouho bere,ale teprv nedávno byl čásek,tak jsme vypadli na bazén.