Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 16. května 2008 ve 23:34® Jarmil

Malovec:jj dík mam tam kobercovku

Pátek 16. května 2008 ve 22:41® Malovec
Malovec

Jarmil – Určitě bych ji podmotal , aby se neproklouzla, ta kobercovka není špatná nebo se dá použít oboustraná lep. páska ale ta kobercovka stačí bohatě

Pátek 16. května 2008 v 16:19® Jarmil

Čau potřeboval bych poradit, když budu dávat na smekací naviják šnůru, tak jestli mam ji dát rovnou na cívku nebo omotat cívku kobercovkou nebo něčim jinym?

Pátek 16. května 2008 ve 12:56® gadasnik

Nikoš> zdarec Honzíííííííí,a pak že telepatie nefunguje,zrovna před chvílí jsem na tebe myslel /né čtyřprocentně,to pro nenechyvé rýpalky/Za chvíli mažu do rachoty,tak až večír,doufám,že sem prskneš nějaký to foto a jak bylo.A co proutek??pěkná akcička??kua už abych je pomazlil,zatím hoj­hoj

Pátek 16. května 2008 ve 12:50® Nikoš
Nikoš

gadasnik> Zdarec Romane, nechci tě dráždit, ale svýho Leitnera jsem už pokřtil… :-) Sice jen miminem 127 cm, ale i to se počítá… :-) Počítám, že příští týden by mohly už dorazit ty multíky.

Pátek 16. května 2008 ve 12:10® gadasnik

HaD> no taky bych vypadl,ale klasika,s časem jsem na štíru,zkoušel jsem i nechrápat,ale po necelých třech dnech jsem byl jak po koťatech.Jestli to půjde ,tak se na fišky dostanu nejdřív příští víkend.Venku je počasí optimal na slizounky a já musím buchat do komplu a za chvíli ještě do rachoty na odpolední,kua fix námol na druhou.

Pátek 16. května 2008 ve 12:01® HaD
HaD

gadasnik> už je to trochu lepčí :-) Ale furt huhňám :-D Odpoledne zřejmě vyrazím na parmy

Pátek 16. května 2008 v 11:46® gadasnik

HaD> Ď.no kua,huž aby se na ně razilo,absťák se začíná projevovat.Co ty,už si vyléčený ?To chce butylku a vyrazit na ryby,tm se člověk dá vždycky dohromady.

Pátek 16. května 2008 v 11:31® HaD
HaD

gadasnik> jeeeee, to je pěkný :-)) ))

Pátek 16. května 2008 v 10:51® gadasnik

:->:->:->:->:->:-> … chlopi,za měsíííííííííí­íííííííííííc !!!!!!!!!!!!!!

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img18214.jpg
Pátek 16. května 2008 v 10:43® HaD
HaD

Djexport> nafotili a natočili jsme toho spoustu. Připravujeme pro naši TV reportáž.

Pátek 16. května 2008 v 10:42® HaD
HaD

kiclak> ne, větší nic nepokazí.

Pátek 16. května 2008 v 5:29® kiclak

HaD>Dík za odpověď myslel jsem kotevní bójku.Takže různá velikost a když bude trošku větší tak s tím nic snad nezkazim.

Čtvrtek 15. května 2008 ve 23:32® Djexport

HaD> a něco jste nafotili?

Čtvrtek 15. května 2008 ve 23:31® Djexport

HaD> myslim že to holt patří k rybařině..ja­kýkoliv..kdyby to bylo moc jednoduchý, a všechno hned daný.. tak by to nebylo vůbec ono..a navíc by chybělo napětí i ten adrenalin a to by stálo rozhodně za prd..

Čtvrtek 15. května 2008 ve 23:24® HaD
HaD

Djexport> některý ryby jsme nezasekli, dvě spadly. To je vždy okamžik, kdy začnu o svých schopnostech pochybovat. A tady se to stalo. Zřejmě jsme chybu neudělali, ale stejně se to dere na mysl.

Čtvrtek 15. května 2008 ve 23:23® HaD
HaD

Djexport> těžká voda také, ale i když jí zmákneš a přijde nevole počasí, tak neuděláš nic :-(( Já jsem zatím spokojenej.

Čtvrtek 15. května 2008 ve 23:22® Djexport

HaD> a jakto že nakakáno v rukách? nějakej průser?

Čtvrtek 15. května 2008 ve 23:22® Djexport

HaD> tak to je fajn… no, holt je to těžká voda, tak to k tomu patří. Jo, co ta šnůra gigafish, jaký máte zkušenosti?

Čtvrtek 15. května 2008 ve 23:01® HaD
HaD

Djexport> báječně :-) jen podmínky byly vskutku bojové :-D a ryby moc nešly a my navíc měli „nakakáno“ v rukách

Čtvrtek 15. května 2008 ve 22:58® HaD
HaD

J@na> psal jsem to již mnohokrát – bez echolotu se sumec ulovit dá a mnohdy se stejnou úspěšností. Echolot ale někdy zvýší úspěch na záběr tím, že váhající ryby můžeš „ukecávat“. Bez echolotu ani nevíš, zda se zvedají a jak. Pro mě je lov s echolotem navíc hrozně zábavný, protože vidět reagující ryby je báječný zážitek, i když se záběr či úlovek nedostaví. Ten adrenalin v krvi je božský :-)

Čtvrtek 15. května 2008 ve 22:56® HaD
HaD

kiclakz> myslíš velikost plováku nebo splávku? Splávek okolo 300g, kotevní bójka – to hodně záleží na lokalitě a podmínkách. Jiné je to na blízko na stojáku a jiné v proudu na dálku. Obecně je to někde mezi 500g – 10000g (0,5 – 10 kg)

Čtvrtek 15. května 2008 ve 22:11® Djexport

silurus> já se tam letos chystám, mám tam kamaráda. Tak jsem chtěl trochu vyzvídat. A kde je to na slovensku asi nejlepší?

Čtvrtek 15. května 2008 ve 21:50® silurus
silurus

Djexport> Na Ružíne som bol raz, je to pekná, veľká 390ha voda. Venujeme sa viac západu a juhu slovenska, rieke Váh, Dunaj, priehrady..

Čtvrtek 15. května 2008 ve 21:21® Djexport

silurus> Zdravim, chtěl bych se optat jestli náhoudou nesumcaříte na přehrad Růžín..

Čtvrtek 15. května 2008 ve 21:19® Djexport

HaD> zdaravím, tak jak bylo na Pádu? a jak se dařilo? Když budete mít někdy čas a chuť, tak bych moc rád pokecal..

Čtvrtek 15. května 2008 ve 20:06® J@na
J@na

hm tak dík za radu

Čtvrtek 15. května 2008 v 16:02® silurus
silurus

J@na- kedysi sonary boli veľmi drahé a chytali sme i bez nich. Ak poznáš danú lokalitu na ktorej chceš vábiť, máš tie isté šance, ako zo sonarom. Sonar ti pomôže mapovať dno, hĺbky, úkryty, prekážky, pri vyvábení pohyb sumca, takže na cudzej vode pomôže. Neviem ako u vás, ale u nás je zakázané používať sonar pri love, môžem ho použiť iba pred lovom, no i tak nepoznám nikoho, kto to dodržiava…

Čtvrtek 15. května 2008 ve 14:56® BuBu99
BuBu99

Snorki ty vezirky maji skoro vsude treba Tomi www.tomi-korda.cz

Čtvrtek 15. května 2008 ve 12:01® J@na
J@na

HaD> když budu chytat na vábničku bez echolotu jakou šanci asi mam že chytim sumce ?