Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 23. dubna 2008 v 19:53® Leonardo
-
já právěže mám řeku před barákem a stejně tam nic nejde tak když nechytám tak tam zajdu vábnit:)
- Středa 23. dubna 2008 v 19:34® marven
-
Leonardo> to je hezký že trenuješ ale neskoušej to na vedě kde pak budeš chytat nebo tam ic nechytneš jak říká HT doma ve vaně ja to skoušel na vodě kde sumci nesou a doma v bazéně
- Středa 23. dubna 2008 v 19:27® Leonardo
-
jo jo dík, já už právě trénuju u nás na Dyji
, ale letos to poprvé zkusím
- Středa 23. dubna 2008 v 18:30® HT
-
Leonardo-neporadím ti kde sehnat něco o vábení,ale poradím ti jak na to.Sežeň si schopnou vábničku,napusť si doma vanu a trénuj pukání-až na tebe vyběhnou sousedi tak máš jistotu že ses to naučil.Jinak kde a jak vábit shlédneš na nějakém videu o sumcích,ale nemysli si že se to z toho videa naučíš,to až praxe tě zdokonalí.
- Středa 23. dubna 2008 v 17:13® Leonardo
-
Čau všichni, potřeboval bych prosím poradit nebo poslat odkaz na články o Vábení sumců? Jestli někdo neco znáte tak pošlete prosím odkaz nebo radu moc díky
budete moc hodní, když mi vodepíšete dík
- Úterý 22. dubna 2008 ve 22:57® Djexport
-
Nikoš> to vim, to by mi rozhodně nevadilo..to k rybařině prostě patří, nemůže bejt pořád posvícení. Jinak bych tam radši s někým, kdo to trochu zná a ví co a jak…
- Úterý 22. dubna 2008 ve 22:51® Nikoš
-
Djexport> Pád je těžká voda a hodně lidí si tam už vylámalo zuby. Minulý týden se vrátili kámoši, kteří už tam byli vícekrát a vytáhli jen 2 mimina…
- Úterý 22. dubna 2008 ve 21:15® Leonardo
-
Čau všichni, potřeboval bych prosím poradit nebo poslat odkaz na články o Vábení sumců? Jestli někdo neco znáte tak pošlete prosím odkaz nebo radu moc díky
- Úterý 22. dubna 2008 ve 20:54® Jarmil
-
to all:Čau potřeboval bych poradit s lovem na Pádu v letním obdodí.Většina lidí co znam tak tam jezdí na jaře tak jestli némáte někdo zkušenosti s chytáním v létě…Díky
- Úterý 22. dubna 2008 ve 20:16® Djexport
-
Nikoš> díky za info, taky bych jel na Pád, ještě jsem tam nebyl, tam to musí stát zato..
- Úterý 22. dubna 2008 v 19:15® Nikoš
-
Djexport> Wallys i HaD jsou na Pádu, musíš týden počkat. Jinak ta taška je od Sängeru. Najeď na jejich web a tam je katalog a tam jí najdeš. Wallys jí kupoval v Německu, tuším asi za dva litry. Ale nevím to úplně přesně.
- Úterý 22. dubna 2008 v 18:12® Salmo
-
J@na> není zač já sumcař nejsem ale dokážu si to logicky odvodit
- Úterý 22. dubna 2008 v 18:11® J@na
-
aha tak dík
- Úterý 22. dubna 2008 v 17:32® Salmo
-
J@na> jak na co,když by jsi chtěla vláčet tak to bude slabší než když budeš chytat na bójku apod.
- Úterý 22. dubna 2008 v 17:30® J@na
-
mol byste mi někdo poradit na kolik kilo je nejlepší šňůra na sumce ???
- Úterý 22. dubna 2008 v 15:28® Djexport
-
wallys> zdravim, koukal jsem na starších stránkach na tu pěknou tašku na sumcový pruty, kolik to tak výjde a kde se dá sehnat? teda jestli to není tajný..díky moc
- Úterý 22. dubna 2008 ve 14:55® Djexport
-
HaD> zdravim, měl bych zájem o tu šnůru
gigafish, tedy jestli je to aktuální.Nebo kde by se dala sehnat, díky moc. HaD> - Úterý 22. dubna 2008 ve 14:19® Malovec
-
jájá – doufám že David promine , tady máš odkaz na to prkínko www.musov.info
- Úterý 22. dubna 2008 ve 13:30® jájá
-
HaD> Mám na tebe dotaz Davide. Kde se dá koupit věcička známá jako (žlutý pták). Vím,že jsi to ukazoval na tvém dvd, ale nikde jsem to nenašel prodávat. Díky za odpověď
- Úterý 22. dubna 2008 v 8:35® Venca Zelenka
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Úterý 22. dubna 2008 v 8:08® Venca Zelenka
-
jedna se při tročce cviku dá udělat tak jeden a půl hodinky, když nepočítáš lakování.
- Pondělí 21. dubna 2008 ve 22:09® cormaxx
-
www.jezero-vrbensky.cz Tohle plavalo na svazovce(ještě před pár lety byla)
- Pondělí 21. dubna 2008 v 16:31® Nikoš
-
adam> Blahopřeju k prvnímu fousovi… Moc pěkná ryba. Nevím, jak je to u vás v Čechách, ale u nás na Moravě bys brzy přišel o papíry. Prokazatelně cíleně lovíš v době hájení dravce. Těžko by ti nějaký porybný spolknul, že s pletenkou a podvoďákem líčíš na okoše nebo kapry…
Neber to jako rejpání, jestli vám to u vás prochází, tak fakt závidím…
- Pondělí 21. dubna 2008 v 15:20® Leonardo
-
díky za rady
- Pondělí 21. dubna 2008 v 11:11® adam
-
AHoj neni treba o tom moc povidat ale taky chytat.vcera prisel prvni sumec 122cm,na podvodni splavek a rousnice. fota jsou v rubrice z lovu
Vabnicku sem si taky pokusil vyrobit,zatim nefunguje ale muzu poradit tak na MRK je clanek o vyrobe vabnicek…mejte se
- Pondělí 21. dubna 2008 v 9:47® Venca Zelenka
-
Leonardo> Zklon si nastav tak jak ti bude vyhovovat, sedni na štokrle a srovnej si to z podlahou sobě na míru, stejnak je to na ruce jak povedeš úder. Zrovna včera jsem zkoušel poslední 3 modely, kadý měl trošičku jinačí sklon i tvar hlahy, rovná, mírně zadlabaná a velké vajco a fungovaly všecky, ale každá měla trošičku jinačí zvuk, no který je ten nej a kdy to je na delší debatu.
- Pondělí 21. dubna 2008 v 8:40® Leonardo
-
Já bych si chtěl vyrobit vábničku a chtěl jsem se zeptat jestli by mi někdo neporadil, jaký je nejlepší zklon hlavy u vábničky?? dík
- Neděle 20. dubna 2008 ve 21:59® cormoran
-
Renda> Nemáš se za co omlouvat…
- Neděle 20. dubna 2008 ve 21:56® cormoran
-
kiclakz> nerozumím Ti