Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 23. dubna 2008 v 19:53® Leonardo
Leonardo

já právěže mám řeku před barákem a stejně tam nic nejde tak když nechytám tak tam zajdu vábnit:)

Středa 23. dubna 2008 v 19:34® marven

Leonardo> to je hezký že trenuješ ale neskoušej to na vedě kde pak budeš chytat nebo tam ic nechytneš jak říká HT doma ve vaně ja to skoušel na vodě kde sumci nesou a doma v bazéně

Středa 23. dubna 2008 v 19:27® Leonardo
Leonardo

jo jo dík, já už právě trénuju u nás na Dyji :-) , ale letos to poprvé zkusím

Středa 23. dubna 2008 v 18:30® HT
HT

Leonardo-neporadím ti kde sehnat něco o vábení,ale poradím ti jak na to.Sežeň si schopnou vábničku,napusť si doma vanu a trénuj pukání-až na tebe vyběhnou sousedi tak máš jistotu že ses to naučil.Jinak kde a jak vábit shlédneš na nějakém videu o sumcích,ale nemysli si že se to z toho videa naučíš,to až praxe tě zdokonalí.

Středa 23. dubna 2008 v 17:13® Leonardo
Leonardo

Čau všichni, potřeboval bych prosím poradit nebo poslat odkaz na články o Vábení sumců? Jestli někdo neco znáte tak pošlete prosím odkaz nebo radu moc díky :-) budete moc hodní, když mi vodepíšete dík

Úterý 22. dubna 2008 ve 22:57® Djexport

Nikoš> to vim, to by mi rozhodně nevadilo..to k rybařině prostě patří, nemůže bejt pořád posvícení. Jinak bych tam radši s někým, kdo to trochu zná a ví co a jak…

Úterý 22. dubna 2008 ve 22:51® Nikoš
Nikoš

Djexport> Pád je těžká voda a hodně lidí si tam už vylámalo zuby. Minulý týden se vrátili kámoši, kteří už tam byli vícekrát a vytáhli jen 2 mimina… :-((

Úterý 22. dubna 2008 ve 21:15® Leonardo
Leonardo

Čau všichni, potřeboval bych prosím poradit nebo poslat odkaz na články o Vábení sumců? Jestli někdo neco znáte tak pošlete prosím odkaz nebo radu moc díky :-)

Úterý 22. dubna 2008 ve 20:54® Jarmil

to all:Čau potřeboval bych poradit s lovem na Pádu v letním obdodí.Většina lidí co znam tak tam jezdí na jaře tak jestli némáte někdo zkušenosti s chytáním v létě…Díky

Úterý 22. dubna 2008 ve 20:16® Djexport

Nikoš> díky za info, taky bych jel na Pád, ještě jsem tam nebyl, tam to musí stát zato..

Úterý 22. dubna 2008 v 19:15® Nikoš
Nikoš

Djexport> Wallys i HaD jsou na Pádu, musíš týden počkat. Jinak ta taška je od Sängeru. Najeď na jejich web a tam je katalog a tam jí najdeš. Wallys jí kupoval v Německu, tuším asi za dva litry. Ale nevím to úplně přesně.

Úterý 22. dubna 2008 v 18:12® Salmo
Salmo

J@na> není zač já sumcař nejsem ale dokážu si to logicky odvodit :-)

Úterý 22. dubna 2008 v 18:11® J@na
J@na

aha tak dík

Úterý 22. dubna 2008 v 17:32® Salmo
Salmo

J@na> jak na co,když by jsi chtěla vláčet tak to bude slabší než když budeš chytat na bójku apod. :-)

Úterý 22. dubna 2008 v 17:30® J@na
J@na

mol byste mi někdo poradit na kolik kilo je nejlepší šňůra na sumce ???

Úterý 22. dubna 2008 v 15:28® Djexport

wallys> zdravim, koukal jsem na starších stránkach na tu pěknou tašku na sumcový pruty, kolik to tak výjde a kde se dá sehnat? teda jestli to není tajný..díky moc

Úterý 22. dubna 2008 ve 14:55® Djexport

HaD> zdravim, měl bych zájem o tu šnůru
gigafish, tedy jestli je to aktuální.Nebo kde by se dala sehnat, díky moc. HaD>

Úterý 22. dubna 2008 ve 14:19® Malovec
Malovec

jájá – doufám že David promine , tady máš odkaz na to prkínko www.musov.info

Úterý 22. dubna 2008 ve 13:30® jájá
jájá

HaD> Mám na tebe dotaz Davide. Kde se dá koupit věcička známá jako (žlutý pták). Vím,že jsi to ukazoval na tvém dvd, ale nikde jsem to nenašel prodávat. Díky za odpověď

Úterý 22. dubna 2008 v 8:35® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img17681.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2008/th-img17682.jpg
Úterý 22. dubna 2008 v 8:08® Venca Zelenka
Venca Zelenka

jedna se při tročce cviku dá udělat tak jeden a půl hodinky, když nepočítáš lakování.

Pondělí 21. dubna 2008 ve 22:09® cormaxx
cormaxx

www.jezero-vrbensky.cz Tohle plavalo na svazovce(ještě před pár lety byla):-D

Pondělí 21. dubna 2008 v 16:31® Nikoš
Nikoš

adam> Blahopřeju k prvnímu fousovi… Moc pěkná ryba. Nevím, jak je to u vás v Čechách, ale u nás na Moravě bys brzy přišel o papíry. Prokazatelně cíleně lovíš v době hájení dravce. Těžko by ti nějaký porybný spolknul, že s pletenkou a podvoďákem líčíš na okoše nebo kapry… :-) Neber to jako rejpání, jestli vám to u vás prochází, tak fakt závidím…

Pondělí 21. dubna 2008 v 15:20® Leonardo
Leonardo

díky za rady :-)

Pondělí 21. dubna 2008 v 11:11® adam
adam

AHoj neni treba o tom moc povidat ale taky chytat.vcera prisel prvni sumec 122cm,na podvodni splavek a rousnice. fota jsou v rubrice z lovu

Vabnicku sem si taky pokusil vyrobit,zatim nefunguje ale muzu poradit tak na MRK je clanek o vyrobe vabnicek…mejte se

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img17651.jpg
Pondělí 21. dubna 2008 v 9:47® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Leonardo> Zklon si nastav tak jak ti bude vyhovovat, sedni na štokrle a srovnej si to z podlahou sobě na míru, stejnak je to na ruce jak povedeš úder. Zrovna včera jsem zkoušel poslední 3 modely, kadý měl trošičku jinačí sklon i tvar hlahy, rovná, mírně zadlabaná a velké vajco a fungovaly všecky, ale každá měla trošičku jinačí zvuk, no který je ten nej a kdy to je na delší debatu.

Pondělí 21. dubna 2008 v 8:40® Leonardo
Leonardo

Já bych si chtěl vyrobit vábničku a chtěl jsem se zeptat jestli by mi někdo neporadil, jaký je nejlepší zklon hlavy u vábničky?? dík

Neděle 20. dubna 2008 ve 21:59® cormoran
cormoran

Renda> Nemáš se za co omlouvat…;-)

Neděle 20. dubna 2008 ve 21:56® cormoran
cormoran

kiclakz> nerozumím Ti:-x