Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 9. března 2008 ve 21:56® kiclak

wallys> jo trošku se to rozšiřuje

Neděle 9. března 2008 ve 21:55® wallys
wallys

kiclakz> nemáš náhodou ten spodní díl korku menšího průměru než vrchní? A očka jsou jiný

Neděle 9. března 2008 ve 21:50® kiclak

wallys> to je stejný ta ručka,akorát ty očka jsou s tou hrazdou a spodní díl má jen jedno očko.foto dodala holka(nepučí foť.a nepučí)

Neděle 9. března 2008 ve 21:46® wallys
wallys

já to mam takhle :-D

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img16872.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2008/th-img16873.jpg
Neděle 9. března 2008 ve 21:45® wallys
wallys

já to mam takhle :-D

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img16870.jpg
Neděle 9. března 2008 ve 21:30® kiclak

wallys> Řekl bych že je trochu jinej, ma vysouvací rukojeť a dolní díl má jedno očko. gramáž 100–400

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img16867.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2008/th-img16868.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2008/th-img16869.jpg
Neděle 9. března 2008 v 19:13® wallys
wallys

kiclakz> hele je stejnej a nebo jinej…popřípadě jestli bys ho vyfotil a dal sem…dík(teda pokud je jiný)

Neděle 9. března 2008 v 18:22® kiclak

wallys> v sobotu jsem ho bral a zkoušel sem ho zatížit tak zatim drží ani v něm neluplo ani žádnej jinej zvuk.Za 2200kč a 4letpu zárukou pohoda uvidíme?

Neděle 9. března 2008 v 15:52® HaD
HaD

regulus: s těma očkama je to asi fuk. Jen to dost divně vypadá, ale taky už jsem se zapomněl

Neděle 9. března 2008 v 15:51® HaD
HaD

petr171> tak to je mazec. Gratuluju!

Neděle 9. března 2008 ve 14:02® Karlos 11

Venca Zelenka: No už jsem ho kaufnul u Kordi na výstavě zatím to vypadá, že bude fungovat.

Neděle 9. března 2008 v 11:11® wallys
wallys

Pánové, včera jsem byl na Veletrhu v Praze a u stáku Tomi-Korda jsem se koukal na pruty Sanger:Uni Cat Dreamfish Extensior 3m a k mému užasu jsem zjistil že jsou uplně jinak stavěny s jinými očky než ty mé co jsem si pořídil minulý rok v Německu....­...Nemáte někdo podobnou zkušenost?Dík

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img16855.jpg
Neděle 9. března 2008 v 5:50® Estefano-Ebro
Estefano-Ebro

Pokud vím, aland123 je výborný rybář a co chytne běžně vrací vodě. Všude jsou rybáři co ryby jedí a co jsou sportovní… Nedá se vyčítat nikomu jeho zvyky, pokud nejsou extrémní (na prodej, nebo podobně…) Ryba je velice zdravá potrava a neměli bychom být extrémisti ani v pouštění, ani v jídle… :o))) … a to píšu já, co jsem už 10 let nesežral rybu… :o))) Berte to v dobrém smyslu… :o)))

Neděle 9. března 2008 v 5:48® Estefano-Ebro
Estefano-Ebro

Pokud vím, aland123 je výborný rybář a co chytne běžně vrací vodě. Všude jsou rybáři co ryby jedí a co jsou sportovní… Nedá se vyčítat nikomu jeho zvyky, pokud nejsou extrémní (na prodej, nebo podobně…) Ryba je velice zdravá potrava a neměli bychom být extrémisti ani v pouštění, ani v jídle… :o))) … a to píšu já, co jsem už 10 let nesežral rybu… :o))) Berte to v dobrém smyslu… :o)))

Neděle 9. března 2008 ve 2:23® regulus
regulus

Venca Zelenka> takže i když máš pravorukej multík, tak to přehodíš do pravé a točíš proti srsti??? Nechci tady nic napadat, jen mne to prostě zajímá.

Sobota 8. března 2008 ve 23:36® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Já nevím jak vy, ale já si to průběžně přehazuju, protože než natočíš 100a víc metrů šňůry tak ně tak bolí předloktí, že to střídám.

Sobota 8. března 2008 ve 12:48® regulus
regulus

míra57> dík za názor, já bych asi zvolil udicu v levé a točit po směru, to točení do protivky mi připadne víc proti srsti než chytat v obráceným gardu, myslím tím u tahání velký ryby, u vláčení by to asi nešlo.

Sobota 8. března 2008 ve 12:44® petr_171

fotky budou snat zejtra nebo v pondeli, me umrel fotak tejden pred tim nez sme jeli takze musim pockat nez mi je kamaradi poslou

Sobota 8. března 2008 ve 12:17® míra57

petr171> taky se přidávám gratuluji pivo .

Sobota 8. března 2008 ve 12:11® Nikoš
Nikoš

petr171> velká gratulace, pošli nějaký fotky… pivo

Sobota 8. března 2008 v 10:38® míra57

Venca Zelenka> psa jsem nezkoušel,ale ta naše opice skáče skoro 2m do výšky – to by mi z toho mohla udělat třísky na zatápění :-D .

Sobota 8. března 2008 v 10:31® míra57

regulus>osobně jsem na tom jako ty,prostě jsem zvyknutej na kličku vlevo a tak taky upřednostňuju svůj výběr a když už se dostanu na toto téma tak to omlouvám tím že jsem dost starej na to abych si zvykal na něco co mi není pohodlné,ale když jsi s partou a dostane se ti do ruky klacek s pravorukým navijákem máš dvě možnosti-já volím tu jak to dělal Jakub.

Sobota 8. března 2008 v 10:20® petr_171

tak dnes navrat z prvni vypravy na Pad, po prijezdu celkem teplo voda 11–12stupnu, pak se rapidne ochladilo voda spadla na 9, ale celkem uspokojiva vyprava 4 sumcari, Jirka prvni sumec 201cm-66kg, Lubos tak 120 nemeren nevazen, ja 228cm-bohuzel vaha jen do 100kg byla pretazena odhadem tak 105kg

Sobota 8. března 2008 ve 2:49® regulus
regulus

Malinkej komentář k tomu videu – reportáž s JV. Zajímal by mne názor především sumcařů co jezdí na grossfish např. na Ebro apod. Vláčím s multíkama, upřednostňuju levoruký, na pravorukej bych si těžko zvykal. Bylo tu na toto téma už dost diskuzí. Na záběrech při zdolávání onoho obrsumce jsem si všimnul jedné drobnosti. Jakub držel naviják očkama a tedy i multiplikátorem dolů a točil jím do protivky levou rukou. Lajzli by jste si při zdolávání takovéto ryby otočit prut, tak jak to udělal on?????

Pátek 7. března 2008 ve 23:56® Venca Zelenka
Venca Zelenka

míra57> Já mám ještě Spročko 2,40 a stím jsem spokojený a Penn ten je taky dobrý, ale na můj vkus dost tvrdý mám radši měkčí a ještě jakousi polskou laminátku, ale na tu bych nechtěl chytit nic většího.
A stím absťákem je to docela někdy sranda, když mě to popadne tak po dědině tahám kočárek s kamením, nebo zapřáhnu psa a hned příjdu na to kde je nejslabší místo, takový trénink na suchu.

Pátek 7. března 2008 ve 23:43® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Karlos 11> abych ti řek pravdu, ani nevím kupoval jsem teď toho hodně od různých prodejcu, byly ty povánoční slevy tak jsem utrácel, ale asi to byl Tomi Korda.

Středa 5. března 2008 ve 20:02® míra57

Venca Zelenka>jinak zkoušel jsem sportex jo jo je to držák ale chytal jsem teď na daiwu a vyzkoušel jsem i pen a je to o rybě a ostatních okolnostech je to téma které se tady řeší pořád a můj názor-vždy tě může něco překvapit a nemusíš být ten druhý, jistě se mnou souhlasíš vždy mám rád reservu a jistotu vůči rybě kterou zdolávám.

Středa 5. března 2008 v 19:36® míra57

Venca Zelenka> ten absťák je hroznej já to zkoušel na stěně a ona nevydržela druhou zkoušku,je to každej rok a aby měla bytná klid a nedělala problémy když jdu na fišky, je ráda že ečím nábytek (stejně to platím …)ahoj

Středa 5. března 2008 v 10:26® Karlos 11

Venca Zelenka: V jakém shopu si ho kupoval, pokud to není tajné? Taky o něm uvažuju. Dík

Středa 5. března 2008 v 0:54® Venca Zelenka
Venca Zelenka

pike-007> Já jesm si minulý měsíc koupil od Sangeru ten unicat dream fish extension 3m za 2050kč včetně dobírky, za ty prachy docela luxus, sice mohl mít 40cm u ručky trochu tvrdší, ale jinak paráda. Jak mi přišel hnedka jsem bral bodák a šel ho vyskoušt na džbrňu za barák ani mi nevadilo, že byl všude ještě led už jsem se viděl na rybách. Tech pár měsíců do odhájení bude krutých. Už jsem nahazoval aj do akvárka a pouštel si u toho DVDz léta.