Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 27. února 2008 v 0:41® HaD
-
miki20> dobrá rada nad zlato. Je potřeba vědět, co chceš. Pokuď pákovku, není co řešit, pokud klasiku značku, pak taky není co řešit. Já mám oblíbenej penn, takže bych měl asi vybráno.
- Středa 27. února 2008 v 0:38® HaD
-
wallys> jo, soráč, fakt jsem nestíhal a zítra zase pádím pryč.
- Středa 27. února 2008 v 0:37® HaD
-
MadMack> jak se to chová a jakej z toho máš pocit? Já takovej prut ještě ani neviděl na vlastní očička
)
- Úterý 26. února 2008 ve 22:49® wallys
-
MadMack> co to je za klacek??????????prosím pošli odkaz
- Úterý 26. února 2008 ve 22:38® wallys
-
miki20> Shimi TLD 25,nebo Penn Senator 113…sám si zkus vybrat mezi tímhle…ošahej si je a pak vybírej…Oba dva multíky jsou super,pákovka je ale pákovka
- Úterý 26. února 2008 ve 22:34® jkelem
-
miki20> shimano TLD nebo okuma titus pakovka je supr
- Úterý 26. února 2008 ve 21:04® marven
-
miki20> kup shimano TLD 25 ja du doněj taky penny mam taky dobrý ale skusím pakovku
- Úterý 26. února 2008 ve 20:34® smecko
-
Zdravím všechny nemáte někdo skušenosti s echolotem humminbird fischfinder 323
- Úterý 26. února 2008 v 19:22@ ???
-
Dobrý den všem ve spolek mam drobet zmatek jaký multiplikator vybrat na sumce rozhoduji se mezi SHIMANO TLD 20 a PENN SUPER MARINER 49 Byl bych rád kdyby ste mi poradili co je lepší u toho SHIMANA me láká cena a i ta páková brzda,ale radeji si připlatim,pokud víte o něčem lepšim do 5000 napište,předem mockrát děkuji
- Úterý 26. února 2008 v 19:02® MadMack
-
Tak jsem si dneska pořídil novou hračku na sumce. Letos chci zkusit vábničku, tak by to mohlo být to pravé nebo alespoň dostačující. Délka 2,6m, vrh. zátěž 60–220g.
- Úterý 26. února 2008 v 16:18® wallys
-
HaD> jo dík za odpověď.....to už je neaktualní :o)
- Úterý 26. února 2008 ve 14:36® HaD
-
wallys> sory, pár dní jsem byl mimo a nestíhal. Ten proutek je na vábničku hodně příjemnej a používám ho tak rád. Jinak na vábničku mám ještě dreamfish a občas na menší ryby i sumo od DAM
- Neděle 24. února 2008 ve 23:20® Venca Zelenka
-
Pánové hledám parťáka na letošní sezonu, nejlépe severní morava valmez, kdyby měl někdo zájem občas vyrazit na pár dní, tak se ozvěte.
- Pátek 22. února 2008 ve 20:20® Nikoš
-
libec> No tak super, na takovou pohodu u vody se budu těšit…
Takovou rybačku taky znám, jezdíme s klukama každý léto na ryby a mnohdy ani nevyndáme pruty z auta… A taky Dřevák na Mušově je sviňa, vždycky mě to tam tak nějak vcucne a vyplivne až ráno…
- Středa 20. února 2008 ve 23:55® libec
-
Nikoš> tak to se budu tesit,chmeliky mame vytecné,a až poznas plody našic vinic jééé.to sediš i tyden u vody aniž bys dostal šupinku.to je parada.
wallys> po sesti pivickach otevrem lahvinku ze sklepka a to fousatí polezou za nama na breh,my je jen vyfotíme a šoupnem zpatky a pěkně se to zapije.jak ty spunty lezou z lahvinek tak je to podobny zvuk jak vabnička.a mužeš vábit celou noc.jo s tim gumakem to znam,ted mam radši plechovou lod.Mušovník-nejvetší,ten se nepotopí.
- Středa 20. února 2008 ve 23:51® libec
-
Nikoš> tak to se budu tesit,chmeliky mame vytecné,a až poznas plody našic vinic jééé.to sediš i tyden u vody aniž bys dostal šupinku.to je parada.
- Středa 20. února 2008 ve 23:25® wallys
-
gadasnik> Jo dík …to bude testovaná ,možná ji beru v dubnu na Po a to asi bude dobrej vstupní test :o)
- Středa 20. února 2008 ve 23:19® gadasnik
-
wallys>
,tuze pěkná prácička,je vidět šikovný ručičky,tak to má bejt.Hned se bude s lodičkou jinak jezdit,hlavně,ať bez problémů slouží.
- Středa 20. února 2008 ve 23:14® wallys
-
libec> to znám…tím směrem jezdím docela dost často…tak se snad někdy dáme dohromady a něco podniknem…P.S :po mín jak 6pivech nejdu na vodu,páč mám strach že se utopím…to bylo pravidlo když jsem měl gumák.Ted už no problem :o)
- Středa 20. února 2008 ve 23:05® tomchamik
-
wallys> jj,tak to je fajn,aspoň si ji skouknu,mám na ní taky zálusk,už aby to bylo,mám už absťák
- Středa 20. února 2008 ve 22:58® wallys
-
tomchamik> Čus to je od Ládi 380 a prej jedem spolu 17.4 na Po :o)))))))) Teda říkal Láda
- Středa 20. února 2008 ve 22:58® Nikoš
-
libec> zdarec, od května se stěhuju do Brna, tak hodlám vousáčům na Mušově pořádně zatopit. Budu jen rád, když zajdeme někdy na ryby spolu a budu tam někoho znát…
- Středa 20. února 2008 ve 22:21® tomchamik
-
wallys> na tom vozíš tu pramičku co je v pozadí?Kolik má?
- Středa 20. února 2008 ve 22:11® wallys
-
gadasnik> tak tohle je on
- Středa 20. února 2008 ve 21:13® libec
-
wallys>no ja myslim,že aj věřil:o))ja začínal na Dyji Bulharech na BAMBUSOVOU udicu po dedovi A misto multiplikatoru KOLECKO brzda byl HREBIK v dirce a ty špagaty na to by se dalo věšet prádlo:o)))ale těch vypitých škopálů u vody jéé.nedej bože burčáky sklepy plné štávy to byly fofry,a né na udicy.
- Středa 20. února 2008 ve 21:05® wallys
-
libec> sranda a sumcařina …to snad nejde dohromady :o))))) To je jen dřina a dřina a na konci šichty snad to štěstí :o))))
- Středa 20. února 2008 ve 20:32® libec
-
zdravimpřátelé,jezdíte někdo na Moravu na Dyji?ja bydlím 5kilometrů od Mušova.Jen,že ja jezdím sám a nedělá to tolik srandy.
- Středa 20. února 2008 v 9:05® Nikoš
-
Ahoj, měl bych na vás prosbu, snažím se vymyslet do bytu nějakou vestavěnou skříň, do který bych naimplantoval nějakej výsuvnej stojan na pruty, abych neměl v bytě v každým rohu opřenej prut…
Nemáte někdo doma něco podobnýho, že bych načerpal trochu inspirace? Kdyžtak klidně i soukromě na mail… díky.
- Úterý 19. února 2008 ve 23:37® gadasnik
-
wallys> zmenšuju to ve fotošopu,OBRAZ-VELIKOST OBRAZU atd.No hlavně že už je a lodička je na čem vozit.Já ještě furt marodím,ale od března bych měl bejt uschopněnej,tak se hned první víkend chystáme na rybišky.Doufám,že bude fajn počasíčko.Byteček se už taky rýsuje,tak by to mělo být fšecko f cajku.
- Úterý 19. února 2008 ve 22:29® wallys
-
gadasnik> nejde mi to foto poslat…jak se to dá zmenšit?