Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 12. února 2008 ve 20:30® marven
-
Nikoš>tys koupil toho veterána?
- Úterý 12. února 2008 v 19:48® Nikoš
-
alland123> mě taky dneska dorazil jeden senator…
Zatím ho mám na poště, ale už se těším až si bude cvrkat pod náporem pořádný ryby…
- Úterý 12. února 2008 v 17:02@ ???
-
Dobrý den všem ve spolek mam dotaz který je nejspíše neustále zodpovídaný,ale týká se to bójky a její vzdálenosti od břehu konkrétně jde o trhací bójku.
V RŘ sem se dočetl,píši-Bójka smí být nastražena pouze tak,aby byla zachována nejméně vnitřní třetina vodní plochy volná pro plavbu. Tak že dotaz jak daleko od břehu ji mohu poslat?Páč podle tohoto vysvětlení v RŘ to abych si rovnou sebou bral nějaké pásmo na měření:D a změřil si tu třetinu kam až můžu. Vím že mnoho z Vás si zaklepe na čeloale byl sem učen když si nejsi jist raději se zeptej,sečteno podtrženo když to vezmu kolem a kolem tak mam udržovat tu vzdálenost tich asi dříve uznávaných 25m a nebo si zhruba tu třetinu vzít od oka? PS: v tomhle sem naprostý začátečník tak hledám rady kde se dají,protože o lovu sumce u nás nikdo nic neví a jestli ví tak mi to někdo neřekne tak že sem takovej samouk jinak velice děkuji za nádherně propracované DVD od P.Havlíčka a spol. ,velice dobře vysvětlené! Tak se mějte a děkuji za jakékoli dotazy a trpělivost za moji blbost jak to podávam
Petrův Zdar masařům zmar!
- Úterý 12. února 2008 v 15:09® alland123
-
Prave mi prišiel penn senator z ameriky krasna vecička.Už nech je sezona
- Úterý 12. února 2008 v 11:39® wallys
-
Chlapi,nemá někdo zájem o prut PENN Charisma 3m 180–620g? Budu ho prodávat :o)
- Úterý 12. února 2008 v 9:54® fano
-
HaD> dik.ked sa vratim ja z ebra podam spavu co a ako.
- Úterý 12. února 2008 v 0:20® HaD
-
fano> asi někdy v létě.
- Úterý 12. února 2008 v 0:20® HaD
-
mira59> už jsme to posílali, jen někteří stáe nedodali adresy. Už jsi to dostal?
- Pondělí 11. února 2008 v 18:22® Venca Zelenka
-
Maiki> ta morava není špatná a na co chytáš, vláčíš nebo používáš rybky a žížaly. A jak velké chceš chytat, jestli chceš nahánět mimina do metra tak jsou místa, kde si zachytáš.
- Pondělí 11. února 2008 v 10:15® Maiki
-
Venca Zelenka> a znáš nějaké jiné revíry..nesejde jen na severní moravě..jakýkoliv..hlavně ať tam jdou..tak víš o něčem atraktivním??
- Pondělí 11. února 2008 v 0:04® Venca Zelenka
-
Maiki> na severní moravě budeš mít těžkej život se sumca, můj střízlivý odhad je tak 1 ks na 4–5 ha vody průměrem. něco možná na hartě, sem tam na Odrě, Moravě, Soukromá voda Tovačov. Ale podle nového řádu je zavážení jakýmkoliv způsebem zakázané a loďku použít ke zdolávání taky nesmíš, kromě Harty, tak tvůj výběr je velice omezený.V každé džbrni něco je, ale musíš najít a nahodit tak abys byl schopen to nějak bezpečně vytáhnou.
- Neděle 10. února 2008 ve 21:24® Maiki
-
ale můžou být i jené revíry i soukromé…hlavně at tam jdou..
- Neděle 10. února 2008 ve 21:13® Maiki
-
Zdravím všechny…chtěl jsem se zeptat kde v ČR na sumce?,Hlavně v okolí Ostravy nebo Moravskoslezký kraj…předem děkuji za odpověd..
- Sobota 9. února 2008 ve 20:21® marven
-
libec> ok ja jen ze zjedavosti ale je to randál za ten klacek
- Sobota 9. února 2008 v 18:58® libec
-
marven>ja nechcu zase podavat mylné informace.Ja nejsem doma pracuji v Italii,ale bracha psal že asi kolem 180cm.nechcu ale podavat špatné informace.
- Sobota 9. února 2008 ve 12:32® marven
-
libec> prosímtě jaká je transportní delka toho prutu?
- Sobota 9. února 2008 v 0:02® mira59
-
h.simunek: však jsem Ti to psal že na trhačku se může, v RŘ to stojí jasně že je zákaz pouze na dvě bojky pevně spojené.....
- Pátek 8. února 2008 ve 20:02® h.simunek
-
Bubla> Zdar,tak už mam jasno o tom bojkování na Lipně, na trhačku se tam na 100% chytat smí odepsali mi z té rybářské rady,je to povoleno,tak zatim se mněj Honza
- Pátek 8. února 2008 v 19:34® wallys
-
libec> né v pohodě.Taky moc blahopřeju ,ale ta cena je opravdu šílená :o(
- Pátek 8. února 2008 v 18:44® libec
-
pardon ja neříkal že tam ty pruty sou pořad.Ja na nej čeal přes 2měsíe,ale mezi tím mě 2kousky utekly.Jo a OMLOUVAM SE je to 50lbs.Ještě jednou PARDON.Délka je 275cm.A cena byla 330eu i s poštovným.Ja si ten prut zablokoval a když se nejaký objevil v celem EBAY tak mě dosel meil.Naposledy tam byl asi před měsícem a pul,ale ten byl zkraceny o tuším deset cm.jestě se jednou omlouvam za spatné udaje,nebylo to schvalně.
- Pátek 8. února 2008 v 8:47® Nikoš
-
libec> gratuluju k výhře ve dražbě. Jakej přesně model máš a jestli to není tajný, tak za kolik jsi ho dostal? Proutky jsou to parádní, bohužel těch 2,75m je na ebay jak šafránu. Potkal jsem tam zatím 2 a vždycky se vydražily za móóóc peněz… Pravda je, že ty 2,35 se tam objevují častěji a jsou o dost levnější…
- Čtvrtek 7. února 2008 ve 23:04® wallys
-
libec> jo a 2,35 Baltic 50lbs za 239 eur…Tak a kde jsou ostatní? Prosí ,smím vědět jakou má ta tvoje Wolga délku?
- Čtvrtek 7. února 2008 ve 22:52® wallys
-
libec> kamaráde zas moc neplaš…jediný co tam teď maj tak je Wolga 2,35 80lbs(a to si myslím že je dost tuhej proutek) to je vše.....a ty se tam objevují občas,jinak trochen 270 a 3m žádnej a dotoho Baltic…Tak moc nevolej do světa jako by jich tam bylo na desítky..občas se tam něco objeví .Třebas teď je tam Wolga cena 249 eur a to bez poštovnýho a toť vše a cena…To je jiná kapitola
- Čtvrtek 7. února 2008 ve 22:29® Malovec
-
libec – jaká je délka toho prutu? mám dva sportexy ale vypadají trošku jinak , a pokud se nepletu tak Baltic by měl bejt 50 liber , 80 liber by měla být Wolga
- Čtvrtek 7. února 2008 ve 21:35® libec
-
zdravim kolegové,jestli mate někdo zajem o pruty Sportex Baltic 80LBS,v medově žlute barvě tak zkuste WWW.EBAY.DE.ja tam sehnal UPLNE NOVY kousek jen ta cena byla trochu horší,ale je to paradní kousek.
- Čtvrtek 7. února 2008 ve 14:00® wallys
-
alland123> když si to přečteš přádně…jo je to on ten trojháček co HaD měl vtom DVD a se mě zdá že ho měl na tý vytůněný montáži s línem…jinak ty druhý měl 3/0 na vábce.....jsou to ony .o)))))))))))))))))
- Čtvrtek 7. února 2008 ve 13:25® alland123
-
Wallys:Už je to na 100%?
Môžem objednať?
- Čtvrtek 7. února 2008 ve 13:12® wallys
-
alland123> Owner ST41 2/0 …tohle jsou oni …
- Čtvrtek 7. února 2008 ve 13:00® alland123
-
Wallys:Tak teraz neviem prišli mi ST-66TN 2/0 ale sú tam aj ST-41 2/0 môžeš pozrieť či sú to ony?Ďakujem
- Čtvrtek 7. února 2008 ve 12:42® wallys
-
alland123> obchod.lastia.cz tohle už by měli bejt oni 2/0 měl jsem dva odkaz a poslal jsem ten druhej