Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 21. ledna 2008 v 19:04® Bubla
Bubla

Dalsi moznost je ryby nachytat jinde radne napsat a pak v klidu prevest a zacit chytat sumce na jinem reviru.Akorat me trosku mrzi ze je v tech druzich ryb ktere si muzu vzit jen dva kusy i Bolen.Kdyby tomu tak nebylo tak prave bolen by (na Orliku)byl letos ma oblibena nastrazka:-)

Pondělí 21. ledna 2008 v 18:55® HaD
HaD

Bubla> to je dobrá připomínka.

Pondělí 21. ledna 2008 v 18:51® Bubla
Bubla

Tak sem to prelouskal znova a o prenaseni ryb sem v radu nenasel ani zminku:-) Proste si nachytame linky,karase,cej­ny…do 7kg a de se na vousaty:-) Krome kapra,sumce,can­data,stiky a bolena se muzou ostatni dryhy ryb zapisovat po skonceni nebo preruseni lovu pred odchodem od vody.V praxi by to vypadolo tak ze si nachytam mirove karasky (do 7kg)a v podstate ihned je muzu nastrazit aniz bych je zapisoval.To sou veci:-))

Pondělí 21. ledna 2008 v 18:28® Pavel_77
Pavel_77

gadasnik> Namaloval bys něco podle fotky?

Pondělí 21. ledna 2008 v 18:24® gadasnik

......ale jó,problém jé,ještě neůžu na slizounky.No aspoň se to osfětlilo,takže nic není nemožné,TOYÓÓ­ÓÓÓÓÓÓTÁÁÁÁÁÁ­ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ…:-D :-D :-D :-D

Pondělí 21. ledna 2008 v 18:22® HaD
HaD

Bubla> taky si myslím, že to neplatí. Kdysi to možná v řádu neřádu bylo, ale teď podle mě ne

Pondělí 21. ledna 2008 v 18:21® HaD
HaD

gadasnik> no tak vidíš a není žádný problém :-)

Pondělí 21. ledna 2008 v 18:20® gadasnik

no když nic nenajdem,aspoň jednou za čas si člověk proštuduje RŘ,a že tam jsou věci…:-D :-O :-D :-O :-D :-O :-D :-O :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Pondělí 21. ledna 2008 v 18:17® Bubla
Bubla

Ted sem dolouskal celej rad a nevzpominam si jestli to tam je nebo ne:-)) )Tak nic dam se doto znova:-)

Pondělí 21. ledna 2008 v 18:08® gadasnik

HaD: a wo tom to je,každý si to pak vysfětlí po své,za nástrahu se pak dá použít cokoliv,co má míru a není vyloženě zakázáno.:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Pondělí 21. ledna 2008 v 18:07® gadasnik

Pavel77:stránky /zatím/ nemám,ještě jsem se k tomu nedokopal,ale není problém cokoliv nakreslit od pohraním si s obrázkem přes pohraní si s textem.Vesměs a nejraději čmrkám přes písíčko.:-1

Pondělí 21. ledna 2008 v 18:04® marven

nevíte někdo nahodou o týle šnuře podrobnosti kde se dá koupit popřipadě jak drží

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img15915.jpg
Pondělí 21. ledna 2008 v 17:59® marven

Čau hoši koukám tady to dnes žije.

Pondělí 21. ledna 2008 v 17:57® Pavel_77
Pavel_77

gadasnik> Ahoj, maluješ fakt super obrázky, nemáš nějaké stránky kde by se dalo kouknout na víc obrázku? Dík

Pondělí 21. ledna 2008 v 17:54® HaD
HaD

gadasnik> jo, soukromá voda a výjimka na nástražní rybičky bez specifikace co je nástražní rybička a její velikost 9-)

Pondělí 21. ledna 2008 v 17:34® gadasnik

HaD:mám to sice z roku 2005,spolek Napajedla,tedy soukromá voda:PŘENÁŠENÍ A VYSAZOVÁNÍ RYB Z ÚSEKU NA ÚSEK NENÍ DRŽITELŮM POVOLENEK Z DŮVODŮ ZDRAVOTNÍ OCHRANY OSÁDEK POVOLENO.VYJÍMKU TVOŘÍ NÁSTRAŽNÍ RYBIČKY.Takže je to vše asi v poho,zmatky dělaj zmetky.Ale kdesik kdysik cosik bylo,........­.Opravdu si už nejsem jistej.:-‚:-‘:-‚:-‘:-‚:-‘:-‚:-‘:-'

Pondělí 21. ledna 2008 v 17:13® HaD
HaD

jiris, gadasnik: „někde to tam je…“ . Kluci a víte, že to tam fakt je? Já už to hledal mockrát a nikdy nenašel. Není to pouze jakési „řádové dogma“?

Pondělí 21. ledna 2008 v 16:58® gadasnik

míra 57:s tím „výrazem“ na sumíky jsme na tom ouplně stejně,jenom co rozmrzne a budu uschopněnej,půjdu je hned podráždit:-D :-D :-D :-D HaD:teď přesně nevím,kde to bylo zakázaný,v kterým spolku,mám i soukromé vody,opravdu si nejsem jistej,ale stopro to kdesik bylo.Papíry teď nemám při sobě,abych se kouknul.:-O

Pondělí 21. ledna 2008 v 16:55® jiris
jiris

HaD / nekde to tam bude, ale kde to jsem ted taky nenasel :-))

z webu „Platí zákaz poenášení zasáekovaných úlovku mezi revíry s ruznou mírou kapra.“

www.sportovnirybolov.cz zdroj

Pondělí 21. ledna 2008 v 16:49® HaD
HaD

…ani v zákoně, ani v prováděcí vyhlášce, ani v RŘ.

Pondělí 21. ledna 2008 v 16:47® HaD
HaD

Ať hledám jak hledám, o zákazu přenášení ryb v RŘ ani zmínka. Víte někdo, kde to je?

Pondělí 21. ledna 2008 v 16:46® HaD
HaD

Jen pozor u těch předem zapsanejch ryb – aby se pak shodovaly délky.

Pondělí 21. ledna 2008 v 15:49® míra57

slimak> povolený to je,někde jsem to už četl ale zkusím to najít.

Pondělí 21. ledna 2008 v 15:26® míra57

ale teď je nebudu chytat na nástražky to by mě asi neprošlo :-D :-D

Pondělí 21. ledna 2008 v 15:18® míra57

gadasnik>a já myslel že budu muset kaprům holit fousy a říkat že jsou to přerostlý karasi:-D -moc dobrej návod ty účtenky těch si vystavím u nás na soukromáku kolik chci,ale do sumíků jdu hned jak to rozmrzne:-D pivo pivo pivo .

Pondělí 21. ledna 2008 v 15:03® gadasnik

wallys:kua ještě teď se chlámu,jak mi spraví kompl a bude víc času,asi ti za todle udělám nějaký to sumobijcoví triko,FAKT DOBRÝ !!:-D :-D pivo pivo pivo pivo pivo pivo pivo pivo pivo :-D

Pondělí 21. ledna 2008 v 15:00® gadasnik

wallys:kua to by mě nenapadlo,ale FAKT DOBRÝ !!
a hned je vyřešíno,kluku,ty bys měl kandidovat na prezidenta,jed­noduchý jak facka a hlavně účinný.NO TOTOK,TOTOK JE ŠPICA!!A mám takový dojem i právně nenapadnutelný.:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Pondělí 21. ledna 2008 ve 14:51® Bubla
Bubla

slimak>V novem radu to neni ale ja bych rek ze to bude jako minulej rok.

Pondělí 21. ledna 2008 ve 14:49® slimak
slimak

Nevíte jestli bude na Orlíku přes léto povolen non stop lov?

Pondělí 21. ledna 2008 ve 14:35® wallys
wallys

gadasnik> s kaprama nemám zkušenost,ale jak chytám na líny tak za mnou došla RS a chtěla vědět kde jsem je vzal .A hned mi řekli že bud musím mít v sumáři ulovku zapsáno min.2ks lína chycenýho kde chci a nebo učtenku z rybárny na ty líny a tak od toho dne vždy na začátku sezony napíši cca 8ks ulovených línu a mám od nich pokoj.www.chy­tej.cz :-P