Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 21. ledna 2008 ve 13:55® Bubla
Bubla

HaD>By me taky zajimalo jek to je.V RR je ze se nesmi prevazet z reviru do jineho reviru ale o koupenych nastraznich ryb tam nic neni.V obchodech normelne prodavaji male nastrazni ryby a taky to nikdo neresi tak v principu by to melo byt to same.

Pondělí 21. ledna 2008 ve 13:40® gadasnik

HaD:kapry chytám stylem „něco tam hodím a on to sežere“,nikdy jsem se přímo kaprama nezaobýval,chytám je spíš okrajově.:-D Teď mě asi kapraři ukamenují,ale jak říkám,když rozsvítím žárovičku a mrsknu ji do vody,kapr ji sežere /určo se tímto nechci dotknout kaprařů,každý máme to sfoje /.:-‚:-‘
U tohodle způsobů „nakupování“ nástražáků by bylo asi diskutovatelné pouze.....přenášení či jak to specifikují nástražní ryby.

Pondělí 21. ledna 2008 ve 13:29® HaD
HaD

gadasnik> já kapry chytat neumim, takže to ani jinak nejde. RS mě ještě nekontrolovala, ale svý bych si obhájil. Doklad mám, svědky, že jsem to koupil taky, tak by to neměl být problém. A pokud by mě RS za to sejmula, tak bych si to líbit nenechal. To ani náhodou! A kapry kupuju tak, aby míru měli. Na to si dávám pozor. Ono nakonec stejně ani menší neprodávají :-)) )

Pondělí 21. ledna 2008 ve 12:12® gadasnik

HaD:to jako že máš doklad o koupi dvou kaprůa to RS stačí,aby tě neměla za pytláka??To jsem ještě nezkoušel.Určitě ten kapr musí mít nejmenší lovnou míru na daný revír.Kaprů je tam hafo,nikdy jsem s nástražákem problém neměl,a to nejsem vyloženej kaprař,to mě moc nebere.Zajdu si občas na ně s fídrem,to je aspoň trošku vzrůšo.:-D :-D

Pondělí 21. ledna 2008 ve 12:02® lucioperce69
lucioperce69

jakejch 177 dní???? já to vidim tak na těch 130 dní 1. května se může do půlnoci. tak nasbírám rousnice a razim na ně ;-)

Pondělí 21. ledna 2008 v 11:36® HaD
HaD

gadasnik> já si kapry kupuju. Je to rychlejší a bez problému :-)

Pondělí 21. ledna 2008 v 11:36® HaD
HaD

marven> 177 dní, to zní příšerně :-((

Neděle 20. ledna 2008 ve 21:31® chosebaits
chosebaits

cormoran-ne,kousek od baraku.Asi 25km.

Neděle 20. ledna 2008 ve 21:28® cormoran
cormoran

chosebaits> to jedeš někam do zahraničí ne??:-|

Neděle 20. ledna 2008 ve 21:27® chosebaits
chosebaits

Ja jedu už koncem dubna,heč.Už se moc těšim.Dnes jsem dělal pořadek v garaži a musel jsem si aspon zacinkat rolničkama abych se nezblaznil.

Neděle 20. ledna 2008 ve 21:06® cormoran
cormoran

marven> No vidíš, to už vypadá líp:-D

Neděle 20. ledna 2008 ve 21:05® marven

na stovce budem srříhat metr jako za mlada na vojně

Neděle 20. ledna 2008 ve 21:04® marven

tak jinak 178dní

Neděle 20. ledna 2008 ve 21:02® cormoran
cormoran

marven> sorááč, ale je to tak ( bohužel):-(

Neděle 20. ledna 2008 ve 21:00® marven

cormoran> tak tos mi udělal radost

Neděle 20. ledna 2008 ve 20:29® cormoran
cormoran

marven> To už jde, vždyť to není ani půl roku:-D :-D :-D

Neděle 20. ledna 2008 ve 20:29® gadasnik

no jó,kua to zas bude bezesných nocí.Už teď mě sfrbě j ruce a mladej už má slizouní horečku.Jak rozmrzne,vijó na ně/stoják/ s žížalama,maj se na co těšit,kucí fousatí.Je mi po nich jaksi ouzko u srdce,a hlavně,snad už konečně čubnu toho svýho vysněnýho,tči roky mi furt utíká,ale letos to snad konečně vyjde,jinak se dám namou duši raději na kaprařinu.:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Neděle 20. ledna 2008 ve 20:22® marven

ach jo to je doba 16.6.

Neděle 20. ledna 2008 ve 20:19® cormoran
cormoran

gadasnik> .....a aby hvízdaly napínající se šňůry:-D

Neděle 20. ledna 2008 ve 20:14® gadasnik

tloušťáka jsem ještě nikdy nezkoušel,vesměs cejny a kapříky,a na lína jsem už nenarazil dobrejch deset let a jsem citlifka a dost měkkej na to,abych ho napíchl.:-( :-( :-( :-( Perlíny jsem občas zkoušel,ale chytám vesměs na tyčovky a ten prevít mi to skoro pokaždý zamotal/jednohák + dva trojháky/.Vesměs jezdím na víkendy qodě,s tím že v pátek odpoledne vyjíždím,takže to zkusím napsat na pátek,a obota neděle na ně chytat.No kua,huž aby se na bójích houpali.:-D

Neděle 20. ledna 2008 ve 20:04® cormoran
cormoran

gadasnik> Tloušťák je dobrej na řeku, ale na stojáku patří mezi moje šampiony lín.;-)

Neděle 20. ledna 2008 ve 20:04® marven

tady je alspoň sranda vedle na mrku se to hadá,ale ja většínouna jeden prut dam menší prlína ,cejna a na druhej větší třeba kapříka

Neděle 20. ledna 2008 ve 20:02® cormaxx
cormaxx

gadasnik:Tak si je napiš na den předtim než chytáš a řekneš že si je měl v akvárku:-)

Neděle 20. ledna 2008 v 19:57® gadasnik

:-D :-D :-D :-D ,choboti,chudáci kapříci hladoví,že si napíchaj trojháky sami do zad.Ještě by to šlo řešit,že měl kapřík s kapřicí neshody a dobrovolně chtěl takhle skončit se životem.Ještě jsem přemýšlel,jelikož mám díky působnosti chytání tři povolenky,na jednom revíru nachytat a na druhém nastražit,ale zas je tam na pikaču ten details tím zákazem přenášení ryb,fčíl si vyber,asi to nechám,jak to bylo postaru,jeden kapr a na druhým se bude houpat jelčák nebo cejn,..........:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Neděle 20. ledna 2008 v 19:55® marven

no to víte stanou se věci který prostě nevysvětlíš.

Neděle 20. ledna 2008 v 19:43® cormoran
cormoran

marven> Jo to by šlo vokecat.:-D Kapr tu rousnici chtěl tak agresivně, že si při útoku bodnul trojhák do zad:-D :-D

Neděle 20. ledna 2008 v 19:41® LojzaRybka
LojzaRybka

marven>chudák kapr nešikovnej,chytil se na trojhák za hřbet a na ten druhej prut taky:-D :-D

Neděle 20. ledna 2008 v 19:38® marven

no ja bych to vyděl tak :že když příde RS tak řeku že ty pruty jenom lídám a nebo že tam byli rousnice a ten kapr naně skočil.hihi

Neděle 20. ledna 2008 v 19:27® LojzaRybka
LojzaRybka

nakakávací by bylo když přijde RS,třeba já a budu žádat vytáhnout pruty jestli maj kapříci stanovenou míru,a hlavně zacházení s ulovenýma rybama,nesmí je to bolet když je budeš mít nastražený,oni potom moc křičej:-D :-D

Neděle 20. ledna 2008 v 19:25® LojzaRybka
LojzaRybka

gadasnik>asi bude lepší když si nachytáš nástražní kapříky den předem,ale nezapomeň si je napsat:-D