Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 28. prosince 2007 ve 20:24® míra57

SETR ONDRA>bohužel máš pravdu chťeli jsme vyzkoušet vše a tohle byla jedna z variant lovu na horní přehradě a o těch peletách- zrovna jsme měli ty špatný tak jsem měl radost, alespoň ztoho že jsme těm anglánům matřeli pr…-byli hned vedle nás.

Pátek 28. prosince 2007 v 19:08® wallys
wallys

alland123> ahojky prosím tě odkad jsi si to objednával?dík

Pátek 28. prosince 2007 v 18:45® alland123
alland123

HaDˇ:Dik za nazor,objednal som si ich dokonca aj tú návazcovku:-) .A aj cena sa zdá byt dobrá.

Pátek 28. prosince 2007 v 18:34® HaD
HaD

alland123> ty šňůry jsou dobré. Věřil bych jim. Používám i jejich návazcovku.

Pátek 28. prosince 2007 v 18:00® alland123
alland123

www.extreme-fishing.cz Mate niekto skusenosti s tymito šnúrami?myslim Cat-braid.

Pátek 28. prosince 2007 v 17:34® SETR ONDRA
SETR ONDRA

HaD> jj přesně tak,sem zvědavej jak budou ty pelety dlouho fungovat.Je to o penězích,když jsem letos viděl zavážet anglány pytel(25kg)na 4ři pruty tak jsem nechápal :-(( ale šlapalo jim to fest!Když byl někdo kolem nich a neměl ty jejich pelety byl v pr… i když jsme lapali vedle nich cca 200–300m na klasiku na kapry tak jsme měli jen náhodné záběry a byl den že skore bylo 1ku 20ve prospěch anglánů a pelet!rychle jsme odmašírovali jinam a kde nebylo pelet tak kapr fungoval :-) Prostě jednoduše pryč od krmelce jinak nic jinýho v okolí nežerou potvory :-)

Pátek 28. prosince 2007 v 17:14® chosebaits
chosebaits

HaD -Tak to brusleni byla prča,ne?Sumejše jsem na pelety nechytal a ani mne to nelaka.Šest let jsem se věnoval kaprařině a mam odleženejch hodin u vody spoustu.Sumcařině se věnuji chvilku a jsem z toho unešenej.Kaprařina dobry,ale sumcařina ma sve kouzlo a ty rolničky večer,když je klid a najednou začnou cinkat.No,kdo to nepoznal tak nepochopi.Už aby byl konec dubna.

Pátek 28. prosince 2007 v 16:54® alland123
alland123

Laďa_vydra:Ten mail stale neprišiel skus prosim ta este raz.

Pátek 28. prosince 2007 v 16:48® HaD
HaD

Mě Španělsko od začátku éry pelet nějak přestalo lákat. Nikdy mi nesedělo chytání ryb u krmelce a tohle už není podle mě moc o tom, co člověk umí, ale kolik má peněz na krmení nebo zda má kliku a chytá na rozkrmeným fleku po někom jiném. U chytání na rybu třeba na Lužnici, nebo na Pádu, zkrátka na řece se musí sakra víc přemýšlet a vychytávat místo, montáž apod. než u pelet. Prostě mě to nebere a tahat jednu dvojku za druhou, jak se to prý někdy děje. To by mě prostě netěšilo. Raději si chytím menšího sumce s tím adrenalinem, kdy zvoní rolničky, plaší se ryba… tu atmosféru a napětí nikdy pelety nemohou poskytnout. Alespoň mě ne.

Pátek 28. prosince 2007 v 16:42® HaD
HaD

Zubac65> Co konkrétně potřebuješ nastavit? Senzitivitu si nastavíš tak, abys viděl nástrahu a olovo – hodnota záleží na hloubce, na čistotě vody apod. Vypneš si symboly rybiček a sleduješ jen echo. Dobrý je mít obrazovku rozdělenou na dvě části – v jedné celý sloupec, v druhé zoom 2× nebo 4×

Pátek 28. prosince 2007 v 16:40® HaD
HaD

člověk to chvíli nesleduje a pak nestíhám číst :-)

Pátek 28. prosince 2007 v 16:09® SETR ONDRA
SETR ONDRA

míra57> hele česká hlava příde jak se to dá obejít :-)

Láďa_vydra> jj už tam maj víc zákazů než ryb :-)) ale ještě když se zakousneš tak se to dá :-) holt hraješ vabank buď a nebo :-)) ) a jsem zvědavej sčím přijdou španěláci příští rok :-(( třeba hájení sumce celoročně :-)) ))))))

Pátek 28. prosince 2007 v 10:21® alland123
alland123

Včera ste písali o tych Quicksilveroch stále sa vyrábajú tak ako písal Láďo a myslim že ani cena nieje až taká závratná:-) ale zase ako pre koho.www.pharos.sk toto je odkaz na tú stránku.

Pátek 28. prosince 2007 v 9:26® chosebaits
chosebaits

Zdar.Pivčo dobry, ale ja jsem nějaky divny.

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 23:13® Láďa_vydra

míra57> ahoj

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 22:49® míra57

Láďa_vydra> byli jsme na hausu to si moc nevybereš ale příště už víme jdu do hajan zítra arbait ahoj.

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 22:32® Láďa_vydra

míra57> jo ty stromy sou průser ale jsou tam místa kde se dá chytat i bez vázek ..... To Ebro mě s…e těma jejich nesmyslnejma zákazama.

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 22:30® Láďa_vydra

SETR ONDRA> ahoj Ondro… byl jsem venku s pejsanem

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 22:25® míra57

SETR ONDRA> dost se tam změnily předpisy k horšímu na horní př.senesmí snad ani na mrtvou r.jen ať to není u nás.

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 22:13® míra57

Láďa_vydra> souhlasím ale na spodní dáš boj a trhačka musí být zkoro netrhačka aby nezajel do vázky a těch tam je akdyž pro tu rybu jedeš odepneš a zvedáš já ho měl z 200m a pěkně jsme se navzájem vychutnali o to hezčí bylo pro mě se sním pomazlit a vrátit ho vodě což ďelám všem sumejšům .

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 22:10® míra57

Láďa_vydra> vábnička jen jeden a taky prcek.

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 22:08® míra57

Láďa_vydra> souhlasím ale na spodní dáš boj a trhačka musí být zkoro netrhačka aby nezajel do vázky a těch tam je akdyž pro tu rybu jedeš odepneš a zvedáš já ho měl z 200m a pěkně jsme se navzájem vychutnali o to hezčí bylo pro mě se sním pomazlit a vrátit ho vodě což ďelám všem sumejšům .

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 22:05® SETR ONDRA
SETR ONDRA

Láďa_vydra> čau Ládíku peletky nevoněj,Já už je taky moc neééé :-)) )) jinak jak se urvem jsme u tebe akorád pořád laborujeme kdy,ale do jara na tuty připrav lamino .-) te´d jsem teprve přišel z háku lidi blbnou :-)

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 22:01® Láďa_vydra

míra57> tak to je pěkná ryba … ale ty pelety mě nebavěj je to taková kaprařina .

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 21:59® míra57

Láďa_vydra> ne v září byla dost bída velký vedro ale zkusil jsem kapry ty šli nutná nástraha protože karasi co jsme vezli nám pošli do dvou dnů voda měla 28° jinak candát jen jeden asi 5 sumíků kolem 110+ a já měl na horní vyžranýho peleťáka 180 neváženej ale pěknej tak asi 50kg podle Martina

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 21:46® Láďa_vydra

míra57> byls na jaře? co jste nachytali?

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 21:41® míra57

Láďa_vydra>ne- letos jsme tam byli poprvé a s Marťasem jsme si mejlovali už déle dobrá zkušenost jak s Martinem tak s Pepou a vypadá to že pojedem z jara zas.(Marťas je teď v čechách).

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 21:39® Láďa_vydra

marven> na pádu je to podobný se záběrama všude ..jednou uspěješ podruhý vyhoříš … dá se to eliminovat že chytáš z lodi … já osobně maám radši deltu je to tam členitější a hezčí

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 21:34® marven

Láďa_vydra> my jsme byli pravě až dole u moře a nějak nam to nešlo tak jestli to není leší ale neříkam že tam ryby nejsou

Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 21:30® Láďa_vydra

marven> na to se těžko odpovídá … jezdim jak k mantově tak dolů na deltu.Vždycky se rozhoduju po cestě