Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 9. prosince 2007 ve 14:21® big-fish1
-
alland123 cormaxx diky
- Neděle 9. prosince 2007 ve 12:46® alland123
-
HaD:Kde si mozem objednat Tvoj kalendar.Dakujem.
- Neděle 9. prosince 2007 v 11:23® alland123
-
xvella.free.fr Aj tu si mozes nieco pozriet.
- Sobota 8. prosince 2007 ve 13:18® cormaxx
-
big-fish1 www.youtube.com www.youtube.com
- Sobota 8. prosince 2007 ve 12:55® big-fish1
-
cus chlapi nemate nekdo naky videja se zdolavanim sumcu??? diky vsem
- Pátek 7. prosince 2007 ve 23:53® HaD
-
JPfish> díky. Raději bych o tom ale pomlčel. Bohužel jsem se v minulosti poučil…
- Pátek 7. prosince 2007 ve 22:57® alland123
-
Ahoj chalani mam problem pri osobnom nastaveni a editaci mojho profilu som tam dal omylom foto ktore som si stiahol z ineho fora a neviem to odstranit neviete ako to mozem napravit?Dakujem
- Pátek 7. prosince 2007 ve 22:12
-
No to je škoda,že neprozradíš,ale ten závěr jsi mohl udělat trochu akční ,aby to nebylo vůbec jasné,jestli ano či vůbec
.Takový souboj na rozervaném gumáku s monstrem,to je závěr
!Ale teď vážně,ten první díl byl super a ani nenastíníš o čem bude pokračování,nebo to zatím nevíš?
- Pátek 7. prosince 2007 ve 21:55® HaD
-
JPfish> někdy jo
termín neprozradím, ale brzy to nebude…
- Pátek 7. prosince 2007 ve 21:40
-
HaD)Kdy bude druhý díl z edice chytej o sumcích?
- Pátek 7. prosince 2007 v 18:47® HaD
-
Pompo-styfler> pěknej
- Pátek 7. prosince 2007 v 18:01® SETR ONDRA
-
Pompo-styfler>jéé co bych bejval za něj letos dal
takové kapříky mám po letošku hrozně rád na bojce
každej den na takovoudle rybu max.dva záběry ale sumíci naštěstí vždy přes 2+
- Pátek 7. prosince 2007 v 17:55® mobydyk
-
Ahoj Sumcaři, prosím poraďte mi, chci si koupit prut MILO CHromium 3m 400g, jaký máte prosím Vás na něho názor, budu chytat většinou na Těrlické přehradě a to ze břehu na bojku. Stojí 1800, mohu ho mít za 1000 kč, ale nevím jestli ho mám vzít. Prosím napište mi. Děkuji
- Pátek 7. prosince 2007 v 16:52® Pompo-styfler
-
a tyky na něj došlo :o))
- Pátek 7. prosince 2007 v 15:34® HaD
-
Venca Zelenka> OK, rozumím.
- Pátek 7. prosince 2007 ve 14:26® Venca Zelenka
-
omlouvámse za nepřesnost, ne letos, ale příští rok pruzkum a následující rok otevření.
- Pátek 7. prosince 2007 v 1:19® Venca Zelenka
-
mastrof> Jestli se můžu v mísit do hovoru, já to vždycky na hrubo ořežu, pak napíchnu na šestihran, upnu do vrtačky a nastavím pomalé otáčky, když ož to máš hladké můžeš přidat a dělat libovolné kulaté tvary.
- Pátek 7. prosince 2007 v 1:02® Venca Zelenka
-
HaD> No příští rok chcu osondovat terén a podmínky Dnistru a Dněpru, ale jenom v Ukrajině ne v Moldavii, protože tam je to ještě stále divoký západ. Na té ukrajině se policajti už trošičku umírnili, navíc vláda uvolnila nějaké prostředky pro zahraniční investory, teď myslím 8 dokomce přijede nějaká delegace do Ostravy z bližšíma podmínka oficiálního podnikání. No zkrátka letos průzkum a příští sezona na jaro by mohla být, zmášto sny jsou hezká věc, ale většina je o penězích.
- Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 20:23® HaD
-
Pompo-styfler> patří/nepatří. Za patnáct let si o tom promluvíme znova. OK? Známej/neznámej- hazard je to jak pro třeba Pavla Tomiho, tak i pro Lojzu z Horní Dolní.
- Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 20:21® HaD
-
obrisek> jo, když se plížíš jako gepard…
- Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 20:03® Pompo-styfler
-
Had:ale ten adrenalin k tomu patří .Já vím zatim jenom o jednom případu kdy to sumec zaťal do gumáku , stalo se to dvou docela známejm lidem , ale byla to prý ryba trochu jiný kategorie než kolem 2 … ikdyž je fakt že občas už to neni adrenalin ale šílenství
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:44® obrisek
-
no to musí být někdy vidět že?
ze štikama je to smutné… letos jich mám sice několik desítek…ale přes 65 sem se nedostal…ale na rozdíl od sumců mě berou
snad bude líp…na jihu se totiž bagruje(rozšiřuje)jedno slepé rameno…podklad šterk písek cca 5ha…a bude tam horní míra ryb…tak uvidíme
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:06® HaD
-
obrisek> OK. V pohodě, už sem vychladnul
Místo ale neřeknu, štik všude ubývá a tady ještě stále nějaké jsou. Jen ty větší nechtěly kousat. Mám odsud i 85cm. A to je tam průměrná hloubka 40–50 cm.
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:00® obrisek
-
HaD:nechtěl sem být za blbce…slídíc že chcu vědět místo kde ste popovali ty štičky no…ted sem ešče za většího
prostě mě se zdálo že je to Křivé…žádné obdobné jezírko s takovou vodou tam neznám…Vlastně TR a jeho dlouholeté přispívaní do časopisů mě přivedli na jih a prakticky jinam nejezdím…
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 17:23® HaD
-
obrisek> ale ten dotaz mohl být položen trochu jinak. Třeba „Kde jste natáčeli to popování, je mi to povědomé“ atd. A ne hned, že se Ti zdá že je to nějaká voda, která je rezervace. To není vůči TR úplně ready.
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 17:22® HaD
-
obrisek> OK. Prostě mě to namíchlo. Je to na téhle vodě www.chytej.cz
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 17:10® obrisek
-
nechtěl sem tě nějak čílit…jen sem si byl jistej že je to tam…moc hezké misto…tady nejsme na MRKu.tady sem se troufl zeptat…ješče opakuji nemyslel sem to zle…Pozdrav z Brna
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:53® HaD
-
obrisek> pleteš se a to VELMI, bylo to u chaty mých rodičů na slepém rameni Lužnice na jihu čech. Docela jsem teď naštvanej. Snažím se vše dělat co nejčistěji a legálně a teď tohle. Sakra! A nebyly to stulíky, ale lekníny, který jsem tam před lety osobně sázel.
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:49® obrisek
-
HaD:včera sem si koupil dvd z TR(výborné):toho popa jak tahal u těch stulíku…nebylo to náhodou Křivé jezero?
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:44® mastrof
-
had: diky moc