Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 9. prosince 2007 ve 14:21® big-fish1

alland123 cormaxx diky

Neděle 9. prosince 2007 ve 12:46® alland123
alland123

HaD:Kde si mozem objednat Tvoj kalendar.Dakujem.

Neděle 9. prosince 2007 v 11:23® alland123
alland123

xvella.free.fr Aj tu si mozes nieco pozriet.

Sobota 8. prosince 2007 ve 13:18® cormaxx
cormaxx

big-fish1 www.youtube.com www.youtube.com

Sobota 8. prosince 2007 ve 12:55® big-fish1

cus chlapi nemate nekdo naky videja se zdolavanim sumcu??? diky vsem

Pátek 7. prosince 2007 ve 23:53® HaD
HaD

JPfish> díky. Raději bych o tom ale pomlčel. Bohužel jsem se v minulosti poučil…

Pátek 7. prosince 2007 ve 22:57® alland123
alland123

Ahoj chalani mam problem pri osobnom nastaveni a editaci mojho profilu som tam dal omylom foto ktore som si stiahol z ineho fora a neviem to odstranit neviete ako to mozem napravit?Dakujem

Pátek 7. prosince 2007 ve 22:12

No to je škoda,že neprozradíš,ale ten závěr jsi mohl udělat trochu akční ,aby to nebylo vůbec jasné,jestli ano či vůbec:-(( .Takový souboj na rozervaném gumáku s monstrem,to je závěr:-D !Ale teď vážně,ten první díl byl super a ani nenastíníš o čem bude pokračování,nebo to zatím nevíš?pivo

Pátek 7. prosince 2007 ve 21:55® HaD
HaD

JPfish> někdy jo :-) termín neprozradím, ale brzy to nebude…

Pátek 7. prosince 2007 ve 21:40

HaD)Kdy bude druhý díl z edice chytej o sumcích?:-)

Pátek 7. prosince 2007 v 18:47® HaD
HaD

Pompo-styfler> pěknej :-)

Pátek 7. prosince 2007 v 18:01® SETR ONDRA
SETR ONDRA

Pompo-styfler>jéé co bych bejval za něj letos dal :-) takové kapříky mám po letošku hrozně rád na bojce :-) každej den na takovoudle rybu max.dva záběry ale sumíci naštěstí vždy přes 2+ :-)

Pátek 7. prosince 2007 v 17:55® mobydyk

Ahoj Sumcaři, prosím poraďte mi, chci si koupit prut MILO CHromium 3m 400g, jaký máte prosím Vás na něho názor, budu chytat většinou na Těrlické přehradě a to ze břehu na bojku. Stojí 1800, mohu ho mít za 1000 kč, ale nevím jestli ho mám vzít. Prosím napište mi. Děkuji

Pátek 7. prosince 2007 v 16:52® Pompo-styfler
Pompo-styfler

a tyky na něj došlo :o))

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img15132.jpg
Pátek 7. prosince 2007 v 15:34® HaD
HaD

Venca Zelenka> OK, rozumím.

Pátek 7. prosince 2007 ve 14:26® Venca Zelenka
Venca Zelenka

omlouvámse za nepřesnost, ne letos, ale příští rok pruzkum a následující rok otevření.

Pátek 7. prosince 2007 v 1:19® Venca Zelenka
Venca Zelenka

mastrof> Jestli se můžu v mísit do hovoru, já to vždycky na hrubo ořežu, pak napíchnu na šestihran, upnu do vrtačky a nastavím pomalé otáčky, když ož to máš hladké můžeš přidat a dělat libovolné kulaté tvary.

Pátek 7. prosince 2007 v 1:02® Venca Zelenka
Venca Zelenka

HaD> No příští rok chcu osondovat terén a podmínky Dnistru a Dněpru, ale jenom v Ukrajině ne v Moldavii, protože tam je to ještě stále divoký západ. Na té ukrajině se policajti už trošičku umírnili, navíc vláda uvolnila nějaké prostředky pro zahraniční investory, teď myslím 8 dokomce přijede nějaká delegace do Ostravy z bližšíma podmínka oficiálního podnikání. No zkrátka letos průzkum a příští sezona na jaro by mohla být, zmášto sny jsou hezká věc, ale většina je o penězích.

Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 20:23® HaD
HaD

Pompo-styfler> patří/nepatří. Za patnáct let si o tom promluvíme znova. OK? Známej/neznámej- hazard je to jak pro třeba Pavla Tomiho, tak i pro Lojzu z Horní Dolní.

Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 20:21® HaD
HaD

obrisek> jo, když se plížíš jako gepard… :-)

Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 20:03® Pompo-styfler
Pompo-styfler

Had:ale ten adrenalin k tomu patří .Já vím zatim jenom o jednom případu kdy to sumec zaťal do gumáku , stalo se to dvou docela známejm lidem , ale byla to prý ryba trochu jiný kategorie než kolem 2 … ikdyž je fakt že občas už to neni adrenalin ale šílenství :-)

Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:44® obrisek
obrisek

no to musí být někdy vidět že?:-) ze štikama je to smutné… letos jich mám sice několik desítek…ale přes 65 sem se nedostal…ale na rozdíl od sumců mě berou:-)) snad bude líp…na jihu se totiž bagruje(rozši­řuje)jedno slepé rameno…podklad šterk písek cca 5ha…a bude tam horní míra ryb…tak uvidíme:-)

Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:06® HaD
HaD

obrisek> OK. V pohodě, už sem vychladnul :-) Místo ale neřeknu, štik všude ubývá a tady ještě stále nějaké jsou. Jen ty větší nechtěly kousat. Mám odsud i 85cm. A to je tam průměrná hloubka 40–50 cm.

Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:00® obrisek
obrisek

HaD:nechtěl sem být za blbce…slídíc že chcu vědět místo kde ste popovali ty štičky no…ted sem ešče za většího:-) prostě mě se zdálo že je to Křivé…žádné obdobné jezírko s takovou vodou tam neznám…Vlastně TR a jeho dlouholeté přispívaní do časopisů mě přivedli na jih a prakticky jinam nejezdím…

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img15105.jpg
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 17:23® HaD
HaD

obrisek> ale ten dotaz mohl být položen trochu jinak. Třeba „Kde jste natáčeli to popování, je mi to povědomé“ atd. A ne hned, že se Ti zdá že je to nějaká voda, která je rezervace. To není vůči TR úplně ready.

Čtvrtek 6. prosince 2007 v 17:22® HaD
HaD

obrisek> OK. Prostě mě to namíchlo. Je to na téhle vodě www.chytej.cz

Čtvrtek 6. prosince 2007 v 17:10® obrisek
obrisek

nechtěl sem tě nějak čílit…jen sem si byl jistej že je to tam…moc hezké misto…tady nejsme na MRKu.tady sem se troufl zeptat…ješče opakuji nemyslel sem to zle…Pozdrav z Brna:-)

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img15102.jpg
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:53® HaD
HaD

obrisek> pleteš se a to VELMI, bylo to u chaty mých rodičů na slepém rameni Lužnice na jihu čech. Docela jsem teď naštvanej. Snažím se vše dělat co nejčistěji a legálně a teď tohle. Sakra! A nebyly to stulíky, ale lekníny, který jsem tam před lety osobně sázel.

Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:49® obrisek
obrisek

HaD:včera sem si koupil dvd z TR(výborné):toho popa jak tahal u těch stulíku…nebylo to náhodou Křivé jezero?

Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:44® mastrof

had: diky moc