Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:23® HaD
-
Pompo-styfler> a čím budeš starší a mít třeba i rodinu, děti, tím více si ta rizika uvědomíš. Takže gumák ano, ale jen někde a s velkou opatrností! Utopíš se jen jednou. Jen jednou.
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:21® HaD
-
mastrof> opracování – obyč. ořezávací nůž – jde to velmi snadno a pak šmirglem. Natírám to vodouředitelným balakrylem. Ten materiál lehce saje, takže to drží velmi dobře. Jen doporučuju lehce přebrousit i ty hladký plochy. Schne to velice rychle, za hodinu udělám dva tři nátěry a hotovo finíto
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 15:42® Pompo-styfler
-
Čau kluci, čtu tady o tom gumáku . Je pravda že je to občas malinko adrenalin . Letos jsme tahali sumce 205 přes 60kg a mysleli jsme že má trojháky ve vnitř ale on měl jeden uvnitř a dva se mu bimbali pod tlamou a krásně nám tam ploužil kolem lodě a párkrát to trefil ocasem do balonu. Když si člověk uvědomí co se může stát tak si řekne, že je to fakt bláznovina.Nebo se nám letos dotkly krokodýlky od baterky ,která stála u bočního balonu a najednou smrad jak sviňa.No a pěkně se nám tam vypálila dirka
, to jste měli koukat jak jsme hnali zpátky na základnu , naštěstí jsme byli poblíž, takže jsme to stihly, ale dojížděli jsme jen tak tak :o)))).Občas je to fakt adrenalinovej sport …
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 15:22® mastrof
-
had/ ciao sem se chtěl akorat zeptat, protože mně zaujala montaž na koncovej splávek a sehnal sem si i tu izolační desku. jak ty splávky z toho opracováváš??? a čim to barvíš?? když na ně nemůžu vyrazit tak se aspoň připravuju na příští rok, návazců už mám asi milion tak sem se vrhnul na splávky a bojky:))))))
- Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 13:05® thunder
-
Na gumaku se musi trosku vice premyslet nez na pevne lodi.A kdyz do toho vykourite krabici cigaret,tak si musite dat obzvlast bacha
Ale i to jsem vyresil
- Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:59® thunder
-
Kdyz uz gumak,tak jednohak s rousnicema a vabit..S trojhakama bych si netroufl.Jinak samozrejme idealni na zavazku bojek a zakrmeni..
Co se tyce prevozu ryb k bojkam,tak do kbeliku ale pekne s vickem
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 10:14® HaD
-
Venca Zelenka> Venco, kdy tu cestovku chceš otevírat?
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 10:13® HaD
-
Nikoš> úplně mě zamrazilo. To fakt chybělo málo k utopení. Brrrr
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 9:42® Nikoš
-
HaD> mě takhle vyučil i cejn, napíchl jsem ho na 3 ownery a zavážel ho na nafukovacím lehátku. Nesmělo se na tom revíru zavážet, tak jsem se šel jako proplavat…
Když jsem tu sviňu pouštěl, tak začal jezdit jak splašenej, takže mi prvně propíchl lehátko a pak se mi i s hákama omotal kolem stehna. Hystericky jsem se ho snažil odmotat a u toho jsem se ještě zamotal do pletenky. Nakonec to skončilo jen jizvama na stehně a na ruce, ale nemít ploutve, tak už je po mě… Nejhorší bylo, že jsem musel kvůli místním domorodcům dělat jakoby nic, že si jen tak spokojeně plavu… Holt chybama se člověk učí…
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 1:30® wallys
-
JPfish> kurna časem se kvám snad asi přídám.doufám že mě neobere za hranicama nějakej soudruh z kalachem.....A nebo bych vám mohl dělat ochranku,ale za mě nemluví ruština ,ale cajky.I když skoro co rus to námořnictvo,rakety a nebo specznas a to není veškeré povolání co dělali a tak radši budu čekat co zvás dvoů zbude
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 0:31
-
Venca Zelenka)Ruština není dokonalá,povolenku ani nevíš jak obstarat a chceš otevřít cestovku na ruské vody.Kurňa chlape ty jsi dobrodruh větší jak já,jedu s tebou,ale nejdřív to proberem u poctivé ruské Stolichnaya vody.
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 0:22® Venca Zelenka
-
HaD> No už jsem na ambasádu psal, ale zatím se mi neozvali a má ruština není natolik dokonalá, abych si moh najít komtakt na ukrajinských adresách, našel jsem v Kyjevě obchod s rybářskými potřebami, kde by se snad měly prodávat, ale otázka na kolik je seriozní. Asi bych volil nějakou úřední cestu, už s toho důvodu, že si chcu otevřít maličkou cestovku, speciálně na ruské vody.
- Středa 5. prosince 2007 v 18:48® HaD
-
wallys> takovej veselej tlouštík, nebo kapřík- to by byla prda
- Středa 5. prosince 2007 v 16:26® wallys
-
HaD> to já plaval s kýblem ,přes dekl chytlí kotevní olovo a jel jsem jak fretka(s tím kýblem teda spíš jak kdybych se měl právě utopit)nad místem pustil kotvu a dál už to znáš ,ale nikdy mi to mí dění nepřišlo a nedošlo až teď co jsi to napsal.Brrrrrrrrrr
- Středa 5. prosince 2007 v 16:01® HaD
-
wallys> já jen párkrát v životě a vždy s panickou hrůzou…kdyby mi jí nástražák čutnul hákama, asi bych se utopil
- Středa 5. prosince 2007 v 15:45® wallys
-
HaD> v tom stebou stoprocentně souhlasím a to u nás na moravě teda na nějakejch revírech jsem to taky párkrát absoloval s gbelíkem v ruce a nic moc.to potom ten gumák je zlatej.
- Středa 5. prosince 2007 v 15:31® HaD
-
wallys>
) ale lepší, než plavat
- Středa 5. prosince 2007 ve 14:40® wallys
-
HaD>to ano ,ale nesmí to být na tomhle,ve vlnách a tak ještě.V něm je kámoš,mě nikdo fotit nechce :o)
- Středa 5. prosince 2007 ve 14:18® HaD
-
wallys> když berou, dá se to snést
- Středa 5. prosince 2007 ve 13:00® wallys
-
HaD> To jsu rád ,už se těším až ji testnu :o)a hlavně už nebudu muset 15× za den na gumáku veslovat jak …
- Středa 5. prosince 2007 v 10:47® HaD
-
wallys> úplně v pohodě. 380tka má velko výhodu v tom, že má tak trochu katamaránový dno a po hladině krásně klouže, takže ten motor s ní cloumá velmi slušně. 5tka motor mě dostala dokonce do skluzu, ale musel jsem zatížit špičku a nahnout se dopředu. 8ka by to asi rozjela úplně v pohodě.
- Středa 5. prosince 2007 v 10:45® HaD
-
Venca Zelenka> každopádně mě zajímá vše co zjistíš… zkusil bych ambasádu
- Úterý 4. prosince 2007 ve 21:21® wallys
-
HaD> Davide ,Láďa mi říkal že máš na tý sví 380 el.motor Minn Kota Eruda 46,jak ti s ním ta mrška šlape?Já koupil kvůli Mušovu a tamním vlnám tu 55.Dík
- Úterý 4. prosince 2007 v 16:41® pike-007
-
máte někdo skušenost se šňůrou Sufis Matrix PRO 0,58mm 68kg
- Pondělí 3. prosince 2007 v 19:00® aspius
-
VencaZelenka:Ako je to s povolenkou to neviem, ale vo všeobecnosti na Ukrajinu budeš určite potrebovať tri veci: 1.Peneži, 2.Peniaze, 3.Peníze. Hlavne keď zistia, že si zo štátu EU.Ukrajina je totiž v súčasnosti krajinou neomedzených možností.
- Pondělí 3. prosince 2007 v 16:16® Venca Zelenka
-
Zdravím pánové, příští rok se chystám na Ukrajinu na Dněpr, nevíte kde bych sehnal povolenku?
- Neděle 2. prosince 2007 ve 21:20® big-fish1
-
mark> z plzne proc??
- Neděle 2. prosince 2007 v 19:56® mark
-
big-fish1> odkud seš
- Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 23:58® thunder
-
jo to mas pravdu
- Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 19:59® HaD
-
thunder> ono jezdit lodí rychle je fajn zábava…mnohdy lepší než chytání, že