Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 23:05® big-fish1

zdravim nemate nekdo skusenosti stimto multikem jestli by mohl byt dobry i pro lov sumcu ze brehu ???? www.hobby-g.cz

Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:32® mira59

SETR ONDRA: jj skopec to je navoněnej frajírek…:O))) Nikoš: … a budou mít skřipce na frňácích…:o))) to jsi si tu kostku pěkně opečovával…skoro jako syrečky-…:o)))

Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:29® Nikoš
Nikoš

SETR ONDRA> Nazdar Ondrášu, nojo, belachan je fakt humus, třeba by se tím dalo pomatlat i to olovo. Koupil jsem si to jako super novinku na jaře, ale jsem na smrady docela háklivej, hned zelenám, tak jsem to zavřel do sklenice a vzpomněl si na něj až v říjnu a už to teklo… Fakt fičák, tím popatlat to olovo, tak vyskáčou sumci smradem z vody… :-D

Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:13® SETR ONDRA
SETR ONDRA

mira59> tak to jsme natom úplně stejně :-) když jsem tu kostku najaře strouhal tak to byla rychta až ti najednou koukám a nastrouhal jsem asi polovinu kostky jak jsem makal :-) no to je ale fakt hnus hnusnej :-) to máš svatou pravdu,frajer scopex :-)

Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:01® mira59

SETR ONDRA: :o)))) tak to asi ne, to máš pravdu…ale je fakt že kaprařinu cítím docela rád…snad jen ne tu fujtajblovou belachanovou kostku ne…:o))))

Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 21:52® SETR ONDRA
SETR ONDRA

mira59> no Míro,myslím že onu tekutinu by jsi opravdu neochutnal :-) jednu chvilku to vypadalo že mu z lodě uletí jak jí měl obalenou masařkama :-)

Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 21:39® mira59

SETR ONDRA: a to jsi ten fujtajbl ani nevochutnal??? :o)) to já si všeho líznu…:o))

Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 21:08® SETR ONDRA
SETR ONDRA

Nikoš> čau Honzo,:-) já jsem loni viděl borce a ten obaloval doutník molitanem a pak to polejval nějakým šeredným roztokem,olovo vypadalo jako velkej tenysák :-) ale čoveče koukal jsem na něj a docela mu to šlo na vábničku na řece asi je stopoval :-)

Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 20:34® marven

kopi>mam volgu dost tvrdej proutek na bojku naprosto nevhodnej

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 19:19® Nikoš
Nikoš

HaD> jedná otázka k tvýmu DVD, olepuješ tam olova lepící páskou. Nezkoušel jsi to olovo olepit nějakou kobercovkou co trochu saje a nadipovat ho?

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 16:40® SETR ONDRA
SETR ONDRA

HaD> přesně tak,bohužel všíchni víme že náš ry.řád stojí za h…!Ale jestli se někdy v dobré změní čemuž moc nevěřím tak už vnašich vodách toho moc nebude :-(( já znám taky pár míst u nás na Vltavě kde rok co rok se houfujou ryby na zimu,a takovejch „rybářů“ o které tam jak je rok dlouhej a hlavně „vláčkařů“ nezakopneš tak v zimě je jich tam na cca 200metrech asi tak autobus!A že mají plné vezírky velikých cejnů a občas i sumeček tak se ani moc nečervenají :-((

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 16:26® HaD
HaD

Taková náhodička, ne? A z toho důvodu je tady už od 1.11. sumec hájenej. Mělo by to tak bejt všude. Stejně jako jasná definic v RŘ, že ryba ulovená mimo hlavovou část MUSÍ být puštěna zpět. A argumet „kdo by to hlídal“ neobstojí. Pak by nebylo potřeba žádných zákonů.

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 16:23® HaD
HaD

SETR ONDRA> co k tomu mám říct? Nejhorší je, když se k takovému tématu vyjadřuje jarmil, kterej o tom ví úplný hov.o. Ale já nehodlám vyvracet názory lidí navštěvující Moravský Rybářský Klub. Už mockrát mě někdo upozorňoval na různý debaty, např. o nemožnosti utrhnout prutem trhačku o síle 0,40 mm apod. Tyhle teoretici odporující praktikům mě fakt dostávají do kolen. To je asi tak jako kdybych manželce vysvětloval, jakej je to skvělej pocit mít menses a že jí břicho bolet nemůže a že je to něčím jiným, že asi něco špatného snědla. A nebo to není „jarmil“ ale podsekávač, kterej si jen nalhává a obhajuje se. Tohle prostě vím a přes to až na výjimky nejede vlak. Viděl jsem před lety ve Veselí nad Lužnicí. Za měsíc jich tam vybili okolo 150 ks. Lidi, který ho neuvláčeli za celej rok ani jednou jich měli denně několik. V době, kdy sumec téměř nežere a jen zimuje. A všechno na 50 metrech řeky, která má šířku as 15 m. Kua, sem se zase nas.al!!!=-| =-|

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 16:15® SETR ONDRA
SETR ONDRA

HaD> napsal jsem tam také jako si myslíš ty že ta ryba byla cvaklá „trochu“jinak a to si prej mažu máslo na hlavu a jsem kašpar kterej ví prd :-)

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 16:13® SETR ONDRA
SETR ONDRA

HaD> no tady je to celkem v klidu :-) to na mrku se dává kázání otom co je humální a je to když čoveče rybu nacpeš na zeď než když chytáš na nástražní rybky a trojháky a ryby pouštíš a chytáš znova :-) no tam je to hustý pánové

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 16:13® HaD
HaD

thunder> já to v povaze nemám i když jsem čech ;-)

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 15:36® thunder

HaD> Ano,je to svinstvo.To nema se sportovnim rybolovem nic spolecnyho.Spis jako prumyslova tezba ryb.Hold my cesi to mame v povaze a stydim se za nas 8-(

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 15:26® HaD
HaD

thunder> a nejčastější nástrahou je twister s těžkou hlavou tažený po dně :-( (

Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 13:32® thunder

Had:Souhlas.Chudaci ryby jsou v te dobe nahusteny u vypusti elektraren a vsude tam kde jeste zustala teplejsi voda.Vlackari o tom dobre vedi a na takovem miste neni problem napocitat 10 a vice vlackaru. Podseknout rybu tady je vice nez casty jev..a vysledek? Vcerejsi zpravy mluvi za vse :-(

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 11:45® Robur
Robur

spíš mu jen uřízl hlavu, přece by si neničil trofej:-O

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 11:28® IVO
IVO

Nejhorší na tom je , že na zabití takové ryby měl právo.30 – 40 let to žilo ve vodě a pok příjde hovado a praští ho klackem. A ještě ke všemu se k tomu přizná v médiích. Popravdě řečeno taky nevěřím v regulerní záběr, nicméně té rybě je to už bohužel jedno.

Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 3:48® HaD
HaD

Bubla> „není všechno zlato, co se třpytí“…

Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 3:47® HaD
HaD

regulus> a že to hovno bude je jisté :-O

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 0:41® regulus
regulus

Co dodat, ať se jim to maso v hubě v hovno obrátí.

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 0:29® Bubla
Bubla

HaD>Ze zacatku to video vypadalo tak pekne. Rybu meli na podlozce a prelejvali vodou a pak rekne to co rek.Proste kret..

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 0:18® HaD
HaD

Bubla> ach jo… ale na jazyku sem měl něco peprnějšího :-((

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 0:09® Bubla
Bubla

HaD>Si pust to video.Pronesl tam hrozne krasnou vetu „Je to trofejni ulovek tak ho necham vypreparovat“!

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 0:08® HaD
HaD

gadasnik> nevěřím. O podsekávání toho vím spoustu a o „vláčkařích“, kteří je chytaj na gumu v prosinci a maj „regulérní“ záběry, taky. Je to čistokrevný svinstvo – podsek – i když mnohdy nevědomý. Ale je to tak, o tom nedejchej. To, že se občas twister zachytí i za hubu, je logický, protože po hřbetu, kterej nemá výčnělky, lehce sklouzne. Za hubu se zachytí skoro vždy. A o opaku mě nikdo na celým světě nepřesvědčí.

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 0:05® HaD
HaD

Bubla> byl zabit?

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 0:04® gadasnik

chrrchrr chrr chrr chrr chrr chrr chrr chrr chrr chrr chrr chrr chrr chrr chrr chrr chrr