Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 13. listopadu 2007 v 8:54® kiclak
-
lucioperce69> No prostě je to paráda,mít takhle možnost to chovat.To vám vážně závidím to myslím upřimě.
- Úterý 13. listopadu 2007 v 8:49® kiclak
-
Pompo-styfler> Promin,to je blbost bejk nemá tak dlouhý vousi.Co třeba parma?ta ale takhle nekouše ta spíš žužlá.Tak to už vážně nevim.Zase podle tahu to může bejt bejk a taky dokáže kousnout.
- Úterý 13. listopadu 2007 v 7:44® lucioperce69
-
kiclakz> myslim že je to amur. největší má kolem 120 cm, největší kapr kolem toho metru a sou tam ete štiky asi 3 taky do toho metru, ty si ale chováme teprv 3 roky tak časem by taky mohli mít 130cm
- Pondělí 12. listopadu 2007 ve 22:40® Pompo-styfler
-
kiclakz : jestli myslíš tu rybu s tím širokým hřbetem , tak je to podle mě bejk. dám na to krk .....
- Pondělí 12. listopadu 2007 ve 21:39® kiclak
-
lucioperce69> To je bomba,ale řekni mi co to je ta žlutá potvora?Né zpátky jeto vážně krasavec aspoň podle mího gusta.Ten kapr má taky tak metr???
- Pondělí 12. listopadu 2007 v 19:38® lucioperce69
-
a ete jednu sem našel
- Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:40® lucioperce69
-
kiclakz>Tak sem hledal :-' a našel z letošního roku a taky ty moje prstíky hned po útoku
- Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:06® kiclak
-
lucioperce69>Koukám že tam rukavice máš?Už to vážně musí bejt krasavec.Ať vám roste dál do krási a koukejte poslat jeho trošku větší foto.
- Pondělí 12. listopadu 2007 v 9:51® lucioperce69
-
dodatečně dodávám foto jednoho krasavce kterej se nám prohání v chovňáku (je to ten co se nechtěl fotit a docela mi rozkousal prsty ale bohužel je to 2 roky stará fotka) na ní měl asi 150 ted už má pres 170cm
- Neděle 11. listopadu 2007 v 18:45® Taz66
-
HaD>>> dik ja se prave rozmejslim kam...... zytim to spíš vypadá na Orlík
- Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 21:42® pepino99
-
SETR ONDRA> to by byl průser! :o)))) No nic pomalu pomažu tak domluvte chovné stádečko :o)
- Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 21:06® SETR ONDRA
-
pepino99> jasan,ale hlavní aktér kterej má tu hlavní samici se nějak nehlásí
Hele rozjedeme pěknou líheň
ale aby už nebyla ta Láďova sukovice po přechodu
- Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 20:40® pepino99
-
SETR ONDRA> jo jo a necháme je vytřít párkrát za sebou. To bude Sukoviček :o)
- Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19:49® HaD
-
Taz66> vloni jsem o nějakých úlovcích slyšel, ale letos beze zpráv
- Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 16:54® SETR ONDRA
-
pepino99> ahojj Pepíno,hele to ale není špatnej nápad,tak ať ti Láďa pučí mrkev a doma to nech vytřít
nějaká zebra to tady ještě nebylo,jen jestli ti jí pučí ono to prej někdy praskne když je propleteš
- Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 10:33® pepino99
-
SETR ONDRA> dyš Ládík má oranžovou a já černou. To by byli mláďátka dát to dohromady :o)))
- Středa 7. listopadu 2007 v 17:45® SETR ONDRA
-
pepino99>hele Pepíno ani nebudeš muset zakopnout o ten prut,stačí říct Láďovi on tě veme mrkví taky
Láďo hele kdykoliv jen se šetři abys stíhal
- Středa 7. listopadu 2007 v 16:17® gadasnik
-
regulus,nikoš:na vánocích mám nejraději zamknuté dvéře,stůl,co se prohýbá pod žrádlem a pitím,čumění na bednu-prostě taková ta rodinná žrací idylka.Ale hnusnej podzim,ten opravdu nemusím.Je pravdou,že je to nejlepší na drafce,ale to zas musím mít na chajdě optimum podmínky,abych tam mohl vegetovat.Projít se s vláčáčkem kolem vody,vrátit se do teplíčka,nažrat se,vypít kafčo,zase se jít projít,pak se zas nažrat a pořád dokola,než padnu do pelechu totálně přežranej.
- Středa 7. listopadu 2007 ve 13:20® pepino99
-
Nikoš> no jo no germáni jsou holt jiná rasa ...... Třeba o ní něgde časem zakopneš :o))
- Středa 7. listopadu 2007 v 11:33® Taz66
-
chci se optat jestli jste někdo byl poslední dobou na Orlíku konkrétně u Kolodějí jestli tam berou fousáči...... minulý týden jsme lovili rybník tak mám nástražní líny…
- Úterý 6. listopadu 2007 ve 23:04® Nikoš
-
Láďa_vydra> to vůbec není vydírání, tomu se teď po modernu říká proces neustálého zlepšování… A k tomu patří právě ten motivační faktor…
Sakra, já už jdu radši spát, mám ve čtvrtek certifikační ISO audit a už mi z těch debilních termínů haraší…
No na pivko bysme mohli po novým roce každopádně zajít, moc rád se s tebou i ostatníma potkám. Jinak ten záručák zkusím najít o víkendu, až budu mít po tom auditu…
- Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:34® Láďa_vydra
-
Nikoš> Honzo nekoukals na ten záručák?
SETR ONDRA> a kdy teda jdem na to
?? Si myslim že Honza pujde taky
- Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:30® SETR ONDRA
-
Nikoš> tak já ti tedy nevím Honzo jak na toho Láďu
Já to budu mít dvojnásob a ty dostaneš mrkví
hele aby nás ještě nenatřel že jdem po něm
ale jinak to pívo Láďo platí a Honzík se myslím rád přidá
- Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:24® Láďa_vydra
-
Nikoš> Mrkví tak můžeš dostat
Já ti dám motivačku Nevím jestli to náhodou nezavání vydíráním
- Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:10® Nikoš
-
Láďa_vydra> Láďo, už se těším, až spolu zase vyjedeme za sumcema. Už mám pro tebe vymyšlenou pořádnou průvodcovskou motivačku..... Kdyby se nám náhodou nepodařilo společnými silami překonat ten můj rekord, tak ti halt, ač nerad, budu muset zabavit tu mrkvovou sukovici… co ty na to???
- Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:07® Nikoš
-
SETR ONDRA> perfektní, tak se na něj musí…
- Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:03® Nikoš
-
regulus, gadasník> koukejte na to z tý lepší stránky, každý roční období má svoje… Na podzim začínají brát pořádně dravci, přítelkyně mě už nenutí jezdit na kole a chodit na procházky, takže můžu lelkovat celý víkendy u vody s vláčákem nebo rybkama, protože na ní je moc zima a sychravo. Za chvíli zamrzne a začne to príma období nekonečnejch vánočních mejdanů, který pak zakončí nekonečný válení u telky a pojídání cukroví… Po Novým Roce je čas na lyžovačku a nějaký ty halový sporty a ejhle, už je tu zahájení sezóny. Svaz u nás vždycky na zahájenou vysadí pstruhy, abysme si zablbli a zamasařili, no pak už se začnu chystat na Pád… A HURÁÁÁÁÁ na ně........
Prostě paráda…
Už se na to celý těším…
- Úterý 6. listopadu 2007 ve 21:34® Láďa_vydra
-
SETR ONDRA> Ondro ty taky tomu Nikošovi na všechno skočíš a já abych se ulítal. Bylo to uplně jinak za dvojku chtěl Honza zaplatit dvojnásobek základní ceny.
- Úterý 6. listopadu 2007 ve 20:47® regulus
-
gadasnik> já mám pro změnu depku z vánoc. Serou mě ty davy lidí všude už dva měsíce před tím, všude samá přiblblá reklama, lidi šílí. Takže na vánoce už su totálně hotovej a než se z toho vzpamatuju, tak je novej rok. Nevím jak někdo může vypustit z huby, že vánoce jsou svátky klidu a míru, leda tak svátky davovýho šílenství.
- Úterý 6. listopadu 2007 ve 20:29® gadasnik
-
regulus> snad je nom ty vánoce mě berou,jinak na podzim vesměs trpím depkou
a lezu do kouta,nemám ho rád.Lae za to zas jaro,léto – slizouni,to mě bere,a pokud je supr zima,to taky můžu.