Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 14:45® regulus
-
HaD> Tak se někdy dojeď podívat na Mušov, kolik jich tam je zavezenejch.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 14:38® HaD
-
obrisek> a zahoď tu činku. Ta patří do muzea
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 14:04® obrisek
-
HaD: dík to mě stačí…už sjíždím v hokně to tvé DVD…až budu velký teoretik, tak se snad ze mě stane alespon malý praktik
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:50® hajan
-
Nějak to nejde, jeto třetí video vpravo: „234cm European Catfish with Spinning Rod“
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:46® hajan
-
Tomu říkám boj… video.google.com
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:42® regulus
-
obrisek> mlčeti zlato.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:11® tommy78
-
HaD> Mohl bych jen chodit do prace a pak přespat k vodě ale to by neprošlo
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:10® HaD
-
tommy78> to mi povídej
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:09® tommy78
-
HaD> diky moc to zkusím a dam vedet . Pujdu zas o víkendu. 4asu moc není manželka a děti...... moc díky. A ještě maličkost hloubka ryby je kolem toho metru…?????
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:08® tommy78
-
HaD> diky moc to zkusím a dam vedet . Pujdu zas o víkendu. 4asu moc není manželka a děti...... moc díky. A ještě maličkost hloubka ryby je kolem toho metru…?????
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:04® HaD
-
obrisek> poměry neznám, ale vím, že štika je v zásadě blbá ryba a snáze čitelná a ulovitelná.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:02® HaD
-
tommy78> ten koncovej splávek je něco podobného jako balonek
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:01® obrisek
-
HaD:nevím koho se mám zeptat ale…nevíš náhodou jaký je poměr zhruba štik x sumec celkově v revírech čr? podle mě se štiky vysazujou víc, ale také se víc chytaj…jak je to ze sumcema??? jde mi o to že, když si usmyslím chytnout štiku, spravidla se mi to povede…výjmečně sem bez záběru…nemluvím o velikosti že…proč to tak není u sumců? málokdo je chytá…tak sem jako nováček v sumcích předpokládal že to půjde lépe…prakticky nic jiného už od června nechytám a výsledek je 0…
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 12:55® tommy78
-
HaD> hele ještě jsem viděl nejaký maníky měli nejaké nafukovací balonky a krásne to nahazovali. A ten koncovy splavek je co??? Děkuju vím že otravuju ale znáš asi tu sumčí horečku co s člověkem nadělá.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 12:51® HaD
-
tommy78> podvodní nebo koncový splávek
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 12:40® tommy78
-
HaD> a jakou montáž bys mi doporučil na nahozeni ze brehu. Jeli nejaka taková.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 12:34® obrisek
-
regulus:praděd, děd, a tata tam jezdívaly…a vykládali mě o těch krásných ramenech a štikách…tak něco málo vim…je fakt že je to „hnusná voda“ proto tam taky moc nechodím…ale co už, sumíků tam je tam dost a já nechci být známím jen pro smých…páč sem měl před sezonou velké vize a chytré proslovy
D
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 12:15® regulus
-
obrisek> byl jsem a vlastně furt jsem velký odpůrce výstavby toho megamonstra pod Pálavou. Beru 7 jako rozumný řešení v rámci rekreace apod. 5 a 6 měly být suchý retenční nádrže na zadržení záplavové vody s původním korytem řeky a lužními lesy. Z toho důvodu tyto revíry bojkotuju, nebo spíš bylo by mi zle z toho, co tam bylo a co je tam teď. Naposledy jsem tam byl před X rokama, když tam ještě byla řeka.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 12:09® HaD
-
tommy78> v létě spíš sumce hledej pod hladinou, než u dna. Proto nemusí podvodňák v hloubce makat. 4/0 jsou na takový rybky šíleně velký. stačí 2/0–3/0
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 11:59® obrisek
-
regulus: na řece a na ramenech už mám zasebou tak 20 sumčích nocí výsledek známej…přemýšlím o 5 ce o šakvické zátoce…už si tam lapal?
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 11:58® tommy78
-
HaD> Ahoj mohl bys mi poradit. jak jsem již psal tak začínám( dvakrát na sumci) naposledy vcera do pulnoci a nic .Všichni u nás na Labi chytaji na bojky a samozřejmě zavážejí a mají hodně záběru. Je možné že na podvodní splávek je méně záběrů???? Protože jak jsem pochopil tak hloubka ryby při chytání na bojku je o trochu menší než velikost bojky tzn. Já jí mám metr ode dna a „bojkaři“ metrpod hladinou. Je to lepší anebo na to není recept a to jen místem počasím štěstím atd. Jo a dá se nejaka jiná montáž nahodit ze břehu cca 15–30m. Jo a včera jsem měl menší ryby cca20cm cejny a plotice a při montáži na 3 trojháky vel4/0 mi po těch pár hodinách ztuhly to je asi na závadu co…? Děkuju
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 11:49® obrisek
-
regulus: já jsem na tom o něco líp…ale jen o něco
D
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 10:42® snek
-
regulus>vona nedojde ani ta zima
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 2:09® jiris
-
regulus – dej na hada, taky si myslim, ze to nedonde
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 2:07® regulus
-
HaD> si myslím, že dřív donde zima.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 2:02® HaD
-
regulus> to donde!!!
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 2:02® HaD
-
jiris> u menších ryb jsem ten problém nezaznamenal. Spíš u těch trofejních…
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 2:00® regulus
-
První částečný úspěch, aspoň sem si píchl do sumce, ale netrefil.
Je to tragedie, srpen a teprve první záběr.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 1:55® jiris
-
HaD – to je legrace, snad je vlacka tak neunavi. EDIT – gumou jsem myslel twistr
Tento příspěvek byl 9.8.2007 ve 02:00 editován administrátorem jiris
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 1:33® HaD
-
Bobr-007> mám to natočený (ne úplně ideálně) a chtěl jsem to do DVD dát, ale byly věci, které se tam už nevešly a prostě se z důvodu délky zařadit nedaly. To by to dývko mělo tak 5 hodin a to z technických důvodů nelze. Už takhle je to na hraně. Ale mohl bych to možná střihnout a dát sem v horší kvalitě…
pepíno99: no asi ano…stejně jako o echolotu panuje mnoho mýtů a pověr, tak i okolo uvazování. Nejvíc mě mrzí, že to téměř výhradně odsuzují ti, kteří to nejen nikdy nedělali, ale především ani neviděli a vůbec neví o co jde.
jiris: co Ti na to mám říct? Snad jen to, že chodíš na ryby v Čechách, kde je to zakázané, tak se s tím na veřejnosti nechlub, nebo Tě někdo sejme.