Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 1. srpna 2007 ve 13:16® Boňác
Boňác

Nikoš> naopak,myslím si,že kritika je důležitá a musí se umět přijmout…technic­kých nedostatků jsme si vědomi a slibují,že v příštích titulech dáme větší důraz nejen na obsah,ale i na tech.kvalitu D.B.

mimochodem – na jednom golfovém hřišti jsme nachytali pěkné okouny a štiky…

Středa 1. srpna 2007 v 10:52® Nikoš
Nikoš

HaD> neber to prosím tě jako kritiku, jen jsem to jen tak bokem podotknul… Jsem v tom trochu postiženej, protože táta má televizní studio, já tam taky nějakou dobu dělal, tak neustále dotávám odborný přednášky, kdykoliv šáhnu na kameru… :-D Každopádně je to DVD tak nabitý informacema, že ho stejně budu muset vidět několikrát, abych to všechno pobral… :-)

Středa 1. srpna 2007 v 10:41® Robur
Robur

měla by tam být nějaká hérečka typu Irenka:-D

Středa 1. srpna 2007 v 10:06® HaD
HaD

Nikoš> díky! O určitých technických nedostatcích víme, ale jsou jak říkám technického rázu a ne režií či kamerou. Primárně jsme se totiž zaměřili skutečně na to, aby DVD přineslo co nejvíc informací. Kdybychom ho „stáhli“ na obvyklých 60–90 minut, pak by jsme se těm místům, kde nějaký ten defekt je, naprosto vyhnuli. A k tomu mě režisér David B. mnohdy nutil, ale já trval na tom, že rybáři tu informaci ocení i přesto, že nám zakolísal zvuk, či obraz. Takže ty určité nedokonalé pasáže jsem si tam zkrátka „tvrdě“ prosadil já :-)) ) Přesto jsme se dovybavili, rozšířili tým a u dalších projektů půjdeme s kvalitou podstatně výše…

Středa 1. srpna 2007 v 9:55® HaD
HaD

permoník + xycht> snad tomu tak bude

Středa 1. srpna 2007 v 9:55® HaD
HaD

regulus> Oči jsem nevykuli a možná Tě překvapím tím, že se mi tahle otázka občas do mysli vkrade a přemýšlím nad tím, zda to skutečně nemůže být chybou a nástraojem pro ublížení našim vodám. Ale na druhou stranu zase vím, že se právě díky Chytej.cz a nejenom jemu podařilo, že je mnohem více lidí, kteří rybu nechápou jen jako kus masa a dělají to pro radost a ryby pouští (jak ortodoxně tak neortodoxně) a tuhle myšlenku a styl šíří kolem sebe. A pokud se podaří tento trend zachovat, a má moji naprostou podporu, pak věřím, že se jednou hrdě ohlédnu a budu moci říci „Ano, i já jsem byl prostřednictvím Chytej.cz nápomocen tomu, že se rybařina posunula někam dál…“

Středa 1. srpna 2007 v 8:35® xycht

HaD: Za tohle DVD nemůže …to je v lidech. Zrovna minulej tejden jsem slyšel, že někdo udil 170cm sumce ze soukromý vody a prý se to nedalo vůbec jíst, takže skoro na vyhození…co na to říct? Každej to ví, ale stejně ho vezmou.

Středa 1. srpna 2007 v 8:10® Nikoš
Nikoš

HaD: Tak už taky konečně patřím mezi zasvěcené a skouknul jsem to DVD. Hoooooooooodně dobrý, spousta vychytávek a zlepšováků… fakt si myslím, že to každýho musí posunout v sumcařině o velkej kus dopředu… Všechno je podáno naprosto srozumitelně a moc se mi líbí přirozený „herecký výkony“, prostě nic vlezlýho a podbízivýho, jak to známe z jinejch blonďatejch DVD… Nejvíc je vidět, že Pavel Tomi už je před kamerou jako doma, ale ty i ostatní jste to výborně zvládli… pivo Trochu tam pokulhává kamera a režie. Tmavé pasáže a kolísání zvuku se tu už zmiňovali, ale občas jsi něco ukazoval a popisoval a místo na tu danou věc ti kamera pořád zabírala obličej… Jinak fakt povedená práce.......... :->

Středa 1. srpna 2007 v 0:50® permoník
permoník

HaD> Myslím, že i bez toho DVD by to dopadlo stějně :-(( když je někdo vůl, tak je někdo vůl …

Úterý 31. července 2007 ve 23:44® regulus
regulus

HaD> no to je docela zajímavý téma, nezkoušel jsi přemejšlet i o tom, že bys neměl dělat Chytej???? Přesně tě vidím, jak koukáš s vykulenejma očima na moji první větu, ale uvědom si, že tento a nejen tento server je jakýmsi návodem jak efektivněji chytat ryby. Je to tak a nic na tom nezměníš, jsem přesvědčen, že lidé kteří chodí sem a k sousedům, mají lepší výsledky než měli před tím, lidé se dostanou k více informacím než měli možnost se dostat např. před 20 lety a v dost případech mají i víc úlovků. Na druhou stranu si spousta lidí, kteří tyto servery navštěvují začínají uvědomovat, že ne každej úlovek je nutno sežrat, takže bych se tím DVD až tak moc netrápil. Většina lidí, kteří se k němu dostanou, si uvědomují, že to není jen o mase a ti co to jako maso berou, většinou na net nechodí a DVD si nekoupí i kdyby se prodávalo ve všech rybářskejch prodejnách po celé republice. Takže klídek.9-)

Úterý 31. července 2007 ve 22:23® HaD
HaD

waccl> tak to je hnus :-(( teď nevím, zda jsem měl to DVD dělat :-((

Úterý 31. července 2007 ve 22:22® HaD
HaD

xycht> bezva! to jsem rád

Úterý 31. července 2007 ve 21:23® waccl
waccl

Taky něco mám. Na Těrlické přehradě na karvinsku minulý týden výtahli sumce 176 a 215 cm. Pozvali je oba domů na exkursi mrazící techniky.:-(

Úterý 31. července 2007 v 19:34® marven

pardubickej kraj ja jsem tam byl v neděli a nic a ono to přišlo v pondělí no kurnik asi se dám na včeli

Úterý 31. července 2007 v 19:20

marven)Kde to bylo?Nemusíš přesně,stačí orientačně.

Úterý 31. července 2007 v 18:50® marven

des jsem se dozvěděl že na labi včera večer dostli sumíka 190+ a jště jeden nevidařenej

Úterý 31. července 2007 ve 12:45® obrisek
obrisek

regulus:a vláčíš i ze šnurou? sem netušil že se chodí na sumejše ze silonem…jaké to má + ?

Úterý 31. července 2007 v 11:35® regulus
regulus

waccl> jenom na vláčku, 0,45mm.

Úterý 31. července 2007 v 11:13® waccl
waccl

Používáte vůbec ještě někdo při lovu sumců klasický silon? Třeba nějakou 0,6 na 22 kg.

Úterý 31. července 2007 v 8:33® Nikoš
Nikoš

Aby ten můj předešlej příspěvek nevyzněl blbě, myslím tím, že na těch Andyho stránkách jsem se toho moc nedočetl… tady na chytej jsem se toho dočetl víc než je člověk schopnej pobrat… :->

Úterý 31. července 2007 v 7:28® Nikoš
Nikoš

Láďa_vydra> :-D to víš, že kydám… To bych doma dostal, kdybych se odstěhoval na Po… :-> Nebo už možná právě nedostal… 8-( Jen sháním co nejvíc informací o Pádu na příští rok… I když tady jsem se toho moc nedočetl :-93;

Pondělí 30. července 2007 ve 23:12® Láďa_vydra

Nikoš> :-O :-O to si mě teda dostal:-D

Pondělí 30. července 2007 ve 20:51® Nikoš
Nikoš

Láďa_vydra> nazdar Láďo… Díky za odkaz, jako turista tam určitě nepojedu, nechám se tam zaměstnat a budou bouchat 100 kg sumejše jako cejny… :-D 9-) :-D

Pondělí 30. července 2007 ve 20:27® Láďa_vydra

Nikoš> www.wallercamp.it na co to potřebuješ ? snad tam nejedeš :-P

Pondělí 30. července 2007 v 16:06® xycht

HaD: tak jsem DVD zkouknul a pěkný :-)

Pondělí 30. července 2007 ve 14:21® Nikoš
Nikoš

Ahoj, nemáte prosím vás někdo odkaz na ten Andyho kemp na Pádu? díky předem

Pondělí 30. července 2007 ve 12:25® xycht

HaD: Zdar, tak DVD dorazilo :-)) ) díky…právě jdu na něj koukat

Pondělí 30. července 2007 v 11:53® adept_muskariny

Sumci dou sumci dou a je jich moc, sumci dou sumci dou dneska bude sumčí noc :o))))

Pondělí 30. července 2007 v 11:45® permoník
permoník

HaD> by mě teda zajímalo kam jdou :-D

Pondělí 30. července 2007 v 11:44® Bobr-007

sakra