Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 26. července 2007 v 10:55® Robur
-
Nikoš, když jsem nastoupil do jedné firmy v 1997, tak jsem se toho našeho bosse /dřív největší komouš/ ptal, Vladimíre, a kdy bude ta schůza, tak mně zjebal, že se říká porada. Naštěstí se chudák tech braimstormingů, workshopů atd. nedožil
- Čtvrtek 26. července 2007 v 10:50® obrisek
-
had: já sem to zkoušel podle tebe 2×…vždy perlina cca 20čísel…jednou na stojáku po vytažení byla montáž zasukovaná a bez ryby(nechápu 3 trojháky)…podruhé nad jezem… s rybou, taky zasukovaná…je fakt ale, že sem nepoužil bužírku na návazci…takže to zamotáni připisuji k tomu…tso ti na tom poplivali???
- Čtvrtek 26. července 2007 v 10:27® Nikoš
-
Říkal jsem mu, že kdyby někde narazil i jenom na samotný blanky, že je vezmu… Gadasník je šikula a určitě by si s tím poradil.
Pak bysme udělali víkendovej workshop (to je teď u nás ve firmě populární
) a každej bysme si sám uklohnil svojí sukovici…
- Čtvrtek 26. července 2007 v 9:37® HaD
-
chytáte tu kluci někdo na podvodní splávky? byl jsem nařčen, že ho vážu špatně a zajímaly by mě vaše zkušenosti
- Čtvrtek 26. července 2007 v 7:22® Malovec
-
Tak včera jsem si byl ťuknout asi na 2 hodky ale žádná sláva. Celkem tři záběry ale tak opatrné že by člověk neřekl že to je od sumce
Nikoš – Doufám že se to povede a sukovičky budou , jinak snad koupím ten bílej co teď vyrábí
- Středa 25. července 2007 ve 22:50® HaD
-
marven> já když se teď dostanu, tak jedině na vláčku
- Středa 25. července 2007 ve 21:35® marven
-
Had:no smula ja to skusím v pátek nebo zejtra ale nejdřív nějaky nastrahy musim nachytat
- Středa 25. července 2007 ve 21:04® HaD
-
marven> jeden záběr měl TR, ale netrefil ho
- Středa 25. července 2007 ve 20:24® marven
-
Nikoš:tak nato jsem zvědavej.fandím
Had jak jsi včera dopad?
- Středa 25. července 2007 v 19:00® HaD
-
Nikoš> si šikula. Až je seženeš, uděláme e-shop na sukovice
- Středa 25. července 2007 v 16:39® gadasnik
-
Nikoš>
- Středa 25. července 2007 v 16:00® Nikoš
-
Tak sukovice zatím nejsou
, ale nemáme zatím věšet hlavu, je čas dovolených a hodně dealerů a obchodů má dovolenou. Mám opět zavolat za dva týdny… Každopádně mě těší, že se ten chlapík na to nevykašlal, jen jsem řekl jméno hned věděl… Tak doufejme dál…
- Úterý 24. července 2007 v 17:07® HaD
-
gadasnik> no jo, no…
- Úterý 24. července 2007 v 15:41® gadasnik
-
HaD> i to patří k životu.Je lepší chlubit se úspěchy a neúspěchy dávat stranou,i to patří k české povaze.
- Úterý 24. července 2007 v 15:14® HaD
-
gadasnik> no ono je zvykem, že se o negativních věcech moc nemluví. A už mě to se.e…
- Úterý 24. července 2007 ve 14:53® gadasnik
-
HaD> četl jsi tu osobku,nezapomeň na to!!
- Úterý 24. července 2007 ve 14:52® gadasnik
-
HaD> co už fčil,je to daň,ale přijde to líto.O tomhle jsem opravdu neměl páru,nakonec asi prodám výbavu a půjdu do podvodního focení.
- Úterý 24. července 2007 ve 14:44® HaD
-
gadasnik> to jo, ani nevíš jak. Ale na druhou stranu nemá cenu strkat hlavu do písku a dělat jako že nic. Jena ryba nám umřela na gumě předloni v Itálii a dvě na Ebru, když jsem tam byl před dvěma lety s Hrouzkem. Ty dvě dvojky kámošovi asi před 4–5 lety.
- Úterý 24. července 2007 ve 14:29® gadasnik
-
HaD>…to nasere…
- Úterý 24. července 2007 ve 14:25® HaD
-
permoník> během následujících dnů
- Úterý 24. července 2007 ve 14:04® permoník
-
HaD> nemusíš, pochopil jsem z toho co píšeš a taky sem našel někde na netu :o) Jak to vypadá s DVD už jsou na cestě? Hrozně se těším
- Úterý 24. července 2007 ve 14:02® HaD
-
gadasnik> bohužel to tak je. A nemám problém říct, že se mi to stalo. I špatná zkušenost je dobrá zkušenost
- Úterý 24. července 2007 ve 13:45® azamat
-
Ahoj chlapy,v srpnu jedu na Orlickou prehradu na sumiky,mate tady nekdo nejakou zkusenost s touto vodou?popripade prosim o nejake rady treba jakou mam pouzit montaz,hloubku nastrazni ryby atd…Predem moc dekuju za jakoukoliv odpoved mejte se cavec
- Úterý 24. července 2007 ve 13:36® gadasnik
-
HaD> Tos mě dostal,todle mě nenapadlo,teď spytuju svědomí,jestli všecky moje puštěné ryby žijí dál,doufám že jo.Na Ebru sem to zažil,ale u kaprů,že po puštění,kdy voda metr od hladiny byla jak kafe,prostě lekli,ale u sumců mě to nikdy nenapadlo.
- Úterý 24. července 2007 ve 13:26® HaD
-
gadasnik> jsou ryby, které nepřežijí. Ale tím se nikdo nechlubí. Tak proč by se tím měl chlubit Vágner. Nechť si každý sáhne do svědomí… Já jsem už byl svědkem úmrtí asi 3 ryb. To je prostě hnusná realita. A mohou být ryby, které jsme pustili a nemuseli přežít. Osobně se mi to nestalo, resp. o tom nevím, ale kámošovi prokazatelně ano. Pustil v Čechách dvě dvojky a za dva dny byly obě mrtvé na hladině. Prostě se unavené zapíchly hubou do dna a neměly sílu se zvednout a udusily se. A kdo říká, že se mu to nestalo tak kecá, nebo se prostě jen mýlí. To že je ryba puštěna a odpluje, neznamená, že přežila. A u 40 sumců v horku ve Španělsku na suchu je dost vysoká pravděpodobnost, že 2–5 ryb kvůli takové fotce posléze skapalo… Taková je realita ať se to někomu líbí nebo ne. A opakuju, mám vlastní hořkou zkušenost…
- Úterý 24. července 2007 ve 13:22® HaD
-
cotas> uvazují se. Drtivá většina ryb přežije, stejně jako u jiných ryb. Někdy ne, ale to nesouvisí s uvázáním.
- Úterý 24. července 2007 ve 13:21® HaD
-
carlush> došla, po neděli pošleme. Nešel mi 5 dní internet
- Úterý 24. července 2007 ve 13:21® HaD
-
permoník: mám to poslt na CD?
- Úterý 24. července 2007 v 11:58® Stefi
-
Čaute sumcaři, chci se vás zkušenějších zeptat jak je to s peletama. Tady u nás se sumíkům moc na rybu nechce, tak bych zkusil pelety. Jsou nějaké speciálně na sumce? Popřípadě mi please doporučtě značku. Tady jsem našel nějaké Halibut www.as-fish.cz
Ale nevím jestli jsou na sumce. Díkec za radu. - Pondělí 23. července 2007 ve 22:41® marin
-
Zdar borci, prosím vás, je tady někdo, kdo jezdí na Tovačov? zkoušeli jste tam někdo pelety na sumce? a jak to dopadlo? dík