Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 23. července 2007 ve 21:39® carlush
-
HaD: Ahoj, přišla ti ta obědnávka DVD na jméno Karel Kuchař??? Ještě jsem se chtěl jednou zeptat kde se dá sehnat ta tyč na propojení bójky,nebo z čeho se dá vyrobit??? Díky
- Neděle 22. července 2007 v 15:50® obrisek
-
regulus:já to mám snad nejhorší…v hokně končím 20:00 u dyje sem tak 21:15…ve 24:00 balim…vstávám tak 3:30 chytám do 8:00 a hurá na desátou do hokny…nedá se to tak dělat věčně ale 1–2× do týdna jo…
- Neděle 22. července 2007 ve 13:34® gadasnik
-
regulus> jj,komáři a vláda je to,co nemusím,to raději marodit.Ale i tak se k vodě těším,nebyl jsem skoro měsíc a mladýho jsem tu samou dobu neviděl,je tam u dědy,tak pokud to vyjde,mažu k vodě,i kdyby trakaře padaly,což se při mojí smůle může klidně stát
- Neděle 22. července 2007 ve 13:21® regulus
-
obrisek> no to je sice hezký, taky bych měl kam hlavu složit, ale ten prevít čas, su rád, když se urvu dřív a zajedu tam odpoledne do půlnoci.
- Neděle 22. července 2007 ve 13:19® regulus
-
gadasnik> sem to psal, bylo zase celé den 35, tak sem na to hodil kakáč, na Dyji seš buď v dlouhejch gaťách a dlouhým rukávu nebo sežranej od komárů, takže než bejt zpocenej jako prase nebo sežranej, šel sem raděj na
.
- Neděle 22. července 2007 ve 13:17® obrisek
-
regulus:mám unimo 400m od Dyjééé heč
- Neděle 22. července 2007 ve 12:33® gadasnik
-
regulus> :-/ ptal,ptal,ale zas tam bylo cítit to.jedna paní povídala.Jak ty,byl jsi někde čubat šupinky nebo sliz??Doufám že to fšecko klapne a já v pátek konečně vypadnu,mám absťák jak sviňa.
- Neděle 22. července 2007 ve 12:33® permoník
-
No to s tím jak uchovat sumce pro raní focení by mě taky zajímalo
- Neděle 22. července 2007 ve 12:30® regulus
-
obrisek> to jo, ale nesmíš bejt řidič nebo pít fríčko, nehodlám přijít o papíry, minulej tejden mě brali v noci 2×, sice sem nefoukal, ale .....
- Neděle 22. července 2007 ve 12:28® regulus
-
gadasnik> von se jen ptal
- Neděle 22. července 2007 ve 12:06® permoník
-
Včera na Berounce spousta malejch sumíků kolem 50, větší pořád nic
- Neděle 22. července 2007 v 11:55® gadasnik
-
cotas>
ty jsi viděl z Ebra po Vágnerovým focení nějakýho chcíplího sumce ??
- Neděle 22. července 2007 v 11:53® obrisek
-
regulus:naposled sem pil
přímo na sumcích a kupodivu to jde dobře i přes sítku moskytiéry
- Neděle 22. července 2007 v 8:03® cotas
-
Nejsem sumcař, ale zajímalo by mě když v noci chytíte sumce jak ho uchováte pro ranní focení a jestli se sumci vracejí vodě jako kapři. Viděl jsem totiž fotku pana Vágnera nekde z Ebra jak má před sebou na písčité pláži přes čtyřicet sumců a ten pohled se mě hnusil, protože si myslím že jich moc nepřežilo. Nevím jestli u sumců platí chyť a pusť.
- Sobota 21. července 2007 ve 20:50® regulus
-
Venku je ještě v tuto dobu hnusnejch 28 stupńů, vys**l jsem se na sumce a jdu na
Lepší než se potit jak prase nebo se nechat sežrat od komárů.
- Sobota 21. července 2007 v 19:13® HT
-
prodávám kyslíkovou bombu 10kg (10l).vhodná pro použítí na převoz nástražních ryb.pokud máte zájem dal jsem ji na bazar.
- Sobota 21. července 2007 v 18:24® mirmen
-
HaD, co to s nima provádíte ????
No, proti gustu.......
- Pátek 20. července 2007 v 19:20® regulus
-
libec> ode mě musíš všecko brat jako poloviční fór
, díky za radu, ale jednak na sedmičku jezdím minimálně a hlavně tam nemám loďku, takže by mě to bylo prd platný. Zejtra asi jedu na řeku, někde pod přehrady, ještě nevím kam, tak se uvidí, ale .....
- Pátek 20. července 2007 v 19:02® gadasnik
-
regulus> no teď co marodím,tak v tom šahání mám „A“,nemám na to vůbec náladu.Ale na ryby,to bych šel hned.A co se týče sežrání ryb,po nich bych se utloukl a ryby relativně chytám,pokud se mezi ryby počítají ouklejky,cejni,hrouzci,prrlínci.Nic jinýho chytat neumím!To přijde,nebóóóóój.
- Pátek 20. července 2007 v 18:48® libec
-
regulus:tak to promin,že jsem ti moc naladu nepozvedl,ale jastli máš k dispozici lodku tak zkus zajet mezi Pasohlávecký jeřáb a pařezi které uvidíš,co vím ,ale není toho boužel ještě dost,tak sumci spí u pasohlávek,je tam trochu větší hloubka, a navečer vyjíždí na mělčiny směrem právě k pařezum.aspon me to poradili kolegové co tam bydlí„skoro na vodě“jinak přeji všem hoodně uspěchu a peknych FOTEK.
- Pátek 20. července 2007 v 18:45® regulus
-
gadasnik> ty bys furt jenom někam šahal
Teď mě ale napadlo, já ryby nežeru, teda vyjma úhořů a sumců, vyjímečně i něco lososovitýho, jestli voni to ty mrchy necejtí, že bych je sežral.
- Pátek 20. července 2007 v 17:42® marven
-
Nikoš:jj, počkam jsem zvědavej jak to dopadne
- Pátek 20. července 2007 v 17:20® gadasnik
-
sajmon> momentálně bych ti za 53ti kilovýcho sumce zulíbal ruce…,každej potěší,hlavně ať chodí.
- Pátek 20. července 2007 v 17:10® Nikoš
-
marven> nevykašlal, mám mu volat příští týden, tak uvidíme…
- Pátek 20. července 2007 v 17:07® marven
-
Nikoš:kontrolní otazečka co ty sportexy je nejaká naděje nebo si to už hodil za hlavu
- Pátek 20. července 2007 v 16:49® sajmon
-
nikoš díky moc za radu no já jsem ze severní moravy a chcu zkusit letos poškárlit sumce.ale v srpnu se chystám do Polska na sumce.Známí tam byly a vytáhli tam 53 kg sumíka.Vím není to pro vás moc ale pro mě to je nepředstavitelná výzva.určitě pošlu sem fotky, pokud něco chytnu
- Pátek 20. července 2007 v 16:35® Nikoš
-
sajmon> jak psal Alivio, mrkni na HaDovi články… Záleží, kde budeš chytat. Na Pád jsem si koupil spešl bojky co mají nahoře oko a tím pádem vede trhačka 15 cm nad vodou a bordel co plave v řece se nechytá do trhačky. U nás to je jak jinak než na kokot, protože moravskej svaz (nevím jak českej) má velikost bojky omezenou. Takže kostka polystyrenu nebo polystyrenová koule ze splachovadla je ideální. Taky používám nafukovací balónky, ne obyčejný, ale říkají jim party balónky. Nezabírají místo v báglu a nafouknu si je podle potřeby. Důležitý je, aby ten balónek neprasknul při záseku, aby nesvinil vodu. Dolů dávám kostky olova (jsem potápěč) nebo igeliťák naplním pískem, při balení ho vytáhnu, proříznu, vysypu písek a nemusím se s ničím už tahat na břeh a vyhodím jen ten igelit…
- Pátek 20. července 2007 v 16:18® obrisek
-
kucí otázečka: je možný aby bojkovaný Lín okolo 25cm vyvinul „zničeho nic“ rychlost dejme tomu svižnější chůze a ujel tak cca 15 metrů? bojka nijak zvlášt nehaprovala, jednalo se o plitší stojak(rameno), bojka nebyla došponovaná k olovu…stalo se mi to na poslední rybačce…lína sem použil poprvé, nesekal sem,byl to záběr či ne?
- Pátek 20. července 2007 v 16:15® Pompo-styfler
-
alivio: no ja to tak delam treba furt
- Pátek 20. července 2007 v 15:53® Shrek
-
sajmon> já se nebojim,jen si nedovedu dost dobře představit někoho kdo o půlnoci tahá z lodě pytel od brambor plnej šutrů.Ale netvrdim že je to nemožný.