Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 18. července 2007 ve 23:20® Prutos
Prutos

Robur> Ty šmejde mrňavej, to sis u mě zavařil! Příští tejden jsem tě chtěl vzít na sumce… tůůůdle:-P

Středa 18. července 2007 ve 22:38® HaD
HaD

judas.d> díky!

Středa 18. července 2007 ve 22:30® judas.d
judas.d

HaD@pěkná ukázka:-) bravo

Středa 18. července 2007 ve 22:28® HaD
HaD

Nikoš> jen upozorňuju, že to DVD je především o instruktáži a návodech. Ty ryby jsou jen malý bonus…

Středa 18. července 2007 ve 21:52® Nikoš
Nikoš

HaD> teď jsem jí skouknul..... moc povedený, ještě teď mám husí kůži z těch zdolávaček na konci… :-O

Středa 18. července 2007 ve 21:39® HaD
HaD

tak už je hotová ukázka: www.chytej.cz

Středa 18. července 2007 ve 21:04® zany

gadasnik> jasně to by bylo lepší s tema chřastítkama …třeba se to sem časem dostane ale to bych veřil spíš tomu že se to dá sehnat někde v přímořských oblastech.přece jsme jen suchozemci uprostřed evropy.za ochotu nemáš zač..

Středa 18. července 2007 ve 21:02® gadasnik

zany> něco podobnýho máme a nějak moc to nefunguje,spíš by to chtělo ty potfory s chrastítkama nebo co to na těch chapadýlkách mají,každopádně dík za ocotu.

Středa 18. července 2007 ve 20:51® zany

gadastik>zarec tady jsou další fotky.čeče ale nejsou to ty chodotničky, ale něco jako sepie bo jak se to jmenuje číslo do prodejny ti pošlu do osobky.dřív jsem se nedostal dom tak ti to posílám až tedka..ptal jsem se po nějakým katalogu ale nic…

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img13147.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2007/th-img13148.jpg
Středa 18. července 2007 ve 20:41® gadasnik

regulus> taky by to bylo řešení,ale ještě ňáký to století bych chtěl na rybičkách posedět.:-D Špenát mám taky rád a můžu ho v jakémkoliv množství,nejraději domácí,s bram­borovým knedlíčkem,ňáký to uzený k tomu,zapít pivíčkem,ještě že je mi blbě,bo jinak bych už slintal.:-D :-D :-D :-D

Středa 18. července 2007 ve 20:17® HaD
HaD

Nikoš> www.chytej.cz/dvd.php

Středa 18. července 2007 v 17:16® regulus
regulus

Robur> počké, jak Tomáš domaluje :-D

Středa 18. července 2007 v 17:06® Robur
Robur

Regule, tak si vem do batohu Prutose, taky budeš mít 90kg:-D :-D :-D

Středa 18. července 2007 v 17:00® sajmon

tady tento prut???jaký máte na něj názor??www.rybarske-centrum.cz je to ten Spro Triple XXX Catfish II

Středa 18. července 2007 v 16:08® regulus
regulus

gadasnik> no vono by to kus horolezeckýho lana zavázanýho za strom taky spravilo a k tomu dvě piksle špenátu jako Pepek námořník. :-D :-D :-D

Středa 18. července 2007 v 15:31® gadasnik

HaD> momentálně ji nemůžu ani cejtit,v pátek jdu na kontrolu,snad mi napíše něco,co stopro zabere

regulus> .....třicetikilový olověný závaží kolem pasu nebo do bot a je to v poho..........:-D

Středa 18. července 2007 ve 14:50® Nikoš
Nikoš

HaD> aha, to jsem nějak propás. Kde najdu bližší info, možnost objednání a tak??? Jo a prosím tě, teď když máš hotovo… mohl bys mi prosím tě stáhnout to moje focení z Itálie??? ;-)

Středa 18. července 2007 ve 14:38® HaD
HaD

Nikoš> budeme je rozesílat koncem příštího týdne

Středa 18. července 2007 ve 14:38® HaD
HaD

gadasnik> co slivovica? :-)) )

Středa 18. července 2007 ve 14:31® regulus
regulus

Kurnik, jak to tak čtu, tak su tady se svéma 73 kilama jedinej adept na sumcovýho surfaře. Už sem párkrát přeméšlel, jak by to dopadlo, kdyby zabral při chytání ze břehu nějakej dvoumetrovej pašák. :-D :-D :-D

Středa 18. července 2007 ve 12:16® Nikoš
Nikoš

HaD> kdy bude to DVD k dostání?

Středa 18. července 2007 v 11:57® gadasnik

HaD> Ještě jsem opomněl,omezili vyvážení na polovinu vody od místa lovu,ale i tak je tam plno míst se spadlými stromy,kde se dá pěkně v klidu uvázat a nikoho při tom neomezovat,no teď abych se dal hlavně dohromady.Ten zapráskanej dávivej kašel,trochu to polevilo,ale potřeboval bych něco,co by stopro zabralo na ten kašel.Je to trochu mimo mísu,ale nemáš nějak dobrej recept??

Středa 18. července 2007 v 11:37® HaD
HaD

gadasnik> tak to si frajer, já měl strop někde u 102 kg. S tou trhačkou je to mrzutý, ale dá se i jinak ;-) uvidíš na DVD. Vyvázání bych se nebál. To bojka není a za tím bych si stál…

Středa 18. července 2007 v 11:25® gadasnik

HaD> jó a k tý váze,moje maximum bylo „stodvanáct“:-D poctivejc !!:-D

Středa 18. července 2007 v 11:23® gadasnik

HaD> právě na mojí oblíbené vodě zakázali trhací bójku,což bylo moje nejoblíbenější chytání,proutky pěkně nahoru,křesílko do pololežo,no bezva se při tom usínalo a to nádherný probuzení,když se rozezvučela rolnička,no prostě paráda.Jó to byly časy.:-(

Nikoš> jak říkám,pokud z vody hned při prvním zmatku nevystřelím,budu o tom do budoucna uvažovat,ale zatím je to otázka budoucnosti a hlavně toho prvního kroku,tedy potopení.Abych se přiznal,bylo by to vzrůšo.:-D

Středa 18. července 2007 v 11:01® Nikoš
Nikoš

gadasnik> na jakoukoliv váhu se dá ušít neopren, někdy to už spíš vypadá jako tukoprén, ale dá se všechno… Potápění je fajn, kór v našich podmínkách… Moc mě ty nafintěný koráli, manty a žraloci neberou. Na Orlíku nebo Slapech znám pěkný místa, kde se dají potkat pěkný fousáči a to je větší zážitek než kterákoliv barevná ryba někde na Bali…:->

Středa 18. července 2007 v 10:58® HaD
HaD

gadasnik> nemachruj, já mám něco mezi 98 a 100kg :-) s tím „nevím“ jsem měl na mysli tu trhačku

Středa 18. července 2007 v 9:01® gadasnik

Nikoš> hold na ty kluky vousatý člověk musí být trochu „ECHT“,a co není v rukách,se musí dorovnat váhou /teď jsem se vážil,95,5 kg/.:-D :-D Na takovou váhu se dá taky koupit neoprén nebo je to spešl odlité v barumce ??:-D :-D :-D :-D :-D Klukům,co se tady potápí a jezdí i dost ven,jsem cosi čmáral a místo honoráře jsem s nima domluvenej,že mě vezmou pod vodu,ale jak říkali,bez tréninku v bazénu to prej nepůjde,tak jak se dám do hromady,mělo by se to uskutečnit,tak jsem zvědavej.Ke fšemu nemám rád uzavřené a stísněné prostory-prostě magor,tak je taky možné,že z vody vystřelím jak peršing.:-D :-D

Středa 18. července 2007 v 7:53® Nikoš
Nikoš

JPfish> tak nésu žádná bukva a nechtěl jsem psát něco jako statný italský blondýn… :-D I když já s 95 kilama se taky k hubeňourům bohužel nepočítám… :-((

Středa 18. července 2007 v 7:47® Nikoš
Nikoš

regulus> to není štengrování… :-D To je mivace. Já se trochu potápím do jeskyní a vždycky než zalezeme do díry, tak říkáme naše motto, „není stres, tak není výkon!!!“ Tady to platí taky tak… :-D :-D :-D