Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 18. července 2007 v 7:25® Robur
Robur

prý je maj v Matrixu

Středa 18. července 2007 v 7:01® gadasnik

HaD> pro mě to není,já na vláčku nejraději plandavky,ale mladej to viděl někde na videu,jak s tím – podobným chytali na vábničku.Ten origoš měl na střapcích ještě rolničky nebo nějaký chrastítka a přidávalo se to nad nástrahu a vod tý doby je po tom zblázněnej,tak kdyby byly tyhle,tak bych mu asi nějakou tu chrastící nestvůrku koupil.

Středa 18. července 2007 ve 3:25® HaD
HaD

gadasnik> abych pravdu řekl nevím…

Středa 18. července 2007 v 0:44® regulus
regulus

gadasnik> ani toto si nemyslím, že je ono cgi.ebay.com

Středa 18. července 2007 v 0:32® regulus
regulus

gadasnik> Myslím, že to je toto www.raven.nl , ale pokud myslíš to co myslím, já, tedy to co bylo na videu co tu před časem proběhlo, tak to není ono ani to z Ravenu, ani to co myslí ZANY.

Středa 18. července 2007 v 0:19® regulus
regulus

gadasnik> myslím, že sem to viděl v Brně v Ravenu, ale cenu nevím.

Úterý 17. července 2007 ve 23:25® gadasnik

zany> jj:->

Úterý 17. července 2007 ve 23:18® zany

gadasnik> takže zejtra kolem oběda tady jsou fotky a  do osobky ti hodím na ně kontat…

Úterý 17. července 2007 ve 23:14® gadasnik

zany> jj,pokud nejsou stránky,není to špatnej nápad

Úterý 17. července 2007 ve 23:11® zany

gadasnik> Nz. ted jsem to hledal a kuloví.já tam zejtra zajdu a něci vifotím a naházím sem fotky…a kdyžtak dodám kontakt.no nebude problém.je tam všechny znám..pivo

Úterý 17. července 2007 ve 23:08® gadasnik

zany> dík,juknu:-1

Úterý 17. července 2007 ve 23:07® zany

gadasnik> ne co já vím tak ne.kua ani vizitku od nich nemám ale zkuz to najít v seznamu firem.je to okoun v Třebíč..a nevím jestli i jméno mužu…

Úterý 17. července 2007 ve 23:05® gadasnik

zany> ..www.namají??

Úterý 17. července 2007 ve 22:58® zany

gadasnik> tady u nás v obchodě.zejtra jdu do města tak bych se zeptal na podrobnosti.a myslím že by nebyl problém je poslet přímo od nich…

Úterý 17. července 2007 ve 22:55® gadasnik

zany> :-> …a gde to maj??.....:->

Úterý 17. července 2007 ve 22:53® zany

zdaravím pánové našel jsem ty vaše chodotničky na sumce.na vláčku…tady je foto..myslím že by se dala obědnat i v jinej barvě.cena tam je něco přes 100,–

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img13133.jpg
Úterý 17. července 2007 ve 22:29® regulus
regulus

Nikoš> kamaráde, nemáš dobrou povahu, takhle nás štengrovat videem, kór v době kdy ty mrchy fousatý neberou.:-D :-D :-D

Úterý 17. července 2007 ve 22:27

Nikoš)Ten odkaz na grupposiluro.it je dobrej,ale jakej „tučnák“?Jen mu chutná a není línej se nažrat a pivo ,nechutnej hubeňoure!:-D

Úterý 17. července 2007 ve 22:00® gadasnik

To all:pls,je to jedno a to samé z právního hlediska „trhací bójka“ a „trhačka“ /uvázání o strom/ ??:-'

Úterý 17. července 2007 ve 21:58® permoník
permoník

No a všeobecně, kdybyste kdokoli chtěl někdy vzít nováčka na sumcařskou výpravu…jsem k dispozici :-D

Úterý 17. července 2007 ve 21:57® permoník
permoník

HaD> Díky za rady… PS: sem hodně zvědavej na to DVD…doufám, že mi brzy příjde :->

Úterý 17. července 2007 ve 21:56® permoník
permoník

gadasnik> doufám doufám…sbírám trochu teorie, a v praxi už to taky zkoušim. Zatím bez úspěchů, ale to příjde :-)

Úterý 17. července 2007 ve 21:52® gadasnik

Nikoš>…wa,takovýhle videjka s mojí neschopenkou,zas mi stoupl cukr,choleste­rol,krvinky,a­korát te syčák né,s tím to ani nehlo.Na tom druhým záběru-moc pěkný,ale vypadalo to na vláčku a tipuju na šimánko??No už abych byl u vody,progózy zatím takové,že nejdřív tak příští pátek,doufám že se trochu zredukuje a ustálí počasí a budou klucí kousat,sem jakejsi nadrženej-rybářsky,s tím dole se nebavím,zrádce.:-D :-D permoník:neboj,do toho vklouzneš,nejlepší škola je nějaký ten základ,pár promrhanejch záběrů kvůli blbosti,a vono to správný se pak dostaví.

permoník>

Úterý 17. července 2007 ve 21:51® HaD
HaD

permoník> nikdy jsem problém neměl. Když máš zaplýho „cvrčka“ tak to riziko je minimální.

Trhačku používám klíďo starej silon ještě ze Silonky. Nebo starý vlasce. Anebo klidně novej, jakejkoliv levnej o příslušné síle… Zkrátka nic spešl

Úterý 17. července 2007 ve 21:51® permoník
permoník

Nikoš> To je fakt hustý :->

Úterý 17. července 2007 ve 21:40® permoník
permoník

gadasnik> Díky za jakýkoli informace :-)

Úterý 17. července 2007 ve 21:37® Nikoš
Nikoš

gadasnik> nazdar, mrkni na tohle video, při druhý zdolávačce má ten tučňák proutek s mooooc pěknou akcí… :-> www.grupposiluro.it

Úterý 17. července 2007 ve 21:35® gadasnik

permoník> sice to bylo směrované na HaDa,ale já dávám volnoběžku zhruba na takovou úroveň,aby to při záběru nestáhl z vidliček nebo stojanu,potahem za šňůru zkoušej tak dlouho,dokud ti prut drží ve stojanu a vlasec-dávám to,co je zbylé,co se vymotalo z navijáků.Novej speciálně na trhačku jsem ještě nikdy nekupoval.Pro lepší přetržení dělám na trhacím silonu uzlík.

Úterý 17. července 2007 ve 21:27® permoník
permoník

HaD> a druhej dotaz k trhacímu vlasci na bójku, je tím myšlenej nějakej spešl trhací vlasec a nebo používáš kalsický vlasce…Sem v týhle oblasti pole neorané :o) díky moc

Úterý 17. července 2007 ve 21:26® permoník
permoník

HaD>HaDe, můžu mít na tebe dva dotazy k tvejm článkům? Když píšeš, že dáváš prut do jízdy, přehazuješ multík na volnoběžku a nebo jen povoluješ dost brzdu? U tý volnoběžky se při záběru bojim zamotání…