Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 13. července 2007 ve 21:40® HaD
HaD

obrisek> to už si to propásl :-D

Pátek 13. července 2007 v 11:20® obrisek
obrisek

HaD:Joo kdy máte uzávěrku toho videa? kdyby se mě podařilo natočit ulovení sumce na Tescomyš…že bys mě tam jako taky šoupnul:-D DDDDDD

Pátek 13. července 2007 v 11:16® obrisek
obrisek

HaD:jasně protože si to nevyrobil a nemáš k tomu citový vztah:-D DD Ale nehodlám celou sezonu promrhat s potkanem na udici:-D když už půjdu na vláčku tak se dvěma pruty…a takové 30 minutové střídání wobler VS potkyš bude ideální…prostě se mi to …teoreticky… líbí jak s tím budu vymetat příbřežní kouty hluboké Dyje…navíc sem mu dal pod bradu takové plastové kolečko a když škubu špičkou pěkně to o hladinu zní…jinak něco obdobného sem viděl v katalogu od Berkley…uvidíme jaká bude praxe…

Pátek 13. července 2007 v 1:18® regulus
regulus

obrisek> sem se fčera málem po**** když sem tu plyšomyš viděl, zvlášť ty tlapky jsou vyvedený. :-D Upřímně, chtěl bych bejt u toho, když to budeš tahat ve vodě a nedej bože, kdyby se do toho nějakej sumík zakousl. Přeju hodně úspěchů, měl sem jet zejra a zase píp, je to letos s časem na ho.. kurnik, co to píšu, na levačku.:-D

Pátek 13. července 2007 v 0:37® HaD
HaD

obrisek> abych pravdu řekl, moc tomu nevěřím… literatura už toho napsala…

Čtvrtek 12. července 2007 ve 20:09® Hony

obrisek: a napiš na něj co to v konečné fázi bude představovat, aby ten chudák co se na to pověsí, věděl, na čem skončil.:-D

Čtvrtek 12. července 2007 ve 20:03

obrisek )A nebo do něj narvat ten erotický nesmysl,jak testoval HaD,to bude jízda:-D :-D :-D :-D

Čtvrtek 12. července 2007 v 16:13® obrisek
obrisek

to mě taky napadlo, minimálně na tejden ho zašiju do nějakýho chcíplího cejna:-D DD a pokud ani to nepomůže přebarvím mu zoubky na žluto páč je má nepřirozeně bílé:-D DD

Čtvrtek 12. července 2007 v 15:36® Nikoš
Nikoš

obrisek> Tak hlavně toho myšáka pořádně nadipuj nějakým smradem, ať je věrohodnej… :->

Čtvrtek 12. července 2007 v 15:30® obrisek
obrisek

HaD:jasně…napadlo mě to, když mě jeden starousedlík ze zaječí poradil jako „tutovou“ ale zakázanou nástrahu použít myš bo žábu…dále články kde autoři popisují případy sežrání kachen hrabošů, krys, bobříků atd.budu to zkoušet na Dyji zrána bo před setměním…ikdyž to vypadá pitomě a hodil sem to sem spíše pro pobavení, hodně tomu věřím…ouplně vydím ten ůtok to bude pecka:-D DD

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img13096.jpg
Čtvrtek 12. července 2007 v 15:02® HaD
HaD

obrisek> budeš to zkoušet?

Středa 11. července 2007 v 18:16® Hony

obrisek: hlavně ať to nejsi sám,hákovité věci to dělají.:-D :-D :-D

Středa 11. července 2007 v 16:17® hajan

obrisek> jasně, až půjdeš okolo nějaký školky, tak jim to frkni do zahrádky. Doporučuji dopolední hodiny, v noci bys tam čekal zbytečně.:-D

Středa 11. července 2007 v 16:10® obrisek
obrisek

klucí…myslíte že na to něco chytnu??? :-D DD

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img13080.jpg
Středa 11. července 2007 v 15:23® gadasnik

Nikoš> 8-( :-(( :-( 8-( :-(( :-(

Středa 11. července 2007 v 15:08® Nikoš
Nikoš

Čau, bylo mi to s tou obnovenou výrobou sukovic nějaký divný, tak jsem si dneska promluvil přímo se zástupcem sportexu pro Rakousko a Slovinsko. Bohužel pro nás se žádný sukovice v dýlce 2,75 nevyrábějí… :-( Ten dědek, co mi to nabulíkoval mi normálně kecal! Brečel jsem mu do telefonu tak dlouho, že mi slíbil, že zavolá přímo do fabriky, jestli tam nějaký poslední oranžový nemají a ještě cinkne kolegovi co má zastoupení pro Německo, jestli by někde nějaký nevymetli z koutů… Mám mu volat za 3 týdny, ale začínám být trochu skeptickej. Navíc jestli má cenu, dělat takový monstrakce kvůli jedovatýmu prutu co bude stát minimálně 250 éček… :-|

Středa 11. července 2007 v 1:12® regulus
regulus

gadasnik> taky, dobrouchrr

Středa 11. července 2007 v 1:02® gadasnik

regulus> sme na tom stejně,rybám jsem u vody jenom pro srandu.:-D Nic,du chrupkat,ať ty bacily porazím,bo už mě to s..e,nenechaj mě chvíli v klidu.Měj se fajn.

Středa 11. července 2007 v 0:43® regulus
regulus

gadasnik> tak to já s tím problém nemám, chuť je furt.:-D :-D :-D Taky mě připadá, že se letos fšici po***li v kině, sem myslel, že bude v létě trochu klídek a zatím kapinku nestíhám. No v pátek jestli se kapku umoudří počasí to pudu zkusit, letos su u toho za debila, ryby ze mě asi mají pr*el.=-|

Středa 11. července 2007 v 0:32® gadasnik

regulus> slivovica by byla,ale chuť na ni néni.Zase na druhou stranu,vod rána do rána můžu v klidu čmárat:-D a že toho fčíl je,roztrh se s tím pytel,tak se nenudím.:-D

Středa 11. července 2007 v 0:27® regulus
regulus

gadasnik> řekl bych, žes určitě zanedbal prevenci. To chce každé den štapélku slivovičky a nemoci nemají šanci.:-D 9-)

Středa 11. července 2007 v 0:24® gadasnik

:-D regulus> bych řekl že ještě hůř,a to mám jet za čtrnáct dní na čtrnáct dní na řeku na slizouny,tak se kurýruju,aby to kluci vousatí vode mě nechytli,až je budu při pouštění muchlovat.:-D :-D

Středa 11. července 2007 v 0:20® regulus
regulus

gadasnik> to tě teda lituju, na tom vobrázku vypadáš fakt zdrble.:-D :-D :-D

Středa 11. července 2007 v 0:18® gadasnik

To all:…wa gde ste fšeci?!To tak koušou,že nesedíte u komplu ale na slizounech??Cítím se jak spráskanej pes,chrblu jak starej tuberák a do toho fšeho ještě marodka,takže na vousáče se hned tak nedostanu,tak pište,přehánějte co ajak na vousáčích nového.:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img13078.jpg
Úterý 10. července 2007 ve 13:10® lasta

Dodatek k soupisům revírů pro rok 2007.

Středočeský územní svaz žádá všechny držitele územních, celosvazových a celorepublikových povolenek, aby si doplnili významnou změnu u revíru 481 501 ÚN Orlík. Na základě rozhodnutí MZe ČR č. j. 18760/07–16230 ze dne 29. června 2007, byla Radě ČRS udělena výjimka z denní doby lovu na rybářském revíru 481 501 ÚN Orlík v době od 24 hod. do 4 hod., a to od 29. června do 31. srpna 2007. Výjimka nabyla účinnosti dne 9. července 2007. V příloze Vám pro informaci zasíláme kopii rozhodnutí MZe ČR. Rada ČRS doplnila v souvislosti s povolením 24 hod. lovu ryb ve smyslu § 13 odst. 9 zákona č. 99/2004 Sb. bližší podmínky výkonu rybářského práva na revíru 481 501 ÚN Orlík o následující ustanovení:

1. Osoba provádějící lov ryb je povinna v době od 24 hod. do 4 hod. osvětlit místo lovu umělým bílým neoslňujícím světlem. Zakládání otevřených ohňů se pro tyto účely zakazuje.
  2. Osoba provádějící lov ryb je povinna v případě pokračování lovu ryb po 24. hod. zapsat nesmazatelným způsobem do oddílu II povolenky k lovu (Evidence docházky a úlovku) nový datum lovu a číslo rybářského revíru. Pokud si osoba provádějící lov ryb nepřisvojila předchozí den žádnou ulovenou rybu, je povinna prázdnou řádku k tomuto dni nejpozději před zápisem nového data proškrtnout.
  3. Osoba provádějící lov ryb z plavidla je povinna respektovat ustanovení Řádu plavební bezpečnosti, a to zejména ustanovení, které se vztahují k noční signalizaci malých plavidel za plavby a za stání (Čl. 3.13 a Čl. 3.20 Řádu plavební bezpečnosti). :-P
Úterý 10. července 2007 v 7:27® pejik

HaD – včera to na svých stránkách uveřejnil ČRS. Je to v aktualitách. Byl jsem tam celý minulý týden a na vodě leželo spousta bójí celých 24 hodin. Je to v našich rukách, to je fakt a dál se ukáže. Jenom aby to nedopadlo jako dírkováná na Jordáně.

Pondělí 9. července 2007 ve 21:20® ozrala

jeste jedna zbytek nafotim pozdejc:-1

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img13068.jpg
Pondělí 9. července 2007 ve 21:19® ozrala

prodej vabniček kus za 450 kč:-1

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img13065.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2007/th-img13066.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2007/th-img13067.jpg
Pondělí 9. července 2007 v 19:44® tomchamik
tomchamik

Už se o tom uvažovalo dlouho,že by se mělo chytat nonstop jsem věděl už v červnu,dost lidí proti tomu brojilo,je to první vlaštovka a škoda,že jediná,protože mám obavu o „svůj“flíček. Snad příští rok přibudou další místa,ale to bude podmíněno podle chování lidí na Orlíku,už teď to je docela běs projít se podle vody.A nedělají to jen rybáři,teď jsem odvezl pytel plechovek od piva a flašky od vodky po nějaké ruské omladině co tam jen chlastali přede mnou. Orlík se těžko ohlídá,p Řezníček na to sám nestačí a nikoho jiného jsem tam ještě nepotkal,občas projede plavebka s poldama,ale ty se s člunem stejně na břeh nedostanou. Snad se ta první vlaštovka osvědčí a my nebudeme muset zase stahovat v nejlepším.Řekl bych,že to máme ve svých rukách.

Pondělí 9. července 2007 v 19:29® judas.d
judas.d

regulus-už aby to bylo:->