Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 9. července 2007 v 19:22® HaD
HaD

pejik> vážně??? tak to je paráda…konečně první vlaštovka

Pondělí 9. července 2007 v 18:06® regulus
regulus

pejik> dobrá zpráva, jen to na ten Orlík mám kapku z ruky. No třeba se MRS bude opičit. :-D

Pondělí 9. července 2007 v 16:43® pejik

Něco pro sumcaře, dnes nabyla účinnost vyjímka z denní doby lovu ryb na ÚN Orlík. Od 29.6.2007–31.8.2007 povolen lov po dobu 24 hod. Snad pro mnohé dobrá zpráva.

Pondělí 9. července 2007 v 15:23® Nikoš
Nikoš

HaD> ještě jsem teď koukal na ten Leitner Ebro prut, při tom, že měří 3 m, tak váží jen 490 g. To bude asi nějaká špejle… :-| Kalle 3m váží 700 g a i ta krátká sukovice 2,35 má kolem 550 g.

Pondělí 9. července 2007 ve 14:12® HaD
HaD

Nikoš> no myslím, že si nemůžou dovolit jí přestřelit

Pondělí 9. července 2007 ve 13:39® Nikoš
Nikoš

HaD> mě to je jedno, ať mi tam namalujou třeba berušky… 9-) Hlavně jsem zvědavej na cenu, abysme se ještě nedivili… :-O

Pondělí 9. července 2007 ve 13:28® gadasnik

Nikoš> nezapomeň na mně,už aby to tu bylo!!!!pivo :-D

Pondělí 9. července 2007 ve 13:17® HaD
HaD

Nikoš> šikula!!! tak jim poradíme, ať použijou karoten z mrkve ;-) budou oranžový a zdravý na zrak ;-)

Pondělí 9. července 2007 ve 12:54® Nikoš
Nikoš

Nazdar Chlapi, tak jsem mluvil s tím Rakušákem a dozvěděl jsem se konečně, kde je zakopanej pes. Ty oranžový sukovice se už nesmějí prodávat, protože ten oranžovej blank je jedovatej jak pro člověka, tak pro přírodu. Prostě se z toho prej vypařuje nějaká jedovatá srágora… A teď ta dobrá zpráva, sportex obnovil výrobu, stejnej blank, stejná zátěž, jen ten blank neobsahuje tu oranžovou jedovatou barvu… Je to úplná novinka, ještě prej není nikde na netu, ale dostanu teď do mailu obrázek a cenu. Takže sukovice budou........ pivo :-D pivo 9-)

Pondělí 9. července 2007 v 10:10® gadasnik

;-) HaD> ..už jsem rozchodil ICQ,ty tam ale nejsi…;-)

Pondělí 9. července 2007 v 9:40® HaD
HaD

gadasnik> středa-čtvrtek

Pondělí 9. července 2007 v 7:46® gadasnik

HaD:nefachčí mi ICQ,za jak dlouho by jsi to nejpozději potřeboval??;-)

Neděle 8. července 2007 ve 23:54® Nikoš
Nikoš

gadasnik> není zač, němčina i anglina je v pohodě, začal jsem se teď kvůli ježdění na Pád učit Italsky, hrozně nerad jezdím do zemí, kde se nedomluvím… :-)

Neděle 8. července 2007 ve 20:56® gadasnik

Nikoš> dík za info,já jsem s němčinou tak na 40 procentech a o angličtině vím,že existuje

Neděle 8. července 2007 ve 20:51® Nikoš
Nikoš

I když to sem asi nepatří, nechtěl by někdo koupit tu mojí Sportex sukovici? Jen není oranžová, ale černá, 80 lbs a 3 metry dlouhá. Je nová, chytal jsem na ní 2× na Pádu… Kdyby někdo měl zájem, tak prosím na mail soukromě.

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img13042.jpg
Neděle 8. července 2007 ve 20:43® Nikoš
Nikoš

gadasnik> to je poptávka… :-D Píše ti: ahoj, hledám sportex wolga bt 3 metry dlouhej ve žluté barvě. Zaplatím za něj cokoliv. S pozdravem… Mluvil jsem zatím s němčourem, zkusím zítra ještě prozvonit jednoho rakušáka…

Neděle 8. července 2007 ve 20:19® gadasnik

Nikoš> k..wa chlape sháněj,já chci nejmíň ty voranžový sukovice.Teď mi došel mejl,snad bys mi to mohl počeštit:Hallo,Ich suche eine Sportex Wolga BT 3059 3 Meter 80 LBS in gelb . Ich zahle einen Spitzenpreis.Mit freundlichen Grüsen.Tatzel:-‚:-‘:-‚:-‘:-‚:-‘:-‚:-‘:-'

Neděle 8. července 2007 ve 20:16® HaD
HaD

Nikoš> vypadá pěkně, mohl by to být on..jdeš do něj?

Neděle 8. července 2007 ve 20:13® Nikoš
Nikoš

Tak sukovice jsem zatím nesehnal :-(( , ale dost dobře jsem si pokecal s jedním specializovaným německým prodejcem sumcovýho cajku. Společně jsme si zabědovali, nad tím, že Sportex přestal vyrábět sukovice a on mě pak odkázal na prut Leitner DYNA-CAST Ebro, prej je to v podstatě sukovice, stejnej materiál, stejná akce, ale oproti sportexu je prej daleko lepší kvalita a zpracování prutu. Neznáte tenhle prut někdo???? www.bigfishworld.de

Neděle 8. července 2007 ve 20:11® gadasnik

JPfish> Je fakt,že na ryby jdu až se vzbudím,na rybách vesměs vymýšlím a kreslím nové „kokotiny“ a na ryby mám nahozeno spíš abych u vody neseděl jen tak.Navíc su jakýsi nachcípaný,vůbec nemůžu mluvit,jenom sípu,do toho chrblání.Zítra budu muset k felčarovi a děsím se,že neschopenka mě nemine.Teď se na ryby dostanu stejně až tak nejdřív za dva týdny,tak by to tak ani nebolelo,čmáráního je na dvě pětiletky dopředu.:-D :-D :-D :-D

Neděle 8. července 2007 v 18:38

gadasnik)Cítím s Tebou,já včera taky chtěl použít Tvůj"Fish detonátor":-D

Neděle 8. července 2007 v 17:47® gadasnik

OD středy třikrát na sumíkách,dva záběry a voba promarněný.Vesměs shodně po dvou minutách obě vypnuly,na prutech se málem grilovalo.Jaxi se mi to letos s..e,ale žádná flinta do žita,hyn sa hukáže.:-D

Neděle 8. července 2007 v 0:11® LOS

regulus> Když berou je to supr chytačka, ale nějak toto neumím

Neděle 8. července 2007 v 0:09® LOS

regulus> Taky sem tam letos nebyl, ale ani se mi tam moc nechce, chtěl bych zkusit někde něco novýho, ale netuším co. Já seděl na línech to je tu stejný jako na sumcích, aspoň, že jeden přibyl:-)) pstruhovku nemám, takže čekám až vysadí duháky.

Neděle 8. července 2007 v 0:02® regulus
regulus

LOS> Letos sem tam ještě nebyl, takže jak jsem nakoupil, tak prodávám. Dneska jsem raděj než na Dyju jel na Vysočinu na pstruhovku, ryby byly sice menší, ale zase jich bylo víc.:-D

Sobota 7. července 2007 ve 23:53® LOS

No na mě tam těch lidí je moc, to mám na domácí vodě a samozřejmě prokletí soukromejch pozemků. Ale zdroje, že je to tam mrtvý mám taky

Sobota 7. července 2007 ve 23:46® regulus
regulus

LOS> podle informací z relativně spolehlivejch zdrojů je to tam … však víš. Jak na Václaváku to tam prý vůbec není, páč nic nebere.

Sobota 7. července 2007 ve 23:36® LOS

Zdravím Nevíte někdo jak to vypadá na dyji pod nebo před bulharama, pač tam mi to přijde jak na Václaváku. Nebo po případě, kde se dá nějákej ten vousáč vyhmátnout a aby tam měl člověk hlavně klid, ale dalo se tam vcelku dobře dostat. Jinak z Vysočiny hlásím skoro mrtvo, teď totálně. Bojek, že už si pomali nemáme kam nahodit.

Sobota 7. července 2007 ve 23:26

Pavel77)Kousek od Přelouče.

Sobota 7. července 2007 ve 22:33® Pavel_77
Pavel_77

JPfish> Zdar, kde jsi byl?