Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 7. července 2007 ve 21:50
-
Dnes vábnička na Labi a totální propadák,od zahájení jsem tohle ještě nezažil(byl jsem pětkrát).Hnusně foukal vítr a vlny jak na moři a s člunem se ani po zakotvení nedalo moc manévrovat.Bez jediného záběru a sumci na echu total" KO" bez známek života,snad se zvedl jeden nebo dva.Neznat tu vodu a vědět,že tam jsou ,tak tomu nevěřím a dám se na mouchu
- Sobota 7. července 2007 v 10:22® HaD
-
Nikoš> že bych zájem měl, to snad ani říkat nemusím, ne?
- Sobota 7. července 2007 v 7:16® marven
-
nikoš mysli i na mě dej vědět jak si dopadl
- Sobota 7. července 2007 v 7:13® Malovec
-
Nikoš> Pokud by se ti to povedlo sehnat tak bych si jeden vzal.
- Sobota 7. července 2007 ve 3:59® Nikoš
-
HaD> našel jsem ale jeden horkej tip v Rakousku, v pondělí tam budu volat a jestli nějaký sukovice v dýlce 2,75 budou mít, tak je vezmu všechny za jakoukoliv cenu. Myslím, že je tu dost fandů, co by je následně koupilo… (samozřejmě bez navýšení, na kolegách se nevydělává)
- Sobota 7. července 2007 ve 3:57® Nikoš
-
HaD> při brouzdání po netu jsem pár těchto blanků na prodej našel, takže reálný by to bylo…
- Pátek 6. července 2007 ve 23:21® HaD
-
Nikoš> parádní…pustíme se do výroby?
- Pátek 6. července 2007 ve 22:43® regulus
-
Nikoš> soudě podle rozsáhlé nabídky kitů např. na Cabelasu, mi připadne, že amíci mají zalíbení v tom si prut udělat sami, myslím tím, samozřejmě z polotovarů. Myslím, že u nás se to asi taky ujme, konec konců co Čech to chalupář, potažmo, zedník, pokrývač, truhlář, tak proč ne stavitel prutů??? Myslím, že i když je to předchystaný, tak ryba ulovená na vlastnoručně „umotanej“ prut potěší několikanásobně víc, zrovna tak, jako na vlastnoručně ustrouhanej wobler, umotanou muchu apod.
- Pátek 6. července 2007 ve 22:21® regulus
-
marven> no co dodat.
Kdyby ho nechali tam kde ho chytili, tak mohl ještě možná někoho potěšit.
- Pátek 6. července 2007 ve 21:50® Nikoš
-
mrkněte na toho šikulu, sehnal si blank od sukovice a sám si jí dodělal…
barsch-alarm.de
- Pátek 6. července 2007 ve 21:41® Pavel_77
-
JPfish> aktivní to bylo dost, ale nedalo se to sekat.....
- Pátek 6. července 2007 ve 21:41® HaD
-
judas.d> puštění je férové, sežrání moc ne, ale zákonné. Převezení jinam svým způsobem „šlechetné“ v případě, že je nezišětné. Nicméně nezákonné – aspoň se tím nemusel chlubit do médií
- Pátek 6. července 2007 ve 21:37
-
No vidíš,že umíš vábit a máš úspěchy a dalšího"gratulešn".Já jsem koumal dnes taky,ale to počsí mě nějak nepřesvědčilo
.A jak na echu bylo to aktivní.
- Pátek 6. července 2007 ve 21:14® marven
-
judas:ten sumec jim chcípnul při převozu
- Pátek 6. července 2007 ve 20:29® Pavel_77
-
Čau kluci, tak jsem dnes vyrazil s manželkou a bafanem na loď trochu podráždit sumíky. Foukal strašnej vítr, ale jeden sumík „na vábničku“ se poved. Vrácen vodě!
- Pátek 6. července 2007 v 18:17® regulus
-
judas.d> nejlíp je to ho vyfotit, šupnout zpátky do vody tam kde byl chycenej a udělat mu pápá. Takovou rybu by vzal na žrádlo jenom magor. Že někdo vezme ještě 160-ku sice už moc nechápu, ale prosím, třeba má rád sumčí škvarky.
- Pátek 6. července 2007 v 18:12® regulus
-
HaD> no a to je přesně ten hlavní důvod, proč nemusím soukromý revíry. Věřím tomu, že spousta těch tzv. trofejních ryb se tam dostala tímto způsobem a to se vůbec nebavím o nějakých finančních částkách.
- Pátek 6. července 2007 v 17:37® judas.d
-
Had@no jo ale tět co je lepší udírna to vyjde na stejno měli tam napsat že ho sežere a hotovo
- Pátek 6. července 2007 v 17:35® HaD
-
judas.d> pěkný, jen není náhodou v zákoně o rybářství „…je zakázáno ponechat si úlovek za účelem domestifikace…“? Tzn. ponechání za účelem nasazazení do soukromého revíru? Mám dojem že ano a rybář se tak dopustil trestného činu nebo minimálně přestupku.
- Pátek 6. července 2007 v 17:30® HaD
-
Nikoš> pěkná ryba. mám rád tyhle se sněhoébílým břichem. jsou nádherní
- Pátek 6. července 2007 v 16:49® marven
-
tak pánové zejtra razíme na slapy pokud mate někdo nějaké info předem dídy doufám žese neco povede.
- Pátek 6. července 2007 ve 14:27® judas.d
- Pátek 6. července 2007 ve 13:43® marven
-
nikoš :blahopřju aspon jste dopadli líp než mi 95–125cm
- Pátek 6. července 2007 ve 12:33® ozrala
-
Pavel77> jo ty odnekud znam ale us nevim odkud
- Pátek 6. července 2007 ve 12:22® Nikoš
-
Ahoj, tak jsme se vrátili z Pádu. Počasí hrůza. Bouřky střídaly vichřice a vedra, takže tlak lítal jak na houpačce nahoru a dolů a ryby nebraly. Párkrát jsem přes vlny málem nezavezli… I přes tuhle nepřízeň se podařili dva sumíci 90 a 164 cm.
- Pátek 6. července 2007 v 11:37® HaD
-
doktor> ahoooj, už jsem myslel, že ani nežiješ!
- Čtvrtek 5. července 2007 ve 12:48® Pavel_77
-
Tak jsem si dnes udělal radost…
Doktor: Letos s vábničkou začínám a echa se ukazují!
- Středa 4. července 2007 ve 23:11® doktor
-
Pavel77: S rybami nič moc, chodím málo a bez úspechu. Išiel by som niekam, oslovil som aj Láďu ale neviem či pre nás niečo vymyslí!
Koľko vychádzok, treningov si mal s vábničkou kým bol prvý úspech? Mal si aj sonar, videl si nejaké echo pred y8berom?
- Středa 4. července 2007 v 19:46® Shrek
-
judas.d>
- Středa 4. července 2007 v 19:25® judas.d
-
obrisek@tak když už to prasklo tak přidej fotku i zepředu