Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 3. července 2007 v 16:10® gadasnik

obrisek> S"drahou polovičkou" je to v poho,nenároč­ná.Pondělí až pátek taky rube a víkend máme na to rybaření.:-D :-O :-':-/9-) :-D

Úterý 3. července 2007 ve 14:37® obrisek
obrisek

heh zapoměl si na „drahé“ polovičky…:-)) jinak ze sumcobijcama nevím, dojel sem tam na rychlíka až v 10…a rychle k vodě…jen jeden seděl na tom rameni…"u chaty" a nic mu nepřišlo…tak jako mě…chjo

Úterý 3. července 2007 ve 12:11® gadasnik

obrisek> neboj,bude líp.Vždyť podle naší slavné vlády se už osumnáct let konečně odlepujeme ode dna,co si vyděláš,bude jenom tvoje,nikoho nebudeš zbytečně živit,takže co je ňáký dvě kilča za rapalku. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Jak v Bulharech,bylo hodně sumobijců??

Úterý 3. července 2007 v 11:50® obrisek
obrisek

to jo ešče zrána sem si máááálinko šáh:-) …ale ted už „smrdím“ v hokně taky…musím vydělávat na ty rapaly tso sem tam nechal…kua :-x

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12962.jpg
Úterý 3. července 2007 v 11:34® gadasnik

obrisek> sis aspoň šáh a ruce ti „smrdí“ rybinou,mě smrdí akorát tak prací!:-D :-D :-D :-D

Úterý 3. července 2007 v 11:21® obrisek
obrisek

tak včera na večír sem uháněl na jih do bouřek rychle zkusit vláčku…v bulharech nad jezem sem dostal na plandu „akorát“ candoša…borec vedle na rameni trhačku a bojku bez záběru … byly těžký mraky po bouřce a ani jedno zalovení…hmmm

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12961.jpg
Úterý 3. července 2007 v 10:41® Shrek
Shrek

HaD: do dalšího kalendáře by se jich pár dalo dát,ne?Na zahájení P a MP apod.Myslím si že by byla škoda nemít je tam.Co Ty na to?:-'

Úterý 3. července 2007 v 9:46® gadasnik

Alivio> nejni problém,jenom toho času je teď poskromnu a navíc by se k tomu musel vyjádřit HaD.Mojí hlavní prioritou byl policejní kalendář,bylo to moje dítě,dlouhá léta vycházel v poho a nakonec to dopadlo tak,že mě z něho vyštípali,sou lidi a lidi a pro mě je čmárání móc velkej kůň na to,aby mě někdo srazil na kolena.Jinak móc dík za chválu.:-':-D

Úterý 3. července 2007 v 9:32® Shrek
Shrek

gadasnik> a co takhle nějakou vydat nějakou sérii kreslených rybářských vtipů ve spolupráci s Chytej.cz?Jsou fakt peckový.:-1

Úterý 3. července 2007 v 1:39® gadasnik

HaD> To jo,v tomhle případě bych je zdvíhnul tak metr a půl nad hladinu,ani sonar bych nepotřeboval.A po­kud bych je ani takhle nezdvíhnul,..­..........viz obr.!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Dík za info k foťáku,testnupivo

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12956.jpg
Úterý 3. července 2007 v 1:17® HaD
HaD

gadasnik> no s takovou „vábničkou“ zvedneš ryby v celý republice. Tak až půjdeš, dej echo, taky si nahodím :-D

Úterý 3. července 2007 v 1:17® HaD
HaD

gadasnik> shq bych dal já

JPfish> tak to jo, to chytáte na jedne háček, nejspíš jednohák, tak to tak velký riziko není

obrisek> zkus to, pokud tam bude ležet, šance je.

Pondělí 2. července 2007 ve 23:34® regulus
regulus

mělo tam být „sedláci u Waterloo“, prošvihl sem dobu editace.9-)

Pondělí 2. července 2007 ve 23:28® regulus
regulus

Bandit> no je to nějaký divný, jak sem byl ten minulej tejden, tak sem byl v zátoce, kde obvykle najíždí, papušky tam měli 3 pr****, takže neměli důvod nejet na večeři, ale bylo to bez jedinýho zálovu. Já se moc nedostanu, ale i kamoši, co na to mají čas, dopadli jako sedláci Waterloo.:-(

Pondělí 2. července 2007 ve 23:26® gadasnik

Bandit> koncem týdne chci s echem a vábničkou,aspoň je zahlídnout,mám takovej divnej pocit,že se odstěhovali někam jinam.A nebo teď mě napadlo,v tom spěchu,jak rychle vytahuju na vodu bóje,jestli já blbec nezapomněl napíchnout nástrahu,že tak nekoušou.Je pravda,že na prázdný háček blbě berou.:-D

Pondělí 2. července 2007 ve 23:18® Bandit
Bandit

regulus+gadasnik>Na echu jezdily nahoru a dolu a nechteli vubec papat potvory :-))

Pondělí 2. července 2007 ve 23:10® gadasnik

.....a teď sem si zlomil ke fšemu tužku,ku.wa!!!!:-D

Pondělí 2. července 2007 ve 23:08® gadasnik

regulus> teď pěním jak bejk,kompl se mi v jednom kuse sere,vyhazuje mi to tablet,já tu kurru dneska prohodím oknem.No ať si slizouni zkusí nekousat,tak vlezu do vody a udělám tam takovej čurbes,že budou sami skákat před objektiv.Já su v jádru klidný člověk,ale ku..a jak mě chytne rapl,nekoukám nalevo ani napravo!! :-D

Pondělí 2. července 2007 ve 22:57® regulus
regulus

gadasnik> jenže ty si při tom aspoń maluješ, jenže já zuřím. :-D :-D :-D

Pondělí 2. července 2007 ve 22:51® gadasnik

regulus+bandit:sme tři,to už jde.:-D Copak,taky se nedaří??Já jsem na tom zatím se sumíkama dost bídně,ale vono se to jednou votočí a pak jim natrhnu prdel,že mě nechali tak dlouho abstinovat,kucí slizký.:-D :-D :-D :-D

Pondělí 2. července 2007 ve 22:44® regulus
regulus

Bandit> nebul néseš sám, ale vono to příde a dáme těm vousatém potvorám na frak. :-))

Pondělí 2. července 2007 ve 22:24® Bandit
Bandit

gadasnik> Tak po dnešku jdu do toho s tebou :-(

Pondělí 2. července 2007 v 18:54® zilvarovič

cau nemate nekdo zkusenosti s moravou mezy rohatcem a straznici ted se tam chystam uz po nekolikate ale zatim ani zaber od fousaca !!! kam nastrazujete bojky spis do proudu ke stromum nebo spis k melcinam a taky jaka nastraha se vam tam osvedcila ma to tam vubec cenu chytat diky za kazdy info

Pondělí 2. července 2007 v 15:05® gadasnik

regulus> vyzkoušet se má fšecko a dále to má tu výhodu,že už je nemusíš kuchat.Akorát v místě lovu musíš dát ceduli „ZÁKAZ VPLUTÍ PODMÍROVÝCH RYB“ a je to.:-D :-D :-D :-D

Pondělí 2. července 2007 ve 13:43® regulus
regulus

gadasnik> tak ruskou třpytku na ně chystáš. :-D :-D :-D

Pondělí 2. července 2007 ve 12:43® obrisek
obrisek
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12944.jpg
Pondělí 2. července 2007 ve 12:35® obrisek
obrisek

tak mě napadlo na poslední vycházce že by se „teoreticky“ dalo vábit i ze břehu…mám flek na řece je tam ihned hloubka 3–4m a dobrý přistup na tuto hranu…už ste to někdo někdy zkoušel nebo je to utopie???

Pondělí 2. července 2007 ve 12:14

HaD)Bojím i nebojím.Ve dvou to jde,ale ve třech jako včera(vzal jsem synky na člun)to není nic moc.Jinak chytáme na rousnice.:-)

Pondělí 2. července 2007 v 11:31® gadasnik

HaD> ve foťáčku mám na výběr pro foto tiff,shq,hq,sq1 a sq2 .Který formát je pro foto na rybách nej,respektive nemáš šajnu,co co znamená a k čemu je dobré??:-'

Pondělí 2. července 2007 v 11:20® gadasnik

HaD> no pokud se nechytnu ani na vábničku,chystám se od základu změnit rybolovnou techniku :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12943.jpg