Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 30. června 2007 v 15:15® Bandit
Bandit

JPfish> Neboj ja te to naucim pivo

Sobota 30. června 2007 v 15:01

Malovec/jj pěkné,kolik největší?Kdy máš nejvíce záběru na vábničku(čas),že většinou píšeš o lovu z rána.Já se snad na stará kolena naučím ráno vstávat,jako to ranní ptáče.;-)

Sobota 30. června 2007 ve 14:34® Pompo-styfler
Pompo-styfler

malovec: pekny foto kdo delal to pozadi :o)

Sobota 30. června 2007 ve 14:30® Malovec
Malovec

Mike> dnes ráno a na vábničku kromě miminek přišly i trošku větší:-D

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12903.jpg
Sobota 30. června 2007 ve 13:39® tomchamik
tomchamik

Nikoš_tak hodně štěstí a šťastnou cestu.Doufám,že po návratu bude na co koukat

Sobota 30. června 2007 ve 13:34® Nikoš
Nikoš

Tak za chvíli vyrážíme na Po, tak nám prosím držte palce, ať tam nejedeme zbytečně… pivo

Sobota 30. června 2007 ve 12:32® Mike
Mike

Zdaravím… Jaký máte nazor na dnešní počasí? Myslíte že by mohli jít..Nemám s počasím takové zkušenosti jako vy. Poraďte, dik.:-))

Pátek 29. června 2007 v 15:50® HaD
HaD

gadasnik> myslím, že budeš mít úspěch

Pátek 29. června 2007 ve 12:50® gadasnik

HaD> stopro zatím do neděle a během příštího týdne jedu znova,kolem středy,záleží na tom,jak moje šmudlinka dostane volno.

Pátek 29. června 2007 ve 12:44® HaD
HaD

gadasnik> do kdy budeš chytat?

Pátek 29. června 2007 v 11:38® gadasnik

To all:du balit do garáže a po vobědě na ně razím,doufám,že budou „kousat“ !:-D :-D :-D :-D

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12894.jpg
Pátek 29. června 2007 v 11:37® gadasnik

obrisek> já ne svojeho miláčka nedám dopusti,i když mě někdy táčí a nechce mě pustit do křesla.:-D

Nikoš> do půl roku je to mazel,pak začíná zkoušet a záleží na tobě,jak se k tomu postavíš.Já si k tomu stoupl s koženým řemenem a při blbém náznaku ji koupil.Dneska,po osmi letech,co ho mám,ho znám dokonale a už z jeho grimasů a postoje vím,co bude následovat,takže kolikrát jí koupí a je klid.Ale už né řemenem,ale klasická facka přes tlamku nebo na zátylek.Je to divočina a člověk to tak musí pořád brát,ale jak jsem psal,je to můj mazel a s přibývajícíma rokama je čím dál lepší,uvidíme,co ve stáří,jestli mu zas neprdne v kouli.Pokud si ho chce někdo pořídit,je to opravdu běh na dlouhou trať.Já bych ho teďka nedal za nic na světě,je to můj mazlík,akorát že se furt dožaduje hraní.:-D :-D :-D :-D

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12893.jpg
Pátek 29. června 2007 v 11:00® Nikoš
Nikoš

gadasnik> je to sice mimo mísu, ale ten mýval mě zajímá. Slyšel jsem, že když jsou malí, tak jsou mazlivci a pak v pubertě začnou kousat a je po kamaráďění… Kdyby to HaDovi nevadilo, mohl bys sem hodit i nějakou fotku? Nebo mě soukromě do mailu… :-)

Pátek 29. června 2007 v 10:52® obrisek
obrisek

pánové na mývala a hubu pozor!!!:kamoš jednou řekl sve dráhe…"nudíš se? kup si medvídka mývala"…no a vona ho koupila(blondýna):-x …pak se rozešli medvěd mu zůstal…demoloval mu byt atd…pak mu praskly nervy dal ho do ZOO…po týdnu mu to ale nedalo a dovez mejvalka zpátky…tak mu demoluje zase byt a bude dalších 30–40 let:-D DD

Pátek 29. června 2007 v 9:54® gadasnik

regulus> ten mi do toho jenom fušuje,naposledy kdy mi čorkl akvarelovou pastelku a vehementně se ji snažil umýt.Byla fialová a fialové otisky pacek byly po kuchyni a obýváku.Na zabití-ale je to můj mazel,se to jaxi přehlíží.:-D

Pátek 29. června 2007 v 9:41® regulus
regulus

gadasnik> nemaluje to nakonec ten mýval. :-D :-D :-D

Pátek 29. června 2007 v 9:15® gadasnik

HaD> to bys viděl mých 100 kilo v rytmu hudby,vypláznutý jazyk a tupé čumění do monitoru proložené občesným sakrováním a do toho nenechavé mývalí tlapky,jak šmejdí po stole,co by kde čorknul.

Pátek 29. června 2007 v 9:07® HaD
HaD

gadasnik> to by chtělo spíš natočit

Pátek 29. června 2007 v 9:06® gadasnik

HaD> někdy to nafotím,jinak na stole organizovanej bordel od poznámek přes náčrty počínaje,za stolem já,klapky na uších-v nich hudba podle toho,co zrovna kreslím,tablet,na kterým čmárám,vše co se pitného režimu týče,ale hlavně tam musím mít ten „svůj“ bordel.Zjistil jsem,že bez něho jaxi nefunguju.:-D :-D :-D :-D

Pátek 29. června 2007 v 8:47® HaD
HaD

gadasnik> no chtěl bych Tě někdy vidět při práci… zatím to znám jen od TR :-)

Pátek 29. června 2007 v 7:02® gadasnik

HaD> něco je hotový,ale vesměs jsou to takový „rozcvičky“,než jdu kreslit,aby byla ruka jistá.:-D :-D pivo pivo pivo pivo

regulus> nejsem si jistej ani značkou,ani obchodem,kluci jsou mimo na rybách,jinak bych se jich zeptal,kde ho očumovali.Jak píšeš,nejsem do něj zblázněnej,ale rád bych si ho womák a pak by se vidělo.:-D :-D

Čtvrtek 28. června 2007 ve 22:51® regulus
regulus

gadasnik> nebyl to Raven Fishing??? Pokud mě napíšeš kde je mají, tak to půjdu vomrknout a podám raport. ne, že bych si ho chtěl pořídit, ale celkem mě to zajímá. Drzej su dost, už sem prodavačovi v klidu ve kšeftě rozhodil multík, byl z toho na mrtvicu.:-D

Čtvrtek 28. června 2007 ve 22:51® HaD
HaD

gadasnik> teda Ty si zvíře. To máš všechny ty obrázky hotový, nebo je dělá „online“? :-)) )

Čtvrtek 28. června 2007 v 16:54® gadasnik

…wa,zas formát,se z toho už …ru!!!:-D :-D :-'

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12884.jpg
Čtvrtek 28. června 2007 v 16:50® gadasnik

Poďme na něééé !!:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Čtvrtek 28. června 2007 v 15:56® gadasnik

Nikoš> já osobně jsem je neviděl,říkal mi to kluk z ryb.potřeb u nás.Měly bejt bílé a čuměl na ně,cože je to zač.Pokusím se ještě zjistit,kde je maj,nebylo by špatné si je vošahat.Pokud je tu ňákej brňák,neviděl je někdo??

Čtvrtek 28. června 2007 v 15:26® Nikoš
Nikoš

gadasnik> ty americký proutky mají v Brně???

Čtvrtek 28. června 2007 ve 14:45® gadasnik

Nikoš> ještě jsem nekupoval nic,na 80% je u mě sportex,mladej je ještě na vážkách,víceméně si asi vezme proutky,co já.

Čtvrtek 28. června 2007 ve 14:33® Nikoš
Nikoš

gadasnik> tak oni jich tam mají víc druhů na vícero druhů rybařiny. Mě přijde, že podle toho videa je na sumejše docela vhodnej… :-) Cos teda nakonec koupil???

Čtvrtek 28. června 2007 ve 14:29® gadasnik

Nikoš> psaný to je moc hezky,troling na sumejše asi moc nebude,co?Zrovna včera jsem mluvil s klukem a proutky mají mět údajně v Brně,fa si nevzpomenu.Jinak díky moc za překlad.:-)