Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 28. června 2007 ve 14:14® Nikoš
Nikoš

gadasnik> ahoj, omlouvám se za zpoždění s tím překladem o tom proutku s vnitřením vedením a multíku, kterej k tomu dávají v setu, tady to je, není to úplně doslova, nechtělo se mi kudrdlinkovat ty americký oslavný kecy jak je všechno ouplně the best 9-) :

Multík Když jsme představili v roce 2002 sérii multiplikátorů Depthmaster Gold, tak jsme vám chtěli nabídnout za dobré peníze co nejlépe postavené multíky pro trolling. S touto myšlenkou jsme s našimi inženýry dali hlavy dohromady a inovovali sérii pro rok 2005. Každý model prezentuje precizně obrobený rám, mosazná ozubená kola, hladký chod kličky a 3 kuličková ložiska. K tomuto jsme ještě přidali olejem impregnované pouzdro hlavního převodu, které při zahřátí převodu při zdolávání ryby uvolňuje olej. Multidiskový brzdový systém byl vylepšen přidáním vysoce viskózního mazání, které zvýší hladký chod brzdy a prodlouží životnost převodů. Naši inženýři také přestěhovali ložiska na hlavní hřídel, takže se zvýšila stabilita cívky a lépe se točí při odvíjení. Nerezový řadič je potažený titanem a lehce zvládne i ty nejtvrdší pletenky. Nejvíce nás těší, že jsme přidali 2 nové modely pro levou ruku i s počítadlem.

Prut Tento dvoudílný prut s vnitřním vedením eliminuje oproti klasickým prutům místa s napětím. Tím, že šňůra je vedena přímo skrz grafitový a kompozicový blank vytváří prut při zdolávání perfektní oblouk. Dodává se k němu pomůcka na provlečení šňůry.

Středa 27. června 2007 v 9:35® HaD
HaD

gadasnik> no mohlo by být

Úterý 26. června 2007 ve 23:08® gadasnik

HaD> jó pokud taková bude,není co řešit!! Hlavně ať už jsem tam,mám šílenýho absťáka.:-D

Úterý 26. června 2007 ve 23:06® gadasnik

regulus> nebreč,jsme na tom stejně,poslední dobou si na rybách tak někdy připadám:-D :-D

Úterý 26. června 2007 ve 21:16® regulus
regulus

Hony> tož to musela být nějaká ............... ne, nebudu sem psát sprosté výrazy. :-D

Úterý 26. června 2007 ve 21:13® Hony

Rád bych věděl, kdo prásknul vousáčům, že se již smějí chytat.Před sezonou jsem našel místečko, kde pukaly přesně podle hodin, jako z partesu.Chodil jsem se na ně dívat a sni o kráááásné rybičce. Ale včil uplné kulové, asi se přestěhovaly k protinožcům.

Úterý 26. června 2007 ve 20:49® regulus
regulus

gadasnik> nee, já :-(

Úterý 26. června 2007 v 16:54® HaD
HaD

gadasnik> zvýšená přikalená řeka…mmmm neváhej a chytej!

Úterý 26. června 2007 v 16:07® gadasnik

Alivio> jak jsem už kdysi psal,za ty roky čmárání by to už mohlo trochu vypadat.:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Úterý 26. června 2007 v 16:06® gadasnik

HaD> láká mě spíš řeka,ale teď po těch deštích nemám šajnu,jak vypadá.Pokud by byla přijatelná,víkend strávím na řece.

Úterý 26. června 2007 v 15:50® Shrek
Shrek

gadasnik> Ty Tvoje obrázky jsou fakt super.:-D

Úterý 26. června 2007 ve 14:15® HaD
HaD

gadasnik> já mám nejraději řeku

Úterý 26. června 2007 ve 13:44® gadasnik

HaD:takhle teď nějak vypadám,práce po ko..t/díky za ni/,šibeniční termíny a do dovolenky to chci všechno stihnout,abych si čmárání nevezl sebou na ryby.Na prutech pavučina,chci aspoň teď na víkend na chvíli vypadnout a vypláchnout mozek,zatím dilema,jestli stoják nebo řeka,to se rozhodnu až na místě,jak to tam bude vypadat.:->

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12842.jpg
Úterý 26. června 2007 ve 13:07® gadasnik

HaD> nemáš představu kde asi,vím že TR kdysi popisoval řeku Moravu /mimochodem moc se mi to líbilo a četl jsem to v kajmanu na jeden nádech/,jek vláčeli s bráchou kolem pilířů a železničního mostu.Dej kdyžtak dopředu vědět,moc rád se stavím.pivo

Úterý 26. června 2007 ve 12:44® HaD
HaD

gadasnik> no určitě budeme někdy na Moravě v červenci nebo v srpnu natáčet, tak by ses mohl stavit

Úterý 26. června 2007 ve 12:04® obrisek
obrisek

jj jednu mám půl kilovou…v Tesku sem si koupil takovou plyšovou krysu:-)) udělal sem ji trojhákový multi postroj a pod bradu plastový zaoblený kolečko…když mávám prutem nahoru dolu tak to dělá solidní randál:-)) zatím sem to použil jen jednou tak nevím jestli to sumejše víc vábí bo zastrašuje…dá se sní vláčet jen ze klasickým sumčákem po napití je to ouplná posilka…

Úterý 26. června 2007 v 11:11® gadasnik

HaD> nešel by udělat někde na neutrální půdě,asi soukromý revír scuk,domluvit se s TR a jeho bráškou a zasvětit kopyta jako já a můj mladej+další zájemce,co začínají vláčet a trochu nás do toho mrskání třpitek do vody zasvětit??:-D

Úterý 26. června 2007 v 10:52® HaD
HaD

obrisek> proutek určitě OK, šňůra je vhodná okolo 0,17–0,22 mm. Se silnější už se hůř háže a nástraha se hůře dostává do větší hloubky. U hodně velkých nástrah ten problém odpadá.

Úterý 26. června 2007 v 10:47® obrisek
obrisek

HaD: taky se chystám na vláčku…z časových důvodů…tso bys mi doporučil za šnůru?…můj fireline je 2 roky starý a netroufnu si ho na letošek použít…je na sumejše něco vhodnějšího? než fireline?…proutek mám shimano technium spinning 40–60g

Úterý 26. června 2007 v 9:55® gadasnik

HaD> …a bude kdy??:->

Úterý 26. června 2007 v 9:53® HaD
HaD

gadasnik> jedině video, teď foťák vůbec nenosím a jen natáčíme

Úterý 26. června 2007 v 9:47® gadasnik

HaD> ňáký foto nemáš??Ať se aspoň pokochám:-(

Úterý 26. června 2007 v 9:04® HaD
HaD

gadasnik> Nic dalšího nebylo. Udělali jsme na tom fleku při zdolávání a natáčení, který trvalo asi 15 minut, takovej bordel, že nemělo smysl chytat dále.Tento příspěvek byl 26.6.2007 v 09:05 editován administrátorem HaD

Úterý 26. června 2007 v 0:55® gadasnik

HaD> kucí,vemte mě někdy sebou.Příští rok uvažuju o celosvazovce,tak dáme řeč.Jinak mimo slizouna nebylo nic?pivo

Úterý 26. června 2007 v 0:54® gadasnik

regulus> doufám,že to na břehu nejsu já.:-D :-D

Úterý 26. června 2007 v 0:38® HaD
HaD

Tak jsem se s vrátil s TR z vláčky. Tom dostal pěkného sumce necelých 130 cm. Parádní ryba i souboj.

Úterý 26. června 2007 v 0:37® HaD
HaD

obrisek> neříkám, že se tak chytit sumec nedá, to vůbec ne, jen to, že to prostě z určitých důvodů nepraktikuji.

Pondělí 25. června 2007 ve 22:49® regulus
regulus

gadasnik> nic si z toho nedělej, já su na tom taky jako v tom vtipu, „Víš kde má ryba ****, na břehu“. :-(

Pondělí 25. června 2007 v 19:58® Bobr-007

Asi veznu toho Byrona 270/80–250g. Ale mohli byste mi ještě poradit třeba nejaky jiny typ nebo schvalit tento..nechci šlápnout vedle

Pondělí 25. června 2007 ve 13:50

gadasnik) www.hobby-g.cz