Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 11. června 2007 ve 21:47® jarryn21
jarryn21

marven> Ono to vůbec žije všude.Nikdo nechodí na lov,nikdo nemá čas.Každej asi leští pruty na zahájení. :-))

Pondělí 11. června 2007 ve 21:46® Bandit
Bandit

Včera s JPfishem kontrola Labe a zkouška vábničky jestli funguje a fungovala moc dobře po prvních třech úderech hned echo a tam dva sumíci :-P

Pondělí 11. června 2007 ve 21:26® marven

tady to žije co?

Pátek 8. června 2007 v 16:35® Bandit
Bandit

Malovec>Kua ješte tak dlouho 8-(

Pátek 8. června 2007 v 15:19® Malovec
Malovec

Tak už jenom 7 dní , 12 hodin a 40 minut

Čtvrtek 7. června 2007 ve 20:56® HaD
HaD

Bandit> dej je do klece :-)) )

Čtvrtek 7. června 2007 ve 20:44® Bandit
Bandit

Kua vabničky se začínají bouřit :-P :-D

Čtvrtek 7. června 2007 v 19:26® HaD
HaD

britexi> s cajkem měli pravdu. Na štikovejk cajk vytáhneš sumce okolo metru a i více v pohodě. Pokud tedy nebudeš chytat v blízkosti vázek a nezajede tam. O výsledku přívlače rozhoduje celá řada věcí (od nástrahy, přes místa, denní doby, způsob vláčení apod.)

Čtvrtek 7. června 2007 v 19:25® HaD
HaD

waccl> podle mě je to skoro jedno

Čtvrtek 7. června 2007 v 18:17® hajan

waccl: držel bych se toho, co tam HaD fotil a maloval. :-) :-D

Čtvrtek 7. června 2007 v 17:35® waccl
waccl

Zdar, četl jsem HaDův článek o montáži na podvodní splávek chytej.cz . Nemá být náhodou ten splávek širším koncem k háčkům? Nebo je to jedno? Já jsem si právě koupil zvukový, tak ať vím jak ho tam mám dát.:-|

Čtvrtek 7. června 2007 v 11:16® britexi

Ahoj asi se budu mým dotazem opakovat. Jsem takový příležitostný rybář, ale chtěl bych se tomu začít víc věnovat. Zajímá mě lov dravců. Hlavně candát, štika a sumec.Chtěl bych chytat přívlačí V rybářství mi poradili, že bude lepší, kdyš si koupím výbavu na štiku a prý s tím i sumce kolem metru vytáhnu. Pochopil jsem, že to je spíš náhoda, co člověk chytí. Na čem záleží nejvíc co vlastně chytnu?? Velikost návnady?? Lokalita?? Roční či denní období?? Existuje aspoň trochu univerzální vybavení na dravce nebo si budu muset výbav koupit víc? Jo a jinak jsem ze Severní Moravy…můžete mi někdo poradit dobrou lokalitu na dravce? Je vhodná Žermanická přehrada? Dík za každou radu..

Úterý 5. června 2007 ve 20:46® HaD
HaD

regulus> včera sem to zažil opět na línech… byl jsem rád že nebrali, ale pak se to je a já trpěl :-D

Úterý 5. června 2007 ve 20:27® regulus
regulus

HaD> :-D :-D :-D :-D :-D

Úterý 5. června 2007 ve 14:00® HaD
HaD

regulus> a budeš mi věřit, že mnohdy ocením právě to prospání a jsem rád, když záběr nepřijde?

Pondělí 4. června 2007 v 16:59® Řízek
Řízek

Zdarec,chtel bych se zeptat jestli nevite kde bych mohl sehnat konske pijavice a za kolik?Dekuji:-)

Pondělí 4. června 2007 v 15:06® regulus
regulus

HaD> to vypadá, jako že vede to prospání.:-D

No já to tu už psal, nejsu právě kolektivní rybář a na vhodný revíry musím jezdit, takže to řeším tak, že se v poledne urvu, odpoledne prochodím tu normální vláčku, k večeru „zaparkuju“ na vhodným sumčím místě (aspoň si to myslím :-D ), vydržím tam do půlnoci, no a před půl druhou su doma jak na koňu. Prostě využívám každou chvilku k tomu, abych se dostal k vodě. No a tahat sebou na vláčku sumcovej vercajk na rybu je stejná sebevražda, jako to nechat v autě.9-)

Neděle 3. června 2007 ve 23:38® gadasnik

Nikoš> na druhou stranu zas kvalita,ale raději bych ty voranžový,ty mi přirostly k srdci

Neděle 3. června 2007 ve 21:19® Nikoš
Nikoš

gadasnik> sportexy super, ale ty ceny jsou fakt brutální… :-x

Neděle 3. června 2007 ve 21:04® gadasnik

Nikoš> To sme na tom stejně,nesnáším hromadný akce a škoda každý hodiny mimo vodu.Nemusí to spěchat,pozítří letíme na čtrnáct dní za sluníčkem/pakec,ra­ději na rybách/.:-D HaD:díky,juknu na ně.Zatím je to 80:20 pro sportexy.:-D

Neděle 3. června 2007 ve 21:00® Nikoš
Nikoš

gadasnik> huš su tu...... Byli jsme se skoroženou na svatbě její kámošky na druhý straně republiky… Mě to tak hrozně nebaaaaaa :-(( Prostě zabitej víkend, kterej jsem mohl prosedět u vody..... Zítra dopoledne se na ty pruty a multíky kouknu a přeložím to… :->

Neděle 3. června 2007 ve 20:46® HaD
HaD

gadasnik> sportex má Mavep mavep.inshop.cz nebo www.sportex.de

Neděle 3. června 2007 ve 20:44® HaD
HaD

gadasnik> sukovica je sukovica, ale nemám jí. Rozhodně to ale není to nejlepší, co znám. Jen nejbrutálnější do opravdu velkých extrémů. Ale je to spíš o pocitu. Osobně mi zatím velmi vyhovuje prut penn milenium a tradičně klobása :-)

Neděle 3. června 2007 ve 20:21® gadasnik

Alivio> není co závidět,sou lepší,dík za chválu.Je to taková moje pojistka na důchod nebo až budu bez rachoty.A na to závidění to určitě není-8až12 hodin pondělí až pátek HPP,pak přidu domů a minimálně čtyři hoďky denně mimo víkend čmárat.Pokud sou šibeniční termíny,tak i přes víkend hrubé čmrky tuškou a to kolikrát na rybách.Ale hlavně,že to baví,wo tom to je.:-D

Neděle 3. června 2007 ve 20:09® Shrek
Shrek

gadasnik> tvoje obrázky jsou dokonalé.Tvůj um a talent Ti tiše závidím.Auuuu­uuuuuuuuuuuu!!!!:-D

Neděle 3. června 2007 v 19:47® gadasnik

HaD> nemáš nějaký solidní odkaz na nový sumčí sportexy??

Neděle 3. června 2007 v 19:37® gadasnik

HaD> no ba,sukovica je sukovica!neznám lepší a osvědčenější.Ty jsi je splašil??

Neděle 3. června 2007 v 19:14® HaD
HaD

gadasnik> snad ne, ale jak jsem řekl už dříve, budu se držet osvědčené klasiky :-)

Neděle 3. června 2007 v 17:08® gadasnik

HaD:ty proutky mě celkem zajímaj,snad nespláču nad případnou koupí.:-D

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12538.jpg
Neděle 3. června 2007 v 16:55® HaD
HaD

gadasnik> :-)