Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 1. června 2007 v 17:19® gadasnik
-
Pikes> nejlepší bude se tady zaregistrovat,psát to pak na osobku ať to tady zbytečně neblokujem,hodně lidí sem chodí kvůli sumcařině a někteří nemusí mít pochopení.Registrace je bezplatná,zaregistruj se jako PIKES,to tuším nemá nikdo a navíc,odpadne i anonymita.Co se týče kreseb,co umím,rád předám,ale já zase spíš kreslím rukou,"strojová " grafika mě moc nebere.S videdem to bude horší,nemám kameru,ale vše popíšu a nafotím a pošlu/nejlépe po zaregistrování na osobku/.
- Pátek 1. června 2007 v 17:02@ Pikes
-
gadasnik> a měl bych po tobě docela zvláštní prosbu a samozřejmě pochopím jestli odmítneš, ale zkusím to: jak bys maloval nějakej obrázek, tak že by sis to natočil – (myslím tím, jak se s tím snímá obrazovka a takto jako video) a pak to třeba zrychlil aby to mělo např. 5 minut a poslal mi to… Já právě totiž chci vidět jak v tom photoshopu kreslíš a jak postupuješ..
Jako jesi nebudeš chtít, tak se nic neděje, ale udělal bys mi tím radost..
Já bych ti za to mohl třeba přeložit něco z té angličtiny jak tady píšeš jesi to nebude nějakej moc složitej text..
- Pátek 1. června 2007 v 16:50@ Pikes
-
gadasnik> Dík moc za pochválení!!
Na počítači to ještě celkem de, ale rukou toho moc kloudnýho nenakreslím..
Sice se snažím, ale moc to nejde.. Ty kreslíš ají rukou nebo jenom na kompu? A já myslím že nás nevypískají, snad se jim ta trocha „umění“ líbí..
HaD> no na sumejše si ještě netroufám, ten už bude obtížnější.. A k tomu sem ještě žádnýho nechytl – (letos se na ně poprvé chystám, už sem si koupil ají mega háky co mi doporučil prodavač..
)
- Pátek 1. června 2007 v 16:03® gadasnik
-
HaD> tak ti nevím,láká mě ty cabeláský proutky zkusit,jen bych potřeboval,jestli se tu nenajse někdo,kdo by mi sem hodil česke překlad těch prutů a mulťáků.
…JE TU NĚKDÓÓÓÓÓ TAKOVÉÉÉÉÉJ ?????.......
- Pátek 1. června 2007 v 15:53® gadasnik
-
Nikoš> nemáš náhodou ty vysvětlivky k prutům a ještě by mě zajímal českej popis těch cabeláskejc mulťáků.Můžeš to splašit?
- Pátek 1. června 2007 ve 13:40® HaD
-
gadasnik>
))
- Pátek 1. června 2007 ve 13:09® gadasnik
-
HaD> se ví,ale moja mě asi přetrhne vejpůl,kdy ž zas nový proutka.Ukecal jsem ji na novou sumvýbavičku pro mě a mladýho,no bude to mazec.
- Pátek 1. června 2007 ve 13:07® gadasnik
-
regulus> tak sem si počet,co jsem chtěl vědět,vím a něco víc se dozvěděl,ještě jednou dík.S těma toljama.Byly to první kroky na vláčku,starý šimaňácký teleskop,tuším něco kolem 28 silon a planda jak hovado,hned druhý nához se čagan prohl do praku,já ještě dosek a začali se přetahovat,no byl tam tolja,hotový prase,notně přes 130 ±,seknutý přes hřbet.Potahat si potahal a nakonec to i urval,hajzlík jeden.No a pak chvíli pauza,jednoho dne jsme si z hecu s mladým pořídili jakouš takouš vláčesí výbavičku,pak sem tam vycházka no a chytlo nás to a beru to jako zpestření.Rozhodně je nom vláčet,to né,rajcuje mě spíš b´je a to čekání,pak ten nádhernej řachanec a dál už to snad nemusím rozepisovat.
- Pátek 1. června 2007 ve 13:06® HaD
-
gadasnik> to bych řekl je dost měkkej proutek. Chtělo by to něco trochu ostřejšího… Vláčím nejvíce woblery a gumy
- Pátek 1. června 2007 ve 13:05® HaD
-
regulus> mě baví obojí a hrdě to hlásám a nestydím se za to. Stejně tak mám rád jak blobdýnky tak i černovlásky. Mám rád barveněj život
- Pátek 1. června 2007 ve 12:40® regulus
-
gadasnik> myslím, že nejsu ten pravej, začal jsem s tím loni, půl sumčí sezóny sem se nedostal k vodě a úspěchy mizerný, dvě mimina a dvě tolstoprasata, byl to sice mazec, ale byly nechtěný.
- Pátek 1. června 2007 ve 12:30® gadasnik
-
regulus> dík za info,jaxi sem zdechlej to vyhledávat,počtu a popř.se dotážu.
- Pátek 1. června 2007 ve 12:27® regulus
-
gadasnik> www.chytej.cz
- Pátek 1. června 2007 ve 12:26® regulus
-
HaD> no vidíš a mě zase ubíjí sedět u vody, nechat se žrat houfem komárů a čekat jestli náhodou zabere. Vláčení giganástrah není zase až taková dřina a ten adrenalín, jestli se potmě trefíš do vody nebo na strom.
- Pátek 1. června 2007 ve 12:13® gadasnik
-
HaD> proutek CATANA-2,40 10–30g,navijáček si momentálně nevzpomenu.Na noční vláčku používáž zvukáče,plandu nebo mrtvou rybku??
- Pátek 1. června 2007 v 11:54® HaD
-
gadasnik> jakej cajk to je?. Šňůra je OK. Noční vláčka nemá chybu
- Pátek 1. června 2007 v 11:01® gadasnik
-
HaD> Vláčse se smladým věnujeme druhým rokem,cílená ryby klasika-bolen,štika,sem tam candoš.Žádný velký úspěchy,spíš to beru jako změnu.Co se tak na sumíky dává na vláčák?Jak se to vodí atd.Hodně mě zajímá i noční vláčka.Cajk mám spíš jemnější-proutek i navijáček šimánko,šňůrka tuším na 15–17 kilo,takže o razantním bejčení z vody to nebude,spokojím se s jakýmkoliv kouskem,hlavně ať je si co povodit.
- Pátek 1. června 2007 v 10:55® HaD
-
gadasnik> na Lužnici je ryb poměrně dost, ale nejčastější velikost je okolo metru. Když se zadaří, tak je z toho nějaká ta 150tka. O větších se mi tady zatím jen zdálo. Jsou hodně vybraní od podsekávačů a ti, co zbyli jsou tak potrhaní, že jsou moc opatrní. Vím o několikasetmetrovém úseku, kde podsekávači pravidelně ztrácí velkou rybu, ale mě ještě nezabrala ať jse dělal, co jsem dělal. Na vláčku se tu dá zachytat dobře, ale je to o nalezení místa. Pak jich křupneš klidně i 5 za večer, ale zase je to ta sorta 80–110 cm, výjimečně něco lepšího. Na velký s vláčkou nechodím, protože mě tahání giga nástrah nebaví – to už není zábava ale dřina jak v posilovně. Nakonec na medvěda si taky nevemeš flusbrok
Tento příspěvek byl 1.6.2007 v 10:56 editován administrátorem HaD
- Pátek 1. června 2007 v 10:50® gadasnik
-
HaD> no jaxi psal,už sem šel do hajan,v rachotě jsem vzal kramle,je potřeba se vychrápat aby se přes den mohlo čmárat.
Jak to vypadá se sumíkama na Lužnici??Dají se tam čubat pěkný kousky??A nebo si i pěkně zachytat??V sumcařině jsem vyzkoušel snad už všechny možnosti čubání,ale vláčku jsem na nich ještě netestoval,tak by jsi mi moh poradit.Chci to zkusit na řece Moravě,nejspíš z loďky,speciál vláčák na ně nemám,zatím asi něco neutrálního,co by v praccce neztěšklo a co by si s ním v případným záběru poradilo.
Jenom ať maluje,hlavně ty naše kluky vousatý.Talent má,to se muší uznat.
- Pátek 1. června 2007 v 10:47® HaD
-
gadasnik> třeba zítra namaluje sumejše
- Pátek 1. června 2007 v 10:43® gadasnik
-
Pikes> hodně zdařilé,cosi f tobě je,opravdu moc pěkný,ale tady je sumcařina,by nás tady brzo vypískali,piš kdyžtak na osobku nebo majla.
- Pátek 1. června 2007 ve 2:22@ Pikes
-
jej tak je to tady nějaký malý, ale co se dá dělat.. je to docela škoda, pač hlavně u toho auta mám (aspoň podle mě
) docela slušný stínování (hlavně na nárazníku) a tady to není vidět..
no co.. Ale v tom malování je to kreslit docela obtížný, tak práve přejdu k něčemu efektivnějšímu.. Tak a teď se du učit dějepis, pač zítra píšem a ješté sem na to nekoukal..
- Pátek 1. června 2007 ve 2:14@ Pikes
-
gadasnik> čus, hej je to fakt super, já právě taky zkouším něco kreslit, ale zatím kreslím jenom myškou a v malování..
ale už mám hotový první dva výtvory, zkusím je sem hodit.. Bohužel nápady nejsou z mé hlavy, zatím sem je maloval podle vzoru.. Ale zas to sou úplně první, příště si už zkusím vymyslet něco zcela sám.. A právě zkusím přejít na photoshop a už mám slíbenou od kamoša Cinemu a 3D max, tak už se na to těším..
- Pátek 1. června 2007 v 1:41® HaD
-
gadasnik> jakto že nechrápeš?
- Pátek 1. června 2007 v 1:28® gadasnik
-
…tady to zas pomřelo??
- Čtvrtek 31. května 2007 v 10:50® gadasnik
-
HaD> … no ba,na „hlavičku“ !!
- Čtvrtek 31. května 2007 v 10:43® HaD
-
gadasnik> trefil si to přesně!