Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 31. května 2007 v 0:53® HaD
HaD

gadasnik> sorry kluci, měl jsem půlnoc už okolo deváté :-D

Středa 30. května 2007 ve 23:44® regulus
regulus

Dobrou:-D

Středa 30. května 2007 ve 23:42® gadasnik

chrr chrr chrr chrr chrr chrr chrr chrr

Středa 30. května 2007 ve 23:36® gadasnik

regulus> to je taky fakt,ale doufám,že se ozve někdo,kdo s ním měl už tu čest nebo ho viděl na vlastní bulvy a dá ňáký to ifo-ALE SPORTEX JE SPORTEX,TOMU SE NIC NEVYROVNÁ !!!!!:-D :-D :-D :-D

Středa 30. května 2007 ve 23:32® regulus
regulus

gadasnik> otázka je, jestli to byl opravdu on nebo tak jen vypadal.

Středa 30. května 2007 ve 23:24® gadasnik

regulus> wono vyzkoušet se má fšecko,třeba to nebude šunt,ale chtělo by to mít ho na chvíli u vody.Na tom videu ho ale moc nešetřil,vypadalo to hezky.:->

Středa 30. května 2007 ve 23:12® regulus
regulus

gadasnik> vedení uvnitř nemám šajnu, viděl jsem to na obrázku a na videu zrovna tak jako ty, ale třeba se najde nějakej dobrovolník-průzkumník. :-D

Středa 30. května 2007 ve 23:09® gadasnik

regulus> A ta ššňůra je uvnitř v nějakým vedení?? Ten bordel,to máš recht,se tam něco dostane a je to v háji,ale třeba to maj nějak vyšpekulovaný,zas tak primitivní určitě nebudou,no zkrátka chtělo by to vošahat.Ale jak jsem psal,ta akcička,jedna báseň.Dík za ochotu a info.pivo pivo pivo pivo

Středa 30. května 2007 ve 23:06® gadasnik

Nikoš: sem to vocas,komu není zhůry dáno,teď jsem to ještě znova počítal a ta nula to celý zprznila,né dvacu ale dva.Se stane,asi se vrátím zpátky na základku-a a a wo tom to je.:-' :-‚ :-‘

Středa 30. května 2007 ve 23:03® regulus
regulus

gadasnik> tak tady je to naskenovaný, je to sice mizerný, ten jejich katalog je na takovým hajzlpapíru, ale snad to na tom bude vidět. Jinak osobně bych se do toho asi taky nehrnul, když se ti dovnitř dostane nějakej bordel, může to být dost problém a navíc tření o vnitřek prutu.:-(

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12486.jpg
Středa 30. května 2007 ve 22:59® gadasnik

Nikoš> No cenu jsem bral podle tebe-60 Dólíků+35.Jestli jsem to dobře chápal-oprav mě,60+35 dola­rů??Nejsem v určitých významech v obraze,ale takhle jsem to pochopil.:-' :-' :-' Ale jak už jsem psal,sportexy mám vošahaný a dost mi padnou do ruky,u těch nových nevím.Líbí se mi akce toho proutku,ale nemám šajnu,jak je tam šňůra vedená a navíc jsem ho ještě nedržel v ruce,možná změním názor,až tak bude. Pepíno:zdáááá­ááár,se taky vozveš.Hele,letos mě ukecali místo rybářský dovolenky venku aby se letělo k móři,ale příští rok mám slíbeno dovolenku kde si vyberu a jelikož jsem vojančil na jihu čech a voda se mi tam dost líbila,chtěl bych jet asi někde kolem Třeboně nebo k vodě,co bys doporučil.Časem dáme řeč,ale to je ještě daleko,ale stopro to bude v termínu,kdy se dají čubat dravci. HaD:jak píšu,zatím ještě zvažuju,mladej už bude od příštího roku konečně dospělej rybář,tak spolu budeme dávat novou sumíkovou výstroj,…wa ale ty voranžový sukovice …wa nikde nejsou,asi jim napíšu,ať je začnou znova vyrábět.:-D

Středa 30. května 2007 ve 21:10® Nikoš
Nikoš

gadasnik> trochu nechápu, píšeš, že je pro tebe tenhle klacek drahej, přitom stojí max. 2500. Nová sukovice stála kolem 7 tis. a i z bazoše jí neseženeš pod 5… :-D

Středa 30. května 2007 v 18:16® pepino99
pepino99

gadasnik> Ahooooj . Jj sukovica wot sporteksů a multík ..... :o)))

Středa 30. května 2007 v 18:11® HaD
HaD

gadasnik> multík…neváhej a toč ;-)

Středa 30. května 2007 ve 14:45® gadasnik

regulus> určitě mě princip zajímá,ale jak píše HaD-jsem pro klasiku,to je první věc a za další,pro mě relativně drahej.Já chci jít do sportexu,jenom zatím váhám mezi multíkem a smekáčem.

Středa 30. května 2007 ve 13:46® HaD
HaD

nicméně já asi zůstanu věrnej klasice. Nějak bych k tomuhle neměl důvěru… např. na pádu, kde je ve vodě dost nečistot a zvířenýho písku bych měl obavy o poškození vnitřku a navíc člověk vůbec nevidí, co je uvnitř za bordel a bál bych se o poškození šňůry

Středa 30. května 2007 ve 13:34® regulus
regulus

gadasnik> co je vevnitř nevím, ale na špičce je takový speciální očko, večer to zkusím naskenovat z toho jejich katalogu a hodím ti to sem.

Středa 30. května 2007 ve 13:32® regulus
regulus

Nikoš> S tím posílání prutu to vím, na 100%, oni to pošlou jen DHL a ti s tím klušou na celnicu, oproti poště musíš i vyplnit JCDčko či jak se to včil jmenuje, ale zase máš dokonalej přehled, kde ten tvůj balík zrovna je.

Středa 30. května 2007 ve 12:57® Nikoš
Nikoš

regulus> koukal jsem tam do hodnocení těch prutů a všichni ho hodnotí výborně, jen jeden tam píše, že mu ho dodali nějakej poškozenej nebo mu něco chybělo a odmítli mu ho vyměnit… :-(( Jeden tam i píše, že ho používá na sumce, ale předpokládám, že ti jejich sumci jsou menší než ti naši krasavci… S tím DPH nevím jak to funguje, objednával jsem z USA ploutve na potápění, který byly cenově kolem 4 tis. a clo mi nenapařili. Prej to dost záleží na náladě toho co tam ty balíky přebírá… Každopádně v tom videu Kazachstán ho ten chlapík má a ten sumík není z nejmenších a jak psal HaD, tak ani to zdolávání nebylo moc ohleduplný, takže by měl něco vydržet…

Středa 30. května 2007 ve 12:27® gadasnik

Ten proutek má nějaké spašl vedení uvnitř nebo jakým způsobem je šňůra vedena"A co špička,tam je nějaká rolnička nebo jenom vedení?:-O

Středa 30. května 2007 v 11:42® regulus
regulus

Nikoš> ještě jedna věc, prut je na 99% vyráběn pro Cabelas v asii. Někomu to vadí, ale kvalita je dobrá.

Středa 30. května 2007 v 11:33® regulus
regulus

Nikoš> Bacha, pruty posílají jen letecky DHL, máš to tu asi za 5 dní, tejden budou šaškovat v Práglu na celnici a zaplatíš clo a DPH z celé částky včetně dopravy, takže je to asi 2500 Kč. Amíci mají pruty kapku jinak, jejich značení podle cílové ryby jaksi nechápu. Doporučená šňůra je s nosností 14–30lb (cca 7–15kg), tak nevím, jestli je to na sumíky tak úplně ono. Na volání se vykašli, zkus ten jejich chat, funguje 24 hodin denně. Nicméně pokud by si ho někdo objednal, zajímaly by mě dojmy.

Středa 30. května 2007 v 11:07® gadasnik

:-> :-> dem na ně ???? :-> :-> :-93; :-93; :-93; :-93; :-93; :-93; :-93; :-93;

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12470.jpg
Středa 30. května 2007 v 9:08® gadasnik

Díky za info,vypadá do dost zajímavě a abych se přiznal,neměl jsem o těchto prutech ani potuchy.Ale když porovnám ty love,asi zůstanu věrnej sportexům,sice ho nemám,ale asi zůstanu u klasiky-prut s očkama,pokud možno sportex.Dle mýho tam musí být i nějaká jiná šňůra,nebo tam používají běžně dostupné šňůry?Díky za info.

Středa 30. května 2007 v 7:44® Nikoš
Nikoš

tak ještě teda ten odkaz, nějak se nezadařilo… :-| www.cabelas.com

Středa 30. května 2007 v 7:43® Nikoš
Nikoš

gadasnik: ten odkaz adepta je na sestavu i s multíkem. Tady je odkaz jen na samotnej prut: www.cabelas.com Mají jich tam víc délek i tvrdostí… Zkoušel jsem ho objednat a bez problémů ho pošlou do Čech. Prut je za 60 ďolíků a poštovný 35. I s poštovným tedy cca. 2000… To mi přijde docela pěkný… Jen přemýšlím, jakou tvrdost zvolit. Asi tam radši zkusím zavolat… Mají tam heavy a nějakej planer, těžko říct co bude tvrdší a na sumejše lepší…

Středa 30. května 2007 v 6:25® adept_muskariny

K tomu videu z Kazachstánu: cabelas.com

Úterý 29. května 2007 ve 23:43® gadasnik

regulus> kolem pasu větší :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Úterý 29. května 2007 ve 23:29® regulus
regulus

gadasnik> kua, ty seš ale číslo.:-D :-D :-D :-D :-D

Úterý 29. května 2007 ve 23:06® gadasnik

HaD> pskl jsem ti do souboru i sněhuláky,je to mimo obor,když tak to potom mázni.