Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 29. května 2007 ve 22:53® gadasnik
-
Cudla> máš recht,jebe mi z toho čím dál víc,…wa ať už je toho šestnáctýho a vijó na ně.Jak ryby nekouše rybu,je to …no chytačka.Ale neboj,jak mě to chytne,zas cosi pošlu,třeba jen tuškovku.Měj se.
- Úterý 29. května 2007 ve 22:50® gadasnik
-
HaD> tak tak,když je víc času a netlačí termíny,hraju si i s animací všeho druhu.V totáči to byl můj sen,ale jaxi jsem se k tomu nedostal.Takže jsem se to učil na koleně a teď je těch možností víc.
- Úterý 29. května 2007 v 18:44® Cudla
-
gadasnik.krásně ti s prominutim jebe, ty postavičky jsou úžasný,teť mně prokleješ ,ale už kvůli nim ta zahájená by měla bejt odložená o měsíc ,aby jich tu bylo víc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Úterý 29. května 2007 v 16:55® HaD
-
gadasnik> to jsi taky maloval a vyráběl?
- Úterý 29. května 2007 ve 14:37® gadasnik
-
HaD> do souborů ke stažení jsem ti tam prsk souborek,sice do rybařiny moc nepatří,ale to je další můj kůň jak sviňa.
- Úterý 29. května 2007 ve 14:20® gadasnik
-
HaD> …to sme na tom stejně!
Ten stojánek je zapíchnutý až po to spodní „elko“.Ještě se mi nestalo,že by mi to Ňákej vohnul,ale pokud vohne,budu jenom rád.Je to pokud se nepletu z dvanáctky taženky,tak cosi vydrží.
- Úterý 29. května 2007 ve 14:17® HaD
-
gadasnik> dobrej stojánek… neohýbá se při větším šponu?
- Úterý 29. května 2007 ve 14:16® HaD
-
gadasnik> vyžírám, taky už mám přes metrák
- Úterý 29. května 2007 ve 14:10® gadasnik
-
HaD: no a v pozadí na prvním obrázku moje mánička,která mě /klepu na dřevo/ bez problémů vozí na rybišky.Podotýkám,výbava pro čtyři rybáře,bašta,pitivo+medvěd!!!!!!!!!!!!
- Úterý 29. května 2007 ve 14:08® gadasnik
-
HaD:kdysi se tu probíraly stojánky na sumíky,tehdy jsem neměl foťáček,tak posílám tyhle.Udělal jsem si je v rachotě,relativně lehký a pevný a hlavně,proutek jde při záběru hned do ruky.Nevýhoda je jedině v kamenitém terénu,tam se blbě zapichují. Ty večer nevyžíráš????
- Úterý 29. května 2007 ve 14:04® Shrek
-
gadasnik> woe
- Úterý 29. května 2007 ve 14:02® gadasnik
-
HaD> třeba neskrotný vyžírání ledničky,když šeci spijóóóó :-'
- Úterý 29. května 2007 ve 14:00® HaD
-
gadasnik> checheche, po dvaadvacátý? no co by to mohlo býti?
- Úterý 29. května 2007 ve 13:58® gadasnik
-
HaD> ještě jednoho velkýho koňa mám,ale to až po dvaadvacátý hodině
Tady mimo téma,když si profesionální hasič a potápěč v jedný osobě poplete mundury.
- Úterý 29. května 2007 ve 13:56® Shrek
-
HaD> taky bych chtěl takhle umět kreslit,je to fakt krásný.
- Úterý 29. května 2007 ve 13:40® HaD
-
gadasnik> parádní kůň!
- Úterý 29. května 2007 ve 13:31® gadasnik
-
Alivio> no baže,po rybařině druhej kůň jak sviňa.
- Úterý 29. května 2007 ve 13:26® Shrek
-
gadasnik> to fakt kreslíš Ty?
Klaním se.To je pecka.
- Úterý 29. května 2007 ve 13:08® gadasnik
-
…no ba ,formát sedí,…wa zas ta velikost,snad už se to reď podaří!! :-' :-' :-' :-' :-' :-‚ :-‘
- Úterý 29. května 2007 ve 13:06® gadasnik
-
HaD:..se to nevobjevilo,…wa zas ten formát
Jinak to bejčení-a wo tom to je,člověk to musí mít jaxi vžitý
- Úterý 29. května 2007 ve 13:00® HaD
-
gadasnik> obrázek je boží…kdybys chytil sumce na úrovni toho obrázku, tak má přes 100kg
- Úterý 29. května 2007 ve 12:59® HaD
-
gadasnik> no já taky samozřejmě táhnu vzhůru, když sumec jde, ale mnohdy to měl tak že sumec táhnul ke dnu a on k nebi. A to je pak zaděláno na průser. člověk musí mít zkušenosti, aby věděl, kdy k nebi špičkou jít můžeš a kdy ne…
- Úterý 29. května 2007 ve 12:58® gadasnik
-
regulus> když nemůžu na vousatý,tak čmárám.A když jsem na vousatejch s bójema,tam je taky čas,tak taky čmárám.Ten proutek mi nedá spát,nemusel by být ten samej,může být i jinej,hlavně ať pracuje jako ten jeho!! /dík za chválu/:-' :-' :-‚ :-‘
- Úterý 29. května 2007 ve 12:45® regulus
-
gadasnik>
Ty seš úplné národní umělec. Jinak s tím Kazachstánem, ten prut je asi fakt tak, že šňůra jde vnitřkem, jak psal HaD a ten naviják je dost podobnej některejm šimům, ale je tmavě modrej. Prut netuším ani náhodou a naviják bych si tipnout netroufl, tvarově má nejblíž k Baitrunner B, ale zase ta modrá…, možná nějakej předchozí model.
- Úterý 29. května 2007 v 11:49® gadasnik
-
HaD> jak ten prut dával hodně nahoru,podle mě ho chtěl co nejvíc dostat nahoru.Používám to v dané situaci taky,když vlastně cítím,že ho táhnu v setrvačnosti a v ten moment ho chci v té setrvačnosti pošoupnout co nejvýš.V tomhle okamžiku to není síla proti síle,ale jak jsem psal,v jeho setrvačnosti ho co nejvíc zdvíhnout.Ale ta akce toho proutku a výdrž,prostě pohádka.Doufám,že to někdo pozná a dá info.
Jinak ještě chvíli budu počítat zbývajíci čas do zahájení a asi mě odvezou
Ještě že příští tejden odlítáme,aspoň nějaká odreagovačka.
- Úterý 29. května 2007 v 9:15® HaD
-
gadasnik> koukal jsem na to a abych pravdu řekl nevím. Naviják je podlě mě shimano big baitrunner tzv. „ocelové město“, osvědčená kvalitka. Prut, pokud se nemýlím, tak je bez oček s vnitřním vedením šňůry. S tím nemám zkušenosti, nicméně ten chlápek to zdolává dost tragicky – zvedá prut až k nebi – mít nějakej jinej prut, dávno by ho zlámal
- Úterý 29. května 2007 v 7:56® gadasnik
-
regulus> Jóóóóóó,to je přesně vono
,
a tam je ten KAZAKHASTAN 1 a ta kombinace proutek + naviják se mi dost zamlouvá,nemáš ponětí,co by to mohlo být zač ??? - Úterý 29. května 2007 v 1:21® regulus
-
gadasnik> myslíš toto??? www.grupposiluro.it
- Úterý 29. května 2007 v 0:25® gadasnik
-
regulus:ve vyhledávači zadat VIDEO DI PESCA AL SILURO a dát vyhledávat ve světě,přesnou adresu www nevím,ale po zadání se to tam objeví :-' :-' :-' :-' :-' :-' :-' :-' :-' :-' :-‚ :-‘
- Pondělí 28. května 2007 v 18:11® jiris
-
Lada Vydra – takze plechovka pryskyrice, iniciator a ta sitka na laminatovani zakoupena. Moh bys mi pls napsat strucny postup na osobku (icq mi nejede). Ma predstava je osoupat to smirkem, pak to ocistit redidlem, natrit tou pryskyrici, polozit tu hadru (ma byt namocena nebo sucha od te pryskyrice) nechat uscnout a pak treba jeste ten stejnej postup 2 krat pres, je to OK? Potom to smirkovat nebudu, necham to tak. Sorry sumcari, komunikatory nekomunikuji