Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 28. května 2007 v 17:43® regulus
regulus

gadasnik> že bys sem dal odkaz.9-)

Pondělí 28. května 2007 v 15:13® gadasnik

To all sumobijci:čus kolegáčci,na VIDEO DI PESCA AL SILURO je příspěvek „KAZAKHASTAN 1“ ,nemáte někdo tušení,co by to mohl mít za proutek a naviják??Díky za info+popřípadné odkazy,kde by se dal sehnat. :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O

Pondělí 28. května 2007 v 11:18® gadasnik

HaD> jak jsem byl teď na vodě,pěkně se ozývali,ale přijde šestnáctýho a ty potfory se neozvou.Boleni řádili jedna báseň,no už mě svrbí ruce.Příští týden letím na tu Djerbu,no a z letiště hupky pro vercajk a rychle k vodě,abych tam byl včas.:-D

Pondělí 28. května 2007 v 9:50® Nikoš
Nikoš

HaD> Davide, nemáš prosím tě nějakou fotku toho tvýho akvárka se sumíkem. Už dlouho přemýšlím o akvárku s rybničníma rybama a tak hledám trochu inspirace… Dík :-)

Neděle 27. května 2007 ve 23:45® HaD
HaD

gadasnik> já zase teď ujíždím na línech :-) jinak jsem teď byl u vody jen na poslech a kdybys slyšel ten koncert pukanců, asi by Ti pukly… :-D

Neděle 27. května 2007 ve 21:13® gadasnik

To all:čus sumobijci,jelikož jsem na tom s nervama v prdeli,rozhodl jsem se,že to do 16,6, prospím,abych tolik netrpěl,proto prosím všechny zasvěcený,po patnáctým červnu mě prozvánějte v jenom kuse,avych to neprospal.Jinak se taď léčím na druhé oblíbené rybě – amurkovi,minulý týden totální propadák,dnes jsem se vrátil a celkem se dařilo. Pikes:dík za chválu :-' :-' :-' :-' :-' :-' :-' kreslím to ve fotošopu přes A4 profi tablet Wacom,mám ho asi deset let a nedám na něj dopustit.Vyzkoušel jsem všechny fotošopy a nakonec jsem se vrátil s menšíma úpravama k verzi 5.Tenhle obrázek trval zhruba hodinku,ono hodně záleží na tom,jak to jde od ruky

Pátek 25. května 2007 v 9:27® HaD
HaD

Malovec> já tam taky takovej podstav zažil. Dokonce nám při přílivu tekla v noci voda proti proudu :-D

Čtvrtek 24. května 2007 ve 22:39® Láďa_vydra

Malovec> ale ten bordel je tam čim dál tim větší jsem taky nasranej když to vidim ..... nechápu že někteří maj problém ten odpad dávat do pytle a pak ho odvézt do kontejneru.

Čtvrtek 24. května 2007 ve 22:37® Láďa_vydra

Malovec> to víš takovej je Pád ...... nádhernej ,zrádnej a velkej .Taky tam moc rád jezdím .pivo

Čtvrtek 24. května 2007 ve 22:18@ Pikes

gadasnik> čus, je to supr, jak dlouho si tak kreslil třeba ten poslední obrázek? Jo a ještě pls v jakým to děláš programu..?

Čtvrtek 24. května 2007 v 19:36® Malovec
Malovec

HaD> No ještě bych chtěl vidět jak vypadá řeka za normálního stavu vody a za povodní nebo aspoň přílivu. Teď když ti řeknu že jsme na některých místech dřely lodí o dno a bohatě nám stačil na ježdění 4 motor tak si asi dokážeš představit jak málo tam bylo vody

Čtvrtek 24. května 2007 v 19:00® HaD
HaD

Malovec> Jo s tím souhlasím. Nechápu to jaký mohou být rybářy dobytek. My po sobě uklízíme i nedopalky od cigaret, natož nějakej větší bordel :-((

Čtvrtek 24. května 2007 v 18:27® Malovec
Malovec

HaD> byly jsme kousek nad Porto Virem , záběr byl jeden na trhačku to se chytil asi metrovej a potom jsme měly asi 4 hodně opatrné záběry na vádničku a z toho se jen jenou povedlo vytáhnout asi 125 , ale nikdo nelitoval že jsme jely protože nám všem ta voda učarovala a ukázala nám že to nejsou žádný sádky kam stačí nahodit a čekat. Pád má svoje kouzo i když neberou ryby a tím víc mě překvapilo jak se tam spousta lidí chová , my jsme tam byly nejspíš dost pozdě , o tom nás přesvědčilo i to že tam kromě domorodců nikdo jinej nechytal. Ale kolem vody bylo spousta míst kde zůstal po čachách pěknej bordel . V tu chvíly jsem se opravdu styděl za to že jsem čech a měl jsem sto chutí místo rybaření uklízet ale to bych tam byl asi ještě teď a odvážel a odvážel. :-( Pro ty kteří tam jedou třeba jen jednou a nechtějí se tam vracet bych vzkázal jen to aby se zamyslely nad svým chováním a nezavážely tak krásnou řeku odpadky.

Čtvrtek 24. května 2007 v 17:47® HaD
HaD

Malovec> taková je rybařina… kde jste byli? Záběry nebyly vůbec?

Čtvrtek 24. května 2007 v 17:11® Malovec
Malovec

Zdravím všechny , včera jsme se vrátily z Pádu sice ryby nebraly ale na první výpravu se nám tam moc líbilo, jen kdyby bylo víc vody. Pád je velká a moc krásná řeka a každému doporučuji ji navštívit. Bohužel naši výpravu nejvíc vystihuje slogan který tam vynyslel největší komik Pavel a ten zní : Nemám dobrou náladu , posral jsem to na Pádu. Svítilo tam slunce , nechytil jsem sumce. Teplem jsme tam chcípaly nešly ani cípaly.

Pondělí 21. května 2007 ve 21:29® jarryn21
jarryn21

Nikoš>Zdar.Topný tělísko s filtrem se mu zatím do huby nevejde,tak je to dobrý! :-))

Neděle 20. května 2007 v 16:30® HaD
HaD

Nikoš> mám u něj ještě američana a okouna okolo 20 cm

Neděle 20. května 2007 ve 12:59® Nikoš
Nikoš

jarryn21> no právě, sumec je hroznej hňup. Kámošovi zkusil sežrat jednou tak velkýho čichavce než byl on sám. Sice ho ulovil, ale udusil se jím… :-D

Neděle 20. května 2007 v 11:45® jarryn21
jarryn21

Nikoš>Zdar. Já ho mám v akvárku samotnýho,ale HaDovi sežral většího wokouna :-))

Neděle 20. května 2007 v 8:30® Nikoš
Nikoš

To když máte v akvárku sumíka, tak už tam asi žádná jiná ryba nemá šanci, co?

Čtvrtek 17. května 2007 ve 21:26® jarryn21
jarryn21

HaD>No vyndal.Akvárko je malinký a von je zašitej..Nedá se jináč vyfotit.Neboj pod ním je sklo,neleží na ubrusu.Druhej plavčí v jezírku.Tomuhle se trvalý bydliště má tvořit tak za týden.Tak to ještě musí na samotce vydržet. :-))

Řízek> Je krásnej!!!A když se napere tak má vžycky takový neobvyklý pozice .Jednou hlavou dolů jednou nahoru,je to prdel.To nevíš jestli chcíp nebo nechcíp :-)) )))))

Čtvrtek 17. května 2007 v 17:53® HaD
HaD

no a já mám ode dneška v akvárku k silu glanisovi ještě trumana :-) zatim se mu to ani trochu nelíbí

Čtvrtek 17. května 2007 v 16:31® Řízek
Řízek

Ahoj,taky mam v akvarku sumecky,ja je krmim poteren a pres zimu zizalkama.Taky jsou po krmeni tlusty jak prasatka:-)

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12281.jpg
Čtvrtek 17. května 2007 v 8:46® HaD
HaD

jarryn21> tyyy jo, ten je krásnej… a to jsi ho na focení vyndal z akvárka?

Středa 16. května 2007 ve 23:26® jarryn21
jarryn21

HaD>A jestli ten Tvůj sumík vidí přes sklo,jak do sebe pereš řízky,tak se nediv,že dostal chutˇna pořádný sousto! :-))

Středa 16. května 2007 ve 22:15® jarryn21
jarryn21

HaD> Já mám v akvárku albína,má tak 15cm a krmím ho zatím žížalama.A takhle se dnes odpoledne nacpal-prase!!!

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12265.jpg
Středa 16. května 2007 ve 13:00® gadasnik

Jedno bez druhýho nejde a při sumcařině na takovýhle vocasoviny je času dost :-D :-D :-D :-D regulus:díky :-' :-' :-‚ :-‘

Středa 16. května 2007 ve 12:56® HaD
HaD

gadasnik> hele asi Ti zakážeme rybolov…a to bude krásnejch vobrázků :-D

Středa 16. května 2007 ve 12:55® regulus
regulus

gadasnik> :-D :-D :-D

SQJELÝ

Středa 16. května 2007 ve 12:46® gadasnik

„…wa“,sem si nefšim formátu :-' :-' :-' :-' :-'

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12261.jpg