Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 10. května 2007 v 1:02® HaD
HaD

Malovec> taky ty háčky neznám. Skutečně to nejsou nejsou ty „nesekací“ háčky.

Čtvrtek 10. května 2007 v 1:01® HaD
HaD

HT> vypadá hodně stejně

Úterý 8. května 2007 ve 14:27® marven

a kde si ho našel dej odkz pokud to nemáš z mrku

Neděle 6. května 2007 v 9:30® HT
HT

Našel jsem novinku od firmi ESOX a pripadá mi že je to kopie Wale Kale.Nesetkal jste se už někdo s tímhle sumčákem?

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img12140.jpg
Pátek 4. května 2007 v 15:09® Nikoš
Nikoš

Malovec> viděl jsem ty háky používat ve filmu Propadli jsme lovu sumců Walle Kalleho a stejně používal kombinaci tohoto háku za ním měl trojhák… Tím tu šetrnost stejně podělal… :-93;

Čtvrtek 3. května 2007 v 19:51® Malovec
Malovec

Nikoš> Jasně asi chápu jak to bereš ale tady u těch háků se záseku přímo nevyhejbáš ale místo záseku přibrzdíš šnůru a jak to má sumec někde hloub tak začne projíždět šnůra tlamou , srovná se do koutku a nakonec se ten hák v tom koutku zasekne tak si myslím že o nic nepřicházíš ale je to snad ještě větší adrenalin než když ho narveš hned. Mě se líbí že je ten háček víc šetrnej než když se normálí hák nebo trojhák sekne někde hluboko v jícnu. Ale sám rybu nenechávám moc dlouho zažrat tak se mě ještě nic takového nestalo.

Čtvrtek 3. května 2007 ve 12:33® Nikoš
Nikoš

Malovec> možná to vyzní blbě, ale zásek se mi na sumcařině i třeba na kaprařině hrozně líbí… 9-) Ten moment, když zazvoní rolnička nebo se rozeřve pípák (jak nasviňu zrovna chčiješ, převlíkáš se nebo šoustáš někde v bivaku) a ty k tomu běžíš, adrenalin stoupá, srdce buší a ty v očekávání zasekneš a přijde první nápor ryby… To je přece super, když si na to vzpomenu, tak mi běhá mráz po zádech. K rybařině to patří a rozhodně bych se o to nechtěl nechat ochudit. Je určitě důležitý, že ty háčky jsou k rybě šetrnější, ale kolikrát (procentuelně myšleno) to má ryba opravdu seknutý v jícnu tak, že jí to nejde vyndat a ona na to chcípne… a hlavně jestli to už není fakt úplnej úlet. Za chvíli budeme místo háků věšet na nástražáka přísavky, který se sumcovi přicucnou na hubu, abysme ryby nejlíp nepíchali vůbec a místo nástražáků budou vyvinutý specielní druhy ryb co už budou mít díru ve hřbetě..... :-D

Čtvrtek 3. května 2007 v 7:12® Malovec
Malovec

Láďa_vydra> Jo dík určitě Pavla zkusím. No abych pravdu řekl tak si taky nedokážu představit neseknout záběr :-D ale líbí se mě na těch háčkách že i když to sumec spolkne hluboko tak že by se měly seknout až v koutku

Středa 2. května 2007 ve 22:25® Láďa_vydra

Malovec> ode mě se toho moc nedozvíš ...... jednou jsem na ně zkoušel chytat ale nic jsem tenkrát nechytil tak mi od té doby leží v bedně s vercajkem.Za­jímalo by mě samotnýho jestli bych dokázal neseknout při záběru když jsem zvyklej sekat … no nevim jak by to dopadlo.:-D Zkus zavolat Pavlovi Tomimu měl by je snad mít na krámě .

Středa 2. května 2007 ve 12:02® Malovec
Malovec

Tak jinak – chytáte někdo na ty háčky co se nemusí sekat ? a jestli jo kde se dají sehnat? dík

Úterý 1. května 2007 ve 23:58® Láďa_vydra

Malovec>ne to nejsou ty co se s nima nemusí sekat ..... ty mají jen ohnutou špičku . Jinak tyto háčky vidím prvně.

Úterý 1. května 2007 ve 20:00® cormaxx
cormaxx

Malovec:možná se pletu,ale nejsou to háčky na boilies?tenhle typ nepoužívám,ale teď o víkendu měli kluci vedle dost podobný, i ty udávaný velikosti 2,4,6 by tomu napovídali;-)

Úterý 1. května 2007 v 7:48® Malovec
Malovec

Zdravím , chci se zeptat jestli někdo používáte na sumíky tyto háčky- www.tomi-korda.cz Zřejmě to budou ty co se nemají při záběru sekat , měly by se chytit samy v koutku sumcovy tlamy.

Pondělí 30. dubna 2007 v 15:03® Nikoš
Nikoš

Láďa_vydra> nojo, asi jsi ještě nechytl pořádnýho slizouna… :-D 9-)

Neděle 29. dubna 2007 ve 22:50® Láďa_vydra

Nikoš> Chlapi co s tma tričkama děláte??? :-O mě ho manželka normálně vypere v automatce a v pohodě ..... tričko je jak nové .:-P

Neděle 29. dubna 2007 ve 12:07® lasta

Nikoš> ahoj nejlíp ho vypereš tak ,že ho vyhodíš já to tak taky dělám,protože i po třech praních bylo cejtit sumcem.:-D

Neděle 29. dubna 2007 v 5:08® Shrek
Shrek

Nikoš> slyšel jsem něco o tom že je dobrý to dát do mrazáku,pak že se z toho sliz dobře oloupe,když je zmerzlej.Ale nakolik je to pravda,netušim!

Sobota 28. dubna 2007 ve 21:39® Nikoš
Nikoš

Ahoj, nemáte někdo tip jak vyprat triko od sumčího slizu??? Přítelkyně ho prala už 2× v pračce a pořád tam to svinstvo drží… :-/

Středa 25. dubna 2007 ve 22:24® Myškyn

Tak koukám, že paparazzi je i Roman.Ládínku já ti dám spícího skřítka.

Středa 25. dubna 2007 ve 12:14® HaD
HaD

nroman> to je slušný :-) jak se daří? co letos plánuješ?

Středa 25. dubna 2007 v 8:26® Nikoš
Nikoš

Láďa_vydra> se na to koukni pořádně… můj je oranžovej… :-P A to je rozdíl!!! Michal má spacák zelenej, ale byla mu kosa, tak se musel přikrejt touhle apartní dečkou… :-D Nojo, uznávám, že do image nějakýho pořádně snobskýho carp-cat-teamu musíme ještě ty barvy doladit… :->

Úterý 24. dubna 2007 ve 23:40® Láďa_vydra

nroman> lasta> Tomáš vypadá jak spící skřítek :-P

Nikoš> to jsem nevěděl že máte červený spacáky :-D vypadá to tam jak u srdíčka :-D :-D pivo

Úterý 24. dubna 2007 ve 21:43® lasta

nroman> tak ti dík jestli to uvidí přítelkyně tak mám po rybách a možná i po.....???:-' Tom se u toho číhání nák zamyslel.

Úterý 24. dubna 2007 ve 21:23® nroman

milující dvojice…

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img11990.jpg
Úterý 24. dubna 2007 ve 21:11® nroman

tohle je ten zohlý držák prutu

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img11989.jpg
Úterý 24. dubna 2007 ve 21:05® Prutos
Prutos

Bubla> Ď :-)

Úterý 24. dubna 2007 ve 21:00® nroman

pozdrav od krmítkářů.....

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img11988.jpg
Úterý 24. dubna 2007 ve 20:51® nroman

Pád-číhající lovec

foto/diskuze/sumcarina/2007/th-img11987.jpg
Úterý 24. dubna 2007 v 18:04® Bubla
Bubla

Prutos> tady mas adresu www.musov.info

Úterý 24. dubna 2007 v 16:36® lasta

Nikoš> to víš každej dělá co umí, ještě to prodám do Blesku a za ty prachy pojedu znova.:-(