Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.127 příspěvků, z toho 35127 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 16. ledna 2007 ve 22:24® ebro
-
gadasnik> nic nového nevím byl sem tam naposledy na přelomu září a řijna myslim , to jsme nachytali jako klasicky nic převratnýho všechno okolo 150 až 200cm . ted tam jedu v únoru na týden na kapry zkusit.
- Úterý 16. ledna 2007 ve 22:23® pepino99
-
HaD> Ty už nehul :o)) Na ty co pojedem bohužel bes tebe gdyš musíš dělat vzornýho otca :o))
Ti to tak řekne abys tam dojel přemluvil ho a vytách ho první a vyfotil … :o))
- Úterý 16. ledna 2007 ve 22:18® HaD
-
gadasnik> je tajný, kde to je?
- Úterý 16. ledna 2007 ve 22:17® gadasnik
-
chrr
- Úterý 16. ledna 2007 ve 22:15® HaD
-
pepino99> a kdy a jaký ryby??
- Úterý 16. ledna 2007 ve 22:09® gadasnik
-
uvidíme,hlavně aby mě letos netrápil a konečně se pích
Je jich tam podstatně víc,i ten albínek tam je,ale nikdo nevěřil takovou velikost.
- Úterý 16. ledna 2007 ve 22:09® pepino99
-
HaD> Asi na ryby né :o))) Nebudeme fotit přeci auta na dálnici lásko :o)))
- Úterý 16. ledna 2007 ve 22:07® HaD
-
pepino99> na co?
- Úterý 16. ledna 2007 ve 22:07® gadasnik
-
Ale uměl,každý máme „svůj“ úhel pohledu.A tomu klukovi vousatýmu letos domluvím,to si piš,pak pošlu foto
- Úterý 16. ledna 2007 ve 22:07® HaD
-
gadasnik> bude to jako u lidí…někdo naroste na 170 cm, někdo na 230 cm. Vím např. o albínech, které každý rok vyloví na jednom rybníce a pokud vím, tak jeden z nich má dva metry a už pár let nepoporostl a jen se mu mění váha jak do plusu, tak i do mínusu. Jeden rok má třeba 47 kg a další rok třeba jen 43. Ty čísla jsem si teď vymyslel, ale tak nějak to je.
- Úterý 16. ledna 2007 ve 22:04® pepino99
-
gadasnik> málo přemlouváš !!! :o)) HaD ???? Ten nigdy fotit neuměl !!! :o))
HaD : Davítku zlatíčko potřebovali bysme půjčit kamerku a foťáčíček … co ty na to kamaráde … :o))
- Úterý 16. ledna 2007 ve 21:59® gadasnik
-
HaD-myslíš jako,že v genech má maximum zagenerováno 220cm a pak že ten růst se zpomalí nebo úplně i zastaví?A abych pravdu řekl,pro mě nemusí vyrůst ani cenťák,já ho prostě chci a chci znovu na čagan.Pokaždý,když dojdu k vodě mu říkám-vole skoč tam,dáme s polu páku,já si tě pak blejsknu a dež zpátky,ale von né,von mele furt tu svou,pacolek jeden.
- Úterý 16. ledna 2007 ve 21:56® gadasnik
-
Ebro-i to focení se tam člověk učil,některé věci pro mě byli tabu,jak si k tomu stoupnout,hodně mi v tom pomohl i HaD,kdy jsme řešili různé předsádky,nakoupeno už je a teď aby bylo hlavně co fotit.Jak španěly,jsou nějaké nové zprávy??
- Úterý 16. ledna 2007 ve 21:55® HaD
-
gadasnik> no deset čísel u nás v týhle dýlce neudělá myslím ani náhodou, resp. některá ryba může, ale nebude to rozhodně pravidlo. Některá ryba může klidně na takový dýlce stagnovat a váha může i klesnout.
ebro> jj, trochu jinej styl a pohled
- Úterý 16. ledna 2007 ve 21:50® gadasnik
-
Pepíno 99-když jsem ho „zapřáhl“,s loďkou si nás krásně povodil,kámoš musel veslovat,aby jsme ho natáhli od vázek-BYLO TO ÚŽASNÝ-jak mě kopl do hůlky,já ji měl mezi nohama a varlata v barvě montérek.Když se mi poprvé položil vedle lodi,bulvy mi lezly ven,no a jak se povolila šňůra,čla mi pod držák pádel a při výpadu bylo po něm.
- Úterý 16. ledna 2007 ve 21:50® ebro
-
gadasnik> nic proti nikomu , máš to pěkně nafocený řekl bych možná některý foto lepší než Had.
- Úterý 16. ledna 2007 ve 21:45® pepino99
-
gadasnik> Jo tak na to je láďa wotborník na slovo vzatej :o)) Předlini mu jeden fousáč womylem uprásk na sukovici návazec když ho před tím asi patnáct minut povozil s tou Ládi půltunovou loťkou proti proudu. A co myslíš. Letos dvakrát 8 dní pokaždé 10 prutů a ta mrcha se vyhejbala jako když tam nejsme. To měl Ládík vohlou i čelofku ..... :o))
- Úterý 16. ledna 2007 ve 21:40® Láďa_vydra
-
pepino99>
- Úterý 16. ledna 2007 ve 21:40® gadasnik
-
Zdarec,nechtělo mě to pustit na web,prej je přetíženej.Tak se to ňák zamotalo,ale doufám,že jsme v obraze a ty info taky dodám,ale zas mě to tam nechce pustit,su prostě na to kopyto. Láďo,já to neřeším,jenom jsem si potřeboval vylít srdíčko a ač se osobně neznáme,dle písma jseš mi sympatickej/neboj,nejsem teploučkej/,doufám,že se někdy najde možnost se scuknout.Slibuju to už tuším zloňska HaDovi,ale jaksi taxi to nevychází. Dotázek na odborníka_jak už jsem tu zmínil,pasu už dlouho po sumíkovi,kterýho jsem školáckou chybou upálil.Tehdy jsem mu hádal přesdvojku,je to dvatři roky,pokud vezmu,že je schopen ročně nabrat těch deset čísel,plus mínus,vyrostlo z něj za tu dobu pěkný hovádko.Na nějakou minutku v určitém období a podmínek je přesnej,ale nástrahám se úspěšně až mazaně vyhýbá.Kdyby to bylo na jednu udici,aale těch udic tam bylo šest a ten hajzlík se jim s přesností vyhýbal,nastražovali jsme mu to do jeho cesty a byly to jeho absolutní výsměchy.Stalo se ti něco podobnýho?
- Úterý 16. ledna 2007 ve 21:22® pepino99
-
Láďa_vydra> jooooooo . To bych taky na couračku možná se ftírnul … :o))
- Úterý 16. ledna 2007 ve 21:11® Láďa_vydra
-
marin> ne v poho dělal jsem si kozy
Já možná na pádu budu........ jedu tam s lidma v červnu ale nemáme ještě přesný termín.
- Úterý 16. ledna 2007 ve 13:17® HaD
-
marin> to byl je ftípek
)
- Úterý 16. ledna 2007 ve 12:53® pepino99
-
marin> správně. Maj mít kartu vyplněnou aby se vjedělo wo koho tu de. Tak a hotowo ! :o))
- Úterý 16. ledna 2007 ve 12:45® marin
-
kurva, kdo se v nich má vyznat, někdy nemají ani v kartě nic pořádně napsaný
- Úterý 16. ledna 2007 ve 12:39® HaD
-
Láďa_vydra> ahoj Rendo
- Úterý 16. ledna 2007 ve 12:31® marin
-
apropó nebude někdo z vás na Pádu v období 15.6.-30.6.07 ?
- Úterý 16. ledna 2007 ve 12:30® marin
-
Laďa: vždyť píšu, že jsem z toho jelen Gadasnik psal „Renďa se nás ujal“ a ty „to neřeš“ tak jsem si to spojil, ale asi blbě
- Úterý 16. ledna 2007 v 11:25® pepino99
-
Láďa_vydra> Aha tak to sem nevěděl :o(( To je lepší být mladý ital. Ten v zimě nepracuje a v létě tančí … :o)))
- Úterý 16. ledna 2007 v 11:21® Láďa_vydra
-
pepino99> správnej sumcař přes zimu vydělává ,aby měl na léto prašule na výpravy
- Úterý 16. ledna 2007 v 11:17® pepino99
-
No konečně se sumcaři probrali ze zimního spánku :o)) Krásné fotky …