Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 26. prosince 2006 ve 14:00® judas.d
-
gadasnik-mužeš my poradit jak vysondovat sumce na jednom lomu asi tak 2ha velkím hlobka stejná kolem 5 metrů
- Úterý 26. prosince 2006 v 11:31® gadasnik
-
Zany-když jsem sumíky začal chytat,měl jsem,dokonce mám a používám ho,bílej tokozáckej prut,tyčky k rajčatům jsou určitě tenčí,na zebkáckým smekáču padesátku šňůru a šlo to taky.Chytal jsem převážně ze břehu a šlo to taky,i bez echa.Je sice fakt,že jsem chytal na poznané vodě a bóje dávval vesměs do jejich cesty,dá se to při všímavosti vysondovat.No teď s postumem času jsme si pořídili i loďku a začíná další kapitola lovu těch nádhernejch vousatejch kluků.
- Pondělí 25. prosince 2006 ve 23:06® Hony
-
zany: taky se podívej do knížek: Jak se loví sumec, Propadli jsme lovu sumců a Jak na sumce.A kdybys ještě něčemu nerozuměl tak ti někdo z místných sumcařů, jako je HaD, Hrouzek a ostatní jistě rádi poradí.
- Pondělí 25. prosince 2006 ve 22:42® Hony
-
zany: podívej se na články dle kategorií – sumcařina.HaD to již tam napsal.
- Pondělí 25. prosince 2006 ve 20:28® zany
-
oprava echolot
- Pondělí 25. prosince 2006 ve 20:27® zany
-
gadasnik> mno jo ale to bych musel nějakej te ucholot mít …hm
- Pondělí 25. prosince 2006 ve 20:20® gadasnik
-
bez echa to není vono,kolikrát je lepší pozorovat na něm útoky,samo sebou je lepší když přijde i zásek do tuhýho,s echem je to úplně o něčem jiném
- Pondělí 25. prosince 2006 v 19:24® HaD
-
zany> tak tak… malou nástražku klidně na jednohák, nebo dva trojháčky…prostě citem
- Pondělí 25. prosince 2006 v 19:08® zany
-
had>takže např.rousnice na jednoháček a nástražku na tři trojháčky????
- Pondělí 25. prosince 2006 v 11:59® HaD
-
zany> podle nástrahy. Od jednoho jednoháčku po tři trojháčky.
- Neděle 24. prosince 2006 v 18:22® zany
-
HaD> a používáse se sistém trojháčký nebo ken jeden trojháček nebo jeden jednoháček????
- Neděle 24. prosince 2006 v 18:05® HaD
-
zany> jak psal Láďa… někdy je pohyb vydráždí, jindy poplaší. Na rousnice obecně chytneš více menších ryb – třeba takový ty půlmetrový mazlíky, kteří rybu sice také atakují, ale jsou to jen údery do prutu, a většínou se nesekne
- Neděle 24. prosince 2006 v 17:49® zany
-
Láďa_vydra> mno tak mám na to dost času takže snad se konečně příští rok něco povede.....
letos jenom jeden záběr a ten jak se patří tak jsem ho posral.
- Neděle 24. prosince 2006 v 17:37® Láďa_vydra
-
zany> to je různý , pokaždý funguje něco jiného ..... jednou nástrahou hejbneš a sumec po ní vyjede , podruhý škubneš a sumec zdrhne. To samé platí o nástraze jednou berou na to podruhé na ono.Musíš zkoušet,nic neplatí a nefunguje na tuty.
- Neděle 24. prosince 2006 v 17:27® zany
-
HaD> tak to jsi mě fakt potěšil..díkec a mám stou nástrahou hejbat nebo je lepší ji nechat v jednom místě???A je lepší živá ryba nebo rousnice??????
- Neděle 24. prosince 2006 ve 14:28® HaD
-
zany> slušnou… já dříve taky echolot neměl a ryby jsme chytali
- Neděle 24. prosince 2006 ve 14:11® zany
-
jo jakou mám šanci na záběr při vábení bez echolotu????????
- Neděle 24. prosince 2006 ve 14:07® zany
-
Had> tak to je to je fajn..dík
- Neděle 24. prosince 2006 ve 13:51® HaD
-
Aby byly letošní Vánoce o trochu veselejší, spustili jsme pro Vás v diskuzi inteligentní překlad smajlíků. V praxi to znamená, že pokud budete mít funkci zobrazování smajlíků zapnutou, zobrazí se Vám místo dvojteček, pomlček a závorek obrázek. Smajlíci by Vám dnes měli fungovat všem s tím, že si je můžete vypnout. Pokud smajlíky nevidíte, zapněte si je ve Vašem profilu v nastavení stránek – viz. obrázek. Po zapnutí či vypnutí funkce je potřeba se odhlásit a znovu přihlásit, jinak se změny neprojeví. Stejně tak dnes spouštíme dlouho slibovanou užitečnou funkci – editaci příspěvků. Příjmenou zábavu a pohodový štědrý den přejí David a Radim. Více informací na www.chytej.cz
- Neděle 24. prosince 2006 ve 13:51® HaD
-
zany> ze břehu jsem zatím moc nezkoušel, ale teoreticky ano
- Neděle 24. prosince 2006 ve 12:31® zany
-
aha takže se dá i bez echolotu..tak to je paráda.a mužu třeba vábit ze břeku v menší hloubce??????jo a dokážu ty sumce stáhnout z nějakého okolí??????nebo jjen na tom fleku kde vábím???
- Sobota 23. prosince 2006 ve 22:42® HaD
-
zany> mockrát a šlo to, jen to není tak zajímavé a tak zábavné a efektivita je menší.
- Sobota 23. prosince 2006 ve 22:31® zany
-
zdarec zkoušeli jste někdo už vábit bez echolotu?????a jestli jo a jaké byli výsledky???a jestli na stojáku nebo na řece…díky ..
- Sobota 23. prosince 2006 ve 20:26® HaD
-
Estefano-Ebro> to je slušný…kde se chytla a na co? máš fotku?
- Sobota 23. prosince 2006 v 17:09® Estefano-Ebro
-
No nic, musím už jít. Hodně štěstí všem..!!!
- Sobota 23. prosince 2006 v 17:05® Estefano-Ebro
-
Já už bych na ně vyrazil taky, ale teď by mne na vodu (do lodě) nedostal nikdo ani heverem. Mám toho plný zuby když mne kamarád přemluví na lov candátu už po 2–3 hodinách… Jsem teplomilná ryba. :o)))
- Sobota 23. prosince 2006 v 17:01® Pavel_77
-
Já myslel že je u vás –10, ale pozdě jsem si přečetl že je to +10
. Už bych na ty kluky fousatý vyrazil…
- Sobota 23. prosince 2006 v 17:00® Estefano-Ebro
-
Zrovna extra zima neni, ale díky mlze je pořádně vlezlá a nepříjemná.
- Sobota 23. prosince 2006 v 16:58® Estefano-Ebro
-
Taky přeju všem to nej a hodně hezkých ryb v příštím roce!
- Sobota 23. prosince 2006 v 16:57® Pavel_77
-
Estefano: Nazdar Stefane, tak to je u vás pěkná zima. Tady je to jak na jaře