Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 3. prosince 2006 ve 20:54® HaD
-
trochu nešetrný…a to druhý video je z Kazachstánu, to jen upřesnění
- Neděle 3. prosince 2006 ve 20:05® Pavel_77
-
Láďa_vydra: jo taky jsem na to koukal
, je to smutný jak někteří rybáři s rybama zacházej! Zítra se jedu na jednu loďku kouknout, tak uvidím.
- Neděle 3. prosince 2006 v 19:40® Láďa_vydra
-
Pavel77> .......... všiml jsi si na tom druhým videu …Pesca de un siluro en Mequinenza … jak tomu sumcovi zmasíroval břicho?? Bohužel pěkná ukázka jak zabít sumce
. Chudák sumec .Jestli to přežil tak dneska může mluvit o štěstí.
- Neděle 3. prosince 2006 v 19:27® Láďa_vydra
-
dam> jak napsal Had je to ona. Koukni na www.lavex.cz tam je vyfocená ta Basovo teď se malinko změnilo rozmístění sedaček jinak je stejná . Pokuď budeš chtít tak jí zítra vyfotím a dám jsem fotku.
- Neděle 3. prosince 2006 v 19:23® Láďa_vydra
-
Pavel77> Ahoj Pavliku neboj myslim na tebe ale zatim nic neni.Ta fotka Hadovo lodě je v „diskuzi“ otázka „jakou loďku na přehradu“
- Neděle 3. prosince 2006 v 17:37® gadasnik
-
Pavel 77:no pěkně jsi mě podráždil,to se nedělá,teď se mi o tom bude zdát a začnu asi stříhat metr do začátku dravčí sezóny.
- Neděle 3. prosince 2006 v 17:16® gadasnik
-
Láďa-vydra:narazil jsem na to v jednom obchůdku u nás v katalogu sportex,kluci říkali,že by neměl bát problém je objednat.Jinak jsem zadal název prutu na internet a objevili se mi další odkazy na obchody vu skopčáků,tam je maj taky.Tak nehážu zatím flintu do žita a budu po nich pídit dál,hold byla to láska na první pohled a jsem do těch hůlek zamilovanej.Nejsem tak bohatý,abych si kupoval levný proutky.
- Neděle 3. prosince 2006 v 16:53® dam
-
Pavel77> Tak to jsou podařená videa…
- Neděle 3. prosince 2006 v 16:37® ladamaj
-
No toje nápad taky se chystám koupit novou supr nápad.1*
- Neděle 3. prosince 2006 v 16:33® Pavel_77
-
Nazdar kluci, nestýská se bvám po tomto: youtube.com youtube.com
- Neděle 3. prosince 2006 v 16:09® Pavel_77
-
HaD: Hoj, nechceš sem hodit fotku té tvé loďky.
- Neděle 3. prosince 2006 v 16:00® dam
-
HaD> díky pane, musím si něco pořídit, je to bez ní dost omezené
- Neděle 3. prosince 2006 v 15:56® HaD
-
dam> je to ta samá, jen já mám mírnou modifikaci
- Neděle 3. prosince 2006 ve 14:24® dam
-
Láďa_vydra> Ahoj, chci se tě zeptat, jestli loď co má Bass je ta samá co má HaD. Pokud ano, pošli mi, prosím, nějaký prospektík nebo tak něco.Díky.Dam
- Neděle 3. prosince 2006 ve 14:10® Pavel_77
-
Laďa_Vydra: Ahoj Ládíku, jak se vede? Myslíš na mě s tou loďkou?
- Neděle 3. prosince 2006 ve 12:21® Láďa_vydra
-
Tak včera jsem vyrazil s Basem na okiše a vzal jsem si s sebou sumcařinu.Po úspěšném ranním lovu kdy jsem vytáhl 15 okišů. Potom jsem zkoušel vábničku až do odpoledne.Nějaké ryby se zvedali …některé i pěkně reagovali … dokonce jedna drba do prutu ale nic .Asi jim okouni nechutnaj
. Ne ne už je na ně zima a je to spíš o štěstí .Jo a zjistil jsem že na čské vody je pramice 380 úplně bombová " ta nemá chybu"
- Neděle 3. prosince 2006 ve 12:11® Láďa_vydra
-
gadasnik> kde jsi narazil na ty pruty?
- Sobota 2. prosince 2006 ve 20:14® Pompo-styfler
-
Zdar pánové!Nevíte někdo jak je to se sumcema na Cassienu.Já mám zprávy ,že se tam chytily docela hovádka a to všichni náhodou na boilies ,když tam frajeři chytali kapry.
- Sobota 2. prosince 2006 ve 3:06® gadasnik
-
HaD:už mi hrabe,export jsem měl nastavenej na kresbičky,tak po úpravě to snad konečně teď projde.
- Sobota 2. prosince 2006 ve 3:02® gadasnik
-
HaD:zas ta velikost,sem to zmenšil,snad to teď projde.
- Sobota 2. prosince 2006 ve 2:59® gadasnik
-
HaD:zdarec HáDě,sorry za dlouhou absenci,byl jsem mimo chytat kačky a pátral jsem po sukovicích a píle se vyplatila-viz foto,takže do nich rozhodně půjdu,problém je,že já chci dva a mladej uvažuje o něm taky+slušný mulťák /uvažuji o šimánku,zatím mě nezklamalo/ no a když budu v tom předimenzování,tak tam testnu asi stokilovku/sichr je sichr,na Ebru jsem si na tuto kombinaci nemohl stěžovat,museli kluci vousatí poslouchat mě/,takže počítám,že v brzké době hodně zchudnu,budu muset přestat baštit,abych na to někde ušetřil.Širokoúhlá předsádka už je k mojemu olympusáčku taky doma,hlavně aby ti kluci vousatí příští rok brali,ať je co fotit.
- Pátek 1. prosince 2006 v 10:42® HaD
-
Enzo> teď už nevím, kdy jsem se ptal
- Pátek 1. prosince 2006 v 9:50® Enzo
-
HaD> jak jsi se ptal jestliten sumec zautočil nebo se podsekl řekl bych, že zautočil měl nakraji tlamy protrženou kuži od hačku tak si myslim že utok byl ,ale opatrnej.
- Pátek 1. prosince 2006 v 8:48® Bandit
-
HaD> Letos už ne
- Čtvrtek 30. listopadu 2006 ve 22:53® HaD
-
Bandit> budeš ještě chodit?
- Čtvrtek 30. listopadu 2006 ve 22:38® Bandit
-
HaD>Na ryby i jatra na labi
- Čtvrtek 30. listopadu 2006 ve 22:37® HaD
-
Bandit> a kde? a na co?