Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 3. listopadu 2006 v 15:10® pepino99
-
HaD> já byl první a dříf a víc !!!!!! :o)) Ty uš sukovicu máš :o))
- Pátek 3. listopadu 2006 v 15:05® HaD
-
já taky jednu sukovicu chcu! PLatím ihned a Cash
- Pátek 3. listopadu 2006 ve 13:53® pepino99
-
Koupím oranžovou sukovici od Sportexu , zn. ihned !!!!!!!
- Pátek 3. listopadu 2006 ve 13:44® pepino99
-
gadasnik> sukovice nemá chybu !!!!! Loni jsem viděl Ládi souboj který trval přes 20 minut žel bohu skončin utržením ale tak jak nakládal tomu prutu tak jsem přesvědčen že jinej by to nevydržel!!!! Letos na podzim jsem měl tu čest a štěstí ho mít chvíli v ruce při zdolávání a dopadl jsem stejně , takže prut začíná být prokletý, anebo se s ním musíme učit zacházet :o))
Kdyby ho někdo prodával okamžitě KOUPÍM !!!!!!!!
- Pátek 3. listopadu 2006 ve 13:29® gadasnik
-
opr-ne můtákem,ale mulťákem.......
- Pátek 3. listopadu 2006 ve 13:28® gadasnik
-
HaD:sportík jsem měl půjčený od Rendi,můj vercajk by tam asi moc nepochodil,ikdyž vlastně pěkný kousky na našich vodách vytáhl,ale sázel jsem na jistotu a raději sáhl po Rendˇovém cajku.Jinak tyhle proutky jsou stopro kvalita,mrkal jsem,co všechno si s nima může člověk dovolit a ve spojení s šimanovským můtákem,vražedná kombinace na sumíky,která jim moc šancí nedá.
- Pátek 3. listopadu 2006 v 9:55® HaD
-
gadasnik> no pěkně si sukovici (oranž. sportík) ohnul
- Pátek 3. listopadu 2006 v 9:39® gadasnik
-
lamadaj:vodní lyže nevozíme,vesměs metrák proti ±60,70 kg mluví samo za sebe.Škoda že jsem nestihl fotit všechny zajímavé momentky,ale hodně se tam ujal výraz „česká kravata“ a to když miláškům nebylo příjemné focení /vviz foto/. pepino99:aspoň trošku toho jižního tepla,ale do nové-teplé dravčí sezóny je to ještě kua strašně daleko,je to na chocholouška.
- Pátek 3. listopadu 2006 v 8:58® pepino99
-
gadasnik> krásné , krásné, krásné. Takové fotky tu budou teď za dlouhých zimních večerů potřeba … :O))
- Pátek 3. listopadu 2006 v 0:41® ladamaj
-
gadasnik>mate sebo vodny lize.-)))))
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 23:55® gadasnik
-
Na těch fotkách s vohnutýma čaganama je moje metráková maličkost a na čaganech vše kolem dvojky,ale zatraceně se jim z vody nechtělo a trapet potrápili.Chvíli jsme se přetahovali kdo z koho,a kvůli tomu ty kluky vousatý tak miluju.Jinak pomalu se rýsujou předsádky k foťáčku,redukce už je doma,ještě čekám na tu makro čočku,tak příště by mohly být fotky zajímavější.
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 22:27® kamet
-
ladamaj-ja to mam na soukromym pozemku hlidany ani karavan nezaviram kdyz jedu pryc
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 21:56® okoun 1
-
gadasnik>Fotky jsou NÁDHERNÝ!!!!!!!!! Snad jednou chytim aspoň polovičního proti vašim
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 19:41® HaD
-
gadasnik> krásný ryby a fotky v galeriii. Kdo z vás máte sukovicu a co jí tak pěkně ohnulo?
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 19:32® HaD
-
teď mi to došlo, sumec už je u nás dva dny hájenej
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 18:08® pepino99
-
toš kurňa fšichni sumcaři uš stejně jako sumci zimujou či čooo ??
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 13:22® ladamaj
-
kamet>hodně dělám do kaprařiny (bojlí) takže hodně krmím proto se zdržuji na místě.To znáš odjedeš a druhý den seš 2.Jinak při této rybařině sebou mám spoustu věcí nejde to jen tak někde nechat.Alivio ti může konstatovat jak jsem přijel na Jesenici napakovanej.
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 12:24® kamet
-
ladamaj-ja ho tam mam na stalo taky tam nechytam prijedu hodim na lod motor a jedu pryc chodim se tam akorat vyspat
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 1:29® ladamaj
-
kamet>stou Jeznicí je špatný pro zdravé kvůli autu sou dost nepříjemný.Nechali na příjezd k vodě dát zákaz vězdu s dodatkovou tabulí proně promne to to neplatí inv.průkaz ZTP/P ale myslím že se dá snima mluvit.Jinak co máš nafocenou loďku tak otamtud mám sumíka.Jinak sem rád že vím že tam jezdíš určitě se domluvíme vozím sebou člun.Naskenuji foto do pc a ukážu.Jinak naproti jsem scháněl chatu ke koupi stěma karavanama to vím naproti hospodě.Problém mám rád klídek a tam to je jak v kempu,sám prodávam karavan zdrav.problém.Letos už jenom z bivakem míň starostí rychlejší cesta.
- Středa 1. listopadu 2006 ve 23:44® kamet
-
ladamaj- v Jeznici se bivakuje porad na prave strane po proudu
- Středa 1. listopadu 2006 ve 23:42® kamet
-
ladamaj-jo na vabnicku bejvavalo
- Středa 1. listopadu 2006 ve 21:49® ladamaj
-
kamet>ten purkarec je dobrej na sumíky dolu nebo nahoru ke skále.V Jaroslavicích sem kempoval přímo proti skále perfektní místo na kapry ale i sumce na vábničku.Pěkný to bívalo i v Jeznici dokud to nevrátili vrestituci.
- Středa 1. listopadu 2006 ve 21:07® ladamaj
-
kamet>Zname jezdívali jsme tam na dovču Nedvět tam ještě chatu nemněl chystam se tam na jaře s partou s kterou zakladám carp team zažili jsme tam krásnou vichřici.
- Středa 1. listopadu 2006 ve 20:51® kamet
-
sem jezdim na kapry a fousaty jaroslavice znas? PRISTUP POUZE LODI MA TAM CHATU Franta Nedved a je tam zavora
- Středa 1. listopadu 2006 ve 20:48® kamet
-
ladamaj-v purkarci jsou karavany k pronajmuti za 50–100 kc na den lednice televize topeni 5m od vody
- Středa 1. listopadu 2006 ve 20:44® kamet
-
ladamaj- neni problem jezdim vsude lodi venuji se hlavne fouskum i kdyz neuspesne ale s tema predpisama u nas je to umeni pristi rok se vrhnu na amury vim o metrovych kusech a neni jich tam malo jezdi se mnou tata je mu 80 takze nikam daleko od vody pesky nechodim jezdim nejradsi do skal je tam klid
- Středa 1. listopadu 2006 v 9:50® pepino99
-
Joj flotilka byla úžasná a 380ka sloužila taky skvjele :o)))
A starý Bassík od HaDa taky nemá chybu. Ale toho jsme nechali doma :o))). Prostě lodě madeinlavex............ :o))))) - Středa 1. listopadu 2006 v 1:36® doktor
-
Láďa_vydra: V pohode, stačí aj na výstavu. Načo na dobierku, prachy pošlem na účet a hotovo.
- Středa 1. listopadu 2006 v 0:41® Láďa_vydra
-
doktor> chtějí dost za poštovný když je to na dobírku.Nebo ti ho přivezu na jaře do Brna na výstavu když vydržíš.
- Středa 1. listopadu 2006 v 0:35® doktor
-
Láďa_vydra: Nezohnal. Nevieš či sa to dá poslať?