Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 29. září 2006 ve 21:05® Sum Sum
-
HaD-Příště to neudělám ,ale aby nějaký příště bylo. Jestli ještě můžu jakou montáž použít na řece aby lín byl kousek nadednem a nešel se někam schovat pod kámen. Pod hladinu na trhačku montáže znám ale nevím jak ho udržet tak 20cm odedna. Dík
- Pátek 29. září 2006 ve 20:43® HaD
-
Sum Sum> příště to hlavně nedělej a vytáhni ho!
- Pátek 29. září 2006 ve 20:39® Sum Sum
-
Prutos-HaD-Mě to taky nejde do hlavy byl sem blbej a možná sem ty ryby opravdu pohřbil. A ještě ktomu si teď moje žena četla to co píšem a prý jsme blbci že se předháníme o největší rybu a když někdo napíše něco co se nedá pochopit tak je divnej. Ale to bylo bokem.Ale asi sem divnej, protože už bych to znovuTeď přijel známí a je mi líto že nemám skener mám pár fotek sum.skvrnitých z jestřabic.
- Pátek 29. září 2006 ve 20:27® HaD
-
Sum Sum> no jak říká prutos…pokud máš takovej cajk, tak je to holej nesmysl. Neudělal bych to nikdy ani se slabým cajkem. Takhle jsi ty rybu možná pohřbil. Nějak mi to hlava nebere. Uřezat rybu
- Pátek 29. září 2006 ve 20:23® Prutos
-
Sum Sum> Sory, ale seš divnej. Já bych tahal do posledního metru šňůry i s rozlámanym prutem a rozskočenym navijákem. I kdybych to měl kolem toho stromu nakonec uvázat. Kua dyť šnůra na 60 kg udrží i prase…Myslíš že je pro tu rybu výhra mít v tlamě woblera a ještě za sebou tahat 20m šňůry? Tohle je fakt mimo mé chápání…
- Pátek 29. září 2006 ve 20:19@ janous
-
Hledáme zájemce o rybolov sumců na Ebru v termínu od 14.10. do 22.10.2006 Bližší info na telefonu 732 445 909
- Pátek 29. září 2006 ve 20:12® Sum Sum
-
HaD-Asi jsem měl strach že mi vymotá všechnu pletenku nebo nevím on jel středem řeky a nepodařilo se mi ho optočit a přirovnal bych to k tomu jak jsem zasekl kapra v jestřabicích ze spod mezi prsní ploutve a než sem ho dostal ven tak mi vymotal při každém výpadu tak 20metrů vlasce a nešlo ho otočit. měl jen 76 cm ale já myslel že má tak metr.
- Pátek 29. září 2006 v 19:57® HaD
-
Sum Sum> a můžu znát důvod, proč jsi je uřezal? To fakt nechápu
- Pátek 29. září 2006 ve 13:50® Sum Sum
-
HaD-Uřezal jsem je nožem. Scanix- Nedivím se že nevěříš ,protože kdyby mi někdo řikal to co jsem napsal tak mu řeknu aby to říkal koním ty na to maj větší hlavu. Teď o víkendu má bejt pořád hezky a mám ve sklepě ještě dva líny kolem 30 tak skusím zajet na Moravu a uvidím co příjde. Možná zkusím i štěrkoviště ,pokud mi kámoš teda půjčí echolot ,protože bez něj sem tam byl letos už 11 krát na sumce a jediné co se povedlo tak 97 štika a fousáč ani jeden.
((
- Pátek 29. září 2006 ve 2:01® HaD
-
Sum Sum> nechápu jak uřezal?
- Čtvrtek 28. září 2006 v 19:55® Scanix
-
Sum Sum: Nezlob se, ale prijde mi, ze tak trochu lakujes, pokud bys ten navijak pribrzdil jeste palcem, potom, co byl dotazenej, tak se pletenka na 63kg musi prervat, zkus si to zavazat za strom a zabrat poradne a uvidis.
- Čtvrtek 28. září 2006 v 18:53® Sum Sum
-
HaD-Oba jsem uřezal bylo mi líto tý šňůry ale asi to bude tím naviákem ,protože i když byl dotažený na tvrdo tak se protáčel, ale i tak pokud to nebyli stromy které pluly v proudu tak to byly největší ryby jaké jsem kdy na prutu měl.
- Čtvrtek 28. září 2006 v 11:38® HaD
-
Robur> na čistu klidně většího
- Čtvrtek 28. září 2006 v 11:27® Robur
-
Hele, možná blbá otázka, na sumce, ale žádného jsem nechytl, zatím. Používám katanu 240 cm, 10 – 35 g, 22 silon. Zatím jsem toho názoru, že tak do 130 cm bych tu rybu měl zvládnout, samozřejmě nevyhledávám okolí padlých stromů atd. V Jestřabicích zvládla právě metrového jesetera.
- Čtvrtek 28. září 2006 v 11:21® HaD
-
Sum Sum> a oba si urval nebo vypnul?
- Čtvrtek 28. září 2006 v 10:25® Sum Sum
-
HaD- Bylo to na moravě na 17cm dvoudílná rapala z rolničkou uvnitř , 63kg pletenka , přívlačák 120–180g dvoudílný (kterému věřím) , naviák Zebko cívka 60 ,a první zabral hned po nahození dvakrát jsem přitáhl naviák natvrdo ,ale on se otočil a středem řeky pryč a naviák se začal protáčet . Ten druhý udělal to samé ale zabral zhruba v půlce řeky ten první pod druhým břehem.Ani jsem ho nemohl otočit. Já nejsem pro to abych ho někde omotal o strom a pak si pro něj přišel. Já si chodím jen pro fotky a ne trápit ryby.
- Čtvrtek 28. září 2006 v 0:24® HaD
-
CeP> no díky za učení
) lepší se to
)
- Čtvrtek 28. září 2006 v 0:23® HaD
-
Sum Sum> na jaký to bylo vodě? Proč jsi je nemohl dostat z vody? Víc to rozepiš- jaká byla montáž, cajk, záběr, typ vody, vázky, hloubka, proud blablabla… ať se dá trochu přemýšlet nad důvody
- Středa 27. září 2006 ve 23:15® Shrek23
-
kubas> to ne . Byl stejně vracený vodě a nebyl ani chycenej na prut.
- Středa 27. září 2006 ve 21:59® CeP
-
Sum Sum> aha.. tak tos Ty. Osprey (tak se to pise spravne) mi cestou dom rikal ze si tam na te druhe strane slusne pokecal. ale zajit jsi klido mohl. urcite bys neotravoval a nikdo by te neukousl. je pravda ze HaD tam vabil, ale to sme ho to teprva ucili… ze jo sefe…
))
- Středa 27. září 2006 ve 20:09® Sum Sum
-
HaD-To jsi byl ty? Jestli se můžu zeptat jak dostat mobidyka z řeky když se mu vůbec nechce a dostaneš na prut takové dva ? Mě se to stalo a pokaždé jsem uřezal 30 metrů šňůry. A od té doby jako by mě oba prokleli a můžu jim tam dávat jelce líny perlíny cejny atd… a nic ani mna řece ani na stojaté.
- Středa 27. září 2006 v 19:57® HaD
-
gadasnik> zítra soustružím, tak vyčkej
- Středa 27. září 2006 v 19:57® HaD
-
Sum Sum> no to by mě taky zajímalo, kdo tam vábil
)
- Středa 27. září 2006 v 19:34® Sum Sum
-
Nazdar lidi
Prosim vás kdo z vás na srazu v Jestřabicích vábil? Byl jsem tam i když ne s váma ale solo ,protože sem ještě na Chytej ještě před tím nebyl. Pokecal sem s orseyem a ten mi řekl abych za váma zašel ale nechtěl sem otravovat a chtěl bych pomoct se sumíkama ,protože jsem s tím letos začal a mám zatím samí mimina jen na mrtvou na dno a na přívlač. Pomůže někdo? Orsey řikal že ten co vábí je na sumíky opravdu machr.
- Středa 27. září 2006 v 19:02® gadasnik
-
HaD:vláčení se teprve učím,loni mě to jaksi chytlo.Ty kačeny by jsi mohl hodit na net,nenapínej.
- Středa 27. září 2006 v 18:36® HaD
-
tak začínám dělat sumčí splávky…to budete koukat
- Středa 27. září 2006 v 15:05® HaD
-
gadasnik> taky se už delší dobu chystám, ale nějak se mi vždy koncem září přestane chtít a začnou mě brát spíše přívlač a muškařina
- Středa 27. září 2006 v 15:04® gadasnik
-
HaD: to je taky potřeba,razím v pátek na zlínsko na moravu,jestli to bude nádějné,tak je nejspíš testnu na vábničku.
- Středa 27. září 2006 v 11:04® pepino99
-
HaD> spanek je taky zdravej a taky třeba :o))))
- Středa 27. září 2006 v 10:02® HaD
-
gadasnik> tak jsem místo sumců spal
)