Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 20. června 2006 ve 14:54® Prutos
-
Kecalka> Buřinky jsou taky, ale hlavně je tam příšernej hic! Odcházím......
- Úterý 20. června 2006 ve 14:49® Kecalka
-
Prutos> co tam u vas padaji trakare nebo co?nebo ze by buřinka?
- Úterý 20. června 2006 ve 14:47® Prutos
-
Nedá mi to a vyrážím do toho příšerného pekla. Snad se zadaří…
- Úterý 20. června 2006 ve 14:43® HaD
-
Oiquell> to je právě ten největší problém – já vábil asi rok v domění, jak jsem dobrej
) a pak jsem uslyšel správnej zvuk a bylo mi hned jasný, proč jsem ani nic chytit nemohl. Dokud ho neuslyšíš a někdo ti neřekne jak ho vyvolat, tak to fakt téměř nemá smysl, nehledě na fakt, že dobrej vábič udělá zvuk s téměř každou vábničkou, ale jen některé jsou skutečně dobré a jsou i modely, s kterými nedám ani jednu ránu i kdybych se pos..l
- Úterý 20. června 2006 ve 12:44@ Oiquell
-
HaDe prosimtě, koupil jsem si tu vábničku a zkoušel jsem jí ve vaně. Jakej by měla mít správnej zvuk? mají z vody vycházet i bubliny? popřípadě neznáš nějakej odkaz, kde by byl přsně obrázek jak správn výbit??? dik .)
- Úterý 20. června 2006 ve 12:26® HaD
-
Prutos> jo, souhlasim…to mimi včera byla samička s a řekl bych, že těsně před třením
- Úterý 20. června 2006 v 9:55® Prutos
-
HaD> Nebude ten sumčí nezájem náhodou způsoben tím, že jdou do tření? Při kolika stup¨ních se sumci třou? Slyšel jsem že okolo 22-ti st.
- Úterý 20. června 2006 v 9:37® Prutos
-
No dnes jsem chtěl jít povymetat jámy gumídkama, ale jak tak na to koukám asi vymyslím něco jinýho.
- Úterý 20. června 2006 v 1:05® HaD
-
osprey> to by sis skutečně zasloužil, ale tam nahoře je teď asi straněno někomu jinému… my dnes byli s klukama zkusit sumečky a pěkně nás osolila bouřka…po ní byl klid, ani zálov, jen na můj prut se „pověsil“ sumeček odhadem necelých 80cm…ale bude líp, věř mi
- Úterý 20. června 2006 v 0:38® PowerBait
-
Tady-www.lowrance.com
Ale praxe,dle mého názoru se dost liší.
- Pondělí 19. června 2006 v 19:22® sem
-
poradí mi někdo kde seženu program napodobující skutečné situace sonaru LOWRANCE x125 díky
- Pondělí 19. června 2006 v 18:12® Hrouzek
-
Aaaaa, dneska využiju tajemství muškařské mudlerky na tlouště a zmasim je na sumce, když budou mít štěstí, tak přežijou s jednou rankou,která se jim brzi zahojí v Labi, když ne, tak budem mít štěstí my s fousatým hehe
- Pondělí 19. června 2006 v 17:28® roby
-
HaD> dík za radu
- Pondělí 19. června 2006 v 15:10® osprey
-
HaD a spol.: Nedlao mi a blížící se bouřkový páteční večer mě vylákal k přítoku Orlíku, což je na kole v očekávaném počasí vždycky kus odvahy. Musím říct, že tak chcíplou vody člověk vidí málokdy a tak jediným zpestřením po tříhodinovém házení wobblera do šera a později do tmy byla proražená guma hned př startu na zpáteční cestě, díky níž jsem těch 16 km šlapal po prázdném kole. Naštěstí dvacítka plášť zvládá i v tomto setavu pohyb rychlostí 15 – 20 km/h a jen mírně se za jízdy vlní. Štve mě to – za tohle bych si ten záběr zasloužil
- Pondělí 19. června 2006 v 15:02@ Oiquell
-
Jj taky si myslim, chci zkusit něco novýho než pořád přívlač. Třeba nic nechytnu, ale chci to vyzkoušet.Ale rád bych si chytil nějakýho fousáče, vyfotil a pustil zpět do vodičky
- Pondělí 19. června 2006 v 11:51® HaD
-
Oiquell> jo, ve vaně je to dobrá volba..dokud to nezmákneš ve vaně, tak je škoda je plašit „plácáním“
- Pondělí 19. června 2006 v 11:50® HaD
-
Capr10> asi tam zajedeme v týdnu
BYl jsem vláčet a večer jsme na řece pouštěli splávky, ale čistá nula, hladina mrvolná
- Pondělí 19. června 2006 v 0:53@ Capr10
-
HaD:Zdarec.Tak jsem čekal, že tě letos zase uvidím po roce na Vranovské přehradě pukat
Po loňsku jsi tam na vábničku dost mediálně známích i neznámích sumcařů vylámalo zuby-Vágner atd ,tak byl letos klid úplnej klidek a voda byla je zabojkovaná od místních chatařů. Máš pravdu.Aktivita je nulová a i na boje.Za 3 dny=0! Uvidíme za 14dní . Kde jsi letos šel zahajovat???
- Neděle 18. června 2006 ve 23:41@ Oiquell
-
to nejdřív zkusim doma ve vaně.
- Neděle 18. června 2006 ve 23:40@ Oiquell
-
někdy se to s ní naučit musim ne? vim, jak se to dělá z různejch časopisů, ale v praxi jsem to neviděl. když se to umí, tak to fakt tak pomáhá??? se s tim naučim, to chce čas
- Neděle 18. června 2006 ve 23:13® HaD
-
Oiquell> myslím, že když jsi ji nikdy neměl v ruce, tak to ani nemá cenu zkoušet, vážně.
- Neděle 18. června 2006 ve 23:12® HaD
-
roby> naopak – vypnout
- Neděle 18. června 2006 v 17:53@ Oiquell
-
Zdarec, jelikož jsem nikdy cíln smce nechytal, chtěl bych se zeptat na pár otázek .) Příští výkend bych rád vyrazil s kámošem na Slapy se člunem na sumce a tak by mě zajímalo, jestli mi bude k nčemu vábnička, když nemám echolot?K tomu jsem nikdy vábničku neměl v ruce.
- Neděle 18. června 2006 ve 14:52® roby
-
HaD> musíš na mě pomalu jsem v začátcích , vypnout symboly ..... tím myslíš nastavit funkci fish id?
- Neděle 18. června 2006 ve 14:28® HaD
-
roby> vypni symboly ryb a dej menší sensitivitu
- Neděle 18. června 2006 ve 14:28® HaD
-
to o bouřce je stará pravda, která ale má své výjimky a těch výjimek je tolik, že to vlastně ani pravda není
- Neděle 18. června 2006 ve 12:36® PowerBait
-
roby )Kolega ho má taky a při první zkoušce jsme z toho moc chytří nejsme i když jsme manuál pročetli a nanečisto to zkoušeli pomocí simulátoru v pc od Lowrance.Starej náš Humminidbird měl nastavení Fish ID a možnost zobrazovat tři velikosti ryb,ale ten Lowranc asi to nemá a nebo taky nevíme.
- Neděle 18. června 2006 v 11:09® roby
-
poradí mi někdo ? mám lowrance 125, dají se eliminovat na obrazovce malé ryby ?nemohu to najít v manuálu dík .
- Neděle 18. června 2006 v 8:48® zany
-
no tak měli jsme pouze jeden záběr a ten jssme ještě posrali ji nak ani tuk.prej před bouřkou berou to asi někde jinde ale komáři brali fest…a na ostatní proty pár jelčíků a dva uhoře do 50cm a nějaký jelce do 55cm na rybičky.....jinak celkem pohoda
- Sobota 17. června 2006 ve 12:48® xycht
-
No my měli snad 15 záběrů, chytali sme na líny a cejny do 30cm a všechno ryby kolem 80cm
Jednoho sem chyt dokonce za ocas
Pak nám došly ryby tak jsme tam dávali plotice 15cm, na ty to taky bralo.....Celkově hustý zahájení, protože sem sežranej od komárů