Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 15. května 2006 ve 20:08® Hrouzek
-
HaD- smysl to nemá, mě to taky nebaví, ale když mě otíráte pár chyb, o kterých vim pořád dokola takhle na veřejnosti,tak se bránim a otírám zas některé chyby o vás. To že to zní,že tvrdim,že já umim všechno a vy nic, dělá to samé nepřímo pepíno(vy) ke mně, vim,že to je ze srandy i z druhé strany,ale když si to čte mnoho dalších,tak to neni příjemné …takže nebuď z toho smutnej… už jsem asi před 14dny sem psal,že toho necháme těhlech blbostí…,ale pepíno si nedá pokoj..
Nesmíš zapomenout, že to neni jednostrané(to štourání do druhýho… Vy umíte a my umíme… takže bych navrhoval příměří
Hlavně ať berou.
- Pondělí 15. května 2006 v 19:02® HaD
-
hrouzek: myslíš, že má smysl se dohadovat o těhle kravinách? Jsi šikovnej, talentovanej, ale vždy pravdu nemáš. Za pravdu mi dáš tak počítám za 10 let. Vždy se upneš k nějakýmu názoru a zarytě se ho držíš (nezlomitelnej prut, nejlepší montáž, váha ryby atd., bla bla bla). Mám Tě rád, ale už mi tím začínáš lézt na nervy. Máš svojí modlu a my jsme matláci bez zkušeností, kteří proti Tobě nic nic neumí. Tohle chceš slyšet? Ano, neumíme nic! Až strávíš na sumcích tolik hodin co já (my), tak taky třeba dojdeš k pocitu, že toho zase tolik nevíš, kolik bys chtěl… Možná přeháním, ale je mi z týhle diskuze už blbě a smutno
- Pondělí 15. května 2006 v 18:54® HaD
-
hrouzek: no tak druhej no, to je už fuck.
- Pondělí 15. května 2006 v 17:34® Hrouzek
-
Jen počkej až tě navštíví ochranář v ital.,on ti vystvětlí,jak na druhu ryby s trojháčkem záleží
- Pondělí 15. května 2006 v 17:31® pepino99
-
Hrouzek> všechno někdy může hrát roli. Ale velikosta druh ryby je to nejmeně důležité :o))) !!!!!!!!!
- Pondělí 15. května 2006 v 17:20® Hrouzek
-
pepíno-ale hraje!
I velikost může hrát někdy roli!!
- Pondělí 15. května 2006 v 17:13® pepino99
-
Hrouzek> Ale jinak chytáme úplně na všechno !!!!!!!! ( kapr, karas, lín, ouhoř, cejn, skalák, plotice, okoun, prostě co přijde pod ruku ). Nástražní ryba nehraje roli !!!
- Pondělí 15. května 2006 v 17:01® pepino99
-
Hrouzek> no tentokrát když říkáš že se už vytřeli tak asi na živý myslím. Ale ještě se domluvíme s HaDem :o)) Jedeme v neděli 28.5. o půlnoci :o))
- Pondělí 15. května 2006 v 16:59® Hrouzek
-
pepíno- jojo,neni jistý,že tam pojedem ve stejnej čas…na jaký ryby budete chytat?
- Pondělí 15. května 2006 v 16:57® pepino99
-
Hrouzek> jen se řehtej. Uvidíme až přijedeme kdo se bude řehtat víc a líp :o))))
- Pondělí 15. května 2006 v 16:57® Hrouzek
-
a seš si jistej,že kecám?
- Pondělí 15. května 2006 v 16:56® Hrouzek
-
(-:
- Pondělí 15. května 2006 v 16:54® pepino99
-
Hrouzek> no a většinou to šoupnem do vody a wono to klape :o)))
- Pondělí 15. května 2006 v 16:54® pepino99
-
Hrouzek> ale ale ale ty si se teda taky rozkecal :o))))))
- Pondělí 15. května 2006 v 16:29® Hrouzek
-
HaD-první den byl nějakej záběr? Až druhej po té bouřce ne? Pepíno-to víš,já musím přemejšlet,mám to za úkol,kterej mě baví,za vaší bandu musí přemýšlet HaD. Heheh
- Pondělí 15. května 2006 v 16:26® Hrouzek
-
pepíno-ty seš, ale ukecanej klikomrd, já ti dám cigárko…
to jsem slyšel, jak se v Itálii hádáte, kam to šoupnout
))) HaD-nejvíc záběrů bylo z leva ne? Jo a vlastně na tvůj proutek, na kterej byl většinou záběr, když si u něj nebyl…ale to bylo tim karasem
)) ((((-:
- Pondělí 15. května 2006 ve 12:07® pepino99
-
Láďa_vydra> jo jo zvednul ho a jak se šel vyčurat tak zase lehnul :o))) Už meješ loť a dáváš bespečnostní pási aby nás nestáhli do vody Ládíku ????
- Pondělí 15. května 2006 ve 12:05® pepino99
-
Prutos> no vidíš a zase máš co lámat :o)))
- Pondělí 15. května 2006 v 9:32® pepino99
-
Hrouzek> no protože moc přemejšlíš a vymejšlíš. To mi dáme na břehu cigárko , trošku se rozhlédneme a pak šup šup šup a je to ve vodě. A zatím se nám to moc osvědčilo chiii hiii :o)))) Nekombinuj tolik a uvidíš že budeš taky chytat :o))). Jen bacha na wočka abys je neměl wopačně ....... :o))))))
- Pondělí 15. května 2006 v 9:04® HaD
-
Hrouzek> to víš, ještě se od Tebe musíme naučit, kam to vlastně dávat
A nejvíc záběrů bylo první den tam, kde jsme to zavezli my, ale asi jen náhodou
- Neděle 14. května 2006 ve 22:01® Hrouzek
-
HaD-Uplně nej bylo- jak jste našli to parádní místo bez vázek
)) Nebo jak jste tam dávali bojky, šup šup šup a je to
To jsem taky docela koukal…Já zvyklej vymejšlet,kam to šoupnout…taky že jsem to nevydržel,když jsem to viděl.. a musel jsem si to zavážet sám
A jsem rád, že záběrů na klobásky bylo nejvíc
- Neděle 14. května 2006 ve 21:13® HaD
-
Prutos> super
- Neděle 14. května 2006 ve 21:13® HaD
-
tak na sumcích ani bakterie
neviděli jsme v podstatě ani jednoho, rsp. pár průjezdů, ale bůhví co to bylo
- Neděle 14. května 2006 ve 21:12® HaD
-
Hrouzek> já zářil? a čím??? že sem je trhal ve stromech a úlet s karasem?..jo to byla záře
stane se
- Neděle 14. května 2006 ve 14:50® Prutos
-
Tak už mi koněčně vyřídili reklamačku zlomenýho Sprocka. K mé radosti jsem dostal celý nový prut.
)
- Neděle 14. května 2006 ve 12:23® Hrouzek
-
HaD- hned od začátku jsem nikdy sumce před tim netahal z lodě…ale nebylo na tom nic o nezkušenosti… To že jsem si nemohl dotáhnout multík sám, bylo tim,že jsem ho měl sice docela utáhlej, ale né až tak na zdolávání, a tu hvězdu chce dotahovat obouma rukama u těhlech Convektorů,což je na pikačů…náhodou si myslim,že jsem udělal dobře,že jsem řekl at mi to někdo pomůže dotáhnout rychle,než abych tam čuměl jak jede a jede a zamotá se do stromu…To se mohlo taky stát! Navíc ted používáme hlavně pákovky,a to je o něčem jiném
Rejpání joooo
, dej pozor nebo začnu rejpat já, na té výpravě si dost zářil
- Neděle 14. května 2006 v 10:12® Láďa_vydra
-
HaD> tak tam něco zvedni,ale dej bacha co
- Neděle 14. května 2006 ve 2:09® HaD
-
zítra na ně jdeme na vodu, která by snad měla být v budoucnu soukromá a sumci tam snad nějací jsou, tak jsem zvědav, zda vábnička nějakého zvedne…
- Neděle 14. května 2006 ve 2:08® HaD
-
jo a utažení si prosil Láďu ( nemůžu si nerejpnout-nějak si nezvládal zdolávat přitom si poštelovat naviják
) musíš ještě cvičit
- Neděle 14. května 2006 ve 2:07® HaD
-
Hrouzek> o nezkušenosti si myslím mluvil sám – mám dojem že jsi sám říkal, že jsi jetšě před tím z lodi netahal, natož takhle velkou rybu! Ten úhel byl prostě někde na hranici. Dobrej prut by ho ale vydržel