Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 13. května 2006 v 15:02® Hrouzek
-
HaD- ale to jsem měl jetlebácký štěstí, že se mi na to pověsil takovej sumík a ještě ten záběr brutální…
Dobrý bylo poslední noc, jak si už v lodi usnul, a Láďa na půl spal a při tom vábil a já měl myslim 2 záběry, naučit se místo záseku povolit a až potom seknout,bude pro mě nadlidskej úkol
- Sobota 13. května 2006 ve 14:52® Hrouzek
-
A taky jsem ho rval,protože už ujel pořádnej kousek od nás,aby se nezachytl o nějakej stromík
- Sobota 13. května 2006 ve 14:49® Hrouzek
-
Pitsman- je to dobrej prut, odzkoušeno ted na jaře.
Láďa_vydra- nerozumim stavění prutu, ale je to divný
HaD- udělal jsem z toho pořádnou žvejku co, věřil jsem,že to nepraskne, chtěl jsem si ho ozkoušet,jestli si je pak koupíme…ale to už víš
Jen nevim proč tomu říkáš nezkušenost…
když jsem za něj naschval rval, aby bylo vidět na kameře něco brutálního a i fotkách…a jak si říkal,při pozvbuzovaní spoluhráčů…
Aspon jsem poznal jaký to je,když praskne proutek
Velká chyba byla spíš povolenej multík,když sumec mazal rychle do hlubin,aby se nestihl omotat do stromu…Myslim,že si mi ho dotahoval.. Ten tvůj prut před lety se mohl klidně o něco ťuknout, dostat se do spoje zrnko písku… vždyt když vidim,jak dostávaj pruty zahulit při stěhování,to je mazec
Vem si Milkyho jak zlámal toho Beast Mástra, jdeme hlasovat, dá se vytvořit takový tlak o rybu jako vytvořil Milky při zvedání vleku
… Já jsem pro(i větší) při setinových nárazech na tvrdo.....
- Sobota 13. května 2006 ve 14:26® Láďa_vydra
-
Pitsman> Dle mého názoru jsou v pohodě já jsem s nima spokojenej.Jasně že na metrový sumíky je ten prut tvrdší.
- Sobota 13. května 2006 ve 13:36® Pitsman
-
jestli se mužu zeptat(Hrouzek a ostatní), co ty Beast mastery?Jaké jsou s nimi zkušenosti? Nebyly by na naše vody příliš tuhé?
- Sobota 13. května 2006 v 0:19® zany
-
hoši jdu z hadů a skoro hovno mimo x bílejch ryb ale had žáknej snad příště
- Pátek 12. května 2006 ve 23:11® Láďa_vydra
-
Hrouzek> Nevěř takové blbosti že prut je stavěnej na očka nahoru nebo dolů.To může vyslovit jen vygumovanej jetleba.Je to přesně jak napsal Had.Ondro zamysli se a nevěř každý blbosti..........Nebo myslíš že na blanku než navážou očka mají šikmovoký namalováno kde je horejšek nebo spodek prutu??? Peachovina.
- Pátek 12. května 2006 ve 21:06® pepino99
-
HaD> děkuju pane učiteli :o)))) myslím žes to napsal bezchybně :o)))))) Když jsem si koupik „kopí“ s kladkou tak jsem ho zapřáhl za V6 Vectru a frajeřil jak tahám auto prutem a co z toho.......?
- Pátek 12. května 2006 ve 20:36® HaD
-
měl bych technickej dotaz: jak se konstruuje prut, resp. jeho blank pro očka dolu a nahoru? Odpovím sám: úplně stejně. Jen počet oček určuje, zda je to vhodnější tak či onak, aby nebyl prut namáhán zkrutem. U hrouzka byly chyby celkem tři: jedna byla jeho nezkušenost zdolávání z lodě (nevhodný úhel prutu), druhá moje nabádání „ohni to, ať je pěkná fotka“ a třetí nekvalitní prut. Strom je nesmysl. Nikdy nedosáhneš takového namáhání, jako při zdolávání s adrenalinem v krvi, takového úhlu atd. Já se o tom přesvědčil před lety, kdy jsem si myslel, že jsem si koupil „nezlomitelný“ prut (taky jsem za něj rval vší silou za strom) a při prvním záseku na rybě 186 cm rupnul jak sirka.
- Pátek 12. května 2006 v 15:29® pepino99
-
Hrouzek> Sám seš jaryn herberte :o))))
- Pátek 12. května 2006 v 15:22® Hrouzek
-
ty jses,ale jetleba
heheh
- Pátek 12. května 2006 v 15:14® pepino99
-
Hrouzek> ale ale ale. Nesmíš každýmu fšechno věřit. Wočka sem wočka tam :o))) Kdybys zdolával ze břehu nebo měl v lodi kaldu tak se to nestalo. Extrém to nebyl ale prut byl v maximu a šli dva pohyby proti sobě. A jelikoš si jetleba tak to takhle dopadlo no. A kámoš ti nechce říct žes trupka tak tě vopíjí wočkama sem wočkama tam. Tys měl vyvalený wočka :o))) chiii hiii
A víš proč prdla moje pořádná šňůra ? - Pátek 12. května 2006 v 15:12® Hrouzek
-
- Pátek 12. května 2006 v 15:12® Hrouzek
-
kdybys měl pořádnou šnůru,tak by ti neprdla a máš to
)
- Pátek 12. května 2006 v 15:09® Hrouzek
-
pepíno-sekáš jak jetleba
vždyt jsem ti to říkal,že to nebyl žádnej velkej tah trdlo..
To kdybych byl za něj zapřáhlej,jako za strom s tim prutem,tak bych přelítnul někam přes loď.. zkoumali to,kde a proč to prasklo a kamarád pak za mnou přišel s usměvem,že jsem to zdolával očkama nahoru
vo tom to je
- Pátek 12. května 2006 v 15:06® pepino99
-
lovecsumcu> to nic to se stává :o))) Jak sem psal, o strom nevyzkoušíš nic :o))
- Pátek 12. května 2006 v 15:02® xycht
-
pepino99: díky…já to ale poplet
chtěl sem se zeptat na test šnůry ale napsal sem to blbě
- Pátek 12. května 2006 ve 14:59® pepino99
-
Hrouzek> to fi pif :o)) Ne ale nebyl to žádnej extrém. Tys šel trošku nahoru a sumec máčknul trošku dolů a už to bylo :o)). Kdybys měl pořádnej prut ty trdlo taks ho nezlomils :o))) hiiii No sekám pořádně když prdla 91kilová šňůra ne :o))
- Pátek 12. května 2006 ve 14:44® Hrouzek
-
záleží na tom,jestli sekáš jako trdlo nebo pořádně
no to video bych taky potřeboval někdy:o) je tam vidět,jak se zlomil ten prut?
- Pátek 12. května 2006 ve 14:40® pepino99
-
Hrouzek> co už tě to kočkování neba trdloušku ? :o))))))
- Pátek 12. května 2006 ve 14:40® pepino99
-
lovecsumcu> když sis je koupil tak asi z nějakého přesvědčení nebo z jakého koli důvodu. Už je máš tak už nic netestuj a vyzkoušíš ho až na rybě! Zlomit se dá úplně úplně úplně všechno !!!!!!!!!!! Jo jiná věc je testovat šňůry!!!
- Pátek 12. května 2006 ve 14:37® xycht
-
pepino99: jasný
a jak bys testoval pruty ty? Já mam ty SPRO jak tvuj brašule, takže bych je jako zkusil na sucho
- Pátek 12. května 2006 ve 14:30® pepino99
-
Hrouzek> Tak jo. Gdybys to s tý lodě nepáčil jak jantarus tak by vydržel taky :o))))) To chceš říct že při záseku vyvineš vetší sílu než při tahání „natvrdo“ ?????? Ty velkej trdlo :o))) Já to viděl na videu ty kecko :o))))))))))))))))
- Pátek 12. května 2006 ve 14:29® Hrouzek
-
tohle nebylo v záseku,ani v žádným kopanci sumce, prostě v tahu..heheh
- Pátek 12. května 2006 ve 14:28® Hrouzek
-
jenže zásek je uplně něco jinýho.. Tak mě začni poučovat ty malej trdlo
- Pátek 12. května 2006 ve 14:27® pepino99
-
lovecsumcu> Ne. Totální volovina !!!!!!!!! :o)))
- Pátek 12. května 2006 ve 14:26® xycht
-
pepino99: takže testování šňůr uvázáním ke stromu je blbost ?
- Pátek 12. května 2006 ve 14:20® pepino99
-
Hrouzek> no a už to konečně víš :o))) Strom je strom a sumec je sumec :o)) Taky sem testoval šňůru přivázanou za strom a v pohodě a pak mi ulítla v záseku, ale to jsem byl ještě malej jako Ty :o)) Až budeš velkej budeš vědětže stromy jsou na něco jiného Chhhhiiiiii chhhhaaaa chaaaaa
- Pátek 12. května 2006 ve 14:15® Hrouzek
-
Ten testovací prut nebyl stavěnej na zdolávání očkama vzhůru(problém byl v tom,že mi to kámoš neřekl),normálně by to vydržel v pohodě, vim co jsem s nim dělal o strom a ani se nehnul…
- Pátek 12. května 2006 ve 14:10® Hrouzek
-
pepíno-no právě, víte,že nic nevíte