Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 13. května 2006 v 15:02® Hrouzek
Hrouzek

HaD- ale to jsem měl jetlebácký štěstí, že se mi na to pověsil takovej sumík a ještě ten záběr brutální…:-)) Dobrý bylo poslední noc, jak si už v lodi usnul, a Láďa na půl spal a při tom vábil a já měl myslim 2 záběry, naučit se místo záseku povolit a až potom seknout,bude pro mě nadlidskej úkol:-))

Sobota 13. května 2006 ve 14:52® Hrouzek
Hrouzek

A taky jsem ho rval,protože už ujel pořádnej kousek od nás,aby se nezachytl o nějakej stromík:-))

Sobota 13. května 2006 ve 14:49® Hrouzek
Hrouzek

Pitsman- je to dobrej prut, odzkoušeno ted na jaře.

Láďa_vydra- nerozumim stavění prutu, ale je to divný :-)

HaD- udělal jsem z toho pořádnou žvejku co, věřil jsem,že to nepraskne, chtěl jsem si ho ozkoušet,jestli si je pak koupíme…ale to už víš :-) Jen nevim proč tomu říkáš nezkušenost…:-) když jsem za něj naschval rval, aby bylo vidět na kameře něco brutálního a i fotkách…a jak si říkal,při pozvbuzovaní spoluhráčů…:-)) Aspon jsem poznal jaký to je,když praskne proutek:-) Velká chyba byla spíš povolenej multík,když sumec mazal rychle do hlubin,aby se nestihl omotat do stromu…Myslim,že si mi ho dotahoval.. Ten tvůj prut před lety se mohl klidně o něco ťuknout, dostat se do spoje zrnko písku… vždyt když vidim,jak dostávaj pruty zahulit při stěhování,to je mazec:-)

Vem si Milkyho jak zlámal toho Beast Mástra, jdeme hlasovat, dá se vytvořit takový tlak o rybu jako vytvořil Milky při zvedání vleku:-) … Já jsem pro(i větší) při setinových nárazech na tvrdo.....

Sobota 13. května 2006 ve 14:26® Láďa_vydra

Pitsman> Dle mého názoru jsou v pohodě já jsem s nima spokojenej.Jasně že na metrový sumíky je ten prut tvrdší.

Sobota 13. května 2006 ve 13:36® Pitsman

jestli se mužu zeptat(Hrouzek a ostatní), co ty Beast mastery?Jaké jsou s nimi zkušenosti? Nebyly by na naše vody příliš tuhé?

Sobota 13. května 2006 v 0:19® zany

hoši jdu z hadů a skoro hovno mimo x bílejch ryb ale had žáknej snad příště

Pátek 12. května 2006 ve 23:11® Láďa_vydra

Hrouzek> Nevěř takové blbosti že prut je stavěnej na očka nahoru nebo dolů.To může vyslovit jen vygumovanej jetleba.Je to přesně jak napsal Had.Ondro zamysli se a nevěř každý blbosti......­....Nebo myslíš že na blanku než navážou očka mají šikmovoký namalováno kde je horejšek nebo spodek prutu??? Peachovina.

Pátek 12. května 2006 ve 21:06® pepino99
pepino99

HaD> děkuju pane učiteli :o)))) myslím žes to napsal bezchybně :o)))))) Když jsem si koupik „kopí“ s kladkou tak jsem ho zapřáhl za V6 Vectru a frajeřil jak tahám auto prutem a co z toho.......?

Pátek 12. května 2006 ve 20:36® HaD
HaD

měl bych technickej dotaz: jak se konstruuje prut, resp. jeho blank pro očka dolu a nahoru? Odpovím sám: úplně stejně. Jen počet oček určuje, zda je to vhodnější tak či onak, aby nebyl prut namáhán zkrutem. U hrouzka byly chyby celkem tři: jedna byla jeho nezkušenost zdolávání z lodě (nevhodný úhel prutu), druhá moje nabádání „ohni to, ať je pěkná fotka“ a třetí nekvalitní prut. Strom je nesmysl. Nikdy nedosáhneš takového namáhání, jako při zdolávání s adrenalinem v krvi, takového úhlu atd. Já se o tom přesvědčil před lety, kdy jsem si myslel, že jsem si koupil „nezlomitelný“ prut (taky jsem za něj rval vší silou za strom) a při prvním záseku na rybě 186 cm rupnul jak sirka.

Pátek 12. května 2006 v 15:29® pepino99
pepino99

Hrouzek> Sám seš jaryn herberte :o))))

Pátek 12. května 2006 v 15:22® Hrouzek
Hrouzek

ty jses,ale jetleba :-) heheh

Pátek 12. května 2006 v 15:14® pepino99
pepino99

Hrouzek> ale ale ale. Nesmíš každýmu fšechno věřit. Wočka sem wočka tam :o))) Kdybys zdolával ze břehu nebo měl v lodi kaldu tak se to nestalo. Extrém to nebyl ale prut byl v maximu a šli dva pohyby proti sobě. A jelikoš si jetleba tak to takhle dopadlo no. A kámoš ti nechce říct žes trupka tak tě vopíjí wočkama sem wočkama tam. Tys měl vyvalený wočka :o))) chiii hiii
A víš proč prdla moje pořádná šňůra ?

Pátek 12. května 2006 v 15:12® Hrouzek
Hrouzek
:-D
Pátek 12. května 2006 v 15:12® Hrouzek
Hrouzek

kdybys měl pořádnou šnůru,tak by ti neprdla a máš to:-)) )

Pátek 12. května 2006 v 15:09® Hrouzek
Hrouzek

pepíno-sekáš jak jetleba:-) vždyt jsem ti to říkal,že to nebyl žádnej velkej tah trdlo..:-) To kdybych byl za něj zapřáhlej,jako za strom s tim prutem,tak bych přelítnul někam přes loď.. zkoumali to,kde a proč to prasklo a kamarád pak za mnou přišel s usměvem,že jsem to zdolával očkama nahoru:-)) vo tom to je

Pátek 12. května 2006 v 15:06® pepino99
pepino99

lovecsumcu> to nic to se stává :o))) Jak sem psal, o strom nevyzkoušíš nic :o))

Pátek 12. května 2006 v 15:02® xycht

pepino99: díky…já to ale poplet :-)) chtěl sem se zeptat na test šnůry ale napsal sem to blbě :-))

Pátek 12. května 2006 ve 14:59® pepino99
pepino99

Hrouzek> to fi pif :o)) Ne ale nebyl to žádnej extrém. Tys šel trošku nahoru a sumec máčknul trošku dolů a už to bylo :o)). Kdybys měl pořádnej prut ty trdlo taks ho nezlomils :o))) hiiii No sekám pořádně když prdla 91kilová šňůra ne :o))

Pátek 12. května 2006 ve 14:44® Hrouzek
Hrouzek

záleží na tom,jestli sekáš jako trdlo nebo pořádně:-) no to video bych taky potřeboval někdy:o) je tam vidět,jak se zlomil ten prut?

Pátek 12. května 2006 ve 14:40® pepino99
pepino99

Hrouzek> co už tě to kočkování neba trdloušku ? :o))))))

Pátek 12. května 2006 ve 14:40® pepino99
pepino99

lovecsumcu> když sis je koupil tak asi z nějakého přesvědčení nebo z jakého koli důvodu. Už je máš tak už nic netestuj a vyzkoušíš ho až na rybě! Zlomit se dá úplně úplně úplně všechno !!!!!!!!!!! Jo jiná věc je testovat šňůry!!!

Pátek 12. května 2006 ve 14:37® xycht

pepino99: jasný :-) a jak bys testoval pruty ty? Já mam ty SPRO jak tvuj brašule, takže bych je jako zkusil na sucho :-))

Pátek 12. května 2006 ve 14:30® pepino99
pepino99

Hrouzek> Tak jo. Gdybys to s tý lodě nepáčil jak jantarus tak by vydržel taky :o))))) To chceš říct že při záseku vyvineš vetší sílu než při tahání „natvrdo“ ?????? Ty velkej trdlo :o))) Já to viděl na videu ty kecko :o))))))))))))))))

Pátek 12. května 2006 ve 14:29® Hrouzek
Hrouzek

tohle nebylo v záseku,ani v žádným kopanci sumce, prostě v tahu..heheh

Pátek 12. května 2006 ve 14:28® Hrouzek
Hrouzek

jenže zásek je uplně něco jinýho.. Tak mě začni poučovat ty malej trdlo:-))

Pátek 12. května 2006 ve 14:27® pepino99
pepino99

lovecsumcu> Ne. Totální volovina !!!!!!!!! :o)))

Pátek 12. května 2006 ve 14:26® xycht

pepino99: takže testování šňůr uvázáním ke stromu je blbost ? :-)

Pátek 12. května 2006 ve 14:20® pepino99
pepino99

Hrouzek> no a už to konečně víš :o))) Strom je strom a sumec je sumec :o)) Taky sem testoval šňůru přivázanou za strom a v pohodě a pak mi ulítla v záseku, ale to jsem byl ještě malej jako Ty :o)) Až budeš velkej budeš vědětže stromy jsou na něco jiného Chhhhiiiiii chhhhaaaa chaaaaa

Pátek 12. května 2006 ve 14:15® Hrouzek
Hrouzek

Ten testovací prut nebyl stavěnej na zdolávání očkama vzhůru(problém byl v tom,že mi to kámoš neřekl),normálně by to vydržel v pohodě, vim co jsem s nim dělal o strom a ani se nehnul…

Pátek 12. května 2006 ve 14:10® Hrouzek
Hrouzek

pepíno-no právě, víte,že nic nevíte:-)