Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 15. března 2006 v 17:46® opl
-
HaD> jak jsem jiz psal, vyrabi se pouze do velikosti 2/0
- Středa 15. března 2006 v 17:46® Prutos
-
HaD> Mě se líbí taky a na moje sumíky mi stačej i velikostně.
- Středa 15. března 2006 v 17:44® HaD
-
Prutos> ty se mi líbi velice, ale neviděl jsem je ještě v rozumné velikosti
- Středa 15. března 2006 v 17:39® opl
-
Prutos> ok, jinak divam se, ze jsi z L. muzes mi neco rici o slepem rameni dyje nebo on to je jakysi obtok, je dlouhy asi 12km (odhad), planuju tam v lete zajet a zkusit to tam. spise nekde dale od minaretu, kde je klidek
. mas nejaky info? dik
- Středa 15. března 2006 v 17:35® pepino99
-
No vypadaj slušně ale používám 3,4 a 5 na sumce a ty jsou stříbrné, takže nemůžu hodnotit. Myslím že s dvojkou na sumce se jít dá otázka jak bude sedět v tlamě při záseku třeba dvojky :o))) Otázka kde co a na co se chytá …
- Středa 15. března 2006 v 17:35® Prutos
-
opl> Počkáme na názor nejvyššího
)
- Středa 15. března 2006 v 17:33® opl
-
Prutos> myslim presne tyto
, podle mne by mel neco vydrzet, ale zkusenost s nimi nemam
- Středa 15. března 2006 v 17:31® Prutos
-
opl> Myslíš tyhle? Taky by mě to zajímalo. Já je používam, ale zatim jsem na ně potahal jen samý prťata takže držej.
- Středa 15. března 2006 v 16:55® opl
-
vyrabeji se ale pouze doo velikosti 2/0
- Středa 15. března 2006 v 16:54® opl
-
had: zdravim, zajimalo by me, jestli pouzivas OWNERY pouze ty stribrne nebo jestli znas i ty hnede (maji barvu jako vetsina trojhaku na stiky atd.). ty hnede nejsou tak masivni, ale jsou ostrejsi. dik
- Středa 15. března 2006 v 15:49® Pitsman
-
ahoj…
- Středa 15. března 2006 v 15:48® Estefano-Ebro
-
…no, mějte se jak chcete – jedu na pstruhy… :o)))
- Středa 15. března 2006 v 15:47® Pitsman
-
estefano:to jsou normálně hádanky ty tvé odpovědi:o)
- Středa 15. března 2006 v 15:38® Estefano-Ebro
-
pitsman, Sanger má kvalitní veci – nevim jestli vše… a tím nechci rict ze je nemám… ty věci.
- Středa 15. března 2006 v 15:34® Pitsman
-
tak přemýšlím, která věc z nezbytného vybavení se ještě neřešila?
- Středa 15. března 2006 v 15:34® Estefano-Ebro
-
pitsman, prosim nezapal všechno, je tam hodně dobrých věcí… :o)))
- Středa 15. března 2006 v 15:33® Pitsman
-
Estefano-Ebro> máš zkušenosti třeba s návazcovkama od Sangeru?nechci doporučení,jen tvůj osobní nazor:o)to není reklama:o)
- Středa 15. března 2006 v 15:32® Estefano-Ebro
-
doktor – ja nemôžem posielať žiadne vlastné názory čo sa týkajú vecí čo testujem, ale na týchto stránkach sa mi zdajú velmi prijatelné a presné názory HaD-a a aj Hrúzika… – sleduj to… :o))
- Středa 15. března 2006 v 15:30® Pitsman
-
Estefano-Ebro> ale klobouk dolu před tvými zkušenostmi, zase jsem o dost chytřejší…
- Středa 15. března 2006 v 15:29® Pitsman
-
Estefano: teda,ty to bereš zoodpovědně tu svou profesi:o)asi si teda vemu na BVV zapalovač a spálím polovinu sumcařských stánků na popel:o)
- Středa 15. března 2006 v 15:29® Estefano-Ebro
-
… na kevlaru musíš jako pojistku proti rozpletení udelat uzel..!!!
- Středa 15. března 2006 v 15:29® doktor
-
Estefano-Ebro: Tak pošli osobku ktoré si testoval a ktoré naj pozdávali ak nechceš robiť reklamu. Ale nebolo by to tu chápane ako reklama ale ako tvoj názor myslím. Bežne sa tu píše o náčiní konkret.značiek a HaD nehovorí nič.
- Středa 15. března 2006 v 15:27® Estefano-Ebro
-
:o) Nemuzu ti radit zadnym zpusobem, ale amatér pozná čistý kevlar od umelé hmoty podle toho, jak se zachová při popálení třeba zapalovačem… Pravý kevlar se nažhaví jako kov a pak se rozpadne na prach – umelá hmota udelá bouličku a zataví se… – dá se i formovat…
- Středa 15. března 2006 v 15:23® Pitsman
-
ahoj:o)máš icq?že by ses mi vyjádřil tam?:o)kevlar…ten nabízí taky více firem,ale jak má amatér poznat který je dobrý?
- Středa 15. března 2006 v 15:21® Estefano-Ebro
-
… a návazec na sumce je ideál kevlar – nejlépe 100 kg. Ale pozor..! – pravý kevlar – ne umelá hmota..!!!
- Středa 15. března 2006 v 15:19® Estefano-Ebro
-
Ahoj Pitsman, použivam trojhaky s dlhsou nohou a pritom davam pozor, aby boli dostatočne pevné proti splošteniu v tlaku – ako velmi spravne poznamenal HaD. Znacku nemam stabilnu a nemozem doporučit, lebo by to mohlo byť považovane za reklamu – testujem aj haky, tak sa nemožem vyjadriť k značkám – prepač… :o)))
- Středa 15. března 2006 v 15:16® Pitsman
-
to si člověk nevybere:o)))ale je fajn,že je tu mnoho lidí a mnoho zkušeností, člověk se tu dozví spoustu duležitých věcí.A jak s návazcovým materiálem? S čím jste spokojení?Aby řeč nestála…:o)
- Středa 15. března 2006 v 15:09® doktor
-
Estefano-Ebro: A aké trojháky používaš? Ktoré môžeš odporučiť?
- Středa 15. března 2006 ve 14:49® Estefano-Ebro
-
Walle Kale má svoje zájmy a podle těch hodnotí i kvalitu háčku. Upřimně nemohu doporučit Owner, protože má krátkou nohu a ta je i častou příčinou toho, že se nezachytí sumec o trojhák… Jednoduse má veliký „škodlivý úhel“, který zapťíčiňuje, že se nezasekává ryba ve smeru do masa (kosti), ale pod úhlem, kdy se lehce hák narovná, nebo kost jen poškrábe a bez zachycení-se vyklouzne z tlamy. To muže i zpusobit falešný dojem, že ryba při útoku „minula“ trojhák…
- Středa 15. března 2006 ve 14:34® HaD
-
Pitsman> no špatný nejsou, ale narovnáš ho jak nic. S ownerem nehneš. Stačí zapíchnout hák do stromu na návazci a zabrat. Fakt pevnost nic extra. Zase jsou perfektně ostrý a slabší, takže zásek líp sedne. Ale zase reznou. No každý má něco. Owner se zase hůř prosekává, ale je ostrej, nerezne a je pevnej. Asi nej volba.