Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 21. února 2006 v 19:53® Hrouzek
-
KUTIL- to neřeš na mokrým blátě se mu nic nestalo,pepínové je taky válej v trávě
)))))
- Úterý 21. února 2006 v 18:57® pepino99
-
KUTIL> nemusíš se obhajovat já taky neútočím. Každej wopčas něco zapomene :o)))
- Úterý 21. února 2006 v 17:53® KUTIL
-
pepino99> podložka bohužel zůstala doma ale nebudu se obhajovat chybu uznávám bezní to nejde ale ryba byla vrácená vodě rybynu nejím jsou to kámoši
- Úterý 21. února 2006 v 16:45® pepino99
-
KUTIL> ale taky dělaj radost ne :o))) Jen bych pod něj dal podložku při focení
- Úterý 21. února 2006 v 16:10® KUTIL
-
HaD> To víš tobě se toříka ty máš ty velký vychytané a na nás tam zůstavaj ty čudly
- Úterý 21. února 2006 ve 14:31® pepino99
-
KUTIL> no a nebo to pofičí jakoraketa a budou brát zrovna velký :o)))
- Úterý 21. února 2006 ve 14:29® KUTIL
-
váhám duben asi pojedem jedu tam už po třetí zatím nic moc 140cm ,taky byh jsi chtěl už pořádně zatahat sumci my nedaj spát ,doufám že alpy budou tád pomalu nebo to bude pěkná mela
- Úterý 21. února 2006 ve 14:21® HaD
-
KUTIL> já jsem první dvy roky neměl v Itálii ani záběr…tutovky to není nikdy, zejména ne v Itálii
- Úterý 21. února 2006 ve 14:16® pepino99
-
KUTIL> jistotu totiš nemáš nikdy !!!! Na tutovejch vodách v tutovejch termínech při tutovým počasí už vyhořelo tolik tutovejch rybářů, že by to bylo tutově na několik tutovejch knížek :o)))
- Úterý 21. února 2006 ve 14:13® pepino99
-
KUTIL> No jasně. V dubnu a v září zas :o))) !!!!
- Úterý 21. února 2006 ve 13:36® KUTIL
-
zdravím velké rybáře .chlapy zima byla vydatná trofnete jsi odhadnou správný čas na sumce do Italie . my se nemůžem schodnout jestli duben nebo jistota září dík za typy
- Úterý 21. února 2006 v 11:29® opl
-
Láďa_vydra> zdravim, jeste stale premyslim nad tim prutem, co jsme se bavili, nasel jsem jeste jeden od SHIMANA, a to BEAST MASTER SUPER CAT www.gammarus.cz nemas s nim nahodou zkusenosti? pred tim jsi mi doporucil BEAST MASTER JT 260, ale nevim, jestli neni moc kratky, budu chytat vetsinou ze brehu. Jak to vypada s tou snurou? pocitas se mnou? vzal bych si asi 150m. dik
- Úterý 21. února 2006 v 11:06® Láďa_vydra
-
Pája777> ok posílám
- Pondělí 20. února 2006 ve 22:38® Pája777
-
Láďa vydra:čau Ľáďo,můžeš mi prosim poslat taky ňáký info,rád bych tam s tebou vyrazil,dík :0)))
- Pondělí 20. února 2006 v 15:08® Bobson
-
Rendy> AHOJ TY JEDEŠ NA EBRO V DUBNU RENDY ? JA TAKÉ. A S KÝM TAM JEDEŠ ? NAPIŠ MI NA ICQ DAME ŘEČ. ICQ 217–010–271
ROMAN FM - Pondělí 20. února 2006 v 10:34® Donald
-
vody: já když náhodou jdu na sumíky, tak chytám většinou na Jelce, ale známý chodí hodně často a chytá je i na karase. Dokonce říká, že čím živější, tím lepší. Mě se dokonce stalo, že mi Jelec vyskočil nad bojku a za ním sumík, který ho chytil ve vzduchu – to nebyl určitě líný Jelec. Ale zas na karase mi sumík vzal bojku místo ryby. Někteří dokonce nástražákům uřezávají zadní ploutve – prý pro lepší napodobení nemocné ryby. Ale co jsem viděl, tak to moc nefunguje a pokud se rybka vrací vodě, tak mi to připadá, jak kdyby člověku někdo uřezal nohy pod koleny. Taky by mohl chodit, ale jak?
- Neděle 19. února 2006 ve 12:01® Láďa_vydra
-
Alivio> neměli jsme na lodi pánvičku
- Neděle 19. února 2006 v 11:58® Shrek
-
Láďa_vydra> no a co teprv kdybys to obalil a osmažil!!!
)
- Neděle 19. února 2006 v 11:30® Láďa_vydra
-
vody> to asi platí pro všechny nástražáky stalo se nám že jeden den to bralo na ůhoře a kaprů si nevšimli a druhý den opačně. Taky sem zažil že braly na kapří podkovy.Došli nám kapři tak jsme posledního naporcovali na podkovy a brali jak šílení
- Neděle 19. února 2006 ve 2:00® carrrp
-
vody-s těma karasama mám naprosto stejnou zkušenost.já jsem na karasa na labi vlastně suma ani nechytil a to jsem je dával dost často.asi dvakrát se mi stalo,že sumík praštil do dvou metrů od boje a karase si nevšiml,nebo ho nebyl schopný chytit.
- Neděle 19. února 2006 v 1:19® vody
-
Jo a ještě jedna perlička na závěr.Kousek od nás je Tesco Hradec Králové,kde celoročně prodávaj živé ryby,hodně hradečáků tam jezdí nakupovat nástražní línky na sumíky.Jednou jsem zažil zajímavou hádku prodavače s Asiatem a rybářem.Rybář se rozčiloval,že dle telefonického ověření maj prý línky a proto přijel.A na co teď bude chytat.Prodaváš mu nabízel jako alternativu Tilapii nilskou,že to prej taky hodně berou na sumce.Jenže Asiat poslední živé rybky chtěl ťuknout a naporcovat na nějakou národní jemu známou pochutinu.Posléze jsem viděl šťasného rybáře s belíkem u vchodu jak šťasně odcházel a bylo na něm vidět radost z vítězství.Tak jsem mu popřál šťasný lov a odjel k domovu.Za několik dní jsem potkal tohoto rybáře na jednom revíru a má otázka směřovala na Tilapii a její úspěšnost při lovu.Prý nechytal,při vyndávání nákupu do lednice si jeho kýblu v chodbě všiml nenasytný kocour a Tilapie byla naporcovaná nikoliv od Asiata ,ale kocoura.Jo i takový prý je život.
- Neděle 19. února 2006 v 0:47® vody
-
V nějakém článku o Ebru(nevim,ale kde) jsem četl jak popisuješ ,že sumci jeden den reagovali velice agresivně na trůmany a další dny si jich ani nevšimli a zájem byl z jejich strany o jiné nástrahy typu kapr,úhoř atd.Proto jsem se dotazoval jestli jsou na Ebru.Na Labi je znaj tak asi ty úspěchy můžou bejt lepší,ale člověk dokuď nezkusí tak nikdy neví.Letos to s nima otestuju a uvidím.Pokuď kámoš nemlžil a na zaručeném místě je nachytám,loni jsem to neotestoval z důvodu nemožnosti je nachytat.Je zajímavé že u nás na Labi jsem měl podstatně lepší výsledky s cejnama oproti karáskům,kteří jezdili jako o život.Jeden rybář mě dokonce tvrdil,že ti karásci jsou moc živí a sumec se po nuspěšném ataku neobtěžuje znovu ho nahánět.Tak nevím co ďablik trůman.
- Neděle 19. února 2006 v 0:21® Láďa_vydra
-
vody> co jsi četl o Ebru?
- Neděle 19. února 2006 v 0:20® Láďa_vydra
-
vody> na pádu ......... na ebru trumeni nejsou
- Neděle 19. února 2006 v 0:14@ la8997@chytej.cz
- Sobota 18. února 2006 ve 23:46® vody
-
Láďa_vydra:A na jaké vodě?To samé jsem četl o Ebru,ale proč to snad ví jen ten sumec.U nás na Labi je sumíci znaj moc dobře,tak ,že uš tam asi od nich nejsou,ale jestli jsou na Ebru to nevím.
- Sobota 18. února 2006 ve 22:10® Láďa_vydra
-
Někdy to na mě bralo jak šílený a někdy si jich ani nevšimli.
- Sobota 18. února 2006 v 19:57® Shrek
-
vody> snese toho opravdu hodně.Hlavně má krásný záběry.Kdysi jsem je chytal na Vltavě 2,letos jsem si koupil jen krajskou povolenku,takže u nás v ZČ se nechytám,ale příští rok na ně vyrazim cíleně a konzumačně.
- Sobota 18. února 2006 v 18:31® HaD
-
vody> to určitě jo…chytali jsme na ně v Itálii, ale tenkrát jsme nechytili vůbec nic ani na jiné nástrahy
- Sobota 18. února 2006 v 18:30® vody
-
U nás jich bylo Na Labi hodně,ale sumíci je asi požrali,ale kámoš zná zaručenej revír,kde se daj bez problému nachytat tak proto se ptám.A hlavně si myslím,že oproti cejnoj ten trůman asi snese hodně na háku.