Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 23. srpna 2005 v 9:29® xycht
-
pepíno99: nedovedu pochopit,že ty lidi budou moci ještě někdy chytat. Sebral bych jim papíry a nikdy nedal a ještě jejich fotky někde vyvěsil aby měli aspon ostudu. Tohle se fakt nedělá.
- Úterý 23. srpna 2005 v 9:21® Stefi
-
> pepíno99: O tom už tady nedávno byla zmínka a můžu říct, že je největší prasárna co může být. Ty pytláky bych tam naházel místo těch sumců. Ale to je škoda slov, takový hovada nenapravíš.
- Úterý 23. srpna 2005 v 9:06® pepino99
-
> petr171: > xycht: Dokud lidi s tímhle přístupem a názorama nevymřou tak se těško něco změní. Je to všude stejný.
U nás v lstopadu chodili podsekávat sumce twistrem na zimoviště . Bylo to v centru města a jenom co se vědělo jich vyndali kolem 140 ks od 80 do 150 cm. členové RS na to koukali jako na obrovskou zábavu a neudělali vůbec nic ( teda když nešli „chytat“ taky ), protože to přeci bylo regulérní vláčení. Není to na poblití … ???? - Úterý 23. srpna 2005 v 9:00® petr_171
-
tady ty hovada zabijou vsechno kdyz je nikdo nevidi od 40 do 170 a este budou rikat ze sumec vyzere vsechny ryby nas milej zlatej predseda MS Lovosice ted napsal krasnej clanek do novin dal bych mu pesti ale to ze tady je pres zimu 200–500 kormoranu na 5km reky to nikoho nezajima je to hnus
- Úterý 23. srpna 2005 v 8:54® xycht
-
PT: oprava „brali“
- Úterý 23. srpna 2005 v 8:53® xycht
-
PT: jasný
ale kdyby si braly ty menší sumce, který někdy ber taky tak s těma velkýma si pak v budoucnu můžou znovu zabojovat. ale asi to nechápou. Pak at se nediví že na tě zase na několik let zbyde tahat cejny
- Úterý 23. srpna 2005 v 8:08@ kodl
-
Pojedu na víkend na dyji 6 nesmí se tam zavážet tak to vidím na pro mě neoblíbenou činku a kam to mrsknu s 300g olovem tam to bude. Když to bude 50m tak budu rád-:((((((Tak jsem zvědavej. Nebyl jste tam někdo?
- Úterý 23. srpna 2005 v 0:52® PT
-
xycht:Já taky nejsem chyť a pusť
,ale znám hodně starej dědoušků co sežerou vše co chytí,míra nemíra. A řeknou mi:Víš ty kolik stojí kilo sumčího,neblázni a ber. Bys to musel vidět. To nemluvím a několika 10 kg cejnů atd.Úcta ke stáří ,ale tohle je na bl…í!
- Úterý 23. srpna 2005 v 0:07® xycht
-
PT: Jo taky si myslim,že nebudou všude přemnožený jak se tvrdí. Možná, že na Labi, Berounce a Moravě ano, ale jinde nevim. No osobně nechápu když někdo vezme velkýho sumce na jídlo. Na jídlo podle mě stačí nějaká metrovka. A co je nejvíc blbý, že ta ryba v tom revíru prostě chybí a další rybář, kterej na tu rybu čeká třeba celej život nemá tu možnost jí ulovit. Chyt a pust nejsem.
- Pondělí 22. srpna 2005 ve 23:33® PT
-
xycht:Přesně tak. Většina se jich sežere,tak se není čemu divit
- Pondělí 22. srpna 2005 ve 22:12® xycht
-
koukam,že je to všude nějaký divný…že bych těch fousáčů zase nebylo tolik?
- Pondělí 22. srpna 2005 ve 21:27® petr_171
-
labe ze soboty na nedeli taky ani naznak
- Pondělí 22. srpna 2005 v 11:29® Daemon
-
Řeka Ohře a ÚN Skalka nic. Více ve fóru – Sumci na Chebsku.
- Pondělí 22. srpna 2005 v 11:19® xycht
-
kodl: kámoš byl teď na Orlíku a taky nic
- Pondělí 22. srpna 2005 v 10:26@ kodl
-
Celej víkend na Dyji 5 a ani náznak
- Neděle 21. srpna 2005 ve 14:28® tkrizak
-
Tak chlapi jak, berou v Bulharech.
- Sobota 20. srpna 2005 v 11:31® xycht
-
karelc:
) jojo já vim
škoda že ten borec neřek kdo vlastně je… to jediný mě mrzí..
- Sobota 20. srpna 2005 v 9:17® karelc
-
pepíno99: já xychta jen tak štengruju, kvůli jeho nedávné hádce o silonu na trhačce, sumcařina není pro mě
)
- Sobota 20. srpna 2005 v 9:01® pepino99
-
> karelc: jo jo to má xycht pravdu. Jak kde ale s trhačkou bych začal od 0,28 do 0,40.
- Sobota 20. srpna 2005 v 8:54® xycht
-
karelc: s tou trhačkou ti neporadim. na to sou na mrku jiný borci
)))))))
- Sobota 20. srpna 2005 v 8:53® karelc
-
xycht: asi ne, jsem až do večera v práci, k vodě bych se dostal až kolem deváté. Raději se vyspím a od neděle jsem si vzal volno až do 10. září. To je trošku potrápím
BTW: chtěl jsem zkusit sumíky na trhačku. Jakej vlasec tam mám použít? stačí 0,14?
- Sobota 20. srpna 2005 v 8:42® xycht
-
karelc: přeju dobrý ránko. sumatry radši na mušák chytat nebudu
) ale určitě by to šlo. ale nevim nevim
Joo uzeny rybky to taky můžu. já sem ted dostal kus sumíka a dělali sme ten guláš co na něj dával drápalík recept v Tv a moc dobrej… razíš dneska na ně?
- Sobota 20. srpna 2005 v 8:05® karelc
-
xycht: musíš koupit extra kvalitu, ať o ty sumatry na x-big bunnyho nelomíš prut
)
BTW: teď jsem dojedl snídani – uzenej sumec a cejn. Lahoda… Kámoš si převezl z Moravy něco lehce přes metr sumíška a dva lopaťáky, a teď nám dal kousíček ochutnat a zmizel, abysme muá to nesnědli celý
- Sobota 20. srpna 2005 v 7:52® xycht
-
karelc:
)))) no já koupim něco levnýho radši
pak se uvidí…
- Sobota 20. srpna 2005 v 7:41® karelc
-
xycht: chystám se, jen co dokoupím kolo, novej vláčák, byt, novou babu
))) A pak už hurá do mouchy… Ne, fakt do toho chcu jít, ale momentálně si nemůžu dovolit velkou investici. A dám na radu zkušenějších a počkám si, až budu mít prachy a koupím kvalitnější cajk. Jen kolečko asi ošidím
)
- Pátek 19. srpna 2005 v 19:32® xycht
-
karelc: já ted budu trošku fušovat do mucholovu, láká mě to…
muškaříš taky?
- Pátek 19. srpna 2005 v 19:31® xycht
-
karelc: tak to neni tak špatný ne?
lepší než kdyby brali menší než 35
no koukam,že na bolínky je spoleh, na hněvkovicích jich bejvalo tak jak nasr…
) jojo koukal sem na Basse. krásný okouni…
- Pátek 19. srpna 2005 v 18:24® karelc
-
xycht: jo, jdou právě akorát ti candáti, 35 – 50cm. A sem tam bolínek, ale štiky ne a ne a hlavně okouni lautr nic. Alespoň u nás. Tak trošku závidím Bassovi, ten je lape jak na běžícím pásu, a pěkný kousky.
- Pátek 19. srpna 2005 v 17:59® xycht
-
karelc: no a daří se ti je čapat?
já sem letos vláčel dvakrát – jeden okoun a štička asi 30cm
- Pátek 19. srpna 2005 v 17:53® karelc
-
xycht: nic moc, chodím se bavit candátama, ktarý jsou těžce vykoupený množstvím utrhlých gum
Jináč, kamoš na Moravě teď lapil nějakýho sumíka (ne Sumíka
) prej i dost lovili. Ale stejně je letos debilní léto, vláčka je absolutně pasová…