Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:51® jiris
-
Hrouzek – tím, že jsi jich pár sněd, tím to není že tam nejsou neboj
Je to dáno všemi okolními fakory, bagrování, regulace, málo vody, atd…
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:49® Hrouzek
-
A tet už na Doubravě je hodně málo potočáků…
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:48® Hrouzek
-
jiris-jo potočáci u nás byli a už nejsou. Je fakt,že před 2roky jsem si jich pár vzal nad 30cm,pod jsem všechny pouštěl. Taky mně párkrát spadnul velkej nad 40cm,toho pak vytáhnul kámoš a sežral 43cm a pak mi vzal a utekl ještě jeden a ten měl přes 50cm potočák :o( Na ně mám smůlu
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:45® Hrouzek
-
michal-ale Láda se taky pokoušel chvilku,ebro taky a Aleš V taky,ale všichni to vzdali a já jsem zůstal zas sám"obranář" a pak mě přišla zpráva od Ládi,že mám jít sem mezi Vás a mám pokoj a jsem spokojenej
)))))))
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:44® jiris
-
Hrouzek – je jedno zda jsi ji koupil nebo ne. Pořád je to živý tvor. To s těma pstruhama asi znáš taky si je kdysi na dobravě chytal, ne a teď je tam co??. michal – jakýpak šití, myslím, že s Hrozkem normálně diskutujeme!!
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:43® Hrouzek
-
michal-on do mě nešije. To ty na MRKu,ty tam ze mě dělali debila. Tohle je jen výměna názorů.. na MRKu nešijou do Vás,protože se tam moc neukazujete s fatkama a tak a neni Vám 17,kdo chytil už takové ryby… :o)
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:42® Pavel_77
-
> michal: Kde jsi je koupil a kolik chechtáku jsi za ně dal?
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:40® Hrouzek
-
jiris-jo to všichni hmyzáci maj rádi kapry. Ale můžu tě ujistit,že třeba v Labi je kaprů nad 15kg hodně málo. Jo RŘ to je peachovina…
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:39® michal
-
Pavel: Jde to . ty multíky co ukazoval hrouzek mam dva a loni fungovali bez problémů. hrouzku zas do tebe pěkně šijou jako na mrku, co?
Zvláštní ,že u nás pár, co se objevujem na chytej se to nestává - Neděle 30. ledna 2005 v 17:38® Hrouzek
-
jiris-Je to postavený celé na hlavu,co když chytám na rybky,které jsem nechytil,ale koupil. To je jedno,je to pořád dokola…
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:38® jiris
-
Hrouzek – za to nemůžou ti rybáři, ale ten skurv. j RŘ, že to vůbec umožňuje. Kaprů se nebojím, těch bylo, je a bude hodně. Mám strach a lososovité, říční a dravé ryby. Proti kaprovi jsem zaujatej, to je dobrá nástražní a konzumní ryba
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:37® Pavel_77
-
> Hrouzek: Co to je za značku a kolik stojí?
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:35® Hrouzek
-
Né tak je nedělím-vim,že jsou rybáři ty mezi… Ale nejvíc mě štve,když někdo sežere nákou trofejní rybu- která by mohla dále žít,že neni háčkem poškozená atd ,to pak je u mě masař první třídy!!!Když si může vzít 2malé..
jiris-tak 99,9%
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:32® jiris
-
Hrouzek – jo ryba je to krásná, jen ten poměr ruky a hlavy. Vím, že je těžké udělat pěknou fotku s malou rybou, proto je možná lepší fotit různá zátiší vedle prutu nevím a nebo normálně u těla, nebo jen detail ryby na fotce nemusí být každopádně jen ryba a lovec, může tam být jen ryba, ale i malá ryba vypadá pěkně i bezpředpažování.
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:29® Hrouzek
-
jestli pak pojedeš na Pád,tak se určitě vyplatí s pákovkou a tohle je asi nejlevnější co je dobry..
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:28® jiris
-
Hrouzek – přečti si znovu co jsem napsal!! Nepsal jsem, že jsi masař, ale je pič. a, že jseš 100% CaR, když zabiješ jednu rybu proto abys chyt druhou! Prostě to tak je ať chytáš na rybičky cokoliv, sumce, candaty to je jedno… zde neuspěješ ani s tím, že se je snažíš šetrně nastražovat, ikdyž je to jen dobře. NEMŮŽEŠ být 100% CaR, ikdyž si neponecháš ani jednu rybu. S tím focením, je pravda, že si můžeš fotit co chceš jak chceš pouze se ti snažili poradit, jak vypadá fotka přirozeněji. Jedna poznámka, Ty dělíš rybáře jen na masaře a 100% CaR, když si to po tobě tak přečtu a to je blbost, jsou lidé i mezi tím (většina). Ty jsi něco mezi tím, ale hodně se blížíš k těm 100% chápeš?! To je můj názor. 100% CaR by byl rybář co chytá např. dravce na umělé nástrahy (mrtvé rybky, možná?) a 100% ryb pouští.
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:28® Hrouzek
-
doporučuji tenhle. Kámoši mají na to 230ku z PÁDU a v pohodě!
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:25® Hrouzek
-
pavel-jo byl pěkně vycpanej,blbě bral drbal drbal asi 1m tažení a jak vystrčil zobák,hned jsem mu jí prdnul. Ale je to makačka vydržet ty drbánky bez ucuknutí-je to to samí,jak když drbou duháci do mouchy,třeba 20záběrů na jeden hod-stahování a ani jeden pořádnej cukanec-drboši jedni!
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:24® Pavel_77
-
Hrouzek: Tak přemejšlím že bych si sehnal nějakej takovej
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:20® Pavel_77
-
Hrouzek: Pěknej okoun!
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:19® Hrouzek
-
třeba tahle fotka je podle mě parádní,umíš si představit toho okouna,kdybych ho měl u těla,by nebyl ani vidět…
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:13® Hrouzek
-
kurna to jsou chyby,nezabil,poranit.. :o)))))))))
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:12® Hrouzek
-
jiris-takže ten kdo chytá an živou?Je automaticky masař?Nesportovní rybář..????
Ono je totiž ani nezajímalo,že je nepíchám na trojháky(se snažim je co nejméne porabit),že kdyby byl jinej spůsob jak uspěšně chytat velké sumce než na živé rybky,tak bych na ně nechytal… Minulej rok jsem si nevzal rybu k jídlu a to můžu říct,že mi opravdu chutnaj,takovej pstruh na másle… Ale tyhle všechny články atd Mě uplně změnili a už bych nezabyl rybu pro večeři. To raději řeknu mamce at koupí nákou makrelu v obchodě!!!Tak si to přeber,jestli to co vůči mě konali bylo spravedlivé… Jo a s těma fotkama,jsem jasně řekl,že se mi takhle líběj. Když uvedu pravdivou míru,tak si můžu dělat fotky jak chci…
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:04® jiris
-
Hrouzek – ne chtěli Ti pomoct při focení, to že se moc předpažuješ v tom měli pravdu, ty fotky s těma sivenama a duhakam by byli hezci, kdyby ryba byla u těla. A pak si je naštval těma kecama v kartě, je přece blbost byt 100% CaR a chytat na živou, to snad uznáš ne??!!
- Neděle 30. ledna 2005 v 17:01® Hrouzek
-
co na tom bylo dobrýho,že tam ze mě dělali debila?
- Neděle 30. ledna 2005 v 16:59® jiris
-
Hrouzek – je dík, to je pocta
Chlape oni to s tebou myslej dobře!!
- Neděle 30. ledna 2005 v 16:58® Hrouzek
-
jiris-to fakt nevim,ale přirovnal bych tě třeba k ZN a Milošovi_D na MRKu.. Píšou stejný blbosti a ještě votravujou… Ještě,že už od nich mám pokoj..
- Neděle 30. ledna 2005 v 16:57® Pavel_77
-
> michal: Čau, jak se vede?
- Neděle 30. ledna 2005 v 16:55® jiris
-
Hrozek – zkus hadat?!
- Neděle 30. ledna 2005 v 16:54® Hrouzek
-
jiris-seš fakt krutej masák nebo to jenom hraješ???? pavel-to je různý,podle proudu i 500g-podle velikosti olova..