Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 6. prosince 2014 ve 22:25® Cudla
-
Rybářský týdeník č. 36 je tam i psáno a foto…
- Sobota 6. prosince 2014 ve 21:01® tenodvody
-
Cudla> to je macek! to už není sranda.
- Sobota 6. prosince 2014 v 19:47® Cudla
-
Banda se slovovat nemuze pouze ze svolenim kraje a ten se k tomu nema.Jo a kajmanka je uz v lesoparku mela skoro pul metru, krasavice, ale mit ji pouze dal od tela
- Sobota 6. prosince 2014 v 11:54® tenodvody
-
cormoran> to snad né? Proč závist, já ti zase závidím ta tvá Cčka
já dělam co mohu a prostě to nejde
resp. to neumím
Ta rybařina, to je jen jako odměna za to, že člověk chodí denně na 8 hod makat a pak si hold udělá radost
- Pátek 5. prosince 2014 ve 23:40® ladamaj
-
tenodvody>tak chodit to by asi moc nešlo mám invalidní vozík ale když to jde pohybuji se i bez ale ne daleko vláčím jen ze člunu nebudu otravovat přesto děkuji.
- Pátek 5. prosince 2014 ve 21:56® tenodvody
-
ladamaj> Také sem mobilní, mohu i na vodu, vlastním loďku i boat, ale moje návštěvy vody sou neplánované, prostě dorazím domu, sednu do auta a jedu, moc neplánuji. Rád chodím i cca 15km podle vody atd. Nerad sedím na fleku.
- Pátek 5. prosince 2014 ve 21:50® ladamaj
-
tenodvody>pokud budeš mít zájem tak se mužem setkat a pokud si budeme rozumět tak mužem jezdit na ryby…hledám dobrého parťáka jezdím kam koly sem mobilní a to i po vodě akorát že nepiji.
- Pátek 5. prosince 2014 ve 20:30® cormoran
-
tenodvody> Stejně bych tolik nedal..
Za poloviční cenu máš kolovrat, co udělá stejnou práci. Ale tak jako chápu, že na mazlení asi dobrý.
Samozřejmě ze mě mluví závist.
- Pátek 5. prosince 2014 ve 20:07® tenodvody
-
cormoran> jo a už má i svou parkovací plochu to bych nebyl já
kdybych de krásně nepodložil ve skříňce ke kámošum, však ty víš, že sem jeden z těch, co na to dbá
- Pátek 5. prosince 2014 ve 20:06® tenodvody
-
cormoran> Kámo, nekouřím, nepiji a investice pouze rybám věnuji
navíc v práci nemarodím a poslušně chodím
- Pátek 5. prosince 2014 ve 20:04® cormoran
-
tenodvody> Ty wolle, koukám, že nevíš co s prachama
- Pátek 5. prosince 2014 v 19:48® tenodvody
-
cormoran> udělal sem si radost a pořídil nový kolovrat na vousy a to TICA Talisman TG8000, kus železa
snad bude dobrý.
- Pátek 5. prosince 2014 v 19:45® tenodvody
-
ladamaj> jo jo, bydlím tady a dokonce se pohybuji v Chomutově, svět je malý.
- Pátek 5. prosince 2014 v 19:38® ladamaj
-
tenodvody>nejezdí mne výtah tak se nedostanu ven bez pomoci shody sou můj nepřítel…ty bydlíš někde tady když tak písni na osobku.
- Pátek 5. prosince 2014 v 19:20® tenodvody
-
ladamaj> jasný, tak horký to není
- Pátek 5. prosince 2014 v 19:19® ladamaj
-
tenodvody>nevím kolik tam je jen píšu co mne řekl kamarád.
- Pátek 5. prosince 2014 v 18:46® tenodvody
-
ladamaj> Já bych to tak horký neviděl, Banda je sice upuštěná, ale není tam tak málo vody
- Pátek 5. prosince 2014 ve 14:32® ladamaj
-
cormoran>sám nevím proč jim to povodí nepovolilo…dělají tam opravy ale jak dlouho to bude trvat neví MO chtěla aby to dopustili oni že ne je tam kvůli tomu už takto velká škoda od kormoránů.....odlov nesmí provést tak tam ten zbytek pokape…není ani zákaz lovu a zkrátka jim nic nechtěj povolit a když vezmu Kavu na SUS tak to je blb už sem měl tu čest s ním jednat nic ho nezajímá mám spoustu dokumentace nezájem arogantní střevo vím i jak se drancovali parmy pod střekovem a jak dlouho trvalo než dali zákaz…podívej se jaký je bordel na SUS a poměř to s jiným krajem a že mám s ježdíno spoustu vod ale z takovým bordelem a nedostatky sem se nesetkal…jednal sem i s Prahou přímo hlavního hospodáře Braňou Ličkem setkáváme se na prezentacích i když je třeba na schůzích ale nejsem pisálek tohle bych rozmáz po celém svazu ČR nebo pozval TV vystupoval sem tam mockrát ale v dnešní době prachy vládnou světem a to je špatné.
- Pátek 5. prosince 2014 ve 13:23® cormoran
-
ladamaj> Jestli situaci správně rozumím, tak je to celý nějaký divný. Jestli chtěla Chomutovská MO slovit rybník před nějakou plánovanou opravou a POH jako vlastník pozemku bylo z nějakýho důvodu proti, co se mi zdá divný, tak by měl jednat s POH uživatel revíru, což by měl být SÚS UnL.
- Pátek 5. prosince 2014 ve 12:24® ladamaj
-
cormoran>včera večer sem mluvil s cudlou tak mne říkal co mají za problém s povodím ohře tak čekám kdy zavolají a zařídím jim povolení k odlovu.Jinak jak to zamrzne tak je konečná a ryby tam pokapou už takhle sou tam kormoráni a mají žně ani tam nedali zákaz chytání to nechápu… mne nejezdí výtah tak se nikam nedostanu vše řídím přes telefon.
- Pátek 5. prosince 2014 v 11:54® cormoran
-
ladamaj> Jestli se ti chce, pošli mi prosím do osobky víc info. Jestli je tam metr vody a není to průtočný, tak tam ryby zimu nejspíš nepřežijou. Teda, jestli nějaká zima přijde.
- Pátek 5. prosince 2014 v 11:14® ladamaj
-
cormoran>ok bandu
- Pátek 5. prosince 2014 v 10:41® cormoran
-
ladamaj> Já si asi sedím na kabelu a teď moc dobře nevím, co máš na mysli. Tu Bandu?
- Pátek 5. prosince 2014 v 10:07® ladamaj
-
cormoran>Ahoj tak je to odpuštěné a je tam prý m vody na hloubku…zatím nesmí udělat odlov povodí Ohře jim to nepovolilo tak mne včera večer volali ví že tam mám páky tak čekám jak se domluví na organizaci a zavolají a pokusím se to zařídit k odlovu..jinak to zamrzne a je to všechno v čoudu už tak tam nalétají kormoráni a plení co se dá m hloubky promrzne jak nic a ke všemu tam není ani zákaz chytání no to co se děje zde na severu nikde nepamatuji jeden velký bordel.
- Pátek 5. prosince 2014 v 8:55® cormoran
-
tenodvody> Jo jo. slyšel jsem to v rádiu cestou do práce. Někdy v létě
Rád bych se tam vydal, ale jak říkám, nikdy se pořádně nedostanu přes léto a od září už tam není nonstopka. O dlouhý zimní večery o tom můžeme dát řeč. Nějaký typy podle map a strohých zkušeností z týhle vody mám, tak mi je třeba potvrdíš, nebo vyvrátíš.
- Pátek 5. prosince 2014 v 8:53® cormoran
-
macek2> Jak jsem psal, tuhle dobu já nepamatuju, takže o tom nemůžu moc plácat.
Každopádně se počet úlovků oproti minulým letům zvedl několikanásobně a jestli to je, nebo bylo, jak říkáš, tak nás čekají blbý časy.
- Pátek 5. prosince 2014 v 8:49® cormoran
-
ladamaj> Ahoj. Já si myslím, že kdyby jich tam bylo tolik, určitě se časem nějakej chytne. Tu vodu neznám, ale nepředpokládám, že by to byla voda s extra členitým dnem a sumci se zdržovali jen v určitých místech. Mám i takovu menší osobní zkušenost, že na menších vodách není sumec ani až tak moc teritoriální. Na osmihektarový vodě opakovaně chytáme jednoho snadno identifikovatelnýho sumce už třetí rok a pokaždý z úplně jinýho místa.
Ad Kyjda. Ty jsi našel sumce na echu a pak jsi ho teprve „zvedal“ vábničkou? Jsi dobrej. Tak to jsme doma, to mi už dost vysvětluje, jak to tam s těmi sumci máte…
Tento příspěvek byl editován 5.12.2014 07:50:40 uživatelem cormoran.Co se týče lodičkářů, tak ti chytají na rybičky, vláčí a podobně. Sumec není vybíravej a když potká při lovu 15 cm plotici, tak si jí vezme. Na vláčku tam nějakýho sumce vyndal myslím i Martin z CV. Asi ho znáš, dělá ty chlupatý háčky..
- Čtvrtek 4. prosince 2014 ve 21:56® ladamaj
-
tenodvody>masakr to je toho kdo to takhle pustí bych postavil rovnou ke zdi…jinak co sem zaslechl tak byl někdo ve vodě v gumovkách a čapla ho za nohu myslel že to byl sumec což je nesmysl nakonec se zjistilo že tam je tahle želva tak ji odchytl Chomutovský lesopark tam ji bude určitě dobře.
- Čtvrtek 4. prosince 2014 ve 21:34® tenodvody
-
ladamaj> to je masakr, dokáže to ucvaknout i prst na noze
neměl někdo to štěstí?
- Čtvrtek 4. prosince 2014 ve 20:20® ladamaj
-
tenodvody>stou želvou to je pravda odchytli ji z lesoparku…holt čecháčci co překáží tak pustí nebo uváží kde koly.