Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 18. června 2014 ve 21:51® TondaN
-
Srneček> To je nástraha, kterou ani kormorán nežere, takže asi tak…
- Středa 18. června 2014 v 19:23® Srneček
-
Chlapi otázka…Máte někdo zkušenosti se sumečkem americkým jako s nástrahou??Díky
- Středa 18. června 2014 v 19:21® Srneček
-
mašety311> Tak jak jsi dopadl?Podařilo se něco?
- Úterý 17. června 2014 v 11:39® mašety311
-
Srneček> Dobrej výkon.Já vyrážím zítra v noci na Moravu.Do rána přespím a prubnu jelce na třešně které beru jako TOP nástražku.Jinak nezbyde než nasadit karase.Vydržím do neděle.Tři kousci by mě stačili za celou výpravu.
- Pondělí 16. června 2014 ve 23:23® noba
-
já zahajim zítra a jsem si téměř jist, ze z toho nic nebude.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Pondělí 16. června 2014 v 19:27® Srneček
-
letošní první, druhý a třetí kousek.Chyceno u Hrdobce
Tento příspěvek byl editován 16.6.2014 19:28:36 uživatelem Srneček.120,163 a miminko
- Středa 11. června 2014 v 17:04® dodorider
-
chosebaits> to ses snad semnou za jedno ne
anio nevím, zda se to letos vychytávalo ???
- Středa 11. června 2014 ve 14:43® 1Mara
-
Kdyby měl někdo zájem o tyto dva multiplikátory , jsou k mání , oba dva makají, nepoškozený, používané jen hodně málo cca. 3× u vody. Důvod, koupil jsem si jiné . Cena je za oba dva 1000kč. http://www.pene.cz/…iplikator-ice-fish-rs-4-s-pocitadlem-a-radicem-multiplicers/?p=odeslat
- Středa 11. června 2014 v 8:51® chosebaits
-
dodorider> Tak to ju.
- Úterý 10. června 2014 ve 20:16® dodorider
-
chosebaits> Tak já neříkám, že tam je pouze toto, vím že tam jsoi stiky, parmy najdou se tam sumíci, nějaký duhák a jiná droboť, ale jako že než se k tomu dopracuješ, tak ti na háčku skončí 10 candošů 30cm
- Pondělí 9. června 2014 ve 21:03® chosebaits
-
cormoran> Toto dělají blbci a zoufalci.Tam to byla ještě klukovina.Pevně věřím,že by to fungovalo ještě dnes.
Tento příspěvek byl editován 9.6.2014 21:04:49 uživatelem chosebaits. - Pondělí 9. června 2014 ve 21:01® chosebaits
-
dodorider> Také tam nezahajuji a chodím tam až se to vyblázní což je cca 10 dní.No,jdu tam tak 5 –10× za rok.Nezdílím tvůj názor,že jsou tam jen malí candáti a pár bolenů přez 50.Oni tam ryby jsou ,ale musí se jen vědět kdy na ně.Těch dní je poměrně málo,ale …
- Pondělí 9. června 2014 ve 20:51® cormoran
-
dodorider> Jo, klidně můžeme. Já jsem tam v létě skoro pořád. Ale nečekej žádnou hitparádu. Když se jim zrovna několikrát do roka netrefíš do chuti, tak je to většinou jen oklepávání dna.
- Pondělí 9. června 2014 ve 20:48® cormoran
-
chosebaits> Jo, to to neříkej, třeba Tě někdo pozná a máš průser
Nám se předloni stalo, že nám tam nějakej typ házel ve tři ráno bouchačky. Ale rybám to skoro nevadilo.
- Pondělí 9. června 2014 v 16:44® dodorider
-
cormoran> No ale doufam, že si letos aslespon jednou zahážem, aby sme pokecali??? Chystám pár výprav směr Labe, tak třebas tak co myslíš?
Tento příspěvek byl editován 9.6.2014 16:46:37 uživatelem dodorider. - Pondělí 9. června 2014 v 16:43® dodorider
-
chosebaits> Tak já už tam Pepo naštěstí nezahajuji a ani zahajovat nebudu, tak to pokaždé je jak v jedličkárně, navíc jak píše kolega dole, candoši 30–40cm se mi moc tahat nechce, ty boleni sou tu vážně poslední ryby co tam sou přes 50. Já už mám letos místo vyhlédnuté a podle toho co sem tam zatim letos viděl, snad nebudu litovat
- Pondělí 9. června 2014 v 16:40® dodorider
-
David H.> právě, kámoš říkal taky ownera to lanko prošíje to a tim oluvkem s obratlíkem to zakončí, popřípadě sehnat něco jiného, než to olovo, to trhání k tomu patří, vzal sem gumy, protože chci prochytávat vázky, jinak budu woblerovej.
- Pondělí 9. června 2014 v 15:07® chosebaits
-
cormoran> Jj,vím.
No ale několik balíků travy plnilo krásně svuj učel.Na jez přišel balík trávy a pod jezem už byla tráva všude a bylo to nechytatelné.Napsat tu vše co se dělalo by bylo napřezdržku
- Pondělí 9. června 2014 ve 14:21® HaD
-
kubas> nepředbíhej události
)
- Pondělí 9. června 2014 ve 14:19® kubas
-
David H.> Nějaké Matzua
?
- Pondělí 9. června 2014 ve 14:17® HaD
-
kubas> já jsem zvědavej na ty, co tu mám. Uvidíme.
- Pondělí 9. června 2014 ve 13:00® cormoran
-
chosebaits> Ok, paráda.
No, u vás úplně ne. Psal jsem právě, že stejně jako loni, určitě si z privátu vzpomeneš, odkud jsem dával fotky. U vás nás loni nepustila do vody vysoká hladina.
Ty jsi kus
Ale na mě trávu letos nepošleš
- Pondělí 9. června 2014 ve 12:16® chosebaits
-
cormoran> Také přijedu odpo pač ve 13 h. mi přijede holka ze školy v přírodě.Díky této situaci přijedu sám a jasně že přez noc.
Ty budeš zahajovat tady u nás,ju??? To se teda na to podívám
.Je to už dávno jako malej kluk ,když jsem tam jezdil na kole,tak jsem si vždy udělal volnej jez.O pár set metrů vejš jsem vlezl do vody a trhal jsem jako divej vodní rostliny a milí rybáři při mém příchodu odcházely od vody s hudrováním, že se nedá chytat pač furt plave hrozně moc trávy. Já si počkal až přejde vlna trávy a pak jsem si zachytal
- Pondělí 9. června 2014 v 10:35® kubas
-
David H.> To je takový věčný problém jigovky na sumce… FUDO určitě taky nejsou špatné. Furt to ale není to pravé ořechové
.
- Pondělí 9. června 2014 v 10:28® HaD
-
Na sumcovláčku jsou fajn ještě Fudo, ale jsou málokde k sehnání. Ještě budu zkoušet jedny, ale zatím nebyly ve vodě .
- Neděle 8. června 2014 ve 21:07® macek2
-
dodorider> já si dělám systémky a trojháček owner je jistota
- Neděle 8. června 2014 ve 21:02® kubas
-
cormoran> „Kdo netrhá, nechytá“
.
- Neděle 8. června 2014 ve 20:56® cormoran
-
kubas> Sice trhám hrozně nerad a „obrečím“ i každou gumu, ale jo, souhlas.
- Neděle 8. června 2014 ve 20:40® kubas
-
cormoran> Mám to stejně, radši utrhám kilo gum, než abych něco ponechal náhodě
.
- Neděle 8. června 2014 ve 20:33® cormoran
-
kubas> Tak tak. Když mi kamarád ukázal letos ty háky, co má, tak jsem se mu taky smál, že si dělá prdel. Ale fakt drží.
Ono je pěkný chytat někde v kamenech a občas si vyhnutím háčku pomoct od vázky, ale s pěknou rybou to pak mrzí.
To raději vorvat těch pár (kilo) gum