Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. srpna 2013 v 17:54® HaD
-
Zkousej dal
- Středa 7. srpna 2013 v 17:53® sidla
-
gavlos> dej tomu 10 vycházek, obrn se trpělivostí, kup sedmičku vína pro tvoju ať tam nejsi sám a uvidíš.jeden pod hladinu, druhou níž a nech se překvapit
- Středa 7. srpna 2013 v 17:39® gavlos
-
halooo.nejaka rada??pliiz
- Středa 7. srpna 2013 v 15:42® gavlos
-
notak jsme jinde..ale furt nevim co na ne…vlacet se tam opravdu neda..bohuzel..nezbyva mi nic jineho nez zkouset asi podobne jak vcera
- Středa 7. srpna 2013 v 15:25® HaD
-
gavlos> no ukousnout půl rybky může snad jen štika
- Středa 7. srpna 2013 v 15:07® gavlos
-
David H.> jo no.ten by neukousl pul rybky…ze?v patek znova ale furt nevim jak na ne..byl jsem tam uz v kvetnz na splavek…jen okouni,zadna plotice ani nic jineho..cili usuzuji ze nastrahu necham stejnou..mensi bojku?.mam bubenik 100g..puvodne sem lovil dal od brehu s hlubsim.ponorem.ale potom co to zaclo jsem dal na min(jen na po obratlik)cili s lankem 30cm..a lovil jen u brehu pod stromama…
Tento příspěvek byl editován 7.8.2013 15:23:17 administrátorem HaD. - Středa 7. srpna 2013 v 15:00® HaD
-
gavlos> na okounovi by po útoku sumce nebylo skoro nic vidět.
Tento příspěvek byl editován 7.8.2013 15:23:23 uživatelem HaD. - Středa 7. srpna 2013 ve 14:55® gavlos
-
David H.> zacli lovit kolem 21 00.vsude…me to ohryzalo kolem 22 30..i ten by poradil okousat okouna??hmm jsem netusil
Tento příspěvek byl editován 7.8.2013 15:23:30 administrátorem HaD. - Středa 7. srpna 2013 ve 14:54® gavlos
-
David H.> nejaky mensi sumec to byt nemohl…revir je 50let nesloven a jsou tam kousci okolo 2m..ze bych narazil na nejake „mlade“klidny pomaly tah bojky pak rychly ponor a nez sem se vzpamatoval bojka na hladine bez pulky nastrahy
Tento příspěvek byl editován 7.8.2013 15:23:36 administrátorem HaD. - Středa 7. srpna 2013 ve 14:52® HaD
-
gavlos> jestli to bylo v noci, mohl to být sumec, ale i třeba velký tolstolobik
Tento příspěvek byl editován 7.8.2013 15:23:41 uživatelem HaD. - Středa 7. srpna 2013 ve 14:17® gavlos
-
bolenenem sem si byl temer jisty…ale to pomale splouchani…rikam to muselo byt neco velkeho…a parkrat to zalovilo soucasne..od sebe cca 10–20 metru…takze ne jen jeden bolen..hodne zarostly breh stromama a par potopenych…a vse na melcine do 0.5 m…bahnite s ostrym schodem na 2 m.....na dravce sem amater..mam jen bolena na plandu a dve stiky spise omylem…zenuska to se mnou vydrzela az do 23…naockoval jsem ji moznym uspechem a drzela se mnou..nakonec mi jen neco povodilo bojku a kus okouna fuc…tesne mimo hak
Tento příspěvek byl editován 7.8.2013 15:23:46 administrátorem HaD. - Úterý 6. srpna 2013 v 16:10@ Pepa MRS
-
sidla_napajedla> Teď jsem zjistil, že tolstolobik není v revíru vysazen, leda by zabloudil z Moravy. Dám vědet každopádně až TO zas zabere
- Úterý 6. srpna 2013 v 15:52@ Pepa MRS
-
sidla_napajedla> Zajímavý je, že to vůbec „nerejdí“ proste to stálou rychlosti a směrem táhne po dně, proti proudu, mohl jsem s tim prutem cvičit jak jsem chtěl a nic, prostě táhnul táhnul až narovnal 1/0 háček… Díky moc za konzultaci
- Úterý 6. srpna 2013 v 15:21® HaD
-
sidla_napajedla> taky možný
- Úterý 6. srpna 2013 v 15:14® sidla
-
Pepa MRS> spíš jak sumec to bude tolstolobik nebo tolstolobec. ti plynule táhnou podél dna,a nejdou zastavit, kdesik tu kdosi psal, myslím že scanix,že se rádi ,,serou,, proti proudu-do proudu.tak bych spíš věřil tomu
- Úterý 6. srpna 2013 ve 14:58@ Pepa MRS
-
David H.> No chlapi to není žádna prdel přetahovat se s Mobi Dickem! Já z teho nemožu ani spat! Ještě o mě uslyšíte! P.S. MRK je překlep, ale těm se zas na diskuzi podepíšu chytej.cz teda
Feed the trolls.
- Úterý 6. srpna 2013 ve 14:37® HaD
-
Pepa MRK> dej vědět, jak jsi dopadl
Snad to nebude místní vodník
- Úterý 6. srpna 2013 ve 14:20® siri
-
Pepa MRK> si vem nejsilnejsi nacini, co mas – a budes videt, jak si zvysis osobak! Ovsem riskujes, ze z kaprariny se napriste stane ponekud neuspokojiva zalezitost…
- Úterý 6. srpna 2013 ve 13:00@ Pepa MRK
-
David H.> Díky, to je asi nejpravděpodobnější. Zkusím větší háček… buď bude fotka kapitální bestie, nebo rozlámanýho prutu
- Úterý 6. srpna 2013 ve 12:41® HaD
-
Pepa MRK> to za tím Pepa je tam tedy proč?
Určitě to sumec být mohl. Jede pod dně, najde rybičky, nasaje je a s nimi u kuku a jede dál. Klidně to tak může být…
- Úterý 6. srpna 2013 ve 12:30@ Pepa MRK
-
David H.> Já bohužel zkušenosti s bestiálníma kaprama žádný nemám, ani s velkýma sumcama
Osobně si myslím že to kapr nebyl, žádná divočina to nebyla, záběr pomalý, pak ten tah byl taky „plynulý“. A táhl se po dně, jak smrad a nešel zastavit, prostě táhnul jako kdyby se nechumelilo
Bych potřeboval radu od někoho kdo má podobnou zkušenost. P.S. S tím BMW a mercedesem jsem to nějak nepochopil, jako že se ptám na špatným místě? Ale dík za odpověď, ať už jakoukoliv.
- Úterý 6. srpna 2013 ve 12:14® HaD
-
Pepa MRK> mohl. Ale kdyby to byl třeba velký kapr, klidně by to mohl být i kapr.
Pokud to sumec, ještě to nemusí znamenat, že je to „vegetarián“.
Btw.: zkus si vzít tričko a čepici BMW jdi do autosalonu Mercedes. Přijde mi to zbytečné, ne?
- Úterý 6. srpna 2013 v 11:56@ Pepa MRK
-
Chlapi potřebuju poradit! Mám pocit že jsem narazit na sumce vegetariána. Chodim na jednu svazovou vodu, pomalu proudící bývalý náhon mlýna. Před měsícem jsem měl záběr na rohlíkáč (kukuřice) pomalu v klidu to vzal a pomalu jel. Zasekl jsem, brzda dotazena na max (cívku jsem držel rukou) tahlo to proti proudu, takže to klacek nebyl. Nakonec se narovnal háček – myslel jsem si že se mi do toho zamotal bobr,ale bylo to přes den v poledne cca… Teď o víkendu to samé, akorát nástraha byly tři zrnka kukuřice pod háčkem. Opět žádný prudky záběr, opět pomalu jel proti proudu (mířil do větší hloubky, mezi klády zpěvňující břeh). Brzda dotažená na max, cívka v ruce, vypadalo to že jestli mi v tahu neurve vlasec 0,30 (14kg) tak mi to zlomí prut! Nakonec opět vytrženo (z tlamy?) haček bez vady, návazec taky, ale kukuřice (jedna uměla) pryč… Myslíte že by to mohl být sumec?
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 13:06® HaD
-
Teď je bezpodmínečně nutné mít vzduchování i na krátkou dobu. V autě voda začne „vařit“ během chvíle…
- Středa 31. července 2013 v 16:03® s14sh
-
No ja prevazel vzdycky tlouste nebo podoustve primo od vody prejezd tak 20 minut a hroznej problem je udrzet.. Dneska sem koupil karase radej tak hura na ne.. konecne trochu pod mrakem tak snad pujdou
- Úterý 30. července 2013 v 15:42® sidla
-
s14sh> já s tím problém nemám,a to chytám na cejny. jen to chce je mít uschované v okysličené vodě a někde v chladu
pak máš od vyndání hodinu na to abys jim vyměnil vodu (i teplou z vody kde chytáš) a vydrží v 17l kýblu 3kousky jako rezerva kdyby došel za světla ještě záběr
- Úterý 30. července 2013 v 15:08® s14sh
-
V tech vedrech je problem dotahnout k vode i nastrazky zive
(
- Úterý 30. července 2013 v 0:22® noba
-
macek2>no jo ale to bylo na vlacku a omylem. ted jsem zakoupil veskere vybaveni a zatim nic, ale ono to prijde
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Pondělí 29. července 2013 ve 22:56@ Palivec
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pondělí 29. července 2013 ve 22:53@ Palivec
-
Nevím, či se o tom užtady kdesi nepíše. Nový rekord Domaše, 258 cm/80kg. http://vranov.korzar.sme.sk/…o-sumca.html