Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 3. července 2013 ve 20:16® macek2
-
Venca Zelenka> ta šprcaka je dobrý nápad,aspon se můžu pořád chlubit u kamarádů v práci,že jsem byl na rybách a zase jsem použil šprcku
- Středa 3. července 2013 ve 20:11® macek2
-
sidla_napajedla> kámoš už je nějakou dobu má a problém zatim žádnej
- Středa 3. července 2013 ve 20:09® mašety311
-
macek2> Tak na červa musíš! Ale víš jak. Oni si udělají výlet,ale musí vykázat činnost.
- Středa 3. července 2013 v 19:42® sidla
-
macek2> myslíš že s tím blbci nebudou mít u Nás problém ?
- Středa 3. července 2013 v 19:11® Venca Zelenka
-
macek2> Jo ty myslíš plné balony, já občas vytáhnu ty obyčejné malé dětské na pláž asi za 30kč ne nafukovácí balonky, do pytle cvaknu karabinu nebo dvě na protáhnutí kotvící šňury. Kámoš používá nafukovací rukávky na plavání a už jsem viděl aj nafukovací kruh na plavání
Jednou jsem zapoměl bojky doma a postačila aj ta doktorská rukavice z auto lékarničky a šprcka, v nouzi nejvyší stačí aj to -)
- Středa 3. července 2013 v 18:18® macek2
-
Venca Zelenka> je praktická vtom že se dá vyfouknout a zase nafouknout,když třeba pojedem ve čtyřech tak je to velká uspora másta,jinak mít osm balonů nacpaných v autě to zabere prostor
- Středa 3. července 2013 v 17:38® Venca Zelenka
-
macek2> O co je to lepší než balon v síťce, jedinou výhodu, která mě napadá, že víc vydrží případné propíchnutí, když plave bordel jinak žádnou.
- Středa 3. července 2013 v 17:22® macek2
-
mašety311> já vám věřím pane hrabě
takže tyto dny se olgojchorhoj vypalovat nebude
- Středa 3. července 2013 v 17:20® macek2
-
sidla_napajedla> já taky nemám nic,ale mám v plánu koupit toto,je to praktiská vec a black cat jsou jediní co to nabízí http://www.cadoxfishing.cz/…a--sumcarska
- Středa 3. července 2013 v 15:47® mašety311
-
Mj.pokuta za chlast je při slušném chování 3–5000kč,arogance a drzost je s příplatkem.Věřte mě.
- Středa 3. července 2013 v 15:41® mašety311
-
13 a 14.7 bude opět razie na Moravě. Plavebka,policajti a možná i porybní.Pytláky atˇ sejmou,to schvaluju ale při zavážení nebo vábení pozor na chlast.Policajti kontrolují i rybáře na břehu.Vypadá to že opět začnou ve Spytihněvi až po U.Ostroh možná i níže.
- Středa 3. července 2013 v 15:18® Venca Zelenka
-
Teda mám doma kdejakou pičovinu, ale kupodivu od Blac cat nic, enemže já chytám enom malé ryby tak to nepotřebuju
- Středa 3. července 2013 ve 14:59® sidla
-
macek2> není umění vyrobit, ale prodat
asi jsem málo ovlivnitelný, páč nemám nic od black catu
- Středa 3. července 2013 v 5:53® macek2
-
hupr> to máš pravdu,více zmedializovanou značku jsem neviděl,spousta věcí slouží pouze jako nosiče reklamy které se dají v želeřáství koupit za desetinovou cenu třeba zminovaný metr nebo podložka se dá nahradit igelit celtou za 50kč,rukavice atd. a tu nášivku by měli dávat zadara
- Středa 3. července 2013 v 1:53® hupr
-
macek2> vercajk prumner ..ale reklama super.. z kazdeho hačku splavku.prutu nebo cepky jdou prasule nacesanym pytlikum z teamu BLACK CAT at ti muzou od rana do večera sedet na rybach a pripadne vetši rybu si predavat mezi sebou a delat ruzne fotky na ruznych mistech v predpazovacich pozach…nejde o desetimetrove pasmo jen oto ze je to dalsi hovadina ktera prijde za chvily spouste lidem nepostradatelna a z ktere jsou zase kačky
- Úterý 2. července 2013 ve 22:07® Mikyška
-
regulus> Na ten malej tenkrát dal tu stokilovku. Jinak tu má spachtovanejch těch rybníků víc, ale nic moc velký nejsou.
- Úterý 2. července 2013 ve 21:41® macek2
-
testeři firmy Black Cat mají hodně velké ambice
Tento příspěvek byl editován 2.7.2013 21:42:04 uživatelem macek2.10m hm
http://www.cadoxfishing.cz/…ci-pasmo-10m
- Úterý 2. července 2013 ve 21:36® regulus
-
Mikyška> devadesát kousků nad 50 kg na půlhektarovým krcálku snad ani nejde …
- Úterý 2. července 2013 v 0:48® HaD
-
Mikyška> tak to už není na facky, ale na pěst
- Pondělí 1. července 2013 ve 23:13® Mikyška
-
David H.> No ůdajně už jich tu má snad přes devadesát kousků nad padesát kilo. Nataháno odevšad možně. Dokud žil původní majitel rybníků, tak mu dovez z Pádu rybu 112 Kg která do měsíce uhynula na půl hektarovém krcálku. Nemám právo nikoho soudit, tak jediný co k tomu můžu říst že se mi to příčí.
- Pondělí 1. července 2013 ve 22:56® HaD
-
Mikyška> fakt? Asi tuším o jakou jde rybu a kdo jí měl chytit.
- Pondělí 1. července 2013 ve 22:41® Mikyška
-
David H.> Uvidim jestli mi sežene fotky z vypouštění. Když jo tak by mi měl plavat defacto za barákem. Takže můžu pak pro porovnání nafotit místo vypuštění klidně i s GPS a souřadnicema. Už sem tam viděl takhle vypouštěnou 242 ze svazovky s naivním komentářem: Ryba vrácena zpět do revíru. I by se to nechalo dohledat v archivu čt v pořadu Třináctá komnata osoby XY. Ale tam možná ta ryba měla už o deset cm víc.
- Pondělí 1. července 2013 ve 22:36® HaD
-
Mikyška> to je na pár facek. Přinejmenším
- Pondělí 1. července 2013 ve 22:33® Mikyška
-
Právě mi sem si psal o tom sumíkovi s kámošem a ůdajně byl prodán a odvezen na soukromák. Takže na danom revíru určitě nevyplave už nikdy.
- Pondělí 1. července 2013 v 15:32® Venca Zelenka
-
Docela by mě taky zajímalo, jestli to rozchodil, nebo ne. Z nějakým vnitřním zraněním by mohl ještě tak 2–3dny přežít 1 den než sa nafůkne a vyplave, počítám, že tak do 4dnů by jsme mohli znát výsledek, není ztama nekdo, kdo by podal info?
- Pondělí 1. července 2013 ve 12:18® HaD
-
MatesKGB> Nějaká šance je, ale jestli byl na břehu několik hodin, tak je mizivá
- Pondělí 1. července 2013 ve 12:17® cormoran
-
MatesKGB> Těžko říct. Taková ryba toho dost vydrží, nicméně dostal pěknej záhul. Ze slov „po několikahodinovém focení“ mi naskakuje husina.
Neznám BP MRS, ale měl jsem za to, že ani tam není uvazování ryb povoleno. I když proti němu v podstatě nic nemám, tak bych ho stejně takhle před médii nezveřejňoval. Lidi jsou svině.
- Pondělí 1. července 2013 ve 12:05® MatesKGB
-
Myslíte si, že sumec po několika hodinovým válení a tahání na zemi přežije následné vrácení do rybníku? Osobně bych mu moc nadějí nedával.
http://tn.nova.cz/…o-sumce.html
Tento příspěvek byl editován 1.7.2013 12:07:22 uživatelem MatesKGB. - Pondělí 1. července 2013 v 11:50® HaD
-
chrami> se vzduchováním je odvezeš až na konec světa
- Neděle 30. června 2013 v 18:05profil byl smazán
-
macek2> protoze bych si vzal třeba 3–4 metraky aby se mi to vyplatilo tam jed mel bych nastrazni ryby na par sezon