Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 6. února 2013 v 17:04® Venca Zelenka
Venca Zelenka

No tak velrybáře jsme probrali, ale teď bych potřeboval zasvěcenou radu. V loni jsem na jednom fleku nebyl zchopen zaseknout, vyzkoušel jsem včecko co znám kromě pelet, nutno podtknou, že voda je promlácená začínajícími vábničkáři, kteří se spíš učí než chytají. Vzkoušl jsem všechny návazce od 3 trojháčku až po jeden jednoháček, malé 15cm nástražky až 50cm nástražky, od hladinovky po dno, dal jsem aj mezizarážku,aby ryby mohla jezdit na 4–5m na volno. Výsledek asi 30 záběrů bez ryby. Některé byly samozřejmě malé,a le občas to zebralo aj něco lepšího, sekal jsem hned bez prodlení ( sedávám tak 2m od prutu) i se zpožděním. Zkoušel jsem i mrtvou rybu nebo cáry. Má někdo nějakou genialni radu?

Středa 6. února 2013 v 16:07® Srneček
Srneček

Chlapi, s tímto blbcem už jsem si tu vyměnil názor cca před 2 lety „snad z mé strany ve vší slušnosti“ a už tehdy jsem věděl,že to je KOKOT. PS:Snad jsem tím KOKOTEM neurazil či neoslovil nikoho z Vás zdejších.To by mě opravdu mrzelo.Ale myslím,že v této situaci víte o kom mluvím.S pozdra­vem Honza.

Středa 6. února 2013 v 11:39® HaD
HaD

Hlavu jsem si mohl ukroutit…

Úterý 5. února 2013 ve 22:24® Venca Zelenka
Venca Zelenka

David Havlíček> Borci popsali celou stránku, ale nějak jsem se nedočet jedinou konkrétní informaci :-) Ale aspoň jsme se dozvěděli, že chytat sumce smysl má, používat můžem všeobecně známé techniky, ale jestli chcem něco chytnout musíme použít průvodce, nebo jinou celebritu, njinak se to nenaučíme a budem v prd… :-)

Úterý 5. února 2013 ve 20:50® chosebaits
chosebaits

David Havlíček> Ach jo.I tací jsou zde. Dobrý je třeba že jejih ulovky nejsou zveřejnovaný v ČR. Pravda,už ne :-D Není to tak dlouho co zaplňoval neustále sumcařinu a lov v zahraničí právě zde. K samotnému rybolovu už nemá ani cenu něco psát.

Úterý 5. února 2013 ve 20:36® TondaN
TondaN

David Havlíček> tak to já chytám 90% ryb na vábničku menší jak 150…

Úterý 5. února 2013 v 19:55® HaD
HaD

TondaN> je to snůška ptákovin. Byl by snad první sumcař na světě, co na vábničku nechytl menší rybu než 150 cm.

Úterý 5. února 2013 v 19:45® TondaN
TondaN

Já bych chtěl vidět hlavně toho 132kg sumce… Neříkejte mi, že když je průvodce a je závislí na klientech tak mu taková ryba neudělá reklamu když na každou fotku dává ještě tu svou reklamu a když by to dal na takový kolos jako píše tak by to přitáhlo mnohem více zákazníků…

Úterý 5. února 2013 v 18:39® HaD
HaD

Docela dlouho jsem se takhle nepobavil. Tuna teorie, vokecávání a bludů. http://www.facebook.com/l.php?…

Pondělí 4. února 2013 v 17:55® Venca Zelenka
Venca Zelenka

marven> Dobré ceny :-) za ty prachy bych v talošce vydžel celý rok.

Neděle 3. února 2013 ve 20:53® marven

David Havlíček> jak jinak

Neděle 3. února 2013 ve 20:01® HaD
HaD

marven> lidovka:)

Neděle 3. února 2013 v 19:21® TondaN
TondaN

marven> Tak Kazachstán je krapet z ruky a ty 2 víza co potřebuješ taky nejsou za pár korun…

Neděle 3. února 2013 v 19:03® marven

zajímavé ceny zajezdu http://www.vipfishingtrips.com/…c-velky.html#…

Sobota 2. února 2013 ve 22:48® gleny

čau všichni nemate někdo zkušenost s echolotem Lowrance-elite 4× myslim tim rozlišeni a rozeznavani předmětu na dně atd dik

Sobota 2. února 2013 ve 22:08® Srneček
Srneček

Chci si postavit pořádnou udírnu.Už se těším!!!!:-D :-> no a až to sežerem tak to i zapijem pivo

Sobota 2. února 2013 ve 21:27® rompeprop
rompeprop

kapr99> já jen že Nežárka není Morava Dyje nebo Labe a ani tam už chlapi neudávají konkrétní místa.Neznám nic horšího než že naplánuješ nejakou akci na určitej ,,utajenej flek" a někdo tam sedí a ještě cinkaj rolny.Musel jsem to napsat,protože jste se dostavali do takovího ajfru s těma velikostma že by to zlákalo nejednoho majitele udírny:-D :-D :-D .Myslím že je nás na takovej potok už dost.

Sobota 2. února 2013 ve 20:58® kapr 99
kapr 99

rompeprop> no chlape tak v tomhle máš bohužel pravdu

Sobota 2. února 2013 ve 20:45® rompeprop
rompeprop

chrami,pruhac,ka­pr99>chlapi doporučuju daný revír místo ,kde jak pod a nad si nejdřív napsat danému diskutujícímu do osobky a zde už bez jakých koli názvů vést diskusi do aleluja opravdu vím o čem mluvím. Jen v hradci znám pár špiclů co se nikam nepřihlašujou,ale co se kde píše vědí vše.

Sobota 2. února 2013 ve 20:38® kapr 99
kapr 99

chrami>jo ted když to píšeš tak jsem si taky vzpomněl,prý pod bubnem na žížalu asnad už před zahájením

Sobota 2. února 2013 ve 20:27profil byl smazán

pruhac> tam uz se mu na kobylku dostali a podival se do udirny mel 180

Sobota 2. února 2013 ve 20:24® kapr 99
kapr 99

pruhac>tak to je asi ten samej co jsem slyšel já,kamarád s plackou s nim mluvil někdy na podzim ,pod hracem jsem to vysloveně na sumce nezkoušel,ale při chytání na štiku se mi už pár fousků pověsilo,ale tak do 60cm to semé na žížalu

Sobota 2. února 2013 ve 20:23profil byl smazán

kapr 99> Zkousel sami mali nakej tam schovanej bude

Sobota 2. února 2013 ve 20:09® pruhac
pruhac

kapr 99> Ahoj loni jsem byl na nežárce asi 15krát a ani brnk,kamarád tam jel jednou sám a lupnul 150ku u toho tábora pod Stráží.Jsem si ale jistej že je tam ještě větší,jen se mu dostat na kobylku. Co pod hradcem jak to tam vypadá s fousatýma?

Tento příspěvek byl editován 2.2.2013 19:09:55 uživatelem pruhac.
Sobota 2. února 2013 v 19:15® kapr 99
kapr 99

chrami>to je v pohodě,jen jsem byl zvědavej,nezkoušel jsi to někdy na nežárce,jsou tam 60sátky tak si myslim že sou tam i větší,loni vím o 140cm ze šimanova ale jezdím jen pod hradec

Sobota 2. února 2013 v 17:22profil byl smazán

rompeprop> Tak si tam asi nikdy nezachytam

Sobota 2. února 2013 v 15:22® rompeprop
rompeprop

chrami>Myslím že do deseti let se vajgar určitě vyloví,protože co se tak říká že je nějaká dohoda mezi městem a črs jh že za určitou dobu se musí rybník vždy vypustit kvuli nánosům u hráze,ale jaký je to intrval nevím musíš kontaktovat MO a tam ti povědí víc.

Sobota 2. února 2013 v 11:55profil byl smazán

kapr 99> Jestli se chyt tak ho tam hodil nakej mistni sumcar pustili ho?? ten bilej to je tajny kdyz sem ho chytil tak mel 140 loni ho chytil nakej chlapik a uz mel 160 tak za pet let na nej pujdu nerad bych se tam snekym potkal

Sobota 2. února 2013 v 11:44profil byl smazán

rompeprop> Ja sem tam na sumcich nikdy nebyl zacal sem je chytat az rok po vylovu a to uz byli vychytany z piskarny. Skoda pro me je to mrtva voda. Nevim proc vsechno nasipali do piskarny a nic nevratili zpatky. Nevis jestli ho budou zase lovit? jinak si tam pudu zachytat tak za 10 let az tam neco bude

Pátek 1. února 2013 ve 21:35® s14sh

tak ono potazmo vzato tu sestavu tahnes vodou a nahazujes spis zahazujes uz jen pak kamen s trhackou :-D